Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

MIFtIli
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MIFtIli »

Egy dolgot felejtettem el hozzátenni, hogy monitorsugárzót keresek. :/

t.david
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: t.david »

Hangsugárzót keresek egy kb. 20-25nm-es szobába, 50 ezer forint körül. Zenében leginkább rock, de pop dalok is előfordulhatnak. Lakásba lesz ezért nem szeretnék túlzottan nagy és dübörgő dobozokat, de azért legyen valamennyi mély is. Esetleg, ha van valami javaslat az is érdekelne, hogy milyen erősítővel ajánlott. Körülbelül ilyen 80-100 körül költenék a teljes rendszerre. 

Heló, nekem régebben volt yamaha ns 50 f típusú hangfalaim, ha újban gondolkodsz ezt tudom ajánlani, én elégedett voltam velük..
DENON PMA 1520AE - DENON DCD 720AE - DENON DA-300 USB - HECO DIREKT - VANDAMMECABLE - SUPRACABLES 

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2130

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Ezzel kellemes páros lenne: http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... n-30,12949
Csak egy jó állvány kell...

hoppá, ez még jobb: http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... ti40,12679
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2130

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Hangsugárzót keresek egy kb. 20-25nm-es szobába, 50 ezer forint körül. Zenében leginkább rock, de pop dalok is előfordulhatnak. Lakásba lesz ezért nem szeretnék túlzottan nagy és dübörgő dobozokat, de azért legyen valamennyi mély is. Esetleg, ha van valami javaslat az is érdekelne, hogy milyen erősítővel ajánlott. Körülbelül ilyen 80-100 körül költenék a teljes rendszerre. 

Uhhh.. 50-ért rock-ra nehéz lesz, főleg, hogy nincs erősítőd...  Én első körben egy erősítőt keresnék helyedben, régi HK-t mondjuk ezt: http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... -iec,12635
Én marad 65e Ft hangsugárzóra...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

MIFtIli
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MIFtIli »

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 504

Hozzászólás Szerző: goodman »

Lehet megveszik a Dynaudio-imat szombaton ezert amig nem tudom megvenni a kiszemelt hangfalt addig szeretnek valami polcsugarzot 30 ezerig, lehetoleg zart vagy ha akkor elol legyen a Bassreflex nyilas, inkabb noi vokalok keves akusztukus hangszerrel kiserve zenet hallgatok egy kb 18 nm-es szobaban. Most talaltam egy hirdetest egy Canton GLE 50-es de 160 €uroert, ez mennyire ter el a Canton GLE 70-estol? Csak mert a GLE 70-est par oran belul elvittek itt a forumon ezert gondolom hogy egy remek hangfal ar/ertek ) Tudom hallgassak meg tobbet de mindentol messze lakom es az oda-vissza utazasbol mar megvehetem a hangfalat 30 ezer-ig, igy minden meghalgatas helyett inkabb vehetek hangfalakat amit itthon hallgathatok meg.

Esetleg ez is számításba jöhet. Meglepően jó kis hangsugárzók. Én is 18 m2-en hallgattam nagy megelégedettséggel. Aztán ha megvetted a kiszemelteket akkor ebből könnyedén ki tudsz szállni, keresett darabok.

Jpw Sonata hangdobozok - Szeged, Csongrád

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Lehet megveszik a Dynaudio-imat szombaton ezert amig nem tudom megvenni a kiszemelt hangfalt addig szeretnek valami polcsugarzot 30 ezerig, lehetoleg zart vagy ha akkor elol legyen a Bassreflex nyilas, inkabb noi vokalok keves akusztukus hangszerrel kiserve zenet hallgatok egy kb 18 nm-es szobaban. Most talaltam egy hirdetest egy Canton GLE 50-es de 160 €uroert, ez mennyire ter el a Canton GLE 70-estol? Csak mert a GLE 70-est par oran belul elvittek itt a forumon ezert gondolom hogy egy remek hangfal ar/ertek ) Tudom hallgassak meg tobbet de mindentol messze lakom es az oda-vissza utazasbol mar megvehetem a hangfalat 30 ezer-ig, igy minden meghalgatas helyett inkabb vehetek hangfalakat amit itthon hallgathatok meg.
Hirdet valaki egy Sony ss-b2 hangdobozt itt a fórumon, kétutas, Vifa mély, Scanspeak magas, ez jó köztes megoldás, még az is lehetséges, hogy tetszeni fog  .

