Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 208

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: t97eat »

Én megtartanám a helyedben a Denon 4520-at, és mögé kellene csapni egy végfokot. A Denon 4520 felső kategóriás, baromi jó hangú gép, csakhát a végerősítő része lett - a Denon által is beismerten - kispórolva, sajnos az gyenge benne, tesztpadon kb 35W/csatorna 8 Ohmon, ha jól emlékszem. Hangminőségre szvsz sokkal jobb, mint a Marantz 7009. A Marantz nem gyárt csúcs AVR-t, a 7xxx sorozat hangban inkább középkategória.
Egy Rotel RMB-1075 vagy EMO UPA 5/7 megteszi, vagy ha belefér, akkor XPA5 végfok. És lesz “örö’ é bódottá” :-)

Tomi01
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tomi01 »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy rp 280 hangfalhoz milyen erősítő passzol ami ki tudja hozni a tudását??

Jelenleg egy Denon AVR 4520-ast használok de nem vagyok biztos benne hogy ez a legjobb választás!

Marantz 7009 es ben gondolkoztam még de sajnos nem sikerült meg hallgatnom vele..

250-300 k max amit rá szánnék (használtan persze)

Valakinek valami tapasztalat!

Főleg zenére használom!

Köszönöm! 

szabesz78
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szabesz78 »

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Klipsch R-12swi mélynyomót. Nagyon jól szól, viszont olyan problémám van vele, hogy ha filmet nézek nem kapcsol be, ha meg felveszem a hangerőt hogy bekapcsoljon, egy idő után ugyanúgy kikapcsol. Auto üzemmódban van, kábel nélkül. Próbáltam kábellel is, ugyanezt csinálja. Zenénél ugyanazon a hangerőn (Yamaha RX-V659 45dB) nincs ilyen probléma. Az erősítőn a subwoofer 0dB-en van, a beépített erősítője pedig negyeden. Jó lenne valami megoldást találni, mert nagyon tetszik a hangja. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Köszönöm.

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

Sziasztok?Van tapasztalata valakinek a Klipsch Synergy F20–B20-SW 350 kombóról?

hirdeto
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: hirdeto »

Az rp280f sajnos túl drága nekem használtan is.
Az r28f-et és az rf62II-t 200 alatt tudom beszerezni, ezer is gondoltam erre a kettőre .

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2108

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Sziasztok.
Front hangfal vásárlás előtt állok, zenére szeretném használni őket. Azt szeretném megkérdezni hogy ti melyiket javasolnátok az r-28F és az rf62 II közül? Sajnos egyiket sem tudom meghallgatni vásárlás előtt.
Mélynyomó már megvan. Egy 40 M2-es nappaliba lennének .

Köszönöm a válaszokat előre is.

Használtan nézz egy RP-280F-et zenére is jó.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

hirdeto

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: hirdeto »

Sziasztok.
Front hangfal vásárlás előtt állok, zenére szeretném használni őket. Azt szeretném megkérdezni hogy ti melyiket javasolnátok az r-28F és az rf62 II közül? Sajnos egyiket sem tudom meghallgatni vásárlás előtt.
Mélynyomó már megvan. Egy 40 M2-es nappaliba lennének .

Köszönöm a válaszokat előre is.

Gaiwer

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Gaiwer »

Sziasztok!

Van valakinek RB-81 II hangsugárzója valakinek Budapest környékén?

Én még januárban vettem egy párt, és mintha az egyik tweeter nem lenne tökéletes, de összehasonlítási lehetőség hiányában nem tudom, hogy melyik. Egy tesztre szeretném elvinni valakihez ezt a kettőt, és összehasonlítani két normálisan működővel. Az összes többi lehetőséget kereszttesztekkel már kizártam.

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Balmesz001 »

Ez tökéletesen igaz, de pontosan itt a különbség a külföldi és az otthoni árazás között, ami a jó ég tudja, honnan fakad.
Ráadásul a Great Sound ingyen szállít Angliába, Skóciába, Írországba és Észak-Írországba, hiba esetén pedig ők szervezik le a szállítást oda-vissza ingyen.
Kíváncsi lennék ennek az okára, de biztos vagyok benne, hogy nem a kereskedők élhetetlensége áll mögötte, az inkább a nagyobb cégekre jellemző. A VÁM sem lehet ok, hiszen az ezekben az országokban is van, ráadásul kb ugyanannyi, mint Magyarországon, talán Angliában picit kevesebb.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2108

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Külföldön vásárolt termékeknél nem érvényes a magyar garancia. Sajnos, amit én sem értek, itthon több a beker ára a kereskedőknek, mint az ebay-es ár, amiről nem tehetünk. Angliából két ilyen nagy dobozt elhozatni sem kis költség és ha gond lenne, akkor ugyanoda kell vissza is küldeni.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

Nem hivatalos kereskedelmi ár...Az hogy valaki valahogy hozzá tud jutni dolgokhoz,nem feltételezi azt,hogy az akkor már csak annyiba kerül.Megnézed a hivatalos klipsch forgalmazói árat,akkor láthatod,hogy minden hivatalos forgalmazó nem ennyiben árulja...Ergo nem ez az ára amit belinkeltél.(pont)
Szerintem egyértelmű, hogy az ára annyi, amennyi a legalacsonyabb összeg a listában, azonos feltételek mellett.
Ha hivatalos ha nem, a garit megkapod rá (sőt több garit adnak rá mint a hivatalos magyar kereskedésben, ugyanis itt 5 év 2 helyett), tehát semmi hátrány nem ér, semmi értelme kereskedőket ebből a szempontból összehasonlítani. Többet ad, kevesebbért, ez számít.

