Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: sith7 »

Sziasztok 
Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek ezt érdemes - e lecserélni

JAMO E 350PPL

Házimozi hangfalszett : 2xE350+1xE3CEN+2xE3SUR

E 350 : 2-utas,Bass Reflex front/hifi hangfal (pár), 100/140 W terhelhetőséggel, 8Ohm impedanciával, 92dB érzékenységgel, 2x165mm mély/közép- és 25mm magashang-sugárzóval, frekvencia átvitel : 55-20000 Hz , 224x842x250mm méretben, bükk és fekete színben.

ERRE

HECO Vitas 500+200+Center2 (5.0)

Házimozi / HiFi hangsugárzó rendszer, Vitas500 frontsugárzókból, Vitas200 háttérsugárzókból és Vitas Center2 centersugárzóból összeállítva!

VITAS 500 : Kiváló minőségű háromutas basszreflex hangfalpár: 240 Watt zenei / 140 Watt RMS teljesítmény; 24-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 350 és 3500 Hz vágási frekvencia; 2 db 170 mm-es mély-közép és 1 db 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 210x950x305 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neodímium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 30-240 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk és cseresznye színben.

VITAS 200 : Kiváló minőségű kétutas basszreflex hangfalpár: 100 Watt zenei / 60 Watt RMS teljesítmény; 35-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 3200 Hz vágási frekvencia; 130 mm-es mély-közép és 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 180x290x255 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neomídium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 20-100 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk, cseresznye, ezüst színben.

VITAS CENTER2 : Kiváló minőségű kétutas basszreflex centersugárzó: 140 Watt zenei / 80 Watt RMS teljesítmény; 34-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 3500 Hz vágási frekvencia; 90 dB maximális hangnyomás; 2 db 130 mm-es mély-közép és 1 db 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 445x180x225 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neomídium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 20-140 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk, ezüst és cseresznye színben.

Válaszokat előre is köszi, de ha kérhetem ne annyit írjatok csak, hogy igen vagy nem, hanem egy pár szóban indokoljátok meg.

Az az igazság hogy én hallottam már ezeket az e 3 asokat (srácnál külön a 2db 350est és szettben (nála érdekes volt a szett (2 db 350es 2db e3sur és 2 db e3front és 2 sub meg a center - a kicsi forntot és a sur-t egy csatira szúrta....)
Szóval házimozira nagyon szép és jó volt...
de a két front egymagában zenehallgatáshoz szerintem elég csúnyán szól.....elég alacsony hangerönél már törzít....
ha hallgasd meg öket...

Január óta ezt hallgatom (én állat)
Akkor ez a jamo szett 80000 Ft volt
Most ez a heco annyi

Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2

tomiee
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: tomiee »

Sziasztok 

JAMO E 350PPL

E 350 : 2-utas,Bass Reflex front/hifi hangfal (pár), 100/140 W terhelhetőséggel, 8Ohm impedanciával, 92dB érzékenységgel, 2x165mm mély/közép- és 25mm magashang-sugárzóval, frekvencia átvitel : 55-20000 Hz , 224x842x250mm méretben, bükk és fekete színben.

ERRE

Házimozi / HiFi hangsugárzó rendszer, Vitas500 frontsugárzókból, Vitas200 háttérsugárzókból és Vitas Center2 centersugárzóból összeállítva!

VITAS 500 : Kiváló minőségű háromutas basszreflex hangfalpár: 240 Watt zenei / 140 Watt RMS teljesítmény; 24-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 350 és 3500 Hz vágási frekvencia; 2 db 170 mm-es mély-közép és 1 db 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 210x950x305 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neodímium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 30-240 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk és cseresznye színben.

VITAS 200 : Kiváló minőségű kétutas basszreflex hangfalpár: 100 Watt zenei / 60 Watt RMS teljesítmény; 35-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 3200 Hz vágási frekvencia; 130 mm-es mély-közép és 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 180x290x255 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neomídium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 20-100 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk, cseresznye, ezüst színben.

