Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Biztos sokak számára meglepő, de a Klipsch-en kívül gyártanak még páran subot.Méghozzá jó subot.

Én már kettő jó szubot gyártottam!

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Én türelmes típus vagyok, viszont a szobám mérete kérdést vet fel bennem: 4x4-es (abból mínusz 1 m szekrénysor, gyak. 3x4-es) szobába van-e értelme 50 fölötti sub-ot venni? Ki fog-e jönni a drágább/jobb sub tudása?
Lada! Én egy 12-13nm-es szobában (ágy, PC/íróasztal, szekrény) nagy megelégedéssel tömör búgásmentes és ütős mélyeket hallgatok az RW-10 által. (130e ft és 25cm-es, nem tom hány wattos).
De ebben a szobában nem örökre foglal helyet, létezik egy kisebb RW8-as is.

Foldonkivuli:
az új szériás termékek ára vmi ilyesmi lesz,
- RW8 megfelelője 100e ft
- RW10 megfelelője 130e-135e ft
- RW12 150+e körül várható.

Biztos sokak számára meglepő, de a Klipsch-en kívül gyártanak még páran subot.
Méghozzá jó subot.

Vendég

Mélysugárzók

Én nem a centikre meg a wattokra izgulok. A szobám lehetőségei aggasztanak, nem egy komolyabb sub tudása. De ha newman mondja, akkor talán valóban nem szabad elhesegetni még ilyen körülmények között sem a minőségibb cumót.
Nem jól fogalmazol!

Azt nem értem, miért vonsz párhuzamot a szoba mérete, és a szub minősége között.

Vagy Te szobaméret vs. membránméretre gondolsz?

Nagyon nem mind1!

Ami Newman szobáját illeti, nehezen tudom elképzelni, h egy ilyen mélyláda ekkora helyiségben tényleg jól szól.
Arról nem beszélve, h az igazi mélyet nem is hallja.

Erről ne legyen vita, láttam már ezt-azt, aggályom nem alaptalan.

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Lada »

Én türelmes típus vagyok, viszont a szobám mérete kérdést vet fel bennem: 4x4-es (abból mínusz 1 m szekrénysor, gyak. 3x4-es) szobába van-e értelme 50 fölötti sub-ot venni? Ki fog-e jönni a drágább/jobb sub tudása?
A szubok minősége nem centiben meg wattokban mérhető!
20 cm-es tányérú szubot keresel, ami jobb minőségű, ennyi!

Én nem a centikre meg a wattokra izgulok. A szobám lehetőségei aggasztanak, nem egy komolyabb sub tudása. De ha newman mondja, akkor talán valóban nem szabad elhesegetni még ilyen körülmények között sem a minőségibb cumót.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

Vendég

Mélysugárzók

Lada! Én egy 12-13nm-es szobában (ágy, PC/íróasztal, szekrény) nagy megelégedéssel tömör búgásmentes és ütős mélyeket hallgatok az RW-10 által. (130e ft és 25cm-es, nem tom hány wattos).
De ebben a szobában nem örökre foglal helyet, létezik egy kisebb RW8-as is.

Foldonkivuli:
az új szériás termékek ára vmi ilyesmi lesz,
- RW8 megfelelője 100e ft
- RW10 megfelelője 130e-135e ft
- RW12 150+e körül várható.

Vendég

Mélysugárzók

A szubok minősége nem centiben meg wattokban mérhető!
20 cm-es tányérú szubot keresel, ami jobb minőségű, ennyi!

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Lada »

Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: -3

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: HagaNRG »

Pedig még vártam,hogy lesz jobb jelenet is!

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt

Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

mikor a nő a kendővel a dobokra üt. (egyébként emlegettetek valmai viszahngjátékot is, azt még nem találtam emg a filmben,
De, megtaláltad! Pont erről beszélsz!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Tegnap vettem a Repülő tőrök klánja filmet, elkezdtem tesztelni, elsőnek a régi kompakt Pana rendszeren, ami DTS-t még nem tud, így a hanghoz nem is nyúltam. Jól szólt. Aztán próbából váltottam Mandarin 5.1-re, az alap agyar helyett  és halható volt ugyan a változás, m azt nem tudtam volna megmnodani, miben lett több/kevesebb a hang. Mert bizony egyes hátérzajk a szinkronban hallhatóan ki vanak emelve, amiket kínaiul nem is hallunk.

