Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Most h változott a helyzet és h azóta írtam is. szv(ed)sz be fogom érni egy RW8-al?

A fene tudja... én inkább várnék egy kis időt és megvenném a KW-10-est. Már csak amiatt is amit írtam. (ha úgyis Andráséknál is ennyi lesz a cucc, akkor nem hiszem hogy 1-2 nap alatt elfogyna)

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

pfffffffff Előbb azt mondták 65e Ft az RW10, vajon ha bemegyek reggel 65-ért adták volna?! ha meg így állunk nem hiszem, h lesz RW10 :taps:

Most hívtak engem is sűrű elnézés kérés közben... :-/

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Newman: Meg is valaszoltak helyettem a kerdest :taps:
Köszi

Most h változott a helyzet és h azóta írtam is. szv(ed)sz be fogom érni egy RW8-al?

AMÚGY amit lent írtál árakat! Azok mikor lépnek érvénybe nálatok?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Netdepo be fogja szivni ha ennyiert akarjak adni, persze ha bukni akarnak a hangfalakon, akkor csak nyugodtan

Ennyiért adják. Én pont ma rendeltem 2 db-ot is belőle a haveroknak...

Akkor most nezzetek meg a netdepos arakat. Mondtam, hogy eliras

pfffffffff Előbb azt mondták 65e Ft az RW10, vajon ha bemegyek reggel 65-ért adták volna?!
ha meg így állunk nem hiszem, h lesz RW10 :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Szóval ha 13e ft-on (nem) múlik a dolog, akkor ne a 8-ast vedd meg.
Elvégre, az én pénztárcám gyakorlatilag üres. Bár egy fateri KöLCSöN megoldaná (talán, remélem, nagy könyörgéssel. de utálom ezt). Beszéltem most vele, pont hazagurult ebéd időbe. Az RW8 sztem összejöhetne. Csak most 13e Ft is 13e Ft. Azt meg nem akarom, h késöbb el kelljen adni. Főleg, h akkor már nem lesz akció és nehezen váltanék RW10-re (elvégre az 135e Ft)
Mint írtam RW8 összejöhet akár... Ez esetben már go netdepó és meg is tudom hallgatni. De akkor cseszné a csőröm minden olyan info db. h a 8-as satellitekhez (20-as a membránja, épp csak 2 cm-el nagyobb, mint a frontjaimé), meg h megint vmiből a 'legkisebbet' vettem, 'csak' 13e Ft-on múlott stb.stb...

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

És most 13e Ft-o vacilálok csak. Na jó meg félek, h az RW10-el tényleg besokalnék-e?
Nem hinném, hogy besokallnál. Sokan azt hiszik, hogy a SUB azért kell, hogy valami eszement hangerőn dörgedezzen egy láda a sarokban. Pedig nem. A jó SUB és a jó beállítás akkor korrekt, ha nem mozdul meg alattad minden egyes durranáskor az egész ház, hanem sok esetben inkább csak "érzed" a többletet, amit a SUB nyújt és nem azt veszed észre, hogy már megint leestél a padlóra.

Szóval - szerintem - egy nagyobb SUB alacsonyabb hangerőn jobb teljesítményt nyújt, mint egy kissebb, már csak azért is, mert adott esetben mélyebről indul. Szóval ha 13e ft-on (nem) múlik a dolog, akkor ne a 8-ast vedd meg.

Newman: Meg is valaszoltak helyettem a kerdest :taps:

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Netdepo be fogja szivni ha ennyiert akarjak adni, persze ha bukni akarnak a hangfalakon, akkor csak nyugodtan

Akkor most nezzetek meg a netdepos arakat. Mondtam, hogy eliras :taps:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

És most 13e Ft-o vacilálok csak. Na jó meg félek, h az RW10-el tényleg besokalnék-e?
Nem hinném, hogy besokallnál. Sokan azt hiszik, hogy a SUB azért kell, hogy valami eszement hangerőn dörgedezzen egy láda a sarokban. Pedig nem. A jó SUB és a jó beállítás akkor korrekt, ha nem mozdul meg alattad minden egyes durranáskor az egész ház, hanem sok esetben inkább csak "érzed" a többletet, amit a SUB nyújt és nem azt veszed észre, hogy már megint leestél a padlóra.

