Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dynaudio hangsugárzók

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Nincs üzlet!

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: avl2 »

obelisk pro nem ismerem. ahogy a nexust és a taurust sem.

nem kötekedésképp, de furcsállom. minek 6 hangfal meg 4 erősítő két szobára? nem lenne ésszerűbb a sok doboz és erősítő árából egy jó fő rendszer és egy olcsóbb másodrendszer? 

nem is veszem kötekedesnek (szeretem a "kivülröl" jövö kerdeseket, a mashonnan erkezé gondolatokat, ez az eszmecsere lenyege szerintem)

mert nehez dönteni, egyik ebben jobb, masik abban (pl. Dali104B nagyszobat igen jol megtölti, Dyno A52 a kisebben "dögösebb", Jungson LS3/5a pontosabb; Kenwood KA3020SE a Jungson JA-66R-nel frissebb, gyorsabb, tisztabb, viszont az meg jobban meghajtos, teltebb, ...)

1 hangfalpar es 1 erösitö kivetelevel mindet hasznaltan, jo aron vettem; egyik cuccnak sem lenne tul sok a  piaci ara, talan meg a hangfalake igen, de erésitök szerintem egyiket sem vennek meg 40e Ft fölött, söt.  azaz ha eladnam keves penz lenne belöle, es mondjuk 2 eladasaval nyernek 60e Ft-ot (maradek 2 kell 2 szobahoz)

tulajdonkeppen nem a penzhiany az oka, hogy nincs jobb erösitöm, hanem nem volt még nalam olyan (aztan jönne a kerdes: nekem mennyivel jobb, meger-e nekem annyit)

de elcserelnem mind a 4 erösitöt egy engem meggyözö mondjuk Brystonra :-)

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1723

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

ettöl feltem, de azert hatha 

audoline: "Dunaudio A31,  A30, Pioneer A400 meg még néhány amp, melyek szóra sem érdemesek..."  marmint a mostanidhoz kepest ? A52-höz a Pio A400 a Dunaudiokhoz kepest ?

KP: "miért tartasz 4 erősítőt otthon?"  megvettem, kiprobaltam, es nem adtam el  illetve 2 szobahoz legalabb 2 legyen; kis különbsegek vannak (7 tunert is tartok es 6par hangsugarzot is, amiböl 4 hasznalva is van Dyno A52-vel valtogatva Swans M1S es Jungson LS3/5a
egyebkent Obelisk Pro-t is ajanlod Dynohoz ?

sssggg: "Nekem volt Dunaudio A-30 ,nem volt rossz de pont a sok mélye miatt adtam el."   nekem nem tünik sok melyesnek

Brystont en is kiprobalnek a pozitiv hirei, image-e miatt.   

Naim ? Densen ? ...

obelisk pro nem ismerem. ahogy a nexust és a taurust sem.

nem kötekedésképp, de furcsállom. minek 6 hangfal meg 4 erősítő két szobára? nem lenne ésszerűbb a sok doboz és erősítő árából egy jó fő rendszer és egy olcsóbb másodrendszer? 

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: audioline »

Dunaudio A31, A30, Pioneer A400 meg még néhány amp, melyek szóra sem érdemesek...marmint a mostanidhoz kepest ? A52-höz a Pio A400 a Dunaudiohoz kepest...
Az A400 előtt/közben jött-mentekre értettem... Az említettek szerethető erősítők voltak. Az A30, A31 jobbak voltak a Pio-tól, számomra. Levegősebb, életszerűbb, megfogottabb, őszintébb hang, kicsit itt-ott (nagyobb hangerőn!) a bántás határait súrolva. (Szubjektív élmény, kinél hogy szerepel...). Mivel a távirányíthatóság idővel egyre jobban előtérbe került, ezért el kezdtem kutatni hazai manufaktúrák termékei között. A rendelkezésre álló zsetonomért 'többet' szerettem volna kapni, mint ami a nagy prestig márkák égisze alatt elérhető lett volna, ekkor döntöttem a Viba mellett. Első a távos Gemini integra volt, majd beszámítással részletfizetéssel jött a "nagy testvér" az XLR monoblokk. Az előfokot a 'hificicin' fogtam ki 2011 körül. Azóta sem láttam apróban...szerintem túl sok nem is készült belőle. A betegség közbeszólt...
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

audoline: "Dunaudio A31,  A30, Pioneer A400 meg még néhány amp, melyek szóra sem érdemesek..."  marmint a mostanidhoz kepest ? A52-höz a Pio A400 a Dunaudiokhoz kepest ?

KP: "miért tartasz 4 erősítőt otthon?"  megvettem, kiprobaltam, es nem adtam el  illetve 2 szobahoz legalabb 2 legyen; kis különbsegek vannak (7 tunert is tartok es 6par hangsugarzot is, amiböl 4 hasznalva is van Dyno A52-vel valtogatva Swans M1S es Jungson LS3/5a

sssggg: "Nekem volt Dunaudio A-30 ,nem volt rossz de pont a sok mélye miatt adtam el."   nekem nem tünik sok melyesnek

Naim ? Densen ? ...

Dussunt mondjuk lehet kb 140-150-ért venni, bár mostanában nem láttam belőle eladó példányt... Naim volt nekem Dynóval, szobahangerőig teljesen oké volt. Densen kiváló, de szintén nem olcsó.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

KP rosszul emlékezett, nekem sosem volt egyszerre Heed erősítő és Dynaudio hangfal (kis JBL monitorom volt a Heed erősítővel egy ideig). Jelenleg Bodor integráltat használok a Dynohoz, és ha ez a kicsi is jó hozzá -szerintem igen-, akkor a nagy még jobb lehet. 
Nekem volt ilyen párosítás és nem volt rossz.
Nálunk sokan megfülelték annó.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Szerintem 100-150-ből nem lépsz nagyot....