Nemtértél el,mert épp az általad említett film nálam óriásit változik a magyar,iletve mandarin hangra kapcsoláskor.
Pl a Sub!Eredetinél ugyanis sokkal dinamikusabb és mélyrehatolóbb.és atér összesem hasonlítható.
Szinkronnál szinte elevszik a térérzet,kivan emelve a center,vagyis a beszéd,és valami "szöszölést" azért hallasz.És ez csak a sima DD5.1,nem DTS.
Többször megnéztem ugyanazt a jelenetet,havernak is mutattam,és hát igencsak hallható a különbség.
Meg is említette a mély mekkorát üt!

Nem értek egyet HagaNRG-el, mrspock jól mondja!
A magyar szinkron az effektek tekintetében , finoman fogalmazva.
Ég és föld a különbség a magyar 5.1 (itt a párbeszéd van kihegyezve /center) és a mandarin DTS között (a DTS javára).
Igen, elégséges lehet sub nélkül is egy rendszer (régebben én is így gondoltam /diamond 8.4), amíg nem kötöd be a subot.
Ezt csak úgy lehet megtapasztalni, ha van (volt) subod és lekapcsolod a rendszerről.

Hejj!

Belekavarodtam a Repülő tőrök klánja megfogalmazásába, mert nem azt akartam mondani,hogy a amgyar a jobb hanem, hogy bár vannak olyan háttérzaok, amik hangosabban szólnak,mint eredeti nyelven, a mandarin DTS robanásszerű javulást eredmnéyez a hangban, a méylek tényleg nagyob megjönnek, mikor a nő a kendővel a dobokra üt. (egyébként emlegettetek valmai viszahngjátékot is, azt még nem találtam emg a filmben, de még nem volt időm megnézni,csak a hangokat tesztelgettem, ami jó részt siekrült megtalálni benne)

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: szondag3 »

Pc-s 6000w-os csodamélynyomók esetleg?
Most különálló szubokról van szó.

Igazad van, bocsi.

Bár a múltkor egyik ismerősömnél volt egy különálló, valami teljesen ismeretlen(legalábbis számomra) márkájú sub, ahhoz képest még az én magnatom is szuper.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

Vendég

Mélysugárzók

Most különálló szubokról van szó.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Gondolom van a magnat-nál is alsóbb kategória
Most egy sem jut eszembe!

Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

Vendég

Mélysugárzók

Most egy sem jut eszembe!

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Akire meg a Magnat mélynyomót rá lehet sózni az meg is érdemli!

Ilyet ne írj, mert a mósün szubomat februárban fogom itt hirdetni:)))

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Akiknek lehetőségük van internetezére, azok nem is tudják mekkora előnyben vannak, a többi emberhez képest.

Ebben van valami.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Vendég

Mélysugárzók

Nem tudom, de az utóbbi időben nagyon érzem, h a hülye példa ragadós.
Ez most főleg a "minél olcsóbban akarok sub-ot venni, h legyen" embereknek fog szólni.

Az első amit soha nem szabad elfelejteni, h SZ@RRA NEM LEHET VÁRAT ÉPÍTENI!
Akire meg a Magnat mélynyomót rá lehet sózni az meg is érdemli!

Már páran írták előttem, h a türelem bizony meghozza gyümölcsét (ezt én is alá tudom támasztani), szal lehet lassítani és gyűjteni még kicsit. Azért van a piac elárasztva ezzel a sok minősíthetetlen termékkel, mert van rá igény! Pontosabban igénytelenség! De az Isten szerelmére, aki képes eltévedni egy fórumra, h kicsit jobban körbejárja a témát, az ne itt sírja el a lelki problémáját, hanem olvasson, és kérdezzen (nem véletlenül írtam az olvasást előbb ), rendkívüli módon megkönnyíti a döntést. Akiknek lehetőségük van internetezére, azok nem is tudják mekkora előnyben vannak, a többi emberhez képest.

Szoktam fogni a fejem, mikor 100-adszor kérdezik ugyanazt, mert qrva lusták előbb olvasni.

Léva voltam...kikapcs.

Foldonkivuli
Isten Hozott! :)

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Foldonkivuli »

Klipsch RW-12 re van szükségem. Gyorsan meg is rendeltem a netdepon de a visszaigazlás után írtak 1 mailt, hogy sajnos közben pont elfogyott ...

