Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
A hifi olyan semmilyen. Pontos, arányos. Normál csaj, normál magasság, arányos test. Amit én szeretek az kicsit színezve van. Vékony kar, hosszú láb, nagy dudák. Pontosan így gondolkodom a hangról is.
ez szép hasonlat tetszik...
az a gond vele, ilyennek a csajnak kell lennie. és vannak ilyen csajok. tökéletes analógia,mégpedig azért,mert vannak olyan zenék,amikben energia van. amik hajtósak és hajtanak. ezt egy jó hifi,mindenféle frekiemelés nélkül tudja visszadni. a jó hifi elé leülsz és olyan prezentációba kapod meg a legdurvább zenét is,amit soha nem tudsz kikevergetni,mert a hnagszinszabályozás öli a valós dinamikát. ezt könnyen megmuttaom neked bármikor egy avantgarde acoustic/solo hangsugárzóval (persze kisebbekkel is,de ez igen nagy ágyú és nincs kedvem csúzlival lőni )
ha valaki azt gondolja,afféle audiofil zenéket hallgatok otthon,nagyon téved. rammstein,manson,hendrix,chemical brothers,massive attack,stb... engem se a tinglitangli érdekel. DJ haverok ha eljönnek,hűledznek,hogy a prodigy lemezükön,mert olyan mélyeket hallanak meg,amiről eddig nem is tudnak. és nincs hangszinszabályozás,nincs semmi extra. persze a cucc relatíve jónak számít...
ezek a haverok már nekiálltak a keverőjük gagyi phonoja helyett a goldring phono-boxot használni. de pl ilyen szabályozás mentes hifit használnak animáék is otthon (audio note rendszer) és rengetegen a zenei világból. (persze van ellenpélda is)
tehát a csöcsös csaj nem mindegy,hogy szilikon,vagy igazi. persze igazit nehezebb találni,de nem lehetetlen...
ui: tényleg k.rva jó hasonlat :taps:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Klipsch hangsugárzók
Akkor kis hazankb meg a vilag sok mas orszagaba hulyesegeket irogatnak es beszelnek neves hozzaerto emberek. Nem csak a sajat kisujambol szivtam ki ezt a kijelentest
már azt,hogy nem jó jazz-re?
már mondtam,ha valaki azt mondta,hogy van hangfal külön műfajokra,az sajna téved,legyen a világ bármely pontján. az mindenki szubjektív lényétől függ,mennyire eszi meg a "neves szakértők" blabláját...
Kedves Revox
Ugylatszik neked mindenhol okosnak kell lenned nem az erosege valaminek az nem azt jelenti nem lehet hallgatni rajta , lehet hogy a rock meg ugy szol hogy lefosak az emberek a bokajukat... egy hangfal kialakitasan sok mulik... Amugy gyartok is irogatnak sokszor egy adot hangfal tipusuk elonyeirol az is hulyeseg?? Hogy pl ijen zenei stilusu vagy ojan zenei stilusu megszolalasa a legjobb? Hogy adot hangszere iszonytatoan tisztan szol? tudod tokeletes eben a temaban sint csak ugy mint minden masban kis vilagunkba ...... ezen gondolkoz el.....
es reszemrol enyi az off rol..
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Hogy a fenébe ne élvezném amit hallok film alatt! Minél jobb cuccom van, és nézek újra ezt-azt, mindig fedezem fel az új hangokat.
Múltkor megnéztem a Jégkorszakot, és csak lestem, hogy mennyivel részletgazdagabb a legutóbbi megtekintés óta.
és alapvetően a filmről (a történetről) alkotott véleményed sokat változott? jobban megértetted a film mondanivalóját? (van neki,nem ismerem)
de értem én,mit mondasz és ezt mondtam én is(keresd vissza),azzal megsarkítva,hogy a mozit,míg nincs jobb,képes vagy nézni egy puttó hangrendszerrel is és szerintem a képi élmény sokkal fontosabb,mint a hangi. szerintem nincs az az ember,aki egy nagyon kafa hangrendszerrel nézne inkább filmet 72cm-es TV-n,mint aki egy jó projival,de gyengébb hangcuccon. persze szerintem...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Klipsch hangsugárzók
Emberek azert nem kene fel mondatokbol mindent le altalanositana ez az egesz zene hallgatas tema nem ij egyszeru es ighazabol lehet barkinek barmien jo cucca egy masiknak nem biztos ,hogy tetszik mivel mas izlese van a fule mas frekiken hal erosebben vagy gyengeben mas ideg alapotba van ep stb........