Szóval - szerintem - egy nagyobb SUB alacsonyabb hangerőn jobb teljesítményt nyújt, mint egy kissebb, már csak azért is, mert adott esetben mélyebről indul. Szóval ha 13e ft-on (nem) múlik a dolog, akkor ne a 8-ast vedd meg.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Tami, cosmo. Köszi a gyors választ! :taps:

Most viszont inkább András-hoz írnék.
- Tami meg sem említette nekem az RW8-at. RW10-re mondta, h tökéletes lenne. RW12-ket pedig NEM szabad megvennem. Persze most nem is tudnám (ez mindenképpen ki is esik).
- cosmo írtam, h az RW8-as elég lesz nekem. RW10 pedig talán már sok lenne hozzám.

Nem tudom, h működik, de kifizetek most CSAK 13e Ft-al többet, mint amúgy rendes áron 40e Ft a különbség a kettő között. Vajon nem fogom érezni azt, h miért nem az RW10-et vettem anno? Ezt úgyértem a 14nm2-es szobába mennyire fogják szeretni a Gyűrűk Ura movie-k a 8 ill. a 10-es ebben a szobában (utóbbit biztosan, de anno a PM5.1 sub-omnál az volt a gond, h gyenge volt. SZÁMOMRA, sok film néznél torzított, ezt már nem fogom, inkább NEM akarom elviselni az új subomnál).

Mint tudjuk a házimozi alapja a sub. És most 13e Ft-on vacilálok 'csak'. Na jó meg félek, h az RW10-el tényleg besokalnék-e?
Az RW8 meg 'gyengeségei' miatt. Elvégre azt a satellitekhez javasolja András.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Beszéltem a NetDepóval. NEM elírás! És csak a készlet erejéig lesz akicós. Azt is hangsúlyozta a bácsi, h érdemes minnél előbb vásárolni, mert ezeket aztán ennyiért nagyon gyorsan elviszik.UI.:Próbálok beszélni apámmal és egy-két családtaggal hátha tudnak kölcsön adni. Ennyi pénzért teszek a HM erősítőre úgyis kell majd sub a RW-10et célozgattam már korábban. Ennél olcsóbban pedig soha nem fogok hozzájutni!
Ha lekések az RW-10ről, akkor még az RW-8at is megvenném szerény vélemény szerint. Ha meg kevés lesz... Hát akkor meg majd eladom (de addig is van sub-om, egy jobb fajta). Ilyen akcióban nem bukhatok rajta utánna olyan sokat sem.
Ezek mesés árak :taps:

Nem lesz kevés a 8-as. Egy 14m^2-es szobába tökéletes. Én a 10-esemet egy 40 m^2-es szoba 20 m^2-én használom. A szub fél hangerőszabályozója 13 óra állásban van és az erősítőn +4,5 dB-es kiemelés mellett.

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Nem lesz modellfrissites egyebkent, csak nyaron nem nagyon porgott a hazimozi biznisz, es rengeteg Klipsch all raktaron, plusz a Klipsch is adott eleg nagy kedvezmenyeket a legutobbi nagy szallitmanyunkra, ezert vannak ezek a jo arak.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Beszéltem a NetDepóval. NEM elírás! És csak a készlet erejéig lesz akicós. Azt is hangsúlyozta a bácsi, h érdemes minnél előbb vásárolni, mert ezeket aztán ennyiért nagyon gyorsan elviszik.
UI.:Próbálok beszélni apámmal és egy-két családtaggal hátha tudnak kölcsön adni. Ennyi pénzért teszek a HM erősítőre úgyis kell majd sub a RW-10et célozgattam már korábban. Ennél olcsóbban pedig soha nem fogok hozzájutni!
Ha lekések az RW-10ről, akkor még az RW-8at is megvenném szerény vélemény szerint. Ha meg kevés lesz... Hát akkor meg majd eladom (de addig is van sub-om, egy jobb fajta). Ilyen akcióban nem bukhatok rajta utánna olyan sokat sem.
Ezek mesés árak :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nem!