Az a helyzet, h most nem lehet kapni. Elfogyott. Kifutó széria, jönnek az újak (talán egy héten belül..?) De azt még nem lehet tudni, h az régi szériából lehet-e majd kapni.
Én spec. mindennap megnézem a Klipsch/XMS honlapját, h mikor teszik a products-ba az új termékeket és miket hagynak meg mellette, a régiből.
Mellesleg, ha majd lehet kapni... az XMS-be valószínű olcsóbban kapod meg, mert ott áresés történt, viszont a netdepo-n, ami elfogyot és akciós volt, azt az eredeti árán raknak majd újra ki a polcra.

köszi

szomorúan olvasom a hozzászólásodat, mert gondolom az új széria azt jelenti nekem,
hogy az új ára min.:150k körül fog alakulni.
ha ez az állítás igaz akkor már csak az a kérdés, mi fog dübörögni a szobámban?
nálam a120k volt a meghúzott határ annál többet nem akartam erre szánni.
Na most adjatok tanácsot milyen subokat keressek hallgassak?
lehet, hogy marad a jó YAMAHA - YST SW 800 ??
sajnos megint nincs jobb ötletem

Vendég

Mélysugárzók

Ezt csak úgy lehet megtapasztalni, ha van (volt) subod és lekapcsolod a rendszerről.
Most eszembe jutott a régi, butus mivoltom. Régi nagy polcsugárzóm 18cm-es mély/középpel volt megáldva. Azt mondtam, h nekem aztán nem kell sub, ez annyi mélyet ad. Aztán lett egy álló hangfalam (a jelenlegi). De az utóbbit sem tudom elképzelni sub nélkül (pedig mégtöbb mélyet ad).
A többiek persze nem tudtak meggyőzni, h kell sub még ha 10-ből 10 ember is azt ajánlotta, amig le nem igazoltam saját szobámban a subot.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Tegnap vettem a Repülő tőrök klánja filmet, elkezdtem tesztelni, elsőnek a régi kompakt Pana rendszeren, ami DTS-t még nem tud, így a hanghoz nem is nyúltam. Jól szólt. Aztán próbából váltottam Mandarin 5.1-re, az alap agyar helyett  és halható volt ugyan a változás, m azt nem tudtam volna megmnodani, miben lett több/kevesebb a hang. Mert bizony egyes hátérzajk a szinkronban hallhatóan ki vanak emelve, amiket kínaiul nem is hallunk.

Nemtértél el,mert épp az általad említett film nálam óriásit változik a magyar,iletve mandarin hangra kapcsoláskor.
Pl a Sub!Eredetinél ugyanis sokkal dinamikusabb és mélyrehatolóbb.és atér összesem hasonlítható.
Szinkronnál szinte elevszik a térérzet,kivan emelve a center,vagyis a beszéd,és valami "szöszölést" azért hallasz.És ez csak a sima DD5.1,nem DTS.
Többször megnéztem ugyanazt a jelenetet,havernak is mutattam,és hát igencsak hallható a különbség.

Nem értek egyet HagaNRG-el, mrspock jól mondja!
A magyar szinkron az effektek tekintetében , finoman fogalmazva.
Ég és föld a különbség a magyar 5.1 (itt a párbeszéd van kihegyezve /center) és a mandarin DTS között (a DTS javára).
Igen, elégséges lehet sub nélkül is egy rendszer (régebben én is így gondoltam /diamond 8.4), amíg nem kötöd be a subot.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

Mélysugárzók

Még valamit:Mondta tt vlaki,hogy minél angyobb hangszórós legyen a láda, annál jobb
Én az autómba kezdetek egy bazi nagy, 30cm-es Pyle hangszóróval szerelt lád vetem. Pár napig élveztem is, aztá rájöttem,h. ez kevesé, ez ne az,amit egy ládától vártam. Szerencsére a hifis benne volt a cserében, így rendelt nekem 2 másik ládát is,h. majd próbálgatom, melyik tetszik. Az a vicc,h. az első láda egy US Blaser bandpass kivitel volt, 25-ös, negyed akkor,mint a Pyle, és már obban szólt.
Aztán végül egy 25ös reflex Audiobank lett a vlasztásom, ami méretben szintén jócskán a Pyle alatt maradt, hangra meg már zsír újan, bejáratá nélkül is hihetetlent robbantott.
Szóval a méret úgy tűnik, mégsem mindig a lényeg!

