Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal JMLab
Focal JMLab
816V-s Focal után aminek a hangját nagyon szerettem, de a karcolódó lakkozott felülettel soha nem tudtam megbarátkozni, hangban ideiglenes megoldásnak egy Cobalt 816 mekkora visszalépés lenne?
Nem lenne visszalépés. Szerintem jobb hangja van a Cobaltnak. Saját korában egy Cobalt 816 elég erős szintet képviselt. Tioxid 5 magasa szerintem sokkal jobb mint a TNV. Nekem legalább is jobban tetszett.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Focal JMLab
Heed Elixir erősítő végére kíváncsiságból rádobtal a jmlab 706 monitorokat saját állványukkal a minap.
Üde páros.
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 230
Focal JMLab
Megkaptam köszönöm.
Még esetleg azt valaki tudná, hogy az Electra 915 mennyibe került anno, meg hogy mi a különbség a 915 és a 915.1 között?
2000-ben 640000.-Ft 2001-ben 680000.-Ft.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Focal JMLab
Üdv,
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy mázas kerámiával burkolt padlón érdemes lehet-e kicserélni a gyári tüskéket más megoldásra, pl soundcare talpakra?
Valamint sehol nem találok információt a Chorus 726 tüske méretére vonatkozóan. M6 lehet?
Előre is köszönöm!
Kaptam választ a gyártótól, csatolom, hátha érdekel még valakit. Lényeg: M8 -at használnak a legtöbb dobozuknál.
Filetage pointes.pdf
1) Dune HD Pro 4K / Oppo BDP93 / RPi Hifiberry Digi+ Pro - RIF Audio UK24T - Marantz SR7011 - Focal Chorus 726, 706, CC, SVS SB-2000 (5.1.2)
2) Sony CDP960 / Primare T21 - Amp4Me - KEF Q100
3) PC/Foobar - Audient iD4 - JBL LSR305
Sziasztok! Egy komlett rendszer tagja ként hozzájutottam egy JMLAB SW38 A mélyládához.
Nekem tul nagy nem fér el a nappaliban ezért el szeretném adni.
Egy két apróbb karc van rajta egyébként jó állapotban van .
Szerintetek milyen érat képvisel?
Focal JMLab
Sziasztok! Egy komlett rendszer tagja ként hozzájutottam egy JMLAB SW38 A mélyládához.
Nekem tul nagy nem fér el a nappaliban ezért el szeretném adni.
Egy két apróbb karc van rajta egyébként jó állapotban van .
Szerintetek milyen érat képvisel?
Focal JMLab
Üdv,
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy mázas kerámiával burkolt padlón érdemes lehet-e kicserélni a gyári tüskéket más megoldásra, pl soundcare talpakra?
Valamint sehol nem találok információt a Chorus 726 tüske méretére vonatkozóan. M6 lehet?
Előre is köszönöm!
1) Dune HD Pro 4K / Oppo BDP93 / RPi Hifiberry Digi+ Pro - RIF Audio UK24T - Marantz SR7011 - Focal Chorus 726, 706, CC, SVS SB-2000 (5.1.2)
Focal JMLab
Elküldtem.
Megkaptam köszönöm.
Még esetleg azt valaki tudná, hogy az Electra 915 mennyibe került anno, meg hogy mi a különbség a 915 és a 915.1 között?
Focal JMLab
Köszönöm. Én is ebben gondolkodom, vagy denon 4308 vagy 4311 ha jól tudom ezek egy szinten vannak.
Denon vagy hasonló jó választás, ami finomabban bánik a magasakkal, mert a Focal az nem
4308 egyel nagyobb kategóriás a 4311-től.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- hukkle
- Törzsvendég

Focal JMLab
Köszönöm!
Focal JMLab
Nekem a '90-es évek végéről van. Amint megtalálom, küldöm, csak egy e-címet kérek, akár privátban is.
Előre is köszönöm.
k1atila@freemail.hu
Focal JMLab
Engem is érdekelne. :-)
Nekem a '90-es évek végéről van. Amint megtalálom, küldöm, csak egy e-címet kérek, akár privátban is.
- hukkle
- Törzsvendég

