Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Polcsugárzók
Re: Polcsugárzók
Elac EL 60 milyen lehet???
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
Akkor nincs mese,el kell adni mindent és aktívra váltani.DirtyMashine írta: ↑2025.11.09., vas. 02:12Most hagyok fel ezzel. Edward Grieg egész jó a kis wharfi falakon és a klasszik , jazz életet él, de a rock halott. 'a hard rock már nem él" minden gyenge erőtlen, sz@r ami masszív hangképleti.tömb. újra azr érzem, hogy a rock szereti az aktív kis ládákat. Ott van dinamika.DirtyMashine írta: ↑2025.11.09., vas. 01:49Na b@szta az agyam. A miziszobába betettem diamond 8.1 eket amik valóban nem sz@rok, majd az arcam mozigépet lecseréltem a denon pofás játékra. Nem gondoltam volna hogy ez ilyen f.s. A tmr 160akat kitoltam a kis denonnal és meglepett hogy milyet szólnak a játék erősítővel, de a játék hangfal a a nappaliban úgy szól, hogy ölnék. Sajnos újra ott vagyunk ahol voltunk. 1-2 millió hangfal, 1-2 millió erődótő és talán nem lesz foschSmart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:16
Ha rock zenére keresel polcsugárzót,akkor szerintem a 702 jó (701-esem volt).
Vagy lehet furcsa lesz,de a JPW Sonáta is jó lehet.Zárt kivitele miatt szereti a hangerőt,sőt jól is érzi magát ha hajtva van(bár óriási basszusa nincs).
Itt Szegeden az egyik lemezboltban Sonatákon lehetett a cd-ket meghallgatni.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Hát sajnos ismét arra jutottam mint az elmlúlt 25 évben. Rock = nagy, drága cucc és úgy is igen sz@r, hangképelitleg féltégla. Itt a képes bizonyíték, hogy előre vettem kis hangfalakat, betettem kis stereo gépet stb, de egy Iron Maiden Fear of the dark olyan élettelen volt vagy egy akármi hogy fájt. Ellenben a jó öreg Ludvig Van gyönyörűen szólt a kis falakon és a kis erősítőn is.
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Most hagyok fel ezzel. Edward Grieg egész jó a kis wharfi falakon és a klasszik , jazz életet él, de a rock halott. 'a hard rock már nem él" minden gyenge erőtlen, sz@r ami masszív hangképleti.tömb. újra azr érzem, hogy a rock szereti az aktív kis ládákat. Ott van dinamika.DirtyMashine írta: ↑2025.11.09., vas. 01:49Na b@szta az agyam. A miziszobába betettem diamond 8.1 eket amik valóban nem szarok, majd az arcam mozigépet lecseréltem a denon pofás játékra. Nem gondoltam volna hogy ez ilyen f.s. A tmr 160akat kitoltam a kis denonnal és meglepett hogy milyet szólnak a játék erősítővel, de a játék hangfal a a nappaliban úgy szól, hogy ölnék. Sajnos újra ott vagyunk ahol voltunk. 1-2 millió hangfal, 1-2 millió erődótő és talán nem lesz foschSmart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:16Ha rock zenére keresel polcsugárzót,akkor szerintem a 702 jó (701-esem volt).
Vagy lehet furcsa lesz,de a JPW Sonáta is jó lehet.Zárt kivitele miatt szereti a hangerőt,sőt jól is érzi magát ha hajtva van(bár óriási basszusa nincs).
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Na b@szta az agyam. A miziszobába betettem diamond 8.1 eket amik valóban nem sz@rok, majd az arcam mozigépet lecseréltem a denon pofás játékra. Nem gondoltam volna hogy ez ilyen f.s. A tmr 160akat kitoltam a kis denonnal és meglepett hogy milyet szólnak a játék erősítővel, de a játék hangfal a a nappaliban úgy szól, hogy ölnék. Sajnos újra ott vagyunk ahol voltunk. 1-2 millió hangfal, 1-2 millió erődótő és talán nem lesz foschSmart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:16Ha rock zenére keresel polcsugárzót,akkor szerintem a 702 jó (701-esem volt).Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:06Köszi! Ez nagy segítség volt. Bár nem állt szándékomban megvenni.Smart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 20:56
kb.csak arra jó.Bocsánat hogy beleszólok,de nekem volt M71-esem.Agresszív,élesen szóló kisdoboz,aminek egyáltalán nincs basszusa és még a banándogó sem megy bele mert a kínaiak elméretezték az aljzatokat.Örültem,hogy megszabadultam tőlük.
Utánuk M32-esem lett,ami igazi felüdülés volt.
- Smart845
- V.I.P.