Persze hogy nem kell általánosítani, én csak kérdeztem, mert meglepett a kijelentésed. (Függetlenül attól, hogy engem nem érint a dolog, mert egyelőre nem áll szándékomban hangfalat cserélgetni. ) - maximum egy RW-12-t venni, ha úgy alakul.. :taps:
Klipsch hangsugárzók
Akkor kis hazankb meg a vilag sok mas orszagaba hulyesegeket irogatnak es beszelnek neves hozzaerto emberek. Nem csak a sajat kisujambol szivtam ki ezt a kijelentest.. Viszont baratilag egymaskozt megjegyeznem szaljunk mar le a talajra nagy HI-FI magaslatokbol ...
Yamahat eleg sok mindent hallotam nekunk is volt jopar tipus forgalmaztuk is, tapasztalataink szerint a yamaha klipsch parositas nem a legg egeszsegesebb de ez a mi tapasztalatunk a mi izlesunk enyi , ezt meg lehett hallgatni de ugyis a te izlesed dont.
Ezek szerint ha jól értem, te is azt mondod, hogy eznéhez nem a legmegfelelőbb választás a Klipsch?
(amúgy meg Revi nem a Klipsch - Yamaha párosítást kritizálta, hanem az alkalmasságoz vitatta )
Más téma: Régóta szemezgetek az RW-12-vel, ami most elég jó árban vagyon... Gondolom ti már teszteltétek néhány környezetben. Zenénél én nem akarom használni, viszont házimozinál annál inkább. Érdemes belevágni? Meddig lesz még akció, lehet ezt előre tudni?
Nem ezt mondtam.. Azt mondtam az a tipus amit hallgatunk jazz zenere nem a leg erosebb verioja a klipschnek. Emberek azert nem kene fel mondatokbol mindent le altalanositana ez az egesz zene hallgatas tema nem ij egyszeru es ighazabol lehet barkinek barmien jo cucca egy masiknak nem biztos ,hogy tetszik mivel mas izlese van a fule mas frekiken hal erosebben vagy gyengeben mas ideg alapotba van ep stb........ Mondhatunk it akarmit az embernek megkell neznie mi va na pentarcajba el kell mennie es meghalgatni azokat ami belefer ... es utana donteni. En a sajat izlesemro les tapasztalataimrol szoktam beszelni es nem ohajtom ezt senkire ra eroltetni....
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Akkor kis hazankb meg a vilag sok mas orszagaba hulyesegeket irogatnak es beszelnek neves hozzaerto emberek. Nem csak a sajat kisujambol szivtam ki ezt a kijelentest
már azt,hogy nem jó jazz-re?
már mondtam,ha valaki azt mondta,hogy van hangfal külön műfajokra,az sajna téved,legyen a világ bármely pontján. az mindenki szubjektív lényétől függ,mennyire eszi meg a "neves szakértők" blabláját...
halfnote.hu
halfnote.hu
Klipsch hangsugárzók
Akkor kis hazankb meg a vilag sok mas orszagaba hulyesegeket irogatnak es beszelnek neves hozzaerto emberek. Nem csak a sajat kisujambol szivtam ki ezt a kijelentest.. Viszont baratilag egymaskozt megjegyeznem szaljunk mar le a talajra nagy HI-FI magaslatokbol ...
Yamahat eleg sok mindent hallotam nekunk is volt jopar tipus forgalmaztuk is, tapasztalataink szerint a yamaha klipsch parositas nem a legg egeszsegesebb de ez a mi tapasztalatunk a mi izlesunk enyi , ezt meg lehett hallgatni de ugyis a te izlesed dont.
Ezek szerint ha jól értem, te is azt mondod, hogy eznéhez nem a legmegfelelőbb választás a Klipsch?
(amúgy meg Revi nem a Klipsch - Yamaha párosítást kritizálta, hanem az alkalmasságot vitatta )
Más téma: Régóta szemezgetek az RW-12-vel, ami most elég jó árban vagyon... Gondolom ti már teszteltétek néhány környezetben. Zenénél én nem akarom használni, viszont házimozinál annál inkább. Érdemes belevágni? Meddig lesz még akció, lehet ezt előre tudni?
Klipsch hangsugárzók
...mivel a mozinál kép is társul a hang mellég így nem 100%-ban a hangra koncentrálsz és ott nem kell, hogy élvezd amit hallasz.
