Is-is.
5.1 rendszere volt egy cimborámnak itt a fórumon, majd leredukálta sztereóra (ATC 50) , a zene miatt. Ott még volt a BK szub, azután aktív ATC lett helyette, ahoz már nem használta. Sajnos nem én vettem meg tőle amikor árulta, már bánom.

Is-is.
Házimozi rendszerben hallottad?Red75 írta: ↑2026.01.03., szomb. 20:45BK Electronics, ez még érdekes lehet számodra. Nagyon jók, kb. REL színvonal (némileg alatta), de jóval olcsóbb. Hallottam rendszerben és nagyon ajánlom.
https://www.bkelec.com/
Köszi.Tetszenek.És valóban jóval olcsóbb a relnél.Red75 írta: ↑2026.01.03., szomb. 20:45BK Electronics, ez még érdekes lehet számodra. Nagyon jók, kb. REL színvonal (némileg alatta), de jóval olcsóbb. Hallottam rendszerben és nagyon ajánlom.
https://www.bkelec.com/
Szia!

BK Electronics, ez még érdekes lehet számodra. Nagyon jók, kb. REL színvonal (némileg alatta), de jóval olcsóbb. Hallottam rendszerben és nagyon ajánlom.
A 99-et próbáld.Shimano írta: ↑2026.01.03., szomb. 16:22Még csak körbejárom a témát,de a classic széria valamelyikével tennék próbát elsőre,mert ami eddig lejött utána olvasgatva,talán az lenne az ideálisabb a rendszerben.De ez még nincs kőbe vésve.
Még csak körbejárom a témát,de a classic széria valamelyikével tennék próbát elsőre,mert ami eddig lejött utána olvasgatva,talán az lenne az ideálisabb a rendszerben.De ez még nincs kőbe vésve.
Nálam is ugyanez a feladat. :) Melyik REL-el boldogítod magad és környezetedben élőket?
Ok,akkor csak mielött lefüstölnék valamit,vegyük át még egyszer.
Ok,csak az kavart meg,hogy ezen a képen be van kötve mindhárom drót,és nem is a földeléshez a harmadik,ha nem a negatív pólushoz.Amit te mondtál az rém egyszerű,még nekem is,supravox írta: ↑2026.01.03., szomb. 13:39Szerintem ezt a "problémát" csak meg tudod ugrani.
Mégis mi a különbség ha monoblokkjaid vannak?
Bután kell leblankolni a kábelt,hogy átérjen.
Azt meg nem csinálod meg a kölcsön cuccal.
Amúgy meg bekötöd csak az egyik monoblokkra.
Állítólag ott ahol a szub dolgozik már úgy sem érzékelhető az irány.
Amúgy de.
Szerintem ezt a "problémát" csak meg tudod ugrani.Shimano írta: ↑2026.01.03., szomb. 13:29Ok,köszi,de egy monoblokkos bekötés képpel többet mondana minden szónál.Ez egy integrált vas ha jól látom.supravox írta: ↑2026.01.03., szomb. 12:37Screenshot_2026-01-03-12-34-19-647_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpgShimano írta: ↑2026.01.03., szomb. 11:37Csak úgy záporoznak a válaszok,és már teljesen el is vesztettem a fonalat.![]()
Időközben egy kedves fórumtársal beszélve kaptam infókat a magas jelszintű monoblokkos bekötésre egy db rel sub esetében is,amit köszönök szépen itt is.![]()
Más.A rel-en kívül,(ami ugyan tetszik,főleg a classic szériát nézegetném szívesen,mert az illene a lakásba leginkább) milyen más gyártók típusai lehetnek még jók kifejezetten zenére? 24nm a szoba,ha ez számít egyáltalán.
Csak hogy ránézzek azokra is.
Itt is úgy van kötve ahogy mondtam.
Ha egy szubot használnál.
Amúgy az enyémet szívesen odaadom ha próbálgatni szeretnél.
A hazai forgalmazótól kérek majd próbára ha úgy alakul,a tiédet nem föstölöm le ha mégsem jól értettem azt amiről beszéltünk.![]()
Ok,köszi,de egy monoblokkos bekötés képpel többet mondana minden szónál.Ez egy integrált vas ha jól látom.supravox írta: ↑2026.01.03., szomb. 12:37Screenshot_2026-01-03-12-34-19-647_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpgShimano írta: ↑2026.01.03., szomb. 11:37Csak úgy záporoznak a válaszok,és már teljesen el is vesztettem a fonalat.![]()
Időközben egy kedves fórumtársal beszélve kaptam infókat a magas jelszintű monoblokkos bekötésre egy db rel sub esetében is,amit köszönök szépen itt is.![]()
Más.A rel-en kívül,(ami ugyan tetszik,főleg a classic szériát nézegetném szívesen,mert az illene a lakásba leginkább) milyen más gyártók típusai lehetnek még jók kifejezetten zenére? 24nm a szoba,ha ez számít egyáltalán.
Itt is úgy van kötve ahogy mondtam.
Ha egy szubot használnál.
Amúgy az enyémet szívesen odaadom ha próbálgatni szeretnél.
Itt is úgy van kötve ahogy mondtam.Shimano írta: ↑2026.01.03., szomb. 11:37Csak úgy záporoznak a válaszok,és már teljesen el is vesztettem a fonalat.![]()

Tankerpatriots írta: ↑2025.05.09., pén. 19:38Ahham, köszönöm szépen. Akkor még egy lehet hülye kérdés, de ha a streamerem( bluesound node2i) -en van egy külön subwoofer kimenet, akkor az sem jó arra, hogy az említett mélysugárzót oda kössem be?