Saját cuccal próbáltad, vagy az ottani lánccal?
És persze mik voltak azok?
Bp. 13.ker. muzix.hu-nál kipróbálható.

Azért még ma utánanéztem a V2-es verzió nem lehet rossz. Jobb az aksija, meg a bluetotth támogatása is. Meg írják hogy 60%-al csökkentették a hátlapon kiszűrődő hangot. (Bár ezt nem tudom mihez képest, azaz sima 100-as normál hangerőn mennyire hallható kívülről.) Viszont a hangja csábító lehet.Snipi írta: ↑2023.03.09., csüt. 17:00Értem. Én erre a circumcular (fül körüli) és supraaural (fülre ülő) kifejezést ismertem.
De ma tanultam egy újat.
Igen a Grado-k azok nyitottak.
Zártba csak egy olcsó JBL-em van (T500) ütni-vágni utcára stb. de az nem olyan jó, de legalább nem sajnálom ha baja lesz.
Értem. Én erre a circumcular (fül körüli) és supraaural (fülre ülő) kifejezést ismertem.Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 15:49Az over ear ami nem a fülre ül, hanem körbeöleli. Pont ma botlottam bele a grado-ba amúgy csak az a baj hogy nyitott. Ezért szól jobban, viszont nekem zárt kellene nem csak otthoni hanem útközbeni zenehallgatásra is.Snipi írta: ↑2023.03.09., csüt. 14:41Szia!Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 13:55Sziasztok!
Vezeték nélküli blutetooth over ear fülest keresek.
Sok mindent nézegettem a neten de attól félek meghallgatás nélkül nem fog menni.
Annyit tudok, hogy a miskolci Média Marktban meghallgattam pár fülest hogy legyen mihez viszonyítanom. Nos megdöbbentem a különbségeken.
A legolcsóbb kategória amit dícsérnek a neten a Sennheiser HD 450BT (55eFT) nekem nem jött be. A nagyobb fülem miatt ráadásul az nekem még on ear. Vezetékes Senhheiser 300-ast meg 400-as is hallgattam próbaképpen azok sem tetszettek, ami viszont többinél mérföldekkel jobb volt és kb. valami hasonlót várnék BT verzióban az a Sennheiser 569-es volt. Megjelent a tér énekhang stb. és ez ugyanúgy zárt füles mint a többi.
Szóval nem tudom van-e valakinek összehasonlítási alapja hogy az alábbiak közül melyik lehet hasnonló, vagy jobb:
Sony WH-1000XM4, Sennheiser Momentum, Audio Technika ATH M50BT2, Jabra Elite 85h, Ultrasone Isar.
Ezek amik eddig felkeltették az érdeklődésemet, csak Miskolc környékén nem tudom meg lehet-e hallgatni őket valahol.
Pacsek.
Pontosan nem vágom, hogy ez az "over ear" mit takar, viszont tudok egy nagyon jó hangú BT fülest mondani. (Nekem is van, bár az enyém még a V1-es verzió.) : Grado GW-100.
Úgy tudom valahol 100ezer körül van a V2-es.

Az over ear ami nem a fülre ül, hanem körbeöleli. Pont ma botlottam bele a grado-ba amúgy csak az a baj hogy nyitott. Ezért szól jobban, viszont nekem zárt kellene nem csak otthoni hanem útközbeni zenehallgatásra is.Snipi írta: ↑2023.03.09., csüt. 14:41Szia!Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 13:55Sziasztok!
Sok mindent nézegettem a neten de attól félek meghallgatás nélkül nem fog menni.
Annyit tudok, hogy a miskolci Média Marktban meghallgattam pár fülest hogy legyen mihez viszonyítanom. Nos megdöbbentem a különbségeken.
A legolcsóbb kategória amit dícsérnek a neten a Sennheiser HD 450BT (55eFT) nekem nem jött be. A nagyobb fülem miatt ráadásul az nekem még on ear. Vezetékes Senhheiser 300-ast meg 400-as is hallgattam próbaképpen azok sem tetszettek, ami viszont többinél mérföldekkel jobb volt és kb. valami hasonlót várnék BT verzióban az a Sennheiser 569-es volt. Megjelent a tér énekhang stb. és ez ugyanúgy zárt füles mint a többi.
Szóval nem tudom van-e valakinek összehasonlítási alapja hogy az alábbiak közül melyik lehet hasnonló, vagy jobb:
Sony WH-1000XM4, Sennheiser Momentum, Audio Technika ATH M50BT2, Jabra Elite 85h, Ultrasone Isar.
Ezek amik eddig felkeltették az érdeklődésemet, csak Miskolc környékén nem tudom meg lehet-e hallgatni őket valahol.
Pacsek.
Pontosan nem vágom, hogy ez az "over ear" mit takar, viszont tudok egy nagyon jó hangú BT fülest mondani. (Nekem is van, bár az enyém még a V1-es verzió.) : Grado GW-100.
Úgy tudom valahol 100ezer körül van a V2-es.
Szia!Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 13:55Sziasztok!
Pacsek.