Hogy a fenébe ne élvezném amit hallok film alatt!
Minél jobb cuccom van, és nézek újra ezt-azt, mindig fedezem fel az új hangokat.
Múltkor megnéztem a Jégkorszakot, és csak lestem, hogy mennyivel részletgazdagabb a legutóbbi megtekintés óta.
Egyetertek Levaval. Aki szereti a mozit, annak nagyon nem mindegy, hogy mi szol. Sajnos nincs most nalam a Denon A1XV, es csak 1 sztereo kis Teac erolkodo van bekotve. Egy honapja a csajom meg akarta nezni a Molin Rouge-t, meg a Man in Black 2-ot, mert meg nem latta oket. Hat, hogy finoman fogalmazzak kurv@ szar volt igy filmet nezni. Ket RF35, meg ket THX U2 melylada volt bekotve, es sz@r volt. Ha meg ki van epitve a 6.1 7.1, akkor is nagyon nem mindegy, hogy min szol.
Klipsch hangsugárzók
anyit fuznek hozza amit ott is elmondtam nem a jazz ennek a hangfalnak az igazi vilaga arra van mas szeria ,viszont ar/ertek aranyba szerintem momentan talan az egyik legjobb hagfal az orszagban :-)
Mr _Ninja!
:taps: azért ez egy elég bátor kijelentés volt. valamelyest mozgom én is a hifibizniszben (igaz, kisszériásban) és láttam már olyan hangfalat(elég sokat),ami egyaránt jó bármilyen zenére és nem drága. NINCS OLYAN,HOGY VALAMI ERRE,VAGY ARRA JÓ! A legmélyebb tisztelettel szólok,hogy valaki jól átvert,ha az ellenkezőjét beadta neked. ráadásul a jazz nem egy bonyolult történet.
amit én kérek tőled, ne mondj ilyen hülyeséget az embereknek. a hifiből élők szava általába "szent"-ebb az érdeklődők fülében,így sokkal nagyobb a fellelősségük az embereke hifis fejlődése terén.
Egy jó hangsugárzó nem válogat,hanem lejátsza a zenét. A zenét,ami stílustól és kortól fügetlenül mindig ugyanazt kívánja meg a hifi komponensektől. nemkevésbé van ez így a mozival kapcsolatban is. ami zenére jó,az a mozit balkézzel megoldja.
no,itt egy sör,oszt gondolkodjunk
Kedves Revox
Klipsch hangsugárzók
Mi ez a hulyeseg mar megint, hogy amelyik hangfal jo zenere, az siman jo mozira is???
Hallottam mar nem egy hangfalat ami sokkal szebben szolt mint a Klipsch, de egy filmnel siman elverzett, mert amint jott egy robbanas, nem birta a szerencsetlen csak recsegett ropogott.
Saca szerintem is Denon. :taps:
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
...mivel a mozinál kép is társul a hang mellég így nem 100%-ban a hangra koncentrálsz és ott nem kell, hogy élvezd amit hallasz.
Hogy a fenébe ne élvezném amit hallok film alatt!
Minél jobb cuccom van, és nézek újra ezt-azt, mindig fedezem fel az új hangokat.
Klipsch hangsugárzók
- tehat, akkor nincs olyan, hogy ez mozira jo de zenere nem {vagy forditva}!!?? :taps: mert ilyet eleg sok ember mondott mar itt es mas a forumon is.. - vagy akkor hogyvan_ez? van amikor kijelentheto es van amikor nem? kicsit visszasnak erzem..
ez a kérdés roppant egyszerű...
a mozinál kb 80%-ban a vizuális élmény köt le. a maradék 20% a hang. Ezért ahhoz,hogy mozizz egy jót,nem feltétlenül fontos a nagyon jó hang. ebben az értelemben akár egy gagyi hangrendszer is képes jó mozit adni,ha van hozzá képed. és akkor jön a DE! az igazi mozihanghoz a hangsugárzóknak ugyanazokat a kritériumokat kell hoznia,mint a jó zenei hansugárzóknak. spec én filmet nézni is úgy szeretek,ha a dialógusok nem bántóak,jól artikuláltak és simák. a filmek alatt is vannak zenék,aláfestések,amik úgy élvezetesek,ha elérik céljukat és nem megsüketítenek. a mozi hangnak ugyanazt kellene tudnia,mint a sima mezei sztereónak.