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 891

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

t.david
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Az ajánlott fogyasztói ára volt 1,3 M. Nos, amikor erről az árról áraznak le valamit, az számomra nem jelent akciós árat... Tele vannak az újságok jobbnál jobb akciókkal, csak amikor utána jár az ember, hogy hoppá, igazából máshol "csak" 600e. Akkor tényleg akciós de csak 15%-al kb.. Ettől még lehet baromi jó.
DENON PMA 1520AE - DENON DCD 720AE - DENON DA-300 USB - HECO DIREKT - VANDAMMECABLE - SUPRACABLES 

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: fejes-i »

Való igaz, hogy "beragadt" készlet lehet. Azóta már volt Reference 7.2 DC, és most fut utódjaként a Reference 7 K, 829ezres darabáron (és már ez is akciós ár). Persze ettől függetlenül én sem értem Larko fórumtárs kirohanását. Azzal pedig egyet értek, hogy az 500ezer nagyon jó ár érte, ha lenne rávaló szívesen befogadnám én is az otthonomba.
... és ha a kereskedő pedig nem azt írta volna egy elvileg már nem is forgalmazott termékre, hogy másfél millióról fél millióra leárazva, akkor esetleg nem is verte volna ki senkinek a szemét....
ahhoz már kb hozzászoktunk, hogy soha, senki nem vesz szinte semmit, ami nem akciós, mert mindenre, ami a polcon van, frankón rá van írva, hogy most milyen jól jársz, mert most nem 1000 (sose akarták annyiért adni), hanem csak 880 és mennyire ügyes vagy, hogyha most lecsapsz a soha vissza nem térő jó üzletre.
Na egy idő után az ember ezen már csak röhögni bír, de ha beleverik az arcába, hogy most aztán másfél millióról van félre leárazva valami, akkor felhorkan, pedig lehet, hogy ez csak az utolsó csepp volt a a közmondásos pohárban. Ilyenkor azért nem csoda, hogy arra gondolsz, hogy hopp, akkor most vernek át, vagy akkor vertek? Mert azért legyünk őszinték, 60% árengedmény nem jellemző. Nem mondom, hogy nem létezik, de nem jellemző.
És attól még lehet fél millióért jó az az ár, csak kicsit szerencsétlen volt a "kiszerelés."

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

egyetlen dolog, amit megemlítettem, hogy mekkora árrés lehet rajta. tökmindegy milyen márkáról lett volna szó, ugyanúgy megjegyeztem volna. pont. ennyi. semmi több. nem mondtam véleményt róla, semmit. se jót, se rosszat. hogy is mondhatnék, hisz nem ismerem. azt nem tudtam milyen idős a doboz. szerintem könnyen belátható, hogy egy webshop 10 éves dobozt áruljon újonnan, az a piros hó esik kategória, annyira ritkán fordul elő. A legtöbbje már a modellváltás előtt kiszórja a leváltott modelleket. Én sem ismerhetem az összes márka összes modelljét, gyártási év szerint. bevallom őszintén nem számítottam rá, hogy 2006-ból származó doboz. igencsak meglepett a dolog.

Örülök neki, hogy meg vagy elégedve a dobozoddal, de teljesen alaptalan a kirohanásod. Ezt a dedós, hisztizős, sértődős, személykeskedős stílust pedig be lehet fejezni, mert erre itt senki sem vevő. 

Teljesen más lett volna, ha úgy adod elő, "hogy emberek, ez ám egy 10 évvel ezelőtti csúcsmodell, ami nem kapható már újonnan. új árának harmadáért bombajó vétel, nagyon elégedett vagyok vele stb. stb." vagy valami ehhez hasonló.

Való igaz, hogy "beragadt" készlet lehet. Azóta már volt Reference 7.2 DC, és most fut utódjaként a Reference 7 K, 829ezres darabáron (és már ez is akciós ár). Persze ettől függetlenül én sem értem Larko fórumtárs kirohanását. Azzal pedig egyet értek, hogy az 500ezer nagyon jó ár érte, ha lenne rávaló szívesen befogadnám én is az otthonomba.