Naim ? Densen ? ...

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4197

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: juliush »

Kicsit közvélemény kutatnék!

Ki mivel erősíti a Dynoját?

A Contour 1.8 MK I-em (passzív membrános, nem hátrafelé reflex!!!) Naim NAP-200-zal ment jó ideig (csöves előfokkal hajtva).
Szerintem jól kijöttek egymással...pláne mikor alulról megtámogatta még egy REL B2-es.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Olcsó integraltként tudom ajánlani a Dussun V6,V8 erősítőket. Mindent meghajt rendesen árához képest igen jó minőségben. Megépítettségéről az agyonhájpolt MF erősítők csak álmodoznak, az olcsóbbjaik még a hangjáról is... Zeneiségben van náluk jobb (drágán) de szvsz jó kompromisszumok.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 946

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tottyi »

En csak azt mondom ami oda van irva.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Mellesleg tesztelik még a Dynokat Cary Audio, NAD Master stb. Cuccokkal is... Szal...

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Meg kell hallgatni bármelyik legyen is az... Bár ezeket a márkákat tényleg sokan használják Dynókkal, az ízlésbeli különbségek azért erősen szűrhetik a motyókat.
+1

E mellett a Dynok sem teljesen egyformák. Más egy monitorka, más egy álló több utas. Energia éhségük is változó... A hangkarakterük is el-el tér, még ha nem is kiugróan. Az akusztika és a zenehallgatási szokások mássága is ott lapul a pakliban.

>

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1723

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

A hangerővel semmi gondja sem volt,sőt  kis hangerőn is nagyon dinamikus volt.

X2 nem elsősorban a teljesítmény, hangerő miatt kell. az integrált erősítőből elő-végfok rendszert csinál. az integrált erősítőben levő táp egy az egybe az előfoké lesz, a végfok pedig saját tápellátást kap az x2-ről és nagyobb teljesítményt tud leadni. a közép/magas tartomány ugyanúgy profitál az egészből. 

X2 vel sem az az erőgép.

Szerintem simán meghajtaná, de ezért írtam, hogy ha kevésnek véled, ott a PRE/PS.

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Kovács Emil »

Érdekes helyzet fog fennállni, ha a jelenlegi erősítő állja netán sarat, és talán még szinergikusabbnak is bizonyul a többi kipróbálandó erősítőnél. Nincsen tuti tipp, sem kőbe vésett szabály... Mindennél van jobb, kérdés, hogy megtalálja-e az ember.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Fiúk! Meg kell hallgatni bármelyik legyen is az... Bár ezeket a márkákat tényleg sokan használják Dynókkal, az ízlésbeli különbségek azért erősen szűrhetik a motyókat.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Dynaudio hangsugárzók

Ha jol emlekszem talan valahol otthon megvan az a cikk majd lefenymasolom es belinkelem csak nemtudom nem-e cseh-ul van.
Csak mert az Electrocompaniet-et ugy reklamozzak hogy 0,5 ohm-ig is lemegy. En eredetileg ECi 3-ast akartam venni csak nem volt na meg a haver rabeszelt Accuphase-ra.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9846

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Es az Electrocompaniet-et meg sem emlititek? Allitolag ezekkel tesztelnek a Dynaudio-eknal. (valahol regen olvastam egy cikkben)
Nekem is ezt ajánlották hozzá!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Dynaudio hangsugárzók

Es az Electrocompaniet-et meg sem emlititek? Allitolag ezekkel tesztelnek a Dynaudio-eknal. (valahol regen olvastam egy cikkben)

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 99

Dynaudio hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: donignatio »

Kicsit off: Én valaha egy ilyen erősítővel kezdtem, és boldog is voltam vele egy darabig! Látod, Vinkler ezt semmiképpen nem ajánlom, hogy meghallgasd majd a 72 Se-vel! Ilyet ne vegyél hozzá
Pedig olcsón megúszná.....9000.-Ft. 
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Kicsit off: Én valaha egy ilyen erősítővel kezdtem, és boldog is voltam vele egy darabig! Látod, Vinkler ezt semmiképpen nem ajánlom, hogy meghallgasd majd a 72 Se-vel! Ilyet ne vegyél hozzá

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

...ezzel valszeg nem lősz mellé, ha ki bírod fizetni!

ÁMEN! 

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Ejjjjnyeee, még meg se fülelte, de mááá ajánlja...

Annyi fül nem tévedhet... Nos, tuti tipp nincsen, de ezzel valszeg nem lősz mellé, ha ki bírod fizetni!

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Már én is nagyon! Csak már ideérne! :D

Ejjjjnyeee, még meg se fülelte, de mááá ajánlja... 

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

Mit kötsz rá?

Én a Videoton Saphire dobozomra gondoltam.... Viccen kívül ezzel elég jól muzsikálnak a Dynok, de hát elég sok erősítővel elvannak, aminek nagy teljesítménye és dampingja van... Kicsit ízlés kérdése is ez.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Dynaudio hangsugárzók

A hangerővel semmi gondja sem volt,sőt  kis hangerőn is nagyon dinamikus volt.

Mondom én, ho mindent meg kő hallgatni...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”