Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: pendre »

1 hour ago, RIEC said:

Ahhoz képest, hogy AQ olyan pocsék kábelt mellékelnek hozzá, hogy az már az érthetetlenség kategóriája. Tekereg össze-vissza, nem lehet kiegyenesíteni, nincs természetes esése mert nincs súlya neki, és minden zajt bevisz a fejhallgatóba. Irány a KáCsa az upgrade kábelért!

A kábellel egyelőre nem foglalkozok, de ha arra kerülne a sor, akkor egyébként is maradnék az ezüst vonalon. http://www.lavricables.com/cables/ultim ... ade-cable/ Az Amiron Home-nál már nagyon bejött, ez a lett gyerek által készített kábel, aki bele van bolondulva az ezüstbe. 

RIEC

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: RIEC »

27 minutes ago, pendre said:

Be is repült ma az ablakon a bagoly. Ami elsőre megállapítható azonnal, az az igen csak igényes kivitelezés, csomagolás, bőr hordtáska, és az eddigiek alapján piszok kényelmes a viselete is. Egyelőre csak a gyárilag szerelt bőr párnákkal hallgatom, meg egyébként is a különböző tesztoldalak 150 óra bejáratást ajánlanak.

Ahhoz képest, hogy AQ olyan pocsék kábelt mellékelnek hozzá, hogy az már az érthetetlenség kategóriája. Tekereg össze-vissza, nem lehet kiegyenesíteni, nincs természetes esése mert nincs súlya neki, és minden zajt bevisz a fejhallgatóba. Irány a KáCsa az upgrade kábelért!

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Be is repült ma az ablakon a bagoly. Ami elsőre megállapítható azonnal, az az igen csak igényes kivitelezés, csomagolás, bőr hordtáska, és az eddigiek alapján piszok kényelmes a viselete is. Egyelőre csak a gyárilag szerelt bőr párnákkal hallgatom, meg egyébként is a különböző tesztoldalak 150 óra bejáratást ajánlanak.

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

3 minutes ago, Tul said:

Ezt tényleg nem rossz. Nekem boschos gépről, német szerveren keresztül még további 5%-ot is ajánl online vásárlás esetén, új vevőként (Persze lehet, hogy ezt itthonról is ugyanígy adja, de most csak munkahelyről tudtam megnyitni a linket.)

Nem, ez az alap kedvezmény, az 5 %, vagy 15 Euró. A hírleveles varinál van csak 7 %, de nem vonható össze mással. Ez úgy működik, hogy a regisztráció, és feliratkozás után, másnap jön egy email, benne a kód.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1246

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Tul »

8 minutes ago, pendre said:

Ja, minősített államtitok. Csak, hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű, parancsolj: https://shop.hifiteam.at/collections/an ... owl-carbon És akkor még nincs is vége, mert ebből az árból, ha regisztrál valaki a honlapjukon, és feliratkozik az ingyenes hírlevelükre, akkor még további 7 %-ot elengednek, és az se hátrány épp, hogy Magyarországra 150 euró felett ingyenes a szállítás, így tokkal-vonóval, bőven 120  e Ft alatt megvan a cucc. Miközben kies hazánkban, ez lenne a realitás? :https://octogonaudio.hu/termekek/audioq ... ejhallgatohttps://hardverapro.hu/apro/audioquest_nighthawk

Még annyit a cégről, hogy kedd este 8 óra körül megrendeltem, PayPal-al fizettem, tegnap délelőtt már át is adták a DPD-nek, és most néztem épp a csomagkövetőn, hogy már a pesti központ felé tart, szóval van rá esély, hogy holnap berepül a bagoly. Egyébként érdemes szétnézni a cég kínálatában, mert elég sok akciójuk van, van olyan cuccuk, amit negyed áron kínálnak most.

Ezt tényleg nem rossz. Nekem boschos gépről, német szerveren keresztül még további 5%-ot is ajánl online vásárlás esetén, új vevőként (Persze lehet, hogy ezt itthonról is ugyanígy adja, de most csak munkahelyről tudtam megnyitni a linket.)

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

3 minutes ago, Tul said:

Az ár titok?