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: Larko »

egyetlen dolog, amit megemlítettem, hogy mekkora árrés lehet rajta. tökmindegy milyen márkáról lett volna szó, ugyanúgy megjegyeztem volna. pont. ennyi. semmi több. nem mondtam véleményt róla, semmit. se jót, se rosszat. hogy is mondhatnék, hisz nem ismerem. azt nem tudtam milyen idős a doboz. szerintem könnyen belátható, hogy egy webshop 10 éves dobozt áruljon újonnan, az a piros hó esik kategória, annyira ritkán fordul elő. A legtöbbje már a modellváltás előtt kiszórja a leváltott modelleket.

Örülök neki, hogy meg vagy elégedve a dobozoddal, de teljesen alaptalan a kirohanásod. Ezt a dedós, hisztizős, sértődős, személykeskedős stílust pedig be lehet fejezni, mert erre itt senki sem vevő. 

Teljesen más lett volna, ha úgy adod elő, "hogy emberek, ez ám egy 10 évvel ezelőtti csúcsmodell, ami nem kapható már újonnan. új árának harmadáért bombajó vétel, nagyon elégedett vagyok vele" vagy valami ehhez hasonló.

inkább hagyom

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1714

Hozzászólás Szerző: -KP- »

A másik: a használt reference 7dc használtan 1400 euro környéke.Ha jól tudom akkor az közel ez az ár és még haza is kell deportálni mert itthon nem sok van.Tehát itthon kapsz egy vadi újat lutri miegymás nélkül.Tényleg igazán bosszantó dolog egy vadi új, karcmentes, dobozos garis dobozt megvenni majdnem a használt árán.
Én inkább örülök ennek.
Milyen jó hogy nem használtan kellett ennyit kiadnom érte hanem egy teljesen új darabot sikerült vennem.

Gondoljunk bele elökerülne ki ki egyik 10 éves szimpatikus doboza egy forgalmazónál újként a régi árának kőzel 60-70 %kedvezménnyel.Ne mondja nekem senki nem venné meg a használt árán az újat vagy még annál kevesebb pénzért.
Egy sonusnál vagy dynonál vagy bowernél vagy focalnál már rendbe lenne a helyzet?

Azt ne felejtse el senki hogy ez a reference 7dc már 2 szériával öregebb mint a most jelenlegi széria!
Miért ne lehetne a megmaradt készletett beszerzés körüli áron adni főleg úgy hogy nem 2éve megjelent termék?
Az agyon hypolt samsung galaxy s6osok is kevesebb mint a fele már újonnan mint a megjelenésekor.

Akkor egy 2 szériával öregebb doboz ami 2006ban jelent meg az ugye 10év!!! ne adhatnák fél áron?
Egyből az árrés.Érdekes.Jelzem még egyszer 10éves doboz!Inkább örülni kell hogy adnak egy ilyen dobozt még újonnan úgy hogy jó vétel.
Kezdem azt érezni itt sokaknak semmi nem elég jó.

egyetlen dolog, amit megemlítettem, hogy mekkora árrés lehet rajta. tökmindegy milyen márkáról lett volna szó, ugyanúgy megjegyeztem volna. pont. ennyi. semmi több. nem mondtam véleményt róla, semmit. se jót, se rosszat. hogy is mondhatnék, hisz nem ismerem. azt nem tudtam milyen idős a doboz. szerintem könnyen belátható, hogy egy webshop 10 éves dobozt áruljon újonnan, az a piros hó esik kategória, annyira ritkán fordul elő. A legtöbbje már a modellváltás előtt kiszórja a leváltott modelleket. Én sem ismerhetem az összes márka összes modelljét, gyártási év szerint. bevallom őszintén nem számítottam rá, hogy 2006-ból származó doboz. igencsak meglepett a dolog.

Teljesen más lett volna, ha úgy adod elő, "hogy emberek, ez ám egy 10 évvel ezelőtti csúcsmodell, ami nem kapható már újonnan. új árának harmadáért bombajó vétel, nagyon elégedett vagyok vele stb. stb." vagy valami ehhez hasonló.