a zenahallgatásnak persze nagyobb követelményei vannak,így ami már mozin eldöcög,az nem biztos,hogy zenén is megállja ahelyét, ellenben visszafele működik a dolog. amivel jó zenét hallgatni,azzal jó lesz mozizni is.
ami inkább érdekes,egész olcsón meg lehet úszni egy olyan hangsugárzó-rendszer kiépítését,ami zenén is igen jól teljesít. erre buzdítok én mindenkit és lebeszélem az olyan szemlélet bekajálásáról,hogy vannak hangfalak(rendszerek) külön jazz,pop,komoly,rock,stb... zenékre urambocsá mozira. (a "mozira jó" kifejezést sose dícséretnek éljétek meg)
ui: csak hallkan megjegyzem,ne keverjük egy hangsugárzó minőségét a hangsugárzók "mennyiségével".
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
A hifi olyan semmilyen. Pontos, arányos. Normál csaj, normál magasság, arányos test. Amit én szeretek az kicsit színezve van. Vékony kar, hosszú láb, nagy dudák. Pontosan így gondolkodom a hangról is.
Klipsch hangsugárzók
Én egyetértek revoxal.
Az a minőségi szint ahol már a zene jó, ott már a mozinak is jól kell szólnia. Odalöksz mellé egy vaskos subot és kész a mozihang. A zene már egy sokkal komolyabb dolog, mivel a mozinál kép is társul a hang mellég így nem 100%-ban a hangra koncentrálsz és ott nem kell, hogy élvezd amit hallasz.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
- tehat, akkor nincs olyan, hogy ez mozira jo de zenere nem {vagy forditva}!!?? :taps: mert ilyet eleg sok ember mondott mar itt es mas a forumon is.. - vagy akkor hogyvan_ez? van amikor kijelentheto es van amikor nem? kicsit visszasnak erzem..
Izlésről és hifiről beszélgetünk. A hifi szerint egy jó hangfal minden zenét pontosan visszaad, legyen az rock vagy jazz. Az izlés más. Egy jóféle techno zene akkor jó ha a mély és a magas 12dB-el ki van emelve. Másszóval az a hangfal és erősítő jó techno zenére amelyik mélyet és magasat emel, keményen és agresszíven szól. Ezért mondják, hogy a Yamaha házimozira szól mert úgy változtatja meg a hangot, hogy az házimozira előnyösebb legyen. Hifi szempontból az egy szar erősítő mert változtatja a hangot.
Klipsch hangsugárzók
- tehat, akkor nincs olyan, hogy ez mozira jo de zenere nem {vagy forditva}!!?? :taps: mert ilyet eleg sok ember mondott mar itt es mas a forumon is..
- vagy akkor hogyvan_ez? van amikor kijelentheto es van amikor nem? kicsit visszasnak erzem..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
anyit fuznek hozza amit ott is elmondtam nem a jazz ennek a hangfalnak az igazi vilaga arra van mas szeria ,viszont ar/ertek aranyba szerintem momentan talan az egyik legjobb hagfal az orszagban :-)
Mr _Ninja!
:taps: azért ez egy elég bátor kijelentés volt. valamelyest mozgom én is a hifibizniszben (igaz, kisszériásban) és láttam már olyan hangfalat(elég sokat),ami egyaránt jó bármilyen zenére és nem drága. NINCS OLYAN,HOGY VALAMI ERRE,VAGY ARRA JÓ! A legmélyebb tisztelettel szólok,hogy valaki jól átvert,ha az ellenkezőjét beadta neked. ráadásul a jazz nem egy bonyolult történet.
amit én kérek tőled, ne mondj ilyen hülyeséget az embereknek. a hifiből élők szava általába "szent"-ebb az érdeklődők fülében,így sokkal nagyobb a fellelősségük az embereke hifis fejlődése terén.
Egy jó hangsugárzó nem válogat,hanem lejátsza a zenét. A zenét,ami stílustól és kortól fügetlenül mindig ugyanazt kívánja meg a hifi komponensektől. nemkevésbé van ez így a mozival kapcsolatban is. ami zenére jó,az a mozit balkézzel megoldja.
no,itt egy sör,oszt gondolkodjunk
halfnote.hu
halfnote.hu
Klipsch hangsugárzók
Ha ram hallgatsz nem Yamaha cuccot veszel... legalabbis nem Klipsch rendszerhez .... Nem veletlen szoktunk a bemutato teremben denon erolkodot ajalani a klipsch falakhoz. Yamahaval tul harsany lessz a rendszered es szinezet hangkepu.