VITAS CENTER2 : Kiváló minőségű kétutas basszreflex centersugárzó: 140 Watt zenei / 80 Watt RMS teljesítmény; 34-35000Hz frekvenciaátviteli tartomány; 3500 Hz vágási frekvencia; 90 dB maximális hangnyomás; 2 db 130 mm-es mély-közép és 1 db 25 mm-es magassugárzó; rezonanciamenetes HDF doboz; 445x180x225 mm méret (szélesség x magasság x mélység); neomídium mágnes; 4-8 Ohm impedancia; 20-140 Watt teljesítményű erősítőkhöz ideális; fekete, bükk, ezüst és cseresznye színben.

Válaszokat előre is köszi, de ha kérhetem ne annyit írjatok csak, hogy igen vagy nem, hanem egy pár szóban indokoljátok meg.

Az az igazság hogy én hallottam már ezeket az e 3 asokat (srácnál külön a 2db 350est és szettben (nála érdekes volt a szett (2 db 350es 2db e3sur és 2 db e3front és 2 sub meg a center - a kicsi forntot és a sur-t egy csatira szúrta....)
Szóval házimozira nagyon szép és jó volt...
de a két front egymagában zenehallgatáshoz szerintem elég csúnyán szól.....elég alacsony hangerönél már törzít....
ha hallgasd meg öket...

Amp: Harman/kardon Hk 670 Speaker: JBL L830
Speaker Cable : Van den Hul Royal Jade Hybrid

Bulu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Bulu »

Kinek mi a tapasztalata SAL (Somogyi) hangfal szettről? Házimozihoz mit ajánlanátok?
Ár/érték aránya milyen?
Előre is köszi.

Nekem amint alant látod nem ilyen hangfalaim vannak. Viszon nemrég amikor hangfal hallgató/beszerző körúton voltan fülem ügyébe került egy ilyen SAL szett. Azt kell mondanom, hogy az árához képest kimondottan kellemes csalódást okozott és jól szólt. A vicc az, hogy néhány sokkal drágább falnál is, típust nem merek írni, mert a fanok a fejem vennék.
Tehát ha még az egyébként sem magas árához képest is olcsobban vennéd, és nincsenek nagy igényeid (mondjuk csak mozira használod) akkor vétel.

Kösz szépen.
Akkor most már muszáj lesz elmenni és meghallgatni őket.

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: sith7 »

Sziasztok

JAMO E 350PPL

ERRE

Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Kinek mi a tapasztalata SAL (Somogyi) hangfal szettről? Házimozihoz mit ajánlanátok?
Ár/érték aránya milyen?
Előre is köszi.

Nekem amint alant látod nem ilyen hangfalaim vannak. Viszon nemrég amikor hangfal hallgató/beszerző körúton voltan fülem ügyébe került egy ilyen SAL szett. Azt kell mondanom, hogy az árához képest kimondottan kellemes csalódást okozott és jól szólt. A vicc az, hogy néhány sokkal drágább falnál is, típust nem merek írni, mert a fanok a fejem vennék.
Tehát ha még az egyébként sem magas árához képest is olcsobban vennéd, és nincsenek nagy igényeid (mondjuk csak mozira használod) akkor vétel.

Bulu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

mennyi pénzed lenne rá?
mert egy sal hangfalszetnél, biztos kapsz sokkal, de sokkal jobbat is és nem biztos, hogy sokkal drágábban.

Nem sok lenne rá, viszont olcsóbban hozzá tudnék jutni.
Ezek szerint nem a legjobb. Kösz.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 683

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ár/érték aránya milyen?
Előre is köszi.

mennyi pénzed lenne rá?
mert egy sal hangfalszetnél, biztos kapsz sokkal, de sokkal jobbat is és nem biztos, hogy sokkal drágábban.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 683

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Sziasztok ! Hangfalvásárlásra adnám a fejem, tudnátok pesten egy-két címet ahol érdemes hallgatozni és nem leszek feketeseggű ha csak érdeklődni megyek be de nem veszek semmit elsőre?Előre is köszi.

satsystem, hifibarlang, oktogon audio,
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Bulu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kinek mi a tapasztalata SAL (Somogyi) hangfal szettről?
Házimozihoz mit ajánlanátok?
Ár/érték aránya milyen?
Előre is köszi.

