Mindig panaszkodtam, hogy az ATC-emben nincs eleg basszus, tegnap eloszedtem a KZ Audio ZSX fulhallgatom amiben igencsak sok basszus van, mert az asszony elobb ert haza es en meg nem vegeztem a zenehallgatassal amit szeretek hangosan hallgatni. Amint elkezdtem a fulhallgatoval a zenehallgatast arra lettem figyelmes, hogy hu de keves melyei vannak ennek a fullhallgatonak.

De aztan elkondolkodva ra kellet, hogy jojjek, hogy az ATC-ben masfel ev utan jottek meg a melyek es ez hianyzik a fulhallgatobol. Lehet oda kellett volna kolcsonoznom egy honapra egy studionak az ATC-ket, hogy elobb bejarassak.

Ha a basszussugarzo ilyen sokaig jaratodik be akkor a kozepsugarzo mikor lesz "kesz", mert allitolag az jaratodik me a legtovabb.
Most meg kereshetek egy fejest ami hasonlo lesz mint az ATC.
Egyebkent olyan zeneket hallgatok amitol az asszony ki van idegileg es ezert sem tudunk kozosen zenet hallgatni hacsak nem Cserhati Zsuzsa, Lara Fabiani, Groovehouse, Michael Jackson meg hasonlokat hallgatunk. En meg szeretem a lany gitarral (amitol falra maszik az asszony) zeneket na meg az elektronikus, akusztikus vagy synthpop zeneket. Nehez az elet.