Ja, minősített államtitok. Csak, hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű, parancsolj: https://shop.hifiteam.at/collections/an ... owl-carbon És akkor még nincs is vége, mert ebből az árból, ha regisztrál valaki a honlapjukon, és feliratkozik az ingyenes hírlevelükre, akkor még további 7 %-ot elengednek, és az se hátrány épp, hogy Magyarországra 150 euró felett ingyenes a szállítás, így tokkal-vonóval, bőven 120  e Ft alatt megvan a cucc. Miközben kies hazánkban, ez lenne a realitás? :https://octogonaudio.hu/termekek/audioq ... ejhallgatohttps://hardverapro.hu/apro/audioquest_nighthawk

Még annyit a cégről, hogy kedd este 8 óra körül megrendeltem, PayPal-al fizettem, tegnap délelőtt már át is adták a DPD-nek, és most néztem épp a csomagkövetőn, hogy már a pesti központ felé tart, szóval van rá esély, hogy holnap berepül a bagoly. Egyébként érdemes szétnézni a cég kínálatában, mert elég sok akciójuk van, van olyan cuccuk, amit negyed áron kínálnak most.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1246

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Tul »

2 minutes ago, pendre said:

Remélhetőleg részemről, egy jó darabig lezárva a zárt fejes téma. Már úton van hozzám, egy osztrák hifis cégtől, egy "Éjszakai bagoly", az AudioQuest-től, elég baráti áron.http://personal.audioquest.com/nightowl-carbon Jár hozzá két fülpárna, szóval lehet variálni, hogy mi, merre.

Az ár titok?

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

On 2018. 06. 02. at 1:29 PM, RIEC said:

Zártból vagy a legjobbak egyikét vagy semmilyet különben már hirdetheted is eladásra. De min. legyen pariban a nyitottal különben rém kellemetlen érzés lesz a szlát nézegetni. Nyáron meg minek a zárt? Csak rárohad a fejre a jobb esetben báránybőr fülpárna. Ősztől viszont rém kellemes a viselete. Nyárra a szivacsos nyitottat és a fülhallgatókat ajánlom.

Remélhetőleg részemről, egy jó darabig lezárva a zárt fejes téma. Már úton van hozzám, egy osztrák hifis cégtől, egy "Éjszakai bagoly", az AudioQuest-től, elég baráti áron.http://personal.audioquest.com/nightowl-carbon Jár hozzá két fülpárna, szóval lehet variálni, hogy mi, merre.

RIEC

Fül és Fejhallgatók

3 hours ago, pendre said:

Köszi a véleményt, és az ajánlásokat. Nagyjából, azért tisztában vagyok, hogy mit is várhat az ember a zárt fejesektől. Legutóbb, egy Beyer T5P fejest volt szerencsém hallgatni egy ismerős jóvoltából néhány óráig, az UD-503-al. Viszont valóban igaz, hogy elsődlegesen nálam a nyitott vonal marad majd, ezért nem is szánnék akkora összegeket egy zárt fejesre, mint az általad ajánlottak, szóval még tájékozódok tovább.

Zártból vagy a legjobbak egyikét vagy semmilyet különben már hirdetheted is eladásra. De min. legyen pariban a nyitottal különben rém kellemetlen érzés lesz a szlát nézegetni. Nyáron meg minek a zárt? Csak rárohad a fejre a jobb esetben báránybőr fülpárna. Ősztől viszont rém kellemes a viselete. Nyárra a szivacsos nyitottat és a fülhallgatókat ajánlom.

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

23 hours ago, alto said:

Nyitottak után a zárt világ sokkoló lehet, nem feltétlenül pozítiv értelemben. Mindenképp hallgass bele, mielőtt vásárolsz. 

Az EL-8 nem egy könnyen hajtható típus, de az UD-503 balanced fejhallgató kimenetén elérhető 700mW elégnek tűnik neki. Nálam a zárt műfajban az abszolút nyertes a MrSpeakers Ether C Flow. Ez nem egy olcsó darab, esetleg érdemes még a cég fele annyiba kerülő Aeon Flow fejesét is feltenni a listára.

Köszi a véleményt, és az ajánlásokat. Nagyjából, azért tisztában vagyok, hogy mit is várhat az ember a zárt fejesektől. Legutóbb, egy Beyer T5P fejest volt szerencsém hallgatni egy ismerős jóvoltából néhány óráig, az UD-503-al. Viszont valóban igaz, hogy elsődlegesen nálam a nyitott vonal marad majd, ezért nem is szánnék akkora összegeket egy zárt fejesre, mint az általad ajánlottak, szóval még tájékozódok tovább.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3135
Kapcsolat:

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: alto »

On 2018. 05. 30. at 10:18 PM, pendre said:

Üdv!