Trick-X
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Trick-X »

Sziasztok ! Hangfalvásárlásra adnám a fejem, tudnátok pesten egy-két címet ahol érdemes hallgatozni és nem leszek feketeseggű ha csak érdeklődni megyek be de nem veszek semmit elsőre?
Előre is köszi.

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Oké elítam,,, Flat line ha minden igaz
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Hali,  
Kicsit írok a múlt a pénteki hallgatózásomról...

Megtudhatom milyen elektronikák voltak előttük?

A Polkok előtt NAD végfok volt. Pontos típust nem tudom. + Nad cd eljátszó.

A Dynok előtt elég sok minden volt, sajnos nem jegyeztem meg. A hagfalkábel az Nordos fatline volt. Az erőlködő .

Nem nagyon jegyeztem meg mivel nem halottam a különbségeket. Nekem mindegyik tetszett. Nem tudtam azt mondani, huh ez most nem jó erölködő stb. Azt hiszem a fülemet kicsinálta már a kocsim subbja lehet.

Fatline??:-D
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: sajti »

Hali,  

A Dynok előtt elég sok minden volt, sajnos nem jegyeztem meg. A hagfalkábel az Nordos fatline volt. Az erőlködő .

Nem nagyon jegyeztem meg mivel nem halottam a különbségeket. Nekem mindegyik tetszett. Nem tudtam azt mondani, huh ez most nem jó erölködő stb. Azt hiszem a fülemet kicsinálta már a kocsim subbja lehet.

Egy szubbal azért meglehetősen nehéz kinyírni a füled (bár nem lehetetlen ). Fogod hallani a különbségeket Te is, ha egy kicsit rágyúrsz a dologra! Tessék még járkálni és hallgatózni, ha van rá időd!

sajti

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Hali,  

Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali,  

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

re Khaosz!
hát a contour 3.4 biztos már odab*szott
nagyon meg vagyok elégedve a kis 62-esekkel, csakhát ne álljanak már itthon, meg lehet mégnagyobbat vennék később
lehet örülj neki, hogy nincs jobb hallásod, s beéred nagyon azzal, ami van!
üdv!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Hali,

Kicsit írok a múlt a pénteki hallgatózásomról.

Első kiszemelt áldozatunk a Polkaudio LS9 volt. Bejelentkeztem az Octogonaudió-ba. Szépen rendben fel is értünk Budapestre.

Elkezdtük hallgatni barátaimmal a kedvenc felvételeimet. Loreena McKennit, Erick Clapton, Dire Straits, Phil Collins stb. A hangfal tényleg nagyon jó és hangzása nekem tetszett. Valójában a célom az is volt, hogy teszteljem, hogy milyen hallásom van. Érzékelek-e jelentős különbséget a házi-mozi és a sztereó rendszerek között. Hát én nem észleltem. Ez az én hallásom, ennyit tud. Megnéztük a Phil Collins DVD első számát amikor 3-an dobolnak egyszerre. Hát az valami oltári jó volt. Utána pedig A Sziget című filmről néztük meg az autós jelenetet. Jézusom simán leizzadtam a székben. Kegyetlen jó volt…

A következő állomás a Dynaudio. A52 ,52 Se volt a célpont. A Hifi-Akusztikában csak sztereóztunk. Hát a Riches-nek üzenem, hogy egy komplett idióta szerintem, ha eladja a Dyno-kat. El áll az a padláson is ha még csak 5 év múlva hallgatod meg újra. Ugyanazokat a számokat hallgattuk meg mint a LSI9 esetében. A végén meghallgattuk a Contour 3.4-t is. Én úgy érzem hogy egy álló hangfal jobban szól mint egy polcsugárzó. A kis dyno esetében is tetsztet a zongora nagybőgő stb, de az álló hangfal esetében a zongora, zongora volt a nagybőgő, nagybőgő volt. A hangok sokkal testesebbek voltak.

