Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Celestion hangsugárzók

ghostie
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ghostie »

Na hétvégén összekötöttük az új Celestion F30-as szettemet.    
Egész hétvégén hallgattam, nem bántam meg,hogy ezt a hf-at választottam.
Tiszta semleges hangzás, most még óvatosan nyomom, de az oly soxor hibájaként felemlegetett mélyhiányt én nem érzékelem.
Szerintem inkább visszafogottnak nem tolakodónak érzem a mélyet.
A magasa az pedig istencsászár, haverommal szereltük elég nagy hifi őrült,ő is bekapcsolás után a hihetetlenül jó magashangokra lett figyelmes.

Mozit is kipróbáltam rajta, teljesen tökéletesen elboldogult a feladattal.
Ebben az árkategóriában mindenkinek merem ajánlani, akik a neutrális hangzást részesítik előnyben.

A véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek mik azok a zenék, amik jól szólnak egy ilyen neutrális hangzású hangfalon? És mi az amire kevésbé vagy egyáltalán nem alkalmas?

ÜDv
Ghostie

Első egy picit off: Kökény is hasonló ízlésű mint én, mert én is ugyanezeket írtam, hallottam a Celestionnál

Amire szerintem nem való, de ez szigorú magánvélemény, az a Techno, és a Hause. Hangszeres zenékre kiváló és talán még Rockra is elfogadható, bár lehet, hogy már ez is nehéz lenne neki. Szóval akusztikus muzsika rulez

Remélem ez nem off-topic.

Van aki rock zenét is hallgat rajta? Ha igen, milyen fajtát és milyennek találja?

Üdv
Ghostie

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 67

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kökény »

Első egy picit off: Kökény is hasonló ízlésű mint én, mert én is ugyanezeket írtam, hallottam a Celestionnál   

Ha olyan house bulit akarsz ami berepeszti az ablaküveget akkor szvsz nem a Celestion a Te hanfalad.
Én még csak modernebb zenei anyagot hallgattam rajta,eddig a Moloko vitte a pálmát.

De hogy mélyeket is halljak beraktam Bone Thug-s-ot, nekem tettszett ott azért van mély rendesen.
Énekhangok zsírak rajta naon.

Rockra kiváncsi vagyok majd talán ma sort kerítek arra is.

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: klepto »

Tiszta semleges hangzás, most még óvatosan nyomom, de az oly soxor hibájaként felemlegetett mélyhiányt én nem érzékelem.
A magasa az pedig istencsászár, haverommal szereltük elég nagy hifi őrült,ő is bekapcsolás után a hihetetlenül jó magashangokra lett figyelmes.

Ebben az árkategóriában mindenkinek merem ajánlani, akik a neutrális hangzást részesítik előnyben.

A véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek mik azok a zenék, amik jól szólnak egy ilyen neutrális hangzású hangfalon? És mi az amire kevésbé vagy egyáltalán nem alkalmas?

ÜDv
Ghostie

Amire szerintem nem való, de ez szigorú magánvélemény, az a Techno, és a Hause. Hangszeres zenékre kiváló és talán még Rockra is elfogadható, bár lehet, hogy már ez is nehéz lenne neki. Szóval akusztikus muzsika rulez

ghostie
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ghostie »

ÜDv
Ghostie

Vendég

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

amúgy a denon 2105 még a dynomal se szól rosszul, úgyhogy...
b&w a suxx
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Celestion hangsugárzók

a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)

Na ezen akkorát röhögtem

miért is RÖHÖGTÉL?

mond már el lécci....

egyébként tényleg elég gagyi volt a dali szerintem

Mert neki is olyanja van, nézd meg az aláírásában

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)

Na ezen akkorát röhögtem

miért is RÖHÖGTÉL?

mond már el lécci....

Semmi semmi, hagyjuk
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Na ezen akkorát röhögtem

Te meg honnan tudod, hogy nem így van!
Lehet hogy a dobozaiddal speciel átbasztak!

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola »

Na ezen akkorát röhögtem

miért is RÖHÖGTÉL?

mond már el lécci....

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Na ezen akkorát röhögtem

Te meg honnan tudod, hogy nem így van!
Lehet hogy a dobozaiddal speciel átbasztak!

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Na ezen akkorát röhögtem

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Celestion hangsugárzók

Csaba04!

