Milyen árkategóriában gondolkozol? Új vagy lehet használt is?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
-
MrCollector
- Beköltözött

- Értékelés: 540
Re: Fül és Fejhallgatók
Ha kérdésed van: 20/3383456
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6297
Használt HD800
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Lehet, hogy jópáran nem értenek egyet a prokapitalista nézeteimmel, de szerintem a fogyasztás társadalmi érdek. A fogyasztás az Áfán keresztül bevételt jelent az államnak, ami aztán (optimális korrupciómentes esetben) közcélokra fordíthat. Továbbá a fogyasztás által realizált profitból is jut az államnak TAO formájában, arról nem is beszélve, hogy a munkahelyek és munkajövedelmek se lennének fogyasztás nélkül. No és én is éhenhalnék, hogy egy önző érvet is bevessek.
Szintén OFF:avl2 írta: ↑2022.09.26., hétf. 16:38Nyilván ez off itt, bocsánat
Természetesen tudom, hogy meg is veszik.
Morális: mennyit költsek magam élvezetére (szükséges-e a “rekreációmhoz” !) és mennyit “magasabb” célokra ? (lehet ez a VPG támogatásaMAMUT alapítvány,…)
Önző, csak a saját vs. szélesebb kör, társadalmi érdek.
Nekem, nálam egy füles ennyiért nagyon felette van a magam állította limitnek.
ismerem a Te autos - mondjuk itt így - limitedet is (arra Te sem akarsz X-et szánni, van jobb helye is) -> nem személyeskedési szándék
Nekem abszolut morális kérdés, hogy a saját érdekű fogyasztást limitálom …limitálni kell.
Lehet, hogy jópáran nem értenek egyet a prokapitalista nézeteimmel, de szerintem a fogyasztás társadalmi érdek. A fogyasztás az Áfán keresztül bevételt jelent az államnak, ami aztán (optimális korrupciómentes esetben) közcélokra fordíthat. Továbbá a fogyasztás által realizált profitból is jut az államnak TAO formájában, arról nem is beszélve, hogy a munkahelyek és munkajövedelmek se lennének fogyasztás nélkül. No és én is éhenhalnék, hogy egy önző érvet is bevessek.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Rengeteget változott az elmúlt években a fejhallgatók piaca, a gyártástechnológia, illetve maga a kínálat.
Csak egy példa: a Hifiman HE560 anno a gyártó csúcsterméke volt, és a maga kb. 8-900 dolláros árával egyszerre számított a mezőnyben drágának (kevés fejest árultak annyiért) és korrekt ár-érték arányúnak, lévén 900 dollárt is megért, az akkori mezőnyt nézve annyira jól sikerült. Most ugyanannak a fejesnek a 4. revíziója közvetlenül a gyártótól, bontott dobozos kivitelben 230 dollár (persze ennyiért röhögve megéri), miközben a gyártó csúcs fejese 6000 dollár, és azok szerint, akik hallották, tényleg parádés. Én csak a HE400-Sundara-Ananda-Arya sort ismerem tőlük, és azt kell mondanom, a HE560 kb. a Sundara szintje, sőt, utóbbi szerintem finomabb hang. Ami 8 éve csúcs volt, az most kb. a középkategória aljával versenyzik.
Lehet azzal érvelni, hogy egy relatíve öreg, de jól sikerült konstrukció, mint pl. HD600/HD650, vagy az általam is említett HE560 megfelelő kiszolgálás mellett tökéletesen alkalmas zenehallgatásra, amivel egyet is tudok érteni, csak épp tényleg az a helyzet, hogy a mostani csúcs fejesek alacsonyabb torzítás és korrekt frekimenet mellett félelmetes, mennyi részletet meg tudnak mutatni anélkül, hogy vagyonokat kelljen elektronikára költeni. Pl. egy szerintem kicsit túlárazott Meze Lyric akár telefonról vagy pláne egy jobb dapról olyan színvonal, amit 6-8 éve zártban egyszerűen nem lehetett kapni.
Illetve még egy megjegyzés. Legalább futólag ismerek több olyan fejhallgatózós-fülhallgatózós arcot, akik egyszerűen megunták a hangfalas zenehallgatást, azaz elsősorban az azzal járó örökös útkeresést. Ki akar kínlódni a nappaliban a dobozok elhelyezésével, kerülgetni a kábeleket, elkezdeni kezelni az akusztikát, nyűglődni a basszuscsapdákkal, diffúzorokkal és a többivel, tekintettel lenni a szomszédokra vagy akár a családra, amikor a fejhallgatók akusztikai változók nélkül (azaz ott a párna és a moddolás, de ennyi "kerekítést" hadd engedjek meg magamnak), megfizethetőbb módon kínálják a zenehallgatás illúzióját. A fejhallgatózás nem lobogtat nadrágszárat, nem rajzol akkora 3d-s színpadot, mint egy jól belőtt hangfalas lánc, ugyanakkor részletek, intimitás terén oda lehet tenni egy jobb fejest, fülest sokszoros árú hangfalas rendszerek mellé.