Javaslatokat, véleményeket kérnék a következőhöz. Eddig gyakorlatilag csak nyitott fejeseim voltak, jelenleg egy Beyer Amiron Home van, amivel maximálisan elégedett vagyok. Viszont, ahogy Cicero mondá anno, a változatosság gyönyörködtet, ezért tervbe van véve, egy zárt fejes is, csak az a kérdés, hogy mi légyen. Az alap az PC-s alapú zenehallgatás, egy TEAC UD-503-as DAC-al. Kábel ügyileg van egy ValhallA AG VIII MK2-es tápkábel, és egy AudioQuest Carbon USB kábel. A zenék, amiket általában szeretek hallgatni, az ötvenes, hatvanas évek zenéi, mint pl. a The Shadows, country, a mostaniak közül pl. a Dead Can Dance, vagy Adrian von Ziegler, esetenként egy kis relax, és néha napján eltévelyedek a binaural beats felé is. Meg természetesen a klasszikusok, Mozart, Vivaldi, Haydn, stb. Ilyen zúzós metál, és haszonszőrű társai kilőve. Ezek a zenék szerintem alapból is passzolnak, a TEAC meleg karakteréhez.

Futottam már néhány kört ebben a témában, és kb. három fejes maradt a kalapban. Az egyik a Final Audio Sonorus VI Pandorája, de ez sajnos ki is esik, mert itthon se híre, se hamva, de a nagyobb európai beszerzési források (Amazon, eBay) is rendkívül vérszegények, ráadásul még ezen kevesek közül se szállít mind Magyarországra, nem is szólva, a későbbi esetleges javítási problémák kezeléséről.

Egyelőre komolyabb formában maradt az Audeze EL-8 zárt, és az ATH W1000Z. Az ATH mellett már annyi szól, hogy voltak már nyitott ATH-s cuccaim, a legutolsó egy R70X volt, és nagyon kényelmesek voltak, ez a szárnyas fejtámasz eddig bejött nekem.

Szóval, a fentiek alapján kérnék javaslatokat, esetleges személyes tapasztalatok leírását, de természetesen lehet még más egyéb cuccokat is ajánlani, amit előre is nagyon köszönök.

Nyitottak után a zárt világ sokkoló lehet, nem feltétlenül pozítiv értelemben. Mindenképp hallgass bele, mielőtt vásárolsz. 

Az EL-8 nem egy könnyen hajtható típus, de az UD-503 balanced fejhallgató kimenetén elérhető 700mW elégnek tűnik neki. Nálam a zárt műfajban az abszolút nyertes a MrSpeakers Ether C Flow. Ez nem egy olcsó darab, esetleg érdemes még a cég fele annyiba kerülő Aeon Flow fejesét is feltenni a listára.

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

pendre
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Üdv!

Javaslatokat, véleményeket kérnék a következőhöz. Eddig gyakorlatilag csak nyitott fejeseim voltak, jelenleg egy Beyer Amiron Home van, amivel maximálisan elégedett vagyok. Viszont, ahogy Cicero mondá anno, a változatosság gyönyörködtet, ezért tervbe van véve, egy zárt fejes is, csak az a kérdés, hogy mi légyen. Az alap az PC-s alapú zenehallgatás, egy TEAC UD-503-as DAC-al. Kábel ügyileg van egy ValhallA AG VIII MK2-es tápkábel, és egy AudioQuest Carbon USB kábel. A zenék, amiket általában szeretek hallgatni, az ötvenes, hatvanas évek zenéi, mint pl. a The Shadows, country, a mostaniak közül pl. a Dead Can Dance, vagy Adrian von Ziegler, esetenként egy kis relax, és néha napján eltévelyedek a binaural beats felé is. Meg természetesen a klasszikusok, Mozart, Vivaldi, Haydn, stb. Ilyen zúzós metál, és haszonszőrű társai kilőve. Ezek a zenék szerintem alapból is passzolnak, a TEAC meleg karakteréhez.

Futottam már néhány kört ebben a témában, és kb. három fejes maradt a kalapban. Az egyik a Final Audio Sonorus VI Pandorája, de ez sajnos ki is esik, mert itthon se híre, se hamva, de a nagyobb európai beszerzési források (Amazon, eBay) is rendkívül vérszegények, ráadásul még ezen kevesek közül se szállít mind Magyarországra, nem is szólva, a későbbi esetleges javítási problémák kezeléséről.

Egyelőre komolyabb formában maradt az Audeze EL-8 zárt, és az ATH W1000Z. Az ATH mellett már annyi szól, hogy voltak már nyitott ATH-s cuccaim, a legutolsó egy R70X volt, és nagyon kényelmesek voltak, ez a szárnyas fejtámasz eddig bejött nekem.