Írnál bővebben a Celestion Denon párosodról?
Én is a hétvégén hallgattam egy F30at, és nekem is nagyon tetszett a hangja! A forrás ott egy Maraqntz erősítő, és egy Denon (dvd, vagy cd, ezt nem néztem meg pontosan) volt.
A Denon erősítőkről azt hallottam, hogy kissé lomhák, és dinamikátlanok, ha nem elég érzéken hangfalakkal használják (konkrétan a Denon B&W párosról volt ez a kritika)

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola »

sziasztok

én is hangfal vásárlás előtt állok (pécsi vagyok)
múlt héten sikerült meghallagtnom az F30-as párost, nekem nagyon tetszett
megtellt tőle a tér és a magas-mély is nagyon meggyőző volt. az eladó 1 madonna albumot hozott (a legújabbat)

miért is írom ezt?

a MM-ban Pécsen van egy Dali Concept 8-as hangfal (148 rugóért), ami már két hete ott áll
mára végre bekötötték, meg tudtam hallgatni

őszinte leszek, picit csalódtam benne
nekem nagyon sok volt a mélye, a magasakat nem nagyon hallottam
ami igaz az igaz - feltekereve a hangerőt olyan nadrágleszedő a dolog

aztán volt még egy nagy álmom a Wharfedale 9.5-ös dobozok

ezek közelítettek a Celestion F30-as dobozhoz, de olyan volt a wörfi mintha egy hangszóró nem nagyon szólt volna az F30-hoz képest

amire ma nagyon rájöttem (személy szerint) hogy nagyon sokat jelent a hallgatandó zenei világ

az f30-as meg a wörfi akusztikus zenékre is nagyon dögös szerintem, a Dali meg 1 igazi buli hangfal tele mélyekkel (a tesómnak wörfi Waldus 500-a van emlékeztet rá nagyon)

hát kb. ennyi

nagyon úgy tűnik a Celestionra voksolok, de az F38-ra

még nem tudtam meghallgatni, Pécsen nincs ilyen, de májusban megyek pestre, ott talán lesz valahol kipróbálható
akkorra tervezem a vásárlást is

csaba04
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: csaba04 »

Mi a véleményetek a dupla kábelozásról? Pl. a 30-as esetében?

Nemtom hogy ez az erősítőm tudja e.

Pont az előbb kérdeztem erről Tusit privibe, nagyon nem ajánlja, neki akkor szólt jobban amikor visszatért az egyszeresre.

Érdekes a fórumon senki nem ajánlja, a kábelbótos meg egyből arra akart rábeszélni.
Inkább hiszek a tapasztalt fórumosoknak, ők csak a saját bőrükön(azaz fülükön) érzik hogy mi a jó.

Köszi!

Nekem is ajánlotta a boltos hogy jobban fog szólni.

Nagyon szuper ez a hangfal.

Köszönöm mindenkinek, aki itt a fórumon segített.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Pont az előbb kérdeztem erről Tusit privibe, nagyon nem ajánlja, neki akkor szólt jobban amikor visszatért az egyszeresre.

Érdekes a fórumon senki nem ajánlja, a kábelbótos meg egyből arra akart rábeszélni.
Inkább hiszek a tapasztalt fórumosoknak, ők csak a saját bőrükön(azaz fülükön) érzik hogy mi a jó.

csaba04
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: csaba04 »

Lehet eladom a F-30-akat is. Mi lehet ennek a használt ára?? 
Megvettem a 30 -ast.73 volt az ára.

Mi az a négy csavar amit adtak hozzá?

Grat

Újonnan vetted?? A 4 csavart az aljába kell behajtani. Azokon kell állnia, így izolálod a padlótól. Sok sikert hozzá

Csaba04!

Csak frontokat vettél, zenehallgatásra lesz vagy mozi is.
Nincs aláírásod így nem tudom milyen cuccaid vannak hozzá?
Erölködő?

Denon 1604.

A többi fal Technics, melyeket már régebben vettem.

Vendég

Celestion hangsugárzók

Acme,

A Neotech KS0821-et mered ajánlani nekem is, itt van a cucc kábelt kell vennem hozzá, itt Debibe lehet kapni ezt a márkát.Frontokhoz és a centerhez kellene.

Láttam, hogy elég sok fórumozó használ ilyen kábelt.

Felejtsd már el. CAT 5

Gratula a celokhoz

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Nekem meg ott vannak szépen bejáratva, beüzemelve, és ennek tudatában kell kibirnom du 4-ig!
Acme,

A Neotech KS0821-et mered ajánlani nekem is, itt van a cucc kábelt kell vennem hozzá, itt Debibe lehet kapni ezt a márkát.Frontokhoz és a centerhez kellene.

Láttam, hogy elég sok fórumozó használ ilyen kábelt.

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Acme »

Nekem meg ott vannak szépen bejáratva, beüzemelve, és ennek tudatában kell kibirnom du 4-ig!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Már meg is jöttek a Clestion kisdrágák, csak annyira tudtam hazaszaladni, hogy átvegyem a szállítótól.
Ott állnak otthon a szobába becsomagolva, na ennek tudatában dolgozzak és bírjam ki du.4-ig.

Vendég

Celestion hangsugárzók

Gratula az F30-hoz! 
Zenére és mozira is sok örömöd lesz benne

A lelkes marketinges

Csak igazmondó

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Gratula az F30-hoz! 

A lelkes marketinges

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Acme »

Gratula az F30-hoz!

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”