Focal JMLab
Engem is érdekelne. :-)
Sziasztok.
keresek régebbi, a 90-es évekből JM Lab árlistát.
Akinek van, kérem jelezze.
Köszönöm.
Focal JMLab
Sziasztok.
keresek régebbi, a 90-es évekből JM Lab árlistát.
Akinek van, kérem jelezze.
Köszönöm.
Focal JMLab
Marantz, vagy Rotel házimozi erősítőt próbálj meghallgatni velük ha teheted.Rotel- ben nem vagyok otthon esetleg a Marantz 7005 szintet melyik Rotel tudja vagy 200 ezerbe mi fér bele Rotelbol? True HD meg DTS hd képes.
Focal JMLab
Szia! Nekem 816-os szettem van és Marantz 7005-öt használok hozzá. Nagyon jól szólnak együtt
Köszönöm. Én is ebben gondolkodom, vagy denon 4308 vagy 4311 ha jól tudom ezek egy szinten vannak.
Focal JMLab
Üdv minden kedves Nálam joval tapasztaltabb fórumtársnak! Segítségeteket kérném! Nem találtam megfelelő Topikot erre! Ha rossz a hely Elnézést az Admintól!
Focal jmlab chorus "s"
Szériából van egy 5.1 szettem.tudom sokan mondják van ennél jobb meg hogy csak belépő szint. De! A 716s chorusaimat megvásárlas előtt volt szerencsém Viva solista csöves erősítővel megghalgatni.Meggyőzött! Persze azt a hangot azóta sem volt lehetőségem kinyerni a dobozaimból nincs is mivel.
Denon avr 3806 os erősitőm van. Feljebb szeretnék lépni hd-s vonalon de tanácstalan vagyok milyen márkát és modellt vegyek. Kb max 200 ezret szánnék rá házimozi erősítőt szeretnék . A 3D nem fontos.eddig marantz vagy denon amin gondolkodom az igazság az hogy csak ezeket hallottam és ismerem . Esetleg valaki tudna segiteni Focal milyen márkával érzi jól magát?
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9851
Focal JMLab
Ha időd engedi, kíváncsi lennék a tapasztalatodra, akár priviben, egy-két szóban.
Idő hiányában nem mentem még, jövő héten elutazom, de utána valamikor összehozom.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Bearing952
- Fórumlakó

- Értékelés: 143
Focal JMLab
Köszi, holnap elvileg megyek Budapestre hallgatózni.
Ha időd engedi, kíváncsi lennék a tapasztalatodra, akár priviben, egy-két szóban.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Focal JMLab
Nem tudom mit jelent neked a "környék", ha Sopron még az, ...
Köszi, holnap elvileg megyek Budapestre hallgatózni.
- Bearing952
- Fórumlakó

- Értékelés: 143
Focal JMLab
Van valahol a környékemen Electra 1027 be, amit meg tudnék hallgatni?
Előre is köszi!
Nem tudom mit jelent neked a "környék", ha Sopron még az, ...
- Vinkler
- Adminisztrátor

Focal JMLab
Van valahol a környékemen Electra 1027 be, amit meg tudnék hallgatni?
Előre is köszi!
- davisjunior
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 17
Focal JMLab
Csak, hogy mindenki számára tiszta legyen a "kínai Focal" téma :
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1974262
Itthon "kissé" túlárazottak a Focal-ok, ez ne tévesszen meg senkit
(A fentieket megerősíteni tudom, mivel nálam landolt a center és a két polc is ami felmerült a témában, biztosíthatok mindenkit egyik sem kínai )
Projektor: Sony VPL-HW55ES Vászon: Screenline Amleto 91" Diamond 1.4. - A/V Processzor: Anthem MRX-310 - Végfok: DIY B200 - Front: Focal Aria 906 - Center: Focal Aria CC900 - Surround: Focal Chorus B8VW - Sub: KEF Q400b
Lejátszó: Zappiti Mini 4K HDR NAS: QNAP-228 - 7TB - Kábelek: inAkustik Premium Silver , inAkustik White line HDMI, - Power-R , Lapp Ölflex 110CY - Elosztó: Kontaset Fapaci - Szűrő: IsoTek EVO3 Isoplug