Nem kukacoskodásból mondom, de miért általánosítasz? nem mindegyik yamaha receiver egyforma. Pl Te már hallotad az RX-V4600-ot? Én már nagyon sok denon-t kipróbáltam és ott sem mindegyik azonos "hangzásvilágú"... egyébként nem vagyok márkahü, úgy hogy "befolyásolható" vagyok pro-kontra
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
de majd Andras kijavit ha erre jar:-)
Ha erre jár... jaja :taps:
Mert ha most egy-két hónap és lesz nálatok. Simán megvárom. Nem tudjátok mennyibe fog fájni? Sejtem nem lesz olcsó. De remélem azért nem közelíti meg a Promedia GMX 2.1 árát!
Az a lényeg, h szóljon vmi a gépemen is mert mostanába mohaa-zok és nem tetszik h mellettem szól a B&W. Vmi kis vmit akarok venni gépre, de nem szeretnék mélynyomós cuccot venni, nem fontos a nagy basszus (ha nem jön ki a PM2.0 akkor Creative I-Trigue 3400-et nézegettem. mint mondtam a külső ezuttal fontosabb most, mert csak az kell, h szóljon vmi).
Arat nemtudjuk meg sajna
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
de majd Andras kijavit ha erre jar:-)
Ha erre jár... jaja :taps:
Mert ha most egy-két hónap és lesz nálatok. Simán megvárom. Nem tudjátok mennyibe fog fájni? Sejtem nem lesz olcsó. De remélem azért nem közelíti meg a Promedia GMX 2.1 árát!
Az a lényeg, h szóljon vmi a gépemen is mert mostanába mohaa-zok és nem tetszik h mellettem szól a B&W. Vmi kis vmit akarok venni gépre, de nem szeretnék mélynyomós cuccot venni, nem fontos a nagy basszus (ha nem jön ki a PM2.0 akkor Creative I-Trigue 3400-et nézegettem. mint mondtam a külső ezuttal fontosabb most, mert csak az kell, h szóljon vmi).
Klipsch hangsugárzók
saca: amúgy elfelejtettem az erősítőt én is. Nem hallottam, de sok-sok embert láttam már Klipsch-Pioneer kombival. Ha már hallottad eddig a Pio-t hallgatsd meg a Klipsch-en hátha más lesz és a többi nem is kell majd :taps: Láttam a galériába anno régen egy szettet András rakatott össze egy gyereknek RB-35 asszem frontoknak szóval nem kis hangfalak voltak. AX5-el párosítva (talán a 3-as). Nah mindeg, lehet erre is gyűjteni
Én inkább denon párti lennék, de ezekhez a klipsch cuccokhoz valami "keményebbet" kerestem. Íme az eddigi tuti befutó:
Yamaha RX-V4600
Ha ram hallgatsz nem Yamaha cuccot veszel... legalabbis nem Klipsch rendszerhez .... Nem veletlen szoktunk a bemutato teremben denon erolkodot ajalani a klipsch falakhoz. Yamahaval tul harsany lessz a rendszered es szinezet hangkepu.
Klipsch hangsugárzók
András: van nálatok Promedia 2.0? És ha igen mennyibe kerül? Olyan hangfalat akarok venni a géphez, ahol nincs mélynyomó. De az a 2.0 jó legyen és újra Klipsch-ben látom a reményt Szted milyen, hallotad már?
Elvileg oktober kornyeken lessz ha jol emlekszek Promedia 2.0 de majd Andras kijavit ha erre jar:-)
Klipsch hangsugárzók
II kép
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Klipsch hangsugárzók
saca: amúgy elfelejtettem az erősítőt én is. Nem hallottam, de sok-sok embert láttam már Klipsch-Pioneer kombival. Ha már hallottad eddig a Pio-t hallgatsd meg a Klipsch-en hátha más lesz és a többi nem is kell majd :taps: Láttam a galériába anno régen egy szettet András rakatott össze egy gyereknek RB-35 asszem frontoknak szóval nem kis hangfalak voltak. AX5-el párosítva (talán a 3-as). Nah mindeg, lehet erre is gyűjteni
Én inkább denon párti lennék, de ezekhez a klipsch cuccokhoz valami "keményebbet" kerestem. Íme az eddigi tuti befutó:
Yamaha RX-V4600
Cuccaim