Ájjj! Ezek már nem kispályások! Grat!

Ájjj! Ezek már nem kispályások! Grat!
Van itthon, de úgy vagyok vele, hogy a közvetlen csatlakozásnál nincs jobb (minőségben) .irishcream írta: ↑2018.12.10., hétf. 23:32Szereld banánnal a 4mm-s kábelt és úgy sima ügy.GaP írta: ↑2018.12.10., hétf. 17:59Találtam UK szállítással normalis áron 4 x 2,5 mm2-eset. Elég a 2,5mm2, nem kell a 4-es? Oké, nem megy messzire, 2,5 méter jobbra és balra, tehát elvileg nem indokolt, csak úgy kérdezem. Mondjuk eléggé macera a klipsch termináljába 4est dugni, az a nagyon maximum, amit szopás árán bele lehet tuszkolni...
Sok jót hallottam a van dammerol, igy örülök, ha passzol hozzá.
Szereld banánnal a 4mm-s kábelt és úgy sima ügy.GaP írta: ↑2018.12.10., hétf. 17:59Találtam UK szállítással normalis áron 4 x 2,5 mm2-eset. Elég a 2,5mm2, nem kell a 4-es? Oké, nem megy messzire, 2,5 méter jobbra és balra, tehát elvileg nem indokolt, csak úgy kérdezem. Mondjuk eléggé macera a klipsch termináljába 4est dugni, az a nagyon maximum, amit szopás árán bele lehet tuszkolni...
Sok jót hallottam a van dammerol, igy örülök, ha passzol hozzá.
Inakustik Premium 2x4mm a 7.2 , az atmos Inakustik Premiun Silver2x2,5GaP írta: ↑2018.12.10., hétf. 13:29Ti milyen hangfalkábelt használtok a Klipsch-ekhez? Vagy mi az amivel érdemes próbálkozni? Én valahogy nem vagyok elégedett, 4 mm2 neotech van, de szerintem ideje lenne lépni. Cat6-ot ki akarom próbálni, abból mocskosul sok van (center és surroundok azzal vannak bekötve).
Rendben, a számlán ők vannak.
Hm...a gem Kft eléggé at alakult, de pénteken rájuk írok, hátha... Köszi.
Ez biztos? Korábban is hallottam már, még nyár közepén, de nekem szeptemberben készült a 2. szub kábelem, tápkábelem (azok is Van Damme) így érdekesnek tartom. Írj egy emailt a vandamme.hu-oldalon található címre vagy ott a telefonszám. Egy próbát megér...
Az a bajom, hogy a cég aki importálta, az már nem foglalkozik vele. Speciel azt a biwire/biamp van damme kábelt (8 eres, grand tour vagy micsoda) itthon sehol sem kapni.
Nálam Van Damme HiFi van mindenhol. 2.5mm az 5.0 és az Atmosokhoz 1.5mm, ami árban méterenként kb 1.300 HUF / 950 HUF (4mm 1.950 HUF) és a sub is Van Damme.
Én használtam a mostani Tellurium Q Black II-t Rb-25-el, tetszett a hang amit kaptam!GaP írta: ↑2018.12.10., hétf. 13:29Ti milyen hangfalkábelt használtok a Klipsch-ekhez? Vagy mi az amivel érdemes próbálkozni? Én valahogy nem vagyok elégedett, 4 mm2 neotech van, de szerintem ideje lenne lépni. Cat6-ot ki akarom próbálni, abból mocskosul sok van (center és surroundok azzal vannak bekötve).
Nem tudom hogyan szól együtt a Heco 30-l, de ha ebből választanék a nagyobbik teljesítményben jobban illene a rendszeredbe.irishcream írta: ↑2018.12.09., vas. 17:41www.hifipiac.hu/cd-receiverek/549-pioneer-pdx-z9komancs írta: ↑2018.12.09., vas. 17:19Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem Klipsch Rp150m hangsugárzó párost vásárolnék háttérsugárzónak kinek milyen tapasztalata van hangzásáról?Ehhez a szetthez lenne.Heco argon 30 Castle állványon frontként Heco argon center és Magnat beta 30sub.Sajnos Heco argon 30-t hosszú hónapok óta nem találok eladót háttérnek.Gondolom így lenne igazi a szett.Válszokat előre is köszönöm.
https://www.av-online.hu/hangfal/klipsc ... teszt_1516
www.hifipiac.hu/cd-receiverek/549-pioneer-pdx-z9komancs írta: ↑2018.12.09., vas. 17:19Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem Klipsch Rp150m hangsugárzó párost vásárolnék háttérsugárzónak kinek milyen tapasztalata van hangzásáról?Ehhez a szetthez lenne.Heco argon 30 Castle állványon frontként Heco argon center és Magnat beta 30sub.Sajnos Heco argon 30-t hosszú hónapok óta nem találok eladót háttérnek.Gondolom így lenne igazi a szett.Válszokat előre is köszönöm.
Az. De a felújítására ráköltöttem két vagon pénzt, így semmilyen szempontból nincs benne lehetőségirishcream írta: ↑2018.12.09., vas. 09:21
Családi ház? A legjobb.......egy csomó lehetőség van benne!
Családi ház? A legjobb.......egy csomó lehetőség van benne!GaP írta: ↑2018.12.09., vas. 09:17Nekem már sosem lesz dedikált moziszobám, hacsak nem nyerek a lottón. Idén költöztünk házba, nincs pince, nincs még egy nappali méretű szoba, ami ideális lenne erre a célra...Szóval itt öregszünk már meg, ha minden jól megy - moziszoba nélkül
![]()
Nekem már sosem lesz dedikált moziszobám, hacsak nem nyerek a lottón. Idén költöztünk házba, nincs pince, nincs még egy nappali méretű szoba, ami ideális lenne erre a célra...
Köszi, ezekre ránézek! A hangfalakhoz nem fogok nyúlni. Szerencsémre mozira használjuk, meg populáris - elektronikus - zenére, bár az rádio vagy mp3/FLAC...