Sajnos fogalmam sincs. El kell menni kipróbálni és amelyiknek tetszik a hangja azt vedd meg.

Ezekhez képest milyen a
Csak annyit tudok írni ezzel kapcsolatban, hogy az általam hallott legjobb fejhallgatós láncok egyikében se volt EQ. (Megfordítva, még nem hallottam olyan láncot, ami elképesztően szólt és lett volna benne EQ, ugyanakkor lehet simán megtréfálna valaki, ha ezt nem említené, valahol ez a szerves részét képezi az egésznek, pl. a Genelec hangfalak, de ott se úgy adják ezt, hogy jó, akkor nem kell korrigálnod a szobát...)

Én régóta használom a HD800S-hez, nekem nagyon bejött. Ez a füles köztudottan nem erős mélyben, nekem sikerült olyan presetet találni, ami nagyon tetszik. Egyébként megjegyzem, hogy nem kell bepötyögni, klasszul be lehet tölteni x számú beállítást is PC-vel. A DSP menüben - Filters - Convolution - itt tudod kiválasztani a letöltött zip file-t (ezekből van bőven a neten), amit módosítani is tudsz, ha úgy van kedved.

Köszi!
Hangzásban mi lett más?

A vezeték nélküli jelfeldolgozást maga a fejhallgató DSP-je végzi el. Az LDAC technológiát támogatja, ami talán javít valamit, de személy szerint nem foglalkoznék vele.TomLeftiger írta: ↑2023.02.22., szer. 10:49Nemsokára számomra teljesen ismeretlen vizekre fogok hajózni. Egy Sony WH-1000XM4-es fejhallgatóból szeretném kihozni a maximumot, vezeték nélkül.
Mit ajánlatok?

NDH 30wittao írta: ↑2023.02.09., csüt. 12:53Neumann HD30, esetleg ezzel is tehetsz egy probat ha belefer. Engem nagyon meglepett pozitiv ertelemben, pedig hallgattam par csodat. Sennheiser HD6xx szeriat es HD800, HD820 mindenkeppen moge helyeznem a sajat preferenciaim alapjan…Aszpirin írta: ↑2023.02.09., csüt. 12:13Láttam a görbéket (ha a marketingbejegyzésben lévő "hivatalosakra" gondolsz), de én nem vagyok annyira jó még ebben a fejes témában, hogy görbék alapján megmondjam, mekkora lehet hangban a különbség. Pont azért jegyeztem meg, hogy az ára viszont nagyot ugrott...
De a dizájnja mindent visz, könnyebb, és kényelmesebb (na meg szebb is, bár ez ízlés kérdése), ezek el fogják adni ilyen áron is. Én már nem valószínű, hogy a 6-os szériában keresem a 650-esem utódját (sőt nem biztos, hogy egyáltalán Sennheiserben), főleg nem ilyen áron, de ha szembejön egy jó használtárú vétel, hát ki tudja....
Neumann HD30, esetleg ezzel is tehetsz egy probat ha belefer. Engem nagyon meglepett pozitiv ertelemben, pedig hallgattam par csodat. Sennheiser HD6xx szeriat es HD800, HD820 mindenkeppen moge helyeznem a sajat preferenciaim alapjan…Aszpirin írta: ↑2023.02.09., csüt. 12:13Láttam a görbéket (ha a marketingbejegyzésben lévő "hivatalosakra" gondolsz), de én nem vagyok annyira jó még ebben a fejes témában, hogy görbék alapján megmondjam, mekkora lehet hangban a különbség. Pont azért jegyeztem meg, hogy az ára viszont nagyot ugrott...
De a dizájnja mindent visz, könnyebb, és kényelmesebb (na meg szebb is, bár ez ízlés kérdése), ezek el fogják adni ilyen áron is. Én már nem valószínű, hogy a 6-os szériában keresem a 650-esem utódját (sőt nem biztos, hogy egyáltalán Sennheiserben), főleg nem ilyen áron, de ha szembejön egy jó használtárú vétel, hát ki tudja....