Én írtam az autós példát is, meg a minél nagyobbat.. is.
De ha vissza olvasol, akkor láthatod, hogy én is pont ellenpéldának hoztam fel az autómat.
Konkrétam mégegyszer:
az 50ezres ársávban akkora különbségek nem lesznek, ott inkább a nagyobb membrán hasznosabb, valószinű a beépített erősítők is tök egyformák (talán a 30-asé 5 volttal nagyobb tápfeszt kap, hogy nagyobb teljesítményt írhassanak rá )
Ha az ember kisebb hagszóróból jobb ahngot akar akkor viszont sokkal mélyebben kell a zsebe nyúlni sok sok pénzért...

mrspock
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: mrspock »

Változtatom otthon egy DVD hangját DD-ről DTS-re, és az a félmásodperces szünet a hangban már elegendőis ahhoz,hogy ne érezze a robanásszerű változást a minőségben. Én legalábbis ezt tapasztalom.
Pl. Tegnap vettem a Repülő tőrök klánja filmet, elkezdtem tesztelni, elsőnek a régi kompakt Pana rendszeren, ami DTS-t még nem tud, így a hanghoz nem is nyúltam. Jól szólt. Aztán próbából váltottam Mandarin 5.1-re, az alap agyar helyett és halható volt ugyan a változás, m azt nem tudtam volna megmnodani, miben lett több/kevesebb a hang. Mert bizony egyes hátérzajk a szinkronban hallhatóan ki vanak emelve, amiket kínaiul nem is hallunk.
Na jó. eltértem a sub témától rendesen, úgy látszik, fáradok, megyek is.

Az úgymond "csak mozihoz"kellő sub nagyonfontos.Ez ad bizonyos alapot,na persze nemárt ha a többi is jó.
Sokan elintézik,áá sub nemis kell csak ha mondjuk hallgatsz egy 5.1-es szettet és kiveszed belőle egész más élményben van részed,mégha elegendő is a mély.
Persze a méret nemmindig számít,de nemmindegy milyen árszegmensű.Na és pesze a márkatípus sem elhanyagolható.
Azért minimum egy 50-est szánj rá szerintem.
De ez csak egy dolog,hogy én mit mondok,úgyis te döntesz.
Én speciel hallgattam pár emberkére itt,mert úgyéreztem jobban értenek hozzá,mint én,bár képben voltam mindig,csak az anyagi motiváció hiányzott.És szerencsére az ízlésem egyezett az általános véleménnyel.
Mondjuk sub-ban Klipsch-et akartam csak természetesen nemvolt,és mérlegeltem,meg kellett a pénz egyébre,de úgyérzem azért nemdöntöttem rosszul.

TV:Panasonic Px30 A/V:Harman/Kardon avr235
DVD:Philips dvp630 Cd:Technics SL-PG340 Center:Koda Sl601C
Front:Tannoy Sensys DC1Surr:Wharfedale H80-S30D
Sub:Wharfedale PC12+

A nem kiemeltek lecserélés alatt!

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Látom, te sem alszol.
Nehéz a döntés mindenképpen. Hangszórót, hangfalat különösen a legrosszabban vásárolható dolgok közé sorolok. Pontosaban a vásárlás előtti tesztre gondolok. Mert ugye egy TV-t esetleg állítgatsz a boltbbna, és úgyis látszik rögtön a kép két egymás mellé állított típuson,mi miben más, job. Ellenben a hang!
Arról ne is beszéljünk,hogy változnak a hangok pár hónap járás után, a bolti új dolgok ezzel szemben nyersek kissé, de a terem akkusztikája, ahol kipróbálod, és ahol, ahogy otthon el lesz helyezve olyan különbségeket eredméyezhet a hangzásban,mintha tízezrekkel drágább/olcsóbb készüléket vettél volna, a boltban hallottakhoz képest.
Nemigaz?
Az meg a másik dolog,hogy a hangzás marad meg a emlékezetünkben a legrövidebb idejig.
Változtatom otthon egy DVD hangját DD-ről DTS-re, és az a félmásodperces szünet a hangban már elegendőis ahhoz,hogy ne érezze a robanásszerű változást a minőségben. Én legalábbis ezt tapasztalom.
Pl. Tegnap vettem a Repülő tőrök klánja filmet, elkezdtem tesztelni, elsőnek a régi kompakt Pana rendszeren, ami DTS-t még nem tud, így a hanghoz nem is nyúltam. Jól szólt. Aztán próbából váltottam Mandarin 5.1-re, az alap agyar helyett és halható volt ugyan a változás, m azt nem tudtam volna megmnodani, miben lett több/kevesebb a hang. Mert bizony egyes hátérzajk a szinkronban hallhatóan ki vanak emelve, amiket kínaiul nem is hallunk.
Na jó. eltértem a sub témától rendesen, úgy látszik, fáradok, megyek is.