Ha rock zenére keresel polcsugárzót,akkor szerintem a 702 jó (701-esem volt).Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:06Köszi! Ez nagy segítség volt. Bár nem állt szándékomban megvenni.Smart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 20:56kb.csak arra jó.Bocsánat hogy beleszólok,de nekem volt M71-esem.Agresszív,élesen szóló kisdoboz,aminek egyáltalán nincs basszusa és még a banándogó sem megy bele mert a kínaiak elméretezték az aljzatokat.Örültem,hogy megszabadultam tőlük.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Köszi! Ez nagy segítség volt. Bár nem állt szándékomban megvenni.Smart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 20:56kb.csak arra jó.Bocsánat hogy beleszólok,de nekem volt M71-esem.Agresszív,élesen szóló kisdoboz,aminek egyáltalán nincs basszusa és még a banándogó sem megy bele mert a kínaiak elméretezték az aljzatokat.Örültem,hogy megszabadultam tőlük.
- Smart845
- V.I.P.

kb.csak arra jó.Bocsánat hogy beleszólok,de nekem volt M71-esem.Agresszív,élesen szóló kisdoboz,aminek egyáltalán nincs basszusa és még a banándogó sem megy bele mert a kínaiak elméretezték az aljzatokat.Örültem,hogy megszabadultam tőlük.
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

nem, gyerekszobába keresek denon n9-hez polc falakat. De nem igazán számít egy polcsugárzónál hogy mire kell. Mozin nekem a 7.1 hátsói wharfedale diamond 8.1-ek, de amennyit szól egy ilyen kb egy sörös doboz is lehetne hátul. Amúgy a diamond 8.1 ek is elég jók sztereóra huszonezres ársávban, csak egy eladó sincs jelenleg.
Neked mozizni kellene az M71? háttérnek?DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 15:49Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 14:57Én nem tudok érte menni, nincs autóm, ha csak nem postázod el nekem.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 14:26
50ért árulja, de 4db-ot. Alapvetően mozi cucc, de több helyen jókat írtak róla sztereó környezetben. Ha érdekel írj privátot és lealkudjuk 40 re a négyet és elfelezzük.![]()
írj privátot, hol laksz stb hátha el tudnám vinni
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 14:57Én nem tudok érte menni, nincs autóm, ha csak nem postázod el nekem.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 14:2650ért árulja, de 4db-ot. Alapvetően mozi cucc, de több helyen jókat írtak róla sztereó környezetben. Ha érdekel írj privátot és lealkudjuk 40 re a négyet és elfelezzük.![]()
írj privátot, hol laksz stb hátha el tudnám vinni
Én nem tudok érte menni, nincs autóm, ha csak nem postázod el nekem.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 14:2650ért árulja, de 4db-ot. Alapvetően mozi cucc, de több helyen jókat írtak róla sztereó környezetben. Ha érdekel írj privátot és lealkudjuk 40 re a négyet és elfelezzük.Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 13:49Valahol M72-öt is láttam eladót 40-45 ezerért. Az is jó? Ezeket az M jelzésűeket nem ismerem. Ezek inkább mozi hangfalak? Mission 751-em volt, az tetszett.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:47
pl mission m71 ből van most 4 eladó, de nem bontja meg a szettet, ellenben összeállni lehetne és elhozni tesztre, szerintem 20/párért el lehetne hozni![]()
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