Az egészből azt a következtetést vontam le, hogy a jelenlegi rendszeremet nem fogom lecserélni más hangfalra, vagy átállni csak sztereóra, mert nincs meg hozzá a hallásom szerintem. A másik meg elkezdek számolgatni, és kijutok oda, hogy mennyit spóroltam, mennyit vártam mire a jelenlegi rendszeremet összeszedtem. Tudjuk jól manapság nagy halál eladni valamit, és nagyot lehet bukni rajta, ha új cuccot vett az ember. Szóval én úgy érzem amennyit az egész, „eladok mindent, építek mást” bulin buknék azon a hiányzó láncszemeket (Subb, projektor) sokkal hamarabb meg tudom szerezni, és ez is egy szempont, ami szerintem elég logikus. A Polk, Dyno jobbak voltak az Infinity-nél , de nem annyival hogy megváljak tőlük (főleg ha nincs is meg a hallásom hozzá), inkább subb láda lesz belőle vagy proji. A két kis doboz tényleg meglepően szép mélyekkel rendelkezet, de a saját hangfalamat jobbnak éreztem mély terén, nem is vitás a 2db 20cm-es mély megteszi hatását. Persze tudom minőségileg jobb hangot produkált a másik két hangfal, de itt hozzáteszem én nem vetem meg az Eminem-et és ott azért kell szólnia a mélynek. Ahogy én néha megdöngetem a zenét az nem ezeknek a kisdobozoknak lenne az álmuk.

Polk és Dyno között meg nem tudnék dönteni nekem mindkettő tetszett, hogy melyik a jobb azt már mindenki maga döntse el. Ennyi volt a rövid Audiophil pályafutásom.

bye

richies
Fórumlakó
Fórumlakó

Khaosz! 
Van egy olyan meglátásom, h rosszul fogsz dönteni bármit választasz.
Azért gondolom így, mert valszeg először le fog nyűgözni majdnem minden doboz (rendszer), de mivel nem élsz velük, nem tudok objektíven megállapítani, h hosszútávon melyik jön be. A másik gond az, h mindig más elektronikával fogsz tesztelni. Ugye amikor az ember vmit meghallgat nem azt az egy komponenst hallgatja, hanem a rendszert. H mennyire szinergikus, egységes, stb, stb...
Kemény menet ilyenbe belevágni, főleg, h kevés tapasztalattal rendelkezel.
Nálam pl. sok hangfal megfordult már, és ami először nagyon bejött, az később zavart, és mindig visszatértem a saját dobozaimhoz.

Doki-t tudom idézni, mert nagyon igaz: "A kevesebb több!"

Visszaértem BP-ről.

Ma már nem írom meg az élményeimet, de előszóban annyit hogy mérlegelve a helyzetet az saját rendszeremet nem tudom melléfogásnak tekintení. Majd bővebben leírom a Polkozást + a Dynozást. Szerintem simán nincs High-End fülem, vagy nincs High-End pénztárcám. Valahol mindkettő igaz..

nah, hol a beszámoló ?!?!?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

BitStream
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: BitStream »

[Ezek után felugrott a sensys DC1 az állványra és gyíí.. Hát az árcímkén nem nem volt véletlen a majd' 3x-os ár, egyből más lett a dolog. Semmi dobozhang, gyönyörű nyílt muzsika, egyből 3 dimenzióssá vált a hang, élmény volt a fusion után. Ezek után valamiféle japán népi kurjangatós dobolós cd következett, hát aki ismeri a barlangot, tudja, nem egy akusztikai mámor, de amit a helység közepére rakott dobozok produkáltak, az nem volt semmi. Méretét meghazudtolóan bírt megszólalni, ha nem látom, nem hiszem el, hogy ez a hang ebből a 13L-es dobozból jön... Kb. 40 percet voltunk lenn, de engem meggyőzöt.]
Tannoy Sensys DC1-ről hallottam szépeket, de az lenne a kérdésem egy ilyen hangfalhoz mekkora erősítő illeszkedik? Nekem jelenleg egy 2x20W-os Denon sztereó erőlködőm van, amit idővel cserélnék. A hangfal specifikációja itt olvasható: http://www.tannoy.com/Default.asp?Id=4033

