Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