Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Na hétvégén összekötöttük az új Celestion F30-as szettemet.
Egész hétvégén hallgattam, nem bántam meg,hogy ezt a hf-at választottam.
Tiszta semleges hangzás, most még óvatosan nyomom, de az oly soxor hibájaként felemlegetett mélyhiányt én nem érzékelem.
Szerintem inkább visszafogottnak nem tolakodónak érzem a mélyet.
A magasa az pedig istencsászár, haverommal szereltük elég nagy hifi őrült,ő is bekapcsolás után a hihetetlenül jó magashangokra lett figyelmes.
Mozit is kipróbáltam rajta, teljesen tökéletesen elboldogult a feladattal.
Ebben az árkategóriában mindenkinek merem ajánlani, akik a neutrális hangzást részesítik előnyben.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek mik azok a zenék, amik jól szólnak egy ilyen neutrális hangzású hangfalon? És mi az amire kevésbé vagy egyáltalán nem alkalmas?
ÜDv
Ghostie
Első egy picit off: Kökény is hasonló ízlésű mint én, mert én is ugyanezeket írtam, hallottam a Celestionnál
Amire szerintem nem való, de ez szigorú magánvélemény, az a Techno, és a Hause. Hangszeres zenékre kiváló és talán még Rockra is elfogadható, bár lehet, hogy már ez is nehéz lenne neki. Szóval akusztikus muzsika rulez
Remélem ez nem off-topic.
Van aki rock zenét is hallgat rajta? Ha igen, milyen fajtát és milyennek találja?
Üdv
Ghostie
Celestion hangsugárzók
Első egy picit off: Kökény is hasonló ízlésű mint én, mert én is ugyanezeket írtam, hallottam a Celestionnál
Ha olyan house bulit akarsz ami berepeszti az ablaküveget akkor szvsz nem a Celestion a Te hanfalad.
Én még csak modernebb zenei anyagot hallgattam rajta,eddig a Moloko vitte a pálmát.
De hogy mélyeket is halljak beraktam Bone Thug-s-ot, nekem tettszett ott azért van mély rendesen.
Énekhangok zsírak rajta naon.
Rockra kiváncsi vagyok majd talán ma sort kerítek arra is.
Celestion hangsugárzók
Tiszta semleges hangzás, most még óvatosan nyomom, de az oly soxor hibájaként felemlegetett mélyhiányt én nem érzékelem.
A magasa az pedig istencsászár, haverommal szereltük elég nagy hifi őrült,ő is bekapcsolás után a hihetetlenül jó magashangokra lett figyelmes.
Ebben az árkategóriában mindenkinek merem ajánlani, akik a neutrális hangzást részesítik előnyben.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek mik azok a zenék, amik jól szólnak egy ilyen neutrális hangzású hangfalon? És mi az amire kevésbé vagy egyáltalán nem alkalmas?
ÜDv
Ghostie
Amire szerintem nem való, de ez szigorú magánvélemény, az a Techno, és a Hause. Hangszeres zenékre kiváló és talán még Rockra is elfogadható, bár lehet, hogy már ez is nehéz lenne neki. Szóval akusztikus muzsika rulez
Celestion hangsugárzók
ÜDv
Ghostie
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
amúgy a denon 2105 még a dynomal se szól rosszul, úgyhogy...
b&w a suxx
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Celestion hangsugárzók
a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)
Na ezen akkorát röhögtem
miért is RÖHÖGTÉL?
mond már el lécci....
egyébként tényleg elég gagyi volt a dali szerintem
Mert neki is olyanja van, nézd meg az aláírásában
Celestion hangsugárzók
a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)
Na ezen akkorát röhögtem
miért is RÖHÖGTÉL?
mond már el lécci....
Semmi semmi, hagyjuk
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Celestion hangsugárzók
Na ezen akkorát röhögtem
Te meg honnan tudod, hogy nem így van!
Lehet hogy a dobozaiddal speciel átbasztak!
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Celestion hangsugárzók
Na ezen akkorát röhögtem
miért is RÖHÖGTÉL?
mond már el lécci....
Celestion hangsugárzók
Na ezen akkorát röhögtem
Te meg honnan tudod, hogy nem így van!
Lehet hogy a dobozaiddal speciel átbasztak!
Celestion hangsugárzók
Na ezen akkorát röhögtem
Celestion hangsugárzók
Csaba04!
Írnál bővebben a Celestion Denon párosodról?
Én is a hétvégén hallgattam egy F30at, és nekem is nagyon tetszett a hangja! A forrás ott egy Maraqntz erősítő, és egy Denon (dvd, vagy cd, ezt nem néztem meg pontosan) volt.
