tottyi írta: ↑2024.07.15., hétf. 14:59
wittao írta: ↑2024.07.14., vas. 21:36
Ha lehetne en parban csereltetnem es az 1db hibatlan bejaratott peldanyt eltennrm tartaleknak egy husleveses esemenyhez…
Szigony altal emlitett huzatot NAGYON ajanlom, Spendor 100-asokhoz csinaltattam, nagyon jo dolog, foleg egy ilyen erosen veszelyeztetett doboz eseten.
supravox írta: ↑2024.07.15., hétf. 14:33
wittao írta: ↑2024.07.14., vas. 21:36
Ha lehetne en parban csereltetnem es az 1db hibatlan bejaratott peldanyt eltennrm tartaleknak egy husleveses esemenyhez…
Szigony altal emlitett huzatot NAGYON ajanlom, Spendor 100-asokhoz csinaltattam, nagyon jo dolog, foleg egy ilyen erosen veszelyeztetett doboz eseten.
Egyébként én is.
Egy szállítással meg lehetne úszni a dolgot.
Feltéve ha az ATC ad el hangszórót.
De feltételezem,hogy ebben az esetben igen.
Miután szénné röhögték magukat

Beszerelni nem nagy kaland.
Legalabb rohogtok egy jot, orulok, hogy oromet okozhattam.

Senkinek sem kivanom a tortenteket ezert is irtam, ide nehogy valaki ugyanigy jarjon, hogy nedves rongyal vagy szivaccsal megprobalja letorolni az ATC driver-t.
Ha az egeszet borito huzatot nem is de az elejere mindenkeppen akarok valami "porvedot" rakni.
A tovabbi fejlemenyeket inkabb megtartom magamnak.
Ha jobban visszaolvasol: javasoltam, hogy párban cserélj driver-t, mert azt hittem kompletten kell cserélni. Arra is javaslatot tettem, hogy szigonytól vegyél huzatot, nem egy ökör ára a hangsugárzók árához képest.
Harmadsorban pedig ha nem AZONNAL törlöd le, hanem az odalöttyent tökfőzelék simán elkezdi a membránt átnedvesíteni, feloldani a felületkezelést. Ha utólag ezt a meggyengült, felázott felületet AKÁRMIVEL elkezded törölgetni, az fel fog jönni. Senki sem kárörvend szerintem. Csupán ha jobban belegondolunk amit írtál is, hogy nem az első eset volt, amikor valami érte az életvitelből/helyszínből adódóan a dobozaidat, akkor lehet érdemes elgondolkodni a hosszútávú védelmen.
Negyedik gondolatom: annak elkerülése érdekében, hogy a dobozod "féloldalasan" szóljon még csak ideiglenesen is mindenképpen megnézném a bekerülési költségét egy pár sub driver teljes felújításának. Akár úgy is, hogy kiküldöd őket a gyártóhoz, ők megcsinálják a szükséges beavatkozást MINDKÉT driveren, összemérik őket és úgy küldik vissza. Ezt követően egy ideig bejáratós lesz, de szerintem ésszerű áldozat. Az tuti, hogy 1db-ot semmiképpen nem kezdenék el felújjíttatni, főleg egy több éves dobozpár esetén.