Szóval, a fentiek alapján kérnék javaslatokat, esetleges személyes tapasztalatok leírását, de természetesen lehet még más egyéb cuccokat is ajánlani, amit előre is nagyon köszönök.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

On 2018. 05. 26. at 7:26 PM, RIEC said:

Az Ether C 23 (!) ohmos mégis nehezebben hajtható mint egy HD600. Nagyjából azonos jelszint kell mindkettőhöz, de a részletek az Ether esetében elsikkadnak a GT40 alpha használata során. Ha azt mondom, hogy ég és föld a hangminőség a GT40 alpha és ugyanazon gyártó Stratos modellje között akkor nem túlzok. A Stratos single ended kimenete úgy általában véve jó, de ennyi, itt vége is a dícséretnek. Viszont a 4tűs xlr kijárata az gyilkos. Annyira más az ami onnan kijön, hogy az ember leül tőle.  A Gt40 alpha egy kitűnő készülék, kár, hogy a fejhallgató erősítő részre nem figyeltek oda jobban. Nem egy Pass Labs HPA-1... Viszont egy HD600-zal  - és ezt a tapasztalat mondatja velem - remekül párosítható. És ne feledjük a minőségi usb kábelt ( min. AQ Carbon ) és az SBoostert se amelyek ugyancsak elengedhetetlenek a Furutech készülékek csúcsrajáratásához.

Be kell valljam, kicsit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, amit régóta hangoztatsz: hogy mennyire sokat dob a szimmetrikus meghajtás a Sennhesiereken. Egészen nagyjából fél órával ezelőttig, amikor is megjött a Triton Audio szimmetrikus, réz-ezüst kábelem Kobiconn-csatlakozóval a végén a Centrance-hoz. Horror ára van ahhoz képest, ahogy kinéz, de ha az ember tudja, kinél rendelje, a head-fi-n keresztül szép kedvezményt kaphat. Aztán leül, bedugja, és még egyszer leül - a csodálkozástól, mikor megszólal a zene valami elképesztő könnyedséggel.

Köszönöm! 
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Toto77 »

3 perce, RIEC írta:

Az Ether C 23 (!) ohmos mégis nehezebben hajtható mint egy HD600. Nagyjából azonos jelszint kell mindkettőhöz, de a részletek az Ether esetében elsikkadnak a GT40 alpha használata során. Ha azt mondom, hogy ég és föld a hangminőség a GT40 alpha és ugyanazon gyártó Stratos modellje között akkor nem túlzok. A Stratos single ended kimenete úgy általában véve jó, de ennyi, itt vége is a dícséretnek. Viszont a 4tűs xlr kijárata az gyilkos. Annyira más az ami onnan kijön, hogy az ember leül tőle.  A Gt40 alpha egy kitűnő készülék, kár, hogy a fejhallgató erősítő részre nem figyeltek oda jobban. Nem egy Pass Labs HPA-1... Viszont egy HD600-zal  - és ezt a tapasztalat mondatja velem - remekül párosítható. És ne feledjük a minőségi usb kábelt ( min. AQ Carbon ) és az SBoostert se amelyek ugyancsak elengedhetetlenek a Furutech készülékek csúcsrajáratásához.

Köszi a kimerítő választ! 

RIEC

Fül és Fejhallgatók

3 hours ago, Toto77 said:

A HD600 az 300 ohmos? Az ugye pont a felső határa az ADL-nek. Gondolom ezért lehetett többek között. Nekem egy 250 ohmos Audio Technika van, ahhoz kellene első sorban. 

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fül és Fejhallgatók

1 órája, RIEC írta:

Én a GT40alpha változatot használtam HD600-zal. Háromnegyed álláson kellett állnia a hangerőszabályzónak, hogy ki tudja szolgálni. Ez még éppen elegendő a korrekt meghajtáshoz. De pl. egy Ether C már a megoldhatatlan feladatok közé tartozott a számára mind hangerőben, de legfőképp hangminőségben. A finom dinamikai részletek egyszerűen nem jöttek át rajta. Ezért is váltottam át az ADL Stratosra. Sajnos a fejhallgató erősítő nem erős pontja a dacnak.

A HD600 az 300 ohmos? Az ugye pont a felső határa az ADL-nek. Gondolom ezért lehetett többek között. Nekem egy 250 ohmos Audio Technika van, ahhoz kellene első sorban. 