Azért remélem, a lnéyeget ki lehet hámozni a mondanivalómból!
Minden jót mindenkiek!

Még valamit:
Mondta tt vlaki,hogy minél angyobb hangszórós legyen a láda, annál jobb
Én az autómba kezdetek egy bazi nagy, 30cm-es Pyle hangszóróval szerelt lád vetem. Pár napig élveztem is, aztá rájöttem,h. ez kevesé, ez ne az,amit egy ládától vártam. Szerencsére a hifis benne volt a cserében, így rendelt nekem 2 másik ládát is,h. majd próbálgatom, melyik tetszik. Az a vicc,h. az első láda egy US Blaser bandpass kivitel volt, 25-ös, negyed akkor,mint a Pyle, és már obban szólt.
Aztán végül egy 25ös reflex Audiobank lett a vlasztásom, ami méretben szintén jócskán a Pyle alatt maradt, hangra meg már zsír újan, bejáratá nélkül is hihetetlent robbantott.
Szóval a méret úgy tűnik, mégsem mindig a lényeg!

repasil

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: repasil »

Meg jo hogy Jezsus szeret minket igy ahogy vagyunk. Nem ertem azt az embert akinek sajat tapasztalatokbol el mondjuk hogy mit vegyen,mert tenyleg sajat tapasztalatbol beszelunk.
Miert akkora gond azt a + XY penzt hozza rakni?

Nem azt mondtuk hogy MOST.

De higyjetek el hogy a jovobe meg banjatok.
En is igy jartam.
Azota a 4.ik szubom van.Mert siettem,mert minden aron kell szub.
Az 1 dolog.
De ha mar + 10-20e Forinton mullik,akkor megeri inkabb varni.
Vagy a szubot 1 par honapra tervezitek venni.

Az a helyzet, hogy engem a házi mozi annyira azért nem izgat, hogy ennél többet szánjak rá (valahol meg kell húzni a határt), de a jelenlegi megoldásból mindenképpen hiányzik egy mélyláda. Engem csak az érdekel, hogy dübörögjön valami, amikor robbantanak a filmen. Megmondom őszintén, hogy annak ellenére, hogy 15 évig igen komolyan zenéltem, elég komoly hangstúdióm is volt, és ha más nem is, de a fülem igen jó (abszolút hallásom van), egetverő különbséget filmeken nem hallok mélymomó és mélymomó között (jó, hallok, de nem akkorát, mint front és front között zenében). Ennek ellenére, természetesen a lehető legjobbat szeretném megvenni egy adott összegért.
Nekem csak a mozira kell, zenére teljesen külön cuccom van, természetesen mélymomó nélkül és én azt a +10-20 ezret inkább a sztereóba ölöm!

HM:
TV: SAMSUNG SP50-L7HX, AV: H/K AVR 230, Front: Triangle Antal EX 202, Center: Triangle Sat1, Sat: Triangle Titus, Sub: HECO Krypton 20a, DVD: egyelöre valami gagyi noname

Hifi:
Erősítő: valami csöves, beszerzés alatt, CD: H/K HD970 vadászat alatt (hiánycikk)

Vendég

Mélysugárzók

Szerinted az új széria keverve a régivel (régiből rf-35, és az újból a többi) kivitelezhető, vagy eleve egy elvetendő ötlet mert annyira különböznek?

OFFTOPIC:

Állítólag keverhető. A hangszórók is nagyon hasonlók, színre tudtommal meg egyeznek. De a forma az új szérián hiába nagyon hasonló, de különböző (engem zavarna). Én csak attól tartok, h a jelenlegi RS-25ös háttér új szériás megfelőlje listaáron lesz csak kapható: 107e/pár lesz kb. A másik meg, h a régi széria RS-25-öse olyan 80 körül van (kérdés kapható-e majd), tehát egy szériából lenne és még olcsóbb is lenne. Na e két okból kifolyólag fájlalom a dolgot, ha csak új száriás hátteret vásárolhatnék a jövőben. De ez még nem biztos tény, mármint h lesz-e még RS25ös, meg meddig...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”