További háttérinfó, ami tudom, hogy az emberek szemét nem böki ki: a Klipsch-nek hivatalos forgalmazói vannak Ebay-en, a Great Sound is az lehet, elnézve a forgalmazott Klipsch termékek számát (és az eladottakét is). Szóval az ára ennyi, ennek örülni kellene inkább. 

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

http://www.ebay.ie/itm/PAIR-FLOOR-STAND ... SwzaJX2GHp

Az árra rosszul emlékeztem, csak 650EUR.
Ők rendszeresen árulják a Klipsch cuccokat, szóval nem feltétlenül alkalmi vétel.
Nem hivatalos kereskedelmi ár...Az hogy valaki valahogy hozzá tud jutni dolgokhoz,nem feltételezi azt,hogy az akkor már csak annyiba kerül.Megnézed a hivatalos klipsch forgalmazói árat,akkor láthatod,hogy minden hivatalos forgalmazó nem ennyiben árulja...Ergo nem ez az ára amit belinkeltél.(pont)

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

https://www.crutchfield.com/S-xHMve2F4T ... Ebony.html
1000$/pár...szinte ugyanannyi...

http://www.ebay.ie/itm/PAIR-FLOOR-STAND ... SwzaJX2GHp

Az árra rosszul emlékeztem, csak 650EUR. 
Ők rendszeresen árulják a Klipsch cuccokat, szóval nem feltétlenül alkalmi vétel.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Lehet itt is népszerűbb lenne, ha annyiba kerülne mint kint.
https://www.crutchfield.com/S-xHMve2F4T ... r...szinte ugyanannyi...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

...lehet darabáron nézted.
Amazonon is darabaron van 500$ért...
www.amazon.com/Klipsch-RP-260F-Floorsta ... B00S2N49Z4

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

Ez biztos, az RP-260F 310.000HUF, külföldön 720EUR.
Az alacsonyabb kategóriában is érezhető a különbség, az R-28F 210.000HUF és 540EUR.

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zikmen7 »

Friss tapasztalat az RP szériához, hogy ajánlott a gyári jumpereket cserélni, nálam hallható javulást okozott, hogy a full belépő Klotz LY240T hangfalkábelem kötöttem be mind a 4 csatlakozási pontra. Bár valószínű, hogy ebben az árkategóriában ez általánosan ajánlott, illetve lehet, hogy teljesen felesleges a kettős erősítés is...
Az RP szériát nem ismerem, de nálam a kettős erősítés igen sokat hozott. Bár gyanítom, hogy ez sem a jumper-en ,sem a hangszórókábelen, sem pedig a hangsugárzón nem múlik, hanem inkább erősítő téma.
Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 277

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Friss tapasztalat az RP szériához, hogy ajánlott a gyári jumpereket cserélni, nálam hallható javulást okozott, hogy a full belépő Klotz LY240T hangfalkábelem kötöttem be mind a 4 csatlakozási pontra. Bár valószínű, hogy ebben az árkategóriában ez általánosan ajánlott, illetve lehet, hogy teljesen felesleges a kettős erősítés is...

Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Én is a szkeptikusok közé tartoztam klipsch témában.Kiállításokon, bemutató teremben hallva egyáltalán nem fogott meg,sőt...Aztán kettő helyen is hallva,otthoni, hétköznapi helyzetekben és helyen megváltozott a véleményem.Annyira, hogy itthon is ez lett.Igaz az RP széria,de tényleg nagyon rendben van,mind mozira,zenére...Nyílván van jobb tőlük,de amennyire lehurrogják sokan, abszolut nem mérvadó és nem valós meghallás...csak látják huuu ez klipsch akkor már ha csak tetszik is,de csakazértis szar megfogalmazás van.Ez szinte kizárólag itthon jellemző.Külföldi forumokon és felhasználóknál rendkívül népszerű márka.

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

Engedd el a teszteket. Legtöbb fizetett hirdetés. Nincs olyan termék, amit ne hoztak volna ki valahol valamilyen teszten a legjobbnak.

Igen, szó szerint ez fogalmazódott meg bennem pár napja. 
Azt hiszem türelmesebb leszek, 6 hónapon belül úgyis lesz dolgom otthon, akkor majd megyek meghallgatni a 3 Klipsch-t, hogy tuti legyen és csak utána döntök.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Bakker.  

Amúgy érdekes, hogy a Klipsch mennyire megosztja az embereket, persze a hallás nagyon szubjektív, de pl az R-28F-et egyenesen az egyik legjobb zenei hangfalnak hozták ki egy teszten (ok, továbbolvasva nem vérprofi a teszt kicsit nem, AUX-on át tesztelni egyenesen agyrém szerintem) a kategóriájában. Kíváncsian várom hogyan fog szerepelni.
http://www.toptenreviews.com/electronic ... -speakers/

Engedd el a teszteket. Legtöbb fizetett hirdetés. Nincs olyan termék, amit ne hoztak volna ki valahol valamilyen teszten a legjobbnak.

zikmen7
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zikmen7 »

Én úgy tudom RF-7 II-n, de az már egy más dimenzió
Igen, de előtte RF-3 Mk II-őn 10 évig, de volt háttérként RF-62 is itthon, azt is ismerem.
Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W

Balmesz001

Klipsch hangsugárzók

Én úgy tudom RF-7 II-n, de az már egy más dimenzió

Bakker.  

Amúgy érdekes, hogy a Klipsch mennyire megosztja az embereket, persze a hallás nagyon szubjektív, de pl az R-28F-et egyenesen az egyik legjobb zenei hangfalnak hozták ki egy teszten (ok, továbbolvasva nem vérprofi a teszt kicsit nem, AUX-on át tesztelni egyenesen agyrém szerintem) a kategóriájában. Kíváncsian várom hogyan fog szerepelni.  
http://www.toptenreviews.com/electronic ... -speakers/

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”