Nyilván igazad van, egy 5000 eurós fejes nagyon, nagyon drága, és nem csak nálunk, nem csak a rottyon lévő forint miatt. Ugyanakkor számít a kontextus. A Focal kínálatában az Aria sorozat (elnézést a Focal fanoktól, amit hallottam belőle, nem vágott hanyatt) teteje van 4000 euró körül, a Kanta meg 9000 körül kezdődik - és akkor még ott a Sopra és az Utopia, utóbbi család egészen több százezer euróig... És ezeket még ki kell szolgálni, elsősorban szobával, majd elektronikával, drótokkal. Az Utopiát (mármint a fejest) pedig magaddal viheted bárhová, ugyanúgy fog szólni otthon és a világ bármelyik szállodájában is, "csak" legyen kéznél egy Cayin N8.
Na ez hosszú lett. Tl;dr: igazad van, de...
Nyilván ez off itt, bocsánatalto írta: ↑2022.09.26., hétf. 15:58Van autó is 50 millióért, üveg erjedt szőlőlé százezerért, farmer nadrág 200 ezerért. Van aki megengedheti magának, van aki meg is veszi ezeket.
Azt viszont nem értem, hogy mi lehet morális kérdés egy prémium kategóriás termék vásárlásában.
Természetesen tudom, hogy meg is veszik.
Morális: mennyit költsek magam élvezetére (szükséges-e a “rekreációmhoz” !) és mennyit “magasabb” célokra ? (lehet ez a VPG támogatása
Önző, csak a saját vs. szélesebb kör, társadalmi érdek.
Nekem, nálam egy füles ennyiért nagyon felette van a magam állította limitnek.
ismerem a Te autos - mondjuk itt így - limitedet is (arra Te sem akarsz X-et szánni, van jobb helye is) -> nem személyeskedési szándék
Nekem abszolut morális kérdés, hogy a saját érdekű fogyasztást limitálom …limitálni kell.
Grado RS-1. Ronda, de finom.
Azt viszont nem értem, hogy mi lehet morális kérdés egy prémium kategóriás termék vásárlásában.
Van autó is 50 millióért, üveg erjedt szőlőlé százezerért, farmer nadrág 200 ezerért. Van aki megengedheti magának, van aki meg is veszi ezeket.avl2 írta: ↑2022.09.26., hétf. 15:37én sem !earforce írta: ↑2022.09.26., hétf. 15:06Jó hogy lehet egyáltalán kapni!MrCollector írta: ↑2022.09.16., pén. 21:33Már hetekkel ezelőtt jelentek meg infók róla, de ma hivatalosan is bejelentette a Focal az Utopia 2022 modellt. Itthoni ára 1999900 Ft (az előd 1599900 Ft jelenleg).
utopia_2022.JPG
Illetve örülök hogy valaki ezt megengedheti magának.
Akkor sem adnék ki érte ennyit ha megtehetném. Irreális ár/érték arány.
...aztán van aki nem engedhetné meg magának, de mégis kiad érte ennyit !
..azt nem tudom, hogy van-e, aki meg is engedheti magának (nem anyagilag, hanem morális kérdés is) ...
BARTIMEX AUDIO Honlap
én sem !earforce írta: ↑2022.09.26., hétf. 15:06Jó hogy lehet egyáltalán kapni!MrCollector írta: ↑2022.09.16., pén. 21:33Már hetekkel ezelőtt jelentek meg infók róla, de ma hivatalosan is bejelentette a Focal az Utopia 2022 modellt. Itthoni ára 1999900 Ft (az előd 1599900 Ft jelenleg).
utopia_2022.JPG
...aztán van aki nem engedhetné meg magának, de mégis kiad érte ennyit !
..azt nem tudom, hogy van-e, aki meg is engedheti magának (nem anyagilag, hanem morális kérdés is) ...