Nézd meg a Netdepo-t :taps:

- hujja felek, hogy elirtak
- habar az RW-10 65.000,-Ft bazz, Andras ezmost hogyan?

Nem úgy tűnik, mintha elírták volna. Legalábbis a kisebb modellek árai alapján

sajti

Majdnem, de egy picit elirtak. Ezek az arak lesznek:

rw8 56900
w10 71 900
rw12 98 900

András! Ezek fix bruttó árak (természetesen db ) lesznek??

Amúgy!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

rw8 56900
w10 71 900
rw12 98 900

Modellfrissítés lesz, mert ezek kva jó árak? :taps:

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Nem!

sajti

rw8 56900
w10 71 900
rw12 98 900

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4601
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: revox »

Mi anno 4 darab Quadral Aurum 9 essel tudtunk ilyen disco feelinget csinalni, kiraly is volt, igaz hogy Rockzenen kivul minden mas fajta zene szarul szolt ezeken.

látod amit lentebb beraktem? a solo képét? no ezen lehelethallkan is jól szól a kamarazene és bődületes hangosan a techno. aktív,ami azt jelenti,hogy egyenként be van építve egy 250W-os erősítő,ami az önmagába 97dB érzékeny tölcséres rendszert hajtja. és nem éppen jól szól rajta a komolyzene,vagy az akusztikus pusmogás,hanem k*rva jól... magyarosrszágon nem is házimozira viszik el,hanem high-end célokra.

szal valahogy mégis lehet integárlni a két dolgot...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Nem!

sajti

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

Nem!

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Nem!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Az RW-12 most csak 90e Ft?? :taps:
Nem!

Idézet a honlapról:

RW8 93 900 Ft helyett 79 900 Ft
RW10 133 900 Ft helyett 99 900 Ft
RW12 172 900 Ft helyett 139 900 Ft

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az RW-12 most csak 90e Ft?? :taps:

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: saca »

Cool :taps: Szomszedok szeretik?  
OFF:

Saca: nem is mondtam, hogy uj motorom van, picit durvabb mint az Intruder

Már kétszer feljelentettek... bekap6od.gif OFF: a verda király én is cserélek, de csak jövöre. iPodGirl kibérelhetö?

Nálam ez most a befutó:

Triumph Rocket III

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Marpedig de. Nincs olyan hangfal ami minden zenere jo. Nincs! Nem letezik! Mutass nekem egyetlenegy olyan hangfalat ami kifogastalan komoly zenere, es Techno House zenere is.
Hát, ekkora hülyeséget rég olvastam :taps:

Jellemző, hogy a laikusok jelentős többsége úgy gondol a komolyzenére, mint valami visszafogott, udvarias prüntyögésre, amit egy mini-monitor is könnyedén lesugároz.

Nos. Nekem a Techno House Trance es hasonlo zeneknel olyan mely legyen, hogy letepi az almennyezetemet, ahogyan egy szorakozohelyen is.
Komolyzenenel viszont ha ilyen sok mely van, akkor az elnyomja a finom reszleteket.

Mi anno 4 darab Quadral Aurum 9 essel tudtunk ilyen disco feelinget csinalni, kiraly is volt, igaz hogy Rockzenen kivul minden mas fajta zene szarul szolt ezeken.

Visszaterve a klipschekre. Peldaul az RF-35 34 Hz tol indul, ez keves a Technora, nem is jvasoljuk ha valaki ilyen zenet szeretne hallgatni rajta..

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Én szeretem a techno-t, ezért vettem hozzávaló cuccokat: 
2db PROEL TFLV15P 2x400 W
1db PROEL PRL1400 2x700 W

Cool :taps: Szomszedok szeretik?

OFF:

Saca: nem is mondtam, hogy uj motorom van, picit durvabb mint az Intruder