Nálam Heed Canopus páros hajtja a tannoy DC1-ket, eddig nem tűnt kevésnek a 35W/8Ohm...
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1

nemecsek

Hozzászólás Szerző: nemecsek »

[Ezek után felugrott a sensys DC1 az állványra és gyíí.. Hát az árcímkén nem nem volt véletlen a majd' 3x-os ár, egyből más lett a dolog. Semmi dobozhang, gyönyörű nyílt muzsika, egyből 3 dimenzióssá vált a hang, élmény volt a fusion után. Ezek után valamiféle japán népi kurjangatós dobolós cd következett, hát aki ismeri a barlangot, tudja, nem egy akusztikai mámor, de amit a helység közepére rakott dobozok produkáltak, az nem volt semmi. Méretét meghazudtolóan bírt megszólalni, ha nem látom, nem hiszem el, hogy ez a hang ebből a 13L-es dobozból jön... Kb. 40 percet voltunk lenn, de engem meggyőzöt.]
Tannoy Sensys DC1-ről hallottam szépeket, de az lenne a kérdésem egy ilyen hangfalhoz mekkora erősítő illeszkedik? Nekem jelenleg egy 2x20W-os Denon sztereó erőlködőm van, amit idővel cserélnék. A hangfal specifikációja itt olvasható: http://www.tannoy.com/Default.asp?Id=4033

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Khaosz! 
Azért gondolom így, mert valszeg először le fog nyűgözni majdnem minden doboz (rendszer), de mivel nem élsz velük, nem tudok objektíven megállapítani, h hosszútávon melyik jön be. A másik gond az, h mindig más elektronikával fogsz tesztelni. Ugye amikor az ember vmit meghallgat nem azt az egy komponenst hallgatja, hanem a rendszert. H mennyire szinergikus, egységes, stb, stb...
Nálam pl. sok hangfal megfordult már, és ami először nagyon bejött, az később zavart, és mindig visszatértem a saját dobozaimhoz.

Visszaértem BP-ről.

Ma már nem írom meg az élményeimet, de előszóban annyit hogy mérlegelve a helyzetet az saját rendszeremet nem tudom melléfogásnak tekintení. Majd bővebben leírom a Polkozást + a Dynozást. Szerintem simán nincs High-End fülem, vagy nincs High-End pénztárcám. Valahol mindkettő igaz..

richies
Fórumlakó
Fórumlakó

Khaosz, szívesen látlak egy kiskorso-kimber 8tc-dyno lánc megfülelésére!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Khaosz!

richies
Fórumlakó
Fórumlakó

2.5 heted van, hogy eldöntsd
Szerintem a 2.5 hét kevés lesz.

Mivel mégha meg is török akkor is el kellene adni a jelenlegi cuccomat, ami jót tudod a mai pici viszonylatban szinte lehetetlen,,,

Szóval 22-es csapdája,

2,5 hét múlva indulsz ?

júni 23.

charston

Hozzászólás Szerző: charston »

Tudna valaki segíteni abban hogy JAMO E 7es sorozatot vagy Wharfedale Diamond 8as sorozatot célszerűbb-e venni?

Projector: NEC Vt37 Erősitő:Kenwood-KRFV7060D Front: Wharfedale Zaldek 2000 Rear: Wharfedale Zaldek 300 Center: Wharfedale Zaldek Center Dvd: Philips dvp-630 keverő: Edirol V-4
Dvd-Író: Panasonic dmr es-10

vetítős cucc: http://blog.myspace.com/charstonvj

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”