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A másik: a használt reference 7dc használtan 1400 euro környéke.Ha jól tudom akkor az közel ez az ár és még haza is kell deportálni mert itthon nem sok van.Tehát itthon kapsz egy vadi újat lutri miegymás nélkül.Tényleg igazán bosszantó dolog egy vadi új, karcmentes, dobozos garis dobozt megvenni majdnem a használt árán.
Én inkább örülök ennek.
Milyen jó hogy nem használtan kellett ennyit kiadnom érte hanem egy teljesen új darabot sikerült vennem.

Gondoljunk bele elökerülne ki ki egyik 10 éves szimpatikus doboza egy forgalmazónál újként a régi árának kőzel 60-70 %kedvezménnyel.Ne mondja nekem senki nem venné meg a használt árán az újat vagy még annál kevesebb pénzért.
Egy sonusnál vagy dynonál vagy bowernél vagy focalnál már rendbe lenne a helyzet?

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Azt ne felejtse el senki hogy ez a reference 7dc már 2 szériával öregebb mint a most jelenlegi széria!
Miért ne lehetne a megmaradt készletett beszerzés körüli áron adni főleg úgy hogy nem 2éve megjelent termék?
Az agyon hypolt samsung galaxy s6osok is kevesebb mint a fele már újonnan mint a megjelenésekor.

Akkor egy 2 szériával öregebb doboz ami 2006ban jelent meg az ugye 10év!!! ne adhatnák fél áron?
Egyből az árrés.Érdekes.Jelzem még egyszer 10éves doboz!Inkább örülni kell hogy adnak egy ilyen dobozt még újonnan úgy hogy jó vétel.
Kezdem azt érezni itt sokaknak semmi nem elég jó.

wow. 1,3m-ről fél misire leárazva. mekkora árrés lehet rajta ?

az én tippem ez:

https://www.youtube.com/watch?v=0rMUn1DnXto

t.david
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Tegnap mentem volna a hangafalakért, de nagyon felk*rták az agyam, így nem ott veszem meg.. Az elhatározás viszont megmaradt, heco direkt lesz a befutó. Már csak a kábelek vannak vissza. Akinek van ötlete, szívesen várom, ezt a témát feldobom a megfelelő helyen. Köszönöm mindenkinek, szép napot fórumtársak.

t.david
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszönöm, hogy foglalkoztok a témával. A cantonnál kb 15% -ot engedtek, az eredeti ár az igen csak fel lett tornázva. A heco nagyon meggyőző, nincs viszonyítási alapom, szerelem első látásra.. Itt ma 600 as erősítővel van szerelve. Tényleg jó a magnat, legalább is szól szépen.. Én nem mertem megvenni, "hát magnat fene tudja", na meg a távirányítója az kritikán aluli. Cd lejátszót meg vagy egy nagyon egyszerűt kapsz magnatból vagy egy elég drágát ami inkább az ma 1000 hez passzol. Én a denont választottam inább..

TibiPapa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 60

Hozzászólás Szerző: TibiPapa »

Nem vágnék bele már csak úgy, h megrendelem és annyi.
Viszont megint elmentem meghallgatni a heco direkt párost, egy magnat ma 600 -al volt párosítva, ami csöves. Veszett jól szólt, már megint!! Nekem ez a hang kell. A denon pma 1520 al is jó lenne? Jó gondolom ezt így nem lehet megmondani. Annyira kellemes hangja van, meg van benne minden amire vágyok, lehet ez mellett döntök ha denonnal hozza ezt a szintet, vagy jobbat akkor meg mégjobb...

Én hallgattam azt még a kisebb, MA400-assal is. Még azzal sem éreztem vérszegénynek. A Direkt szerintem a Heco legjobb hangfala, hiába vannak nála drágábbak. Különleges már a megjelenésével is, amivel modernizálta a régi "nagymonitor" hangfalakat. Szerintem zseniális. A fizika jelen esetben nem hazudik. 25cm-es mélysugárzójával egészen az ember gyomráig hatol.
Hallgasd meg Denon-al is, bár szerintem jobban nem fog szólni vele. Hiába nem erősítő gyártó elsősorban a Magnat, de valamiért mégis érdemes lenne több figyelmet szánni rá. Én a 600-ast venném, a nagyobb teljesítmény, és a Bluetooth végett.
Primare, ELAC, Sonus Faber, Naim, Dali, Magnat, Focal, Onkyo, Q Acoustics, Boston Acoustics, Wharfedale, Taga Harmony, Canton, Onkyo, Denon, Marantz, KEF, NAD, Bluesound, Bose, Tangent, Inakustik, XLO, QED, Norstone,

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nos, a Rolex óra ára is elválik a valódi használati értékétől (az elkészítés költségével együtt). Így aztán, ha valamiért kell, lehet engedni bőven.
Csak irigy vagyok, szívesen gyártanék én is ilyeneket bőséggel

elvilég még a fél millás áron sem fognak bukni, mert elvileg törvény kötelez minden céget, hogy áron alul nem lehet értékesíteni...