50ért árulja, de 4db-ot. Alapvetően mozi cucc, de több helyen jókat írtak róla sztereó környezetben. Ha érdekel írj privátot és lealkudjuk 40 re a négyet és elfelezzük.Gyuszy írta: ↑2025.11.08., szomb. 13:49Valahol M72-öt is láttam eladót 40-45 ezerért. Az is jó? Ezeket az M jelzésűeket nem ismerem. Ezek inkább mozi hangfalak? Mission 751-em volt, az tetszett.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:47Alex_Aston írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:02Mission 702-t érdemes lenne meghallgatni.
Polcsugárzó létére igencsak testes hang, és ugy önmagában is egy tök jó doboz.
pl mission m71 ből van most 4 eladó, de nem bontja meg a szettet, ellenben összeállni lehetne és elhozni tesztre, szerintem 20/párért el lehetne hozni
Valahol M72-öt is láttam eladót 40-45 ezerért. Az is jó? Ezeket az M jelzésűeket nem ismerem. Ezek inkább mozi hangfalak? Mission 751-em volt, az tetszett.DirtyMashine írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:47Alex_Aston írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:02Mission 702-t érdemes lenne meghallgatni.
pl mission m71 ből van most 4 eladó, de nem bontja meg a szettet, ellenben összeállni lehetne és elhozni tesztre, szerintem 20/párért el lehetne hozni
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Alex_Aston írta: ↑2025.11.08., szomb. 12:02Mission 702-t érdemes lenne meghallgatni.
ha tudsz ilyet jó áron Pest megyében én szívesen megveszem és elmondom a véleményem. Mondjuk nekem rock zenére sosem jöttek be a polcsugárzók annyira mivel nincs basszus.
[/quote]
Amúgy Pesten árulták 35-38 ezerért, de már eladták.
[/quote]
én annyit nem adnék érte. Minden polcsugárzónak van basszusa de olyan amilyen. Vegyél egy marshal Bluetooth kisládát, azon nagyon állat a rock és eszméletlen dinamikus az egész. Igaz az kb 150ezer a boltban cserébe nem foglal helyet + van lehetőséged visszaküldeni ha nem tetszik.
[/quote]
Sajnos annyi keretem nincs rá, csak ilyen régebbi polc hangfalak jöhetnek szóba.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3696
Mission 702-t érdemes lenne meghallgatni.
Csak a Marantz! :-D
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Úgy látom felejtős ez a fórum is.
[/quote]
ha tudsz ilyet jó áron Pest megyében én szívesen megveszem és elmondom a véleményem. Mondjuk nekem rock zenére sosem jöttek be a polcsugárzók annyira mivel nincs basszus.
[/quote]
[/quote]
én annyit nem adnék érte. Minden polcsugárzónak van basszusa de olyan amilyen. Vegyél egy marshal Bluetooth kisládát, azon nagyon állat a rock és eszméletlen dinamikus az egész. Igaz az kb 150ezer a boltban cserébe nem foglal helyet + van lehetőséged visszaküldeni ha nem tetszik.
Phonar A 202 hangsugárzó milyen lehet rock zenére, vagy felejtős. Nem sok teszt van róla a neten.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Vagy opció, ha van rá lehetőség, egy olyan erősítő, aminek van sub kimenete és a monitorokat ki lehet egészíteni vele.DirtyMashine írta: ↑2025.11.07., pén. 21:42ha tudsz ilyet jó áron Pest megyében én szívesen megveszem és elmondom a véleményem. Mondjuk nekem rock zenére sosem jöttek be a polcsugárzók annyira mivel nincs basszus.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Phonar A 202 hangsugárzó milyen lehet rock zenére, vagy felejtős. Nem sok teszt van róla a neten.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Igen, ezt már én is tapasztaltam, hogy nincs basszus, de álló hangfalat meg nem akarok venni, mert nagy lenne a szobámba. Nincs olyan polc sugárzó ami basszusban is jó? Nem kell sok, csak hallani legyen.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Igen, ezt már én is tapasztaltam, hogy nincs basszus, de álló hangfalat meg nem akarok venni, mert nagy lenne a szobámba. Nincs olyan polc sugárzó ami basszusban is jó? Nem kell sok, csak hallani legyen.
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

Szóval: inkább hallgasd meg valahol, ha tetszik, elhozod, ha nem, hagyod. De másokat ezért leszólni, mert nem ismerik és ezért nem válaszolnak a kérdésedre ..
[/quote]
Ez az, hogy nem tudom meghallgatni, mert messze van, de már mindegy, mert letettem róla.
[/quote]
Ez az, hogy nem tudom meghallgatni, mert messze van, de már mindegy, mert letettem róla.
-
KLajos
- Nincs visszaút

- Értékelés: 94
Minden fórum felejtős.
De ha belegondolsz, egy 35 éves dobozpárból, amit itthon a gyártás idején nem lehetett kapni, mennyi lehet ebben az országban még használatban? És az ilyet hallgató, feltételezem, max pár tucat ember hi-fi láncának többi eleme sem a drága eszközök közül való.
Vajon a feltételezett pár tucatból hányan tudnak egyáltalán az avx-ről?
Szóval: inkább hallgasd meg valahol, ha tetszik, elhozod, ha nem, hagyod. De másokat ezért leszólni, mert nem ismerik és ezért nem válaszolnak a kérdésedre ..