Jó hogy lehet egyáltalán kapni!MrCollector írta: ↑2022.09.16., pén. 21:33Már hetekkel ezelőtt jelentek meg infók róla, de ma hivatalosan is bejelentette a Focal az Utopia 2022 modellt. Itthoni ára 1999900 Ft (az előd 1599900 Ft jelenleg).
utopia_2022.JPG
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Pl. Meze 109 Pro, Beyerdynamic T1, Hifiman Ananda, Sendy Audio Aiva
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sajnos a Sennheiser HD 700 már nem kapható, pedig a hangzása jó volt és a design is elég ízlésesre sikerült. Kár, hogy a 800 már jelentősen többe kerül. Mi lenne jó alternatíva kifejezetten nyitott fejhallgatóban otthoni zene hallgatásra?
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
-
MrCollector
- Beköltözött

Már hetekkel ezelőtt jelentek meg infók róla, de ma hivatalosan is bejelentette a Focal az Utopia 2022 modellt. Itthoni ára 1999900 Ft (az előd 1599900 Ft jelenleg).
-
MrCollector
- Beköltözött

Szia! Én pl. ajánlottam itt korábban a Sony vezeték nélküli fejhallgatókat. Nekem egy WH-H900N van tv-zéshez, azzal semmi bajom. Nem tudom az újabb modellek milyenek, én inkább vezetékes fejhallgatókkal foglalkozom.Nemgéza írta: ↑2022.08.28., vas. 11:43Sziasztok. Ház körüli munkák közbeni zene és netes rádió hallgatáshoz szeretnék valamilyen rádiós fejhallgatót venni. Tudna valaki ebben segíteni? A zajzszűrés nem feltétel, a hangminőség és a hatótáv ami jobban számít.
Egyszer valaki nagyon dicsérte a Sony egyik rádiós fejhallgatóját, de ez elég régen volt, a most kapható típusoknál meg sokan panaszkodnak az alapzajra.
Sziasztok. Ház körüli munkák közbeni zene és netes rádió hallgatáshoz szeretnék valamilyen rádiós fejhallgatót venni. Tudna valaki ebben segíteni? A zajzszűrés nem feltétel, a hangminőség és a hatótáv ami jobban számít.
Egyszer valaki nagyon dicsérte a Sony egyik rádiós fejhallgatóját, de ez elég régen volt, a most kapható típusoknál meg sokan panaszkodnak az alapzajra.
Sziasztok!
A tanácsotokat kérem fülhallgató választáshoz.
Éjszakai filmnézéshez keresek fejhallgatót. Az elképzeléseim a következők:
-legyen vezeték nélküli
-legyen képes 5.1 / 7.1 hangzás közvetítésére
-férjen be az ára 200.000Ft alá
Segítségeteket előre is köszönöm!
A tanácsotokat kérem fülhallgató választáshoz.
Éjszakai filmnézéshez keresek fejhallgatót. Az elképzeléseim a következők:
-legyen vezeték nélküli
-legyen képes 5.1 / 7.1 hangzás közvetítésére
-férjen be az ára 200.000Ft alá
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
MrCollector
- Beköltözött

Biztos más lesz a hangja, mint a gyárival. Hogy ez jó vagy rossz majd meglátod. Lényegében ez olyan, mintha egy hangfalnak másik dobozt csinálnál. Kábellel is lehet jelentős változást elérni, az egy másfajta megközelítés.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Sziasztok, fülpárna upgrade-del érdemes foglalkozni HD800S-nél? Elsősorban a Dekoni-ra gondolok. Használ valaki ilyet? köszi
Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen, az "iem"-re meg rá kellett keresnem, mert ezt sem tudtam, hogy mi ez.
Úgyhogy, köszönöm, megint tanultam valamit.
Az más kérdés, hogy fülhallgatót nem használok, nagyon NEM szeretem, hogy közvetlenül a fülemben van.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- tuli079
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Erdemes kiprobalni a fiio utws5 modult is.
Nekem az empire ears bravadoval elegge rendben van a hang ( ahhoz kepest hogy bt)
Es igy barmilyen iem-et ki tudsz probalni
Bar nem zajszuros de nekem az iem-ekkel eleg jo a tapasztalatom pl repulon nekem szinte teljesen kiszuri a zajt.
Ekezetek hianya miatt bocs
Nekem az empire ears bravadoval elegge rendben van a hang ( ahhoz kepest hogy bt)
Es igy barmilyen iem-et ki tudsz probalni
Bar nem zajszuros de nekem az iem-ekkel eleg jo a tapasztalatom pl repulon nekem szinte teljesen kiszuri a zajt.