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: fejes-i »

Nos, a Rolex óra ára is elválik a valódi használati értékétől (az elkészítés költségével együtt). Így aztán, ha valamiért kell, lehet engedni bőven.
Csak irigy vagyok, szívesen gyártanék én is ilyeneket bőséggel

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Ha már választék, akkor itt van ez is:

http://www.netdepo.hu/canton-vento-refe ... .html/hun/

az én tippem ez:

https://www.youtube.com/watch?v=0rMUn1DnXto

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Hát nem is tudom, egyszer élünk! Dali zensor 7 ből indultam, de minek vegyek meg valamit 840 € -ért, ha "nem hoz lázba". Ez itt 2600 €. De egyszer kell megvenni, ha 3x 4x hangfalat cserél az ember 4-8 év alatt, akkor már ott vagyok árban... Vagy valami ilyesmi. Ja egyébként, mindig nyílik új világ, na ez készít ki, túl nagy a választék...

Ha már választék, akkor itt van ez is:

http://www.netdepo.hu/canton-vento-refe ... .html/hun/

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Hát nem is tudom, egyszer élünk! Dali zensor 7 ből indultam, de minek vegyek meg valamit 840 € -ért, ha "nem hoz lázba". Ez itt 2600 €. De egyszer kell megvenni, ha 3x 4x hangfalat cserél az ember 4-8 év alatt, akkor már ott vagyok árban... Vagy valami ilyesmi. Ja egyébként, mindig nyílik új világ, na ez készít ki, túl nagy a választék...

ja még annyit hozzátennék, inkább a használt piac legyen a célpont, ha esetleg mégse jön be a hirtelen felindulásból vett holmi, bukta nélkül tovább lehessen adni. dokynak igaza van, tele az apró fél harmadáron árult pár napos, hetes, hónapos készülékekkel.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Van 2 jó hírem a számodra.

Kölcsönkértem letét ellenében a nomono kft-től egy Mytek 96 fejes erősítő-dac combót, és ezzel már 2-3 órákat hallgatok.
Náluk nagyon tetszett egy Beyer 1770-es fülessel, csak az zárt füles, nem tudom, azt milyen több órán át viselni.

A fejhallgatózásnak megvannak az előnyei,
hallgathatom hasonfekve, hátonfekve, a földön fekve.
Hátránya, hogy nem hallom a konyhában, mosogatás közben (már szólt az asszon, hogy mosogathatnék egy adagot).

Előnye, hogy az asszony nem tudja, mikor alszom, és mikor vagyok közben ébren,
ha fent a füles nem piszkál.

Mindenesetre most majd elsétálok a hónom alatt a mytekkel valahova meghallgatni a hd 800-ast.
En ugyan ebben a cipoben jarok mert az asszony mar nem szok delutan munkaba menni es ezert epp ezt a fejhalgatot szemeltem ki magamnak. Nagyon kivancsi vagyok mennyire sikerul megvalositanod ezt a pojektet aztan lehet en is belevagok.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Hát nem is tudom, egyszer élünk! Dali zensor 7 ből indultam, de minek vegyek meg valamit 840 € -ért, ha "nem hoz lázba". Ez itt 2600 €. De egyszer kell megvenni, ha 3x 4x hangfalat cserél az ember 4-8 év alatt, akkor már ott vagyok árban... Vagy valami ilyesmi. Ja egyébként, mindig nyílik új világ, na ez készít ki, túl nagy a választék...Ha tudnád hogy mennyiszer hallottam már ezt!Mert ugye jó a gondolatment, de nagy a bukta!
Ne feledd mindig van valami ami jobb, másabb!

Sokszor láttam már pár hónapos, éves készüléket láttam majdnem féláron az aprókban (ami jó a leendő vevőnek de rossz az eladónak)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”