A Denon erősítőkről azt hallottam, hogy kissé lomhák, és dinamikátlanok, ha nem elég érzéken hangfalakkal használják (konkrétan a Denon B&W párosról volt ez a kritika)
Celestion hangsugárzók
sziasztok
én is hangfal vásárlás előtt állok (pécsi vagyok)
múlt héten sikerült meghallagtnom az F30-as párost, nekem nagyon tetszett
megtellt tőle a tér és a magas-mély is nagyon meggyőző volt. az eladó 1 madonna albumot hozott (a legújabbat)
miért is írom ezt?
a MM-ban Pécsen van egy Dali Concept 8-as hangfal (148 rugóért), ami már két hete ott áll
mára végre bekötötték, meg tudtam hallgatni
őszinte leszek, picit csalódtam benne
nekem nagyon sok volt a mélye, a magasakat nem nagyon hallottam
ami igaz az igaz - feltekereve a hangerőt olyan nadrágleszedő a dolog
aztán volt még egy nagy álmom a Wharfedale 9.5-ös dobozok
ezek közelítettek a Celestion F30-as dobozhoz, de olyan volt a wörfi mintha egy hangszóró nem nagyon szólt volna az F30-hoz képest
amire ma nagyon rájöttem (személy szerint) hogy nagyon sokat jelent a hallgatandó zenei világ
az f30-as meg a wörfi akusztikus zenékre is nagyon dögös szerintem, a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)
hát kb. ennyi
nagyon úgy tűnik a Celestionra voksolok, de az F38-ra
még nem tudtam meghallgatni, Pécsen nincs ilyen, de májusban megyek pestre, ott talán lesz valahol kipróbálható
akkorra tervezem a vásárlást is
Celestion hangsugárzók
Mi a véleményetek a dupla kábelozásról? Pl. a 30-as esetében?
Nemtom hogy ez az erősítőm tudja e.
Pont az előbb kérdeztem erről Tusit privibe, nagyon nem ajánlja, neki akkor szólt jobban amikor visszatért az egyszeresre.
Érdekes a fórumon senki nem ajánlja, a kábelbótos meg egyből arra akart rábeszélni.
Inkább hiszek a tapasztalt fórumosoknak, ők csak a saját bőrükön(azaz fülükön) érzik hogy mi a jó.
Köszi!
Nekem is ajánlotta a boltos hogy jobban fog szólni.
Nagyon szuper ez a hangfal.
Köszönöm mindenkinek, aki itt a fórumon segített.
Celestion hangsugárzók
Pont az előbb kérdeztem erről Tusit privibe, nagyon nem ajánlja, neki akkor szólt jobban amikor visszatért az egyszeresre.
Érdekes a fórumon senki nem ajánlja, a kábelbótos meg egyből arra akart rábeszélni.
Inkább hiszek a tapasztalt fórumosoknak, ők csak a saját bőrükön(azaz fülükön) érzik hogy mi a jó.
Celestion hangsugárzók
Lehet eladom a F-30-akat is. Mi lehet ennek a használt ára??
Megvettem a 30 -ast.73 volt az ára.
Mi az a négy csavar amit adtak hozzá?
Grat
Újonnan vetted?? A 4 csavart az aljába kell behajtani. Azokon kell állnia, így izolálod a padlótól. Sok sikert hozzá
Csaba04!
Csak frontokat vettél, zenehallgatásra lesz vagy mozi is.
Nincs aláírásod így nem tudom milyen cuccaid vannak hozzá?
Erölködő?
Denon 1604.
A többi fal Technics, melyeket már régebben vettem.
Celestion hangsugárzók
Acme,
A Neotech KS0821-et mered ajánlani nekem is, itt van a cucc kábelt kell vennem hozzá, itt Debibe lehet kapni ezt a márkát.Frontokhoz és a centerhez kellene.
Láttam, hogy elég sok fórumozó használ ilyen kábelt.
Felejtsd már el. CAT 5
Gratula a celokhoz
Celestion hangsugárzók
Nekem meg ott vannak szépen bejáratva, beüzemelve, és ennek tudatában kell kibirnom du 4-ig!
Acme,
A Neotech KS0821-et mered ajánlani nekem is, itt van a cucc kábelt kell vennem hozzá, itt Debibe lehet kapni ezt a márkát.Frontokhoz és a centerhez kellene.
Láttam, hogy elég sok fórumozó használ ilyen kábelt.
Celestion hangsugárzók
Nekem meg ott vannak szépen bejáratva, beüzemelve, és ennek tudatában kell kibirnom du 4-ig!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Celestion hangsugárzók
Már meg is jöttek a Clestion kisdrágák, csak annyira tudtam hazaszaladni, hogy átvegyem a szállítótól.
Ott állnak otthon a szobába becsomagolva, na ennek tudatában dolgozzak és bírjam ki du.4-ig.
Celestion hangsugárzók
Gratula az F30-hoz!
Zenére és mozira is sok örömöd lesz benne
A lelkes marketinges
Csak igazmondó
Celestion hangsugárzók
Gratula az F30-hoz!
A lelkes marketinges
Celestion hangsugárzók
Gratula az F30-hoz!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600