RIEC

Fül és Fejhallgatók

1 hour ago, Toto77 said:

Szóval az Alpha Doggal is jó páros. Ez mindenképpen pozitív. Köszi.

Én a GT40alpha változatot használtam HD600-zal. Háromnegyed álláson kellett állnia a hangerőszabályzónak, hogy ki tudja szolgálni. Ez még éppen elegendő a korrekt meghajtáshoz. De pl. egy Ether C már a megoldhatatlan feladatok közé tartozott a számára mind hangerőben, de legfőképp hangminőségben. A finom dinamikai részletek egyszerűen nem jöttek át rajta. Ezért is váltottam át az ADL Stratosra. Sajnos a fejhallgató erősítő nem erős pontja a dacnak.

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fül és Fejhallgatók

13 perce, robi20064 írta:

Furutech volt nekem is (az elso generacios GT40, amit most hirdetnek az mar az ujabb) es nagyon szerettem, kis meret, minosegi kivitelezes, jo hang es ar/ertek arany. En egy Beyer DT770-el es egy Alpha Dog-al hasznaltam.

Szóval az Alpha Doggal is jó páros. Ez mindenképpen pozitív. Köszi.

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fül és Fejhallgatók

1 perce, izmi írta:

Én főleg Dacnak használtam de egy Akg Q701-el is hallgattam.

Köszi!

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 53

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: izmi »

Én főleg Dacnak használtam de egy Akg Q701-el is hallgattam.
Core Audio, Stax, Usher

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fül és Fejhallgatók

Milyen fülessel használtad?

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 53

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: izmi »

Furutech volt nekem. Nagyon jó hangja van. Tiszta részletező, hosszú távon sem fárasztó. Szerethető masina!
Core Audio, Stax, Usher

Toto77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!

Fejhallgató erősítő vásárlás előtti dilemma...

Van itt az AVX-en eladó Denon DA300 USB DAC, aztán van egy Furutech ADL GT40 is. Vagy még mindig van egy harmadik lehetőségem, a Taga Harmony THDA 500T (ez új, garancia stb)

Ezek úgy nagyjából egy árban vannak. Szóval nem ez dönt. Zene, műfajilag minden. TIDAL, netrádiók, veszteségmentes zene laptopról.

Véleményeket, tapasztalatokat várnék ezügyben.

Köszi: Tamás

deego
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: deego »

RHA S500 utódnak mit ajánlotok?

És Xbox One S-hez mi a leg ideálisabb hifi féle füles ami megfelel?(gamer kat. kizárva)

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: lehoako »

46 minutes ago, Charlie O'Brian said:

Nem csak a kiemelés maximuma számít, hanem az is, hogy "mekkora a hegy", hogy milyen szélességben terjed ki. Másrészt egy beszakadás sokkal kevésbé zavaró, mint egy kiemelés.

Igen, alapvetően ennyire tökéletlenek még ezek a driverek is (egy driver viszi át pár Hz-től sok kHz-ig). Némi tudatosság lehet benne, pl csillapítatlanul hagyott basszus mögött, de pl egy több kHz-n levő "tüske" esetében kizártnak tartom, hogy a tervező előre megmondta, hogy 9kHz-n kérek 9dB-s tüskét.   Inkább ellenkezőleg, sajnos a tüske ott van, akár szeretnék, akár nem és heroikus küzdelmek eredménye egy aránylag civilizált átvitel.

Az, hogy az "izgága" frekimenet dacára ezek már nagyon jól szólnak, egyértelműen azt mutatja, hogy a frekimenet csak korlátozottan jellemzi a hallott hang minőségét. Pl. a sokkal lineárisabb hangsugárzóhoz képest is lehet kalsszisokkal jobb egy "izgága átvitelű" füles az én meghallgatásaim alapján is. (Persze rá lehet fogni a szobaakusztikára, de én meg vagyok győződve, hogy az én fejhallgatóm süketszobában is "messze leszólná" a hangdobozaimat, pedig a dobozok átvitele lineárisabb). Sok egyéb jellemző van még, torzítások, frekimenet stb. csak mérhetőből adódik tucatnyi.

Jót szóltál, Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo! 

Én a dobozos rendszeremet lineárisabbnak érzem (vagy jobban megszoktam), mint az AKG K550emet. Nem csoda, ez a füles nem a világ teteje, de zártban (ehhez ragaszkodom) hasonló áron nem találtam jobbat. 

Üdv:

Bastiano

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”