Ekezetek hianya miatt bocs
DAP: Ibasso DX300,DX170, A&K SP2000T
IEM: 64 audio U12T, EE Valkyrie, Thieaudio Monarch, Solaris 2020, EE Bravado, Moondrop B2, Xenns Mangird Tea2
DAC: Topping D90
Erösítő: Poppulse T180, 300B-SE
Hangfal: Dragonweed Panther + Panther evo
Kábelek: Valhalla RXF
IEM: 64 audio U12T, EE Valkyrie, Thieaudio Monarch, Solaris 2020, EE Bravado, Moondrop B2, Xenns Mangird Tea2
DAC: Topping D90
Erösítő: Poppulse T180, 300B-SE
Hangfal: Dragonweed Panther + Panther evo
Kábelek: Valhalla RXF
Nem gondolom, hogy technikai értelemben baja van, statisztikailag valószínűtlen, hogy egymás után 4 fejhallgató is hibás.
Itthonra is praktikus vezetéknélküli fejhallgató, így valószínűleg megtartom.
Amin azért csodálkozom, hogy mástól ilyen panaszt nem hallok.
Persze, lehet, hogy itt a keleti végeken nem is használnak a zajos, huzatos járatokon zajszűrős fej- és fülhallgatót.
Pl. próbáltam a vonaton szóba elegyedni emberekkel, aki fejhallgatót használnak, illetve lelesni márkát/típust, és az elmúlt hetekben, amit láttam, hogy utastársak használnak, egyik sem volt zajszűrős.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
-
MrCollector
- Beköltözött

Ha nem jó, küldd vissza!scaurus írta: ↑2022.07.15., pén. 07:41Hozzájutottam egy Sony WH1000xm4-hez.
Jó 1,5 éven belül ez a 3. típus, ami megfordul nálam, a Harman Kardon FlyANC és a Bose NC 700 után.
Még csak 1 napja próbálgatom, de eddig nem ájultam el tőle.
1.) Azt hiszem a keleti végi hangos, zakatolós, erős huzatos vonatozással túllépem a csendes vonatozásra, repülőútra, halk háttérzajú munkahelyre tervezett eszközök képességeit.
Hangsúlyozom: NEM az a gond, hogy, mondjuk, egy ütvefúró hangját nem szűri ki teljesen, HANEM élvezhetetlenné teszi a hangot.
Pl. ha csak magában, zene nélkül felteszem a fejemre, akkor sem egy konstans, lefolytott háttérzajt hallok, hanem az mellett rendszertelenül nagyon hangos, rezgő, puffogó hangokat, gondolom, a zajszűrő fázis késéssel és rosszul követi a kinti változó zajokat.
A zene pedig hallgathatatlanná válik, NEM az a baj, hogy nem high-end hifi szól, hanem olyan, mint, amikor rádión csatornát keresünk, hol jól, hol rosszul szól, hol "fehérzaj" hallatszik.
Nem a forrásként használt telefonnal van a baj:
- másik két telefonnal is ugyanezt produkálja,
- csendes környezetben nem jelentkezik a jelenség.
2.) A hangminősége vezeték nélkül messze a leggyengébb a 3 közül, pl. olyan ütősök (mondjuk, cintányér), amiknek hangját a másik 2 szépen megszólaltatta, az itt csak egy elmosódott "ciccegés" vagy "sziszegés".
Az átvitel "priority on sound quality"-ra van állítva, egyéb beállításokat még nézegetek.
(Egyébként, szerintem, a Harman Kardon adta a legtisztább hangot.)
Viszont, vezetékkel összekötve jobb a hangminőség, ami a Bose esetében nem volt igaz - szerintem (a szervíz szerint, pedig de).
KONKLÚZIÓ: a vezetéknélküli, zajszűrös fejhallgató KÁBELLEL ÖSSZEKÖTVE, ZAJSZŰRÉST KIKAPCSOLVA, még használható is...![]()
Csak a zajszűrés, esetemben, NEM a vonathang, hanem az utastársak által generált zajok szűrését célozná.
Lehet, a legolcsóbb kínai fülessel jobban járok.
Hozzájutottam egy Sony WH1000xm4-hez.
Jó 1,5 éven belül ez a 3. típus, ami megfordul nálam, a Harman Kardon FlyANC és a Bose NC 700 után.
1.) Azt hiszem a keleti végi hangos, zakatolós, erős huzatos vonatozással túllépem a csendes vonatozásra, repülőútra, halk háttérzajú munkahelyre tervezett eszközök képességeit.
Hangsúlyozom: NEM az a gond, hogy, mondjuk, egy ütvefúró hangját nem szűri ki teljesen, HANEM élvezhetetlenné teszi a hangot.
