Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Egy szépség:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Mélysugárzók
A Magnat Motion Sub300A szerintetek jó vétel???
Inkább már egy Wharfedale PC-10
Mélysugárzók
Kicsit pongyola kérdés volt, igazán ebből nem sokat tud meg az ember. Mit tud ez a Magnat, mihez kéne hasonlítani,, csak ugy általában nem biztos, hogy kapsz választ erre... legalább pár alternatívát írhatnál, ha vásárlás elött állsz.
A Magnat Motion Sub300A és a Heco Vitas sub25A típust néztem, szerinted melyik jobb?
A két név az egy cégcsoport, ebben a Heco a magasabb szint, így én azt mondanám komolyabbnak, persze mindenképpen meg kell hallgatnod. Én egyiket sem hallottam, ezért konkrétan nem tudom mondani Neked, hogy melyiket válaszd, de mindenesetre a Heco a "nagyobb név" a listán...
Köszi, mindenképp meghallgatom őket mielőtt döntök.
-
Vendég
Mélysugárzók
Kicsit pongyola kérdés volt, igazán ebből nem sokat tud meg az ember. Mit tud ez a Magnat, mihez kéne hasonlítani,, csak ugy általában nem biztos, hogy kapsz választ erre... legalább pár alternatívát írhatnál, ha vásárlás elött állsz.
A Magnat Motion Sub300A és a Heco Vitas sub25A típust néztem, szerinted melyik jobb?
A két név az egy cégcsoport, ebben a Heco a magasabb szint, így én azt mondanám komolyabbnak, persze mindenképpen meg kell hallgatnod. Én egyiket sem hallottam, ezért konkrétan nem tudom mondani Neked, hogy melyiket válaszd, de mindenesetre a Heco a "nagyobb név" a listán...
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Kicsit pongyola kérdés volt, igazán ebből nem sokat tud meg az ember.
Mit tud ez a Magnat, mihez kéne hasonlítani,, csak ugy általában nem biztos, hogy kapsz választ erre... legalább pár alternatívát írhatnál, ha vásárlás elött állsz.
Mélysugárzók
Mihez képest?? A Rel-hez, vagy a Grottóhoz, ....
A saját árkategóriájában gondoltam.
-
Vendég
Mélysugárzók
Mihez képest?? A Rel-hez, vagy a Grottóhoz, ....
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Tami, én a helyedben nem jelenteném ki ezt ilyen kategorikusan...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Mélysugárzók
Na mindegy nem érdekel. Vegyen minedenki azt amit akar, nem izgat.
Mélysugárzók
Na és ez olyan nagy difi? 20 rongy miatt csak klipsch meg yamaha jöhet csak szóba?
- ar/ertek/tudas szintet nezve barmenynire is furan hangzik egyeseknek a klipsch RW10 a nyero.. ezen az arszinten!
- es a masik dolog, tudvalevo a magyar ember elegge arerzekeny
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Na és ez olyan nagy difi? 20 rongy miatt csak klipsch meg yamaha jöhet csak szóba?
Mélysugárzók
Martin Logan Dynamo
Reménytelen!
Itt csak Klipsch meg Yamaha lehet!
Nem remenytelen csak a 2 termek ara kozt van jelentos kulombseg... nagyobb mint minosegbeli...
Tudod te menyibe kerül a Dynamo?
ha Amerikai arat szamolok 120 000 RW-10 most 99 000 ithon...
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Mélysugárzók
Martin Logan Dynamo
Reménytelen!
Nem remenytelen csak a 2 termek ara kozt van jelentos kulombseg... nagyobb mint minosegbeli...
Tudod te menyibe kerül a Dynamo?
Mélysugárzók
Martin Logan Dynamo
Reménytelen!
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
-
Vendég
Mélysugárzók
Martin Logan Dynamo
Reménytelen!
Mélysugárzók
Mélysugárzót vennék és kérdésem mi a véleményetek a Klipsch RW-10 es tipúsról?
- en batran rabeszellek, ar-ertek aranyban szvsz. kivallo, most ugy is akcios
- menj el es hallgasd meg
T A M I . H U
-
Vendég
Mélysugárzók
Házimozira és Zenére is jó?
Zenére zártat keress...meg amúgyis!
-
Vendég
Mélysugárzók
Házimozira és Zenére is jó?
-
Vendég
Mélysugárzók
Robotka:még egy kérdés hány dB-es a yamahád?
Mélynyomóknál általában nem adnak meg érzékenységet.
Így én sem tudom.
OK kösz mindent
Mélysugárzók
Robotka:még egy kérdés hány dB-es a yamahád?
Mélynyomóknál általában nem adnak meg érzékenységet.
Így én sem tudom.
-
Vendég
Mélysugárzók
Wharfedale pc12+ vagy YAMAHA YST-SW 515??
Meg kell hallgatni, azt amelik jobban tetszik!
Igen csak hátha van valakinek tapasztalata a yamahárol mint a wharfi féle bugás meg ilyenek
Nekem yamaha 515 van!
Mozira nagyon király, no búgás.
Van elég tartalék is benne, én kb egy 30 m2-es nappaliban használom.
Zenére meg nem kell sub!
köszike
Robotka:
még egy kérdés hány dB-es a yamahád?
-
Vendég
Mélysugárzók
Wharfedale pc12+ vagy YAMAHA YST-SW 515??
Meg kell hallgatni, azt amelik jobban tetszik!
Igen csak hátha van valakinek tapasztalata a yamahárol mint a wharfi féle bugás meg ilyenek
Nekem yamaha 515 van!
Mozira nagyon király, no búgás.
Van elég tartalék is benne, én kb egy 30 m2-es nappaliban használom.
Zenére meg nem kell sub!
köszike