Pl. ha csak magában, zene nélkül felteszem a fejemre, akkor sem egy konstans, lefolytott háttérzajt hallok, hanem az mellett rendszertelenül nagyon hangos, rezgő, puffogó hangokat, gondolom, a zajszűrő fázis késéssel és rosszul követi a kinti változó zajokat.
A zene pedig hallgathatatlanná válik, NEM az a baj, hogy nem high-end hifi szól, hanem olyan, mint, amikor rádión csatornát keresünk, hol jól, hol rosszul szól, hol "fehérzaj" hallatszik.
2.) A hangminősége vezeték nélkül messze a leggyengébb a 3 közül, pl. olyan ütősök (mondjuk, cintányér), amiknek hangját a másik 2 szépen megszólaltatta, az itt csak egy elmosódott "ciccegés" vagy "sziszegés".
Az átvitel "priority on sound quality"-ra van állítva, egyéb beállításokat még nézegetek.
Viszont, vezetékkel összekötve jobb a hangminőség, ami a Bose esetében nem volt igaz - szerintem (a szervíz szerint, pedig de).
KONKLÚZIÓ: a vezetéknélküli, zajszűrös fejhallgató KÁBELLEL ÖSSZEKÖTVE, ZAJSZŰRÉST KIKAPCSOLVA, még használható is...
Csak a zajszűrés, esetemben, NEM a vonathang, hanem az utastársak által generált zajok szűrését célozná.
KONKLÚZIÓ: a vezetéknélküli, zajszűrös fejhallgató KÁBELLEL ÖSSZEKÖTVE, ZAJSZŰRÉST KIKAPCSOLVA, még használható is...
https://www.whathifi.com/reviews/technics-eah-a800
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3845
Ez esetleg, mint lehetőség?scaurus írta: ↑2022.06.29., szer. 22:53
Nem a hang érdekel, ha csak 1 fokkal jobb, mint a régi Szokol rádió hangja, nekem már elég.
A korábbi Harman Kardon, a mostani Bose hangja bőven elég jó.
Számomra a zajszűrés lenne a lényeg, hogy a sok zavaró hangot, tahót, stb. a napi vonatozás közben kiszűrje.
A HK jó volt, amíg 8 hónap után be nem krepált.
A csere 11 napig bírta.
A Bose is jó volt addig, amíg extrém nagy zajjal nem találkozott - amit, nyilván, nem várok, hogy kiszűrje, de a hangot is hallgathatatlanra torzítja.
Szóval, nekem nem a hangminőség, hanem a zajszűrés lenne a lényeg.
Próbáltam zajszűrő nélküli fejhallgatót is, normál hangerő mellett behallatszik a beszéd, a telefoncsörgés, a Facebook Messenger csillingelése (ez a legőrjítőbb).
https://www.whathifi.com/reviews/technics-eah-a800
Csak a Marantz! :-D
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 916
A hangja jobban tetszik mint az AirPods Pro vagy a Seinnheiser 600 amim volt. Nagyobb basszus, joval es a vocal az fantasztikus benne. Mar fel eve megvan de nagyon szeretem es meg jo hangosan is tisztan szol, nem recseg be mint sok fulhallgato. BT modul meg sokaig kibir, kb 4 annyi idiot mint az AirPods. Gombjait kicsit erosen kell megynyomni de mas hatranyt nem talaltam. Meg annyi, hogy a kepeken olyan kicsinek tunik hogy belemegy a fulbe de jocskan kijebb van de nem veszes. Nagyrendszerre is ra kapcsoltam mikor youtubon bomolni szerettem volna a videoklippekre jo hangosan. Tenyleg hangos. :)earforce írta: ↑2022.06.29., szer. 23:08Vettél hozzá BT modult?
Nekem meg egy zs10pro-m van, a melohelyre vettem és az is igencsak okés azért az árért, bár igaz az kábeles (csak ne gabalyodna annyira).
Barátomat beszéltem rá különben egy vezetéknélküli kz-re és oda van meg vissza az ár/érték aránytól.
Még nem hallottam, de el tudom képzelni hogy egészen hallgatható.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Vettél hozzá BT modult?
Nekem meg egy zs10pro-m van, a melohelyre vettem és az is igencsak okés azért az árért, bár igaz az kábeles (csak ne gabalyodna annyira).
Barátomat beszéltem rá különben egy vezetéknélküli kz-re és oda van meg vissza az ár/érték aránytól.
Még nem hallottam, de el tudom képzelni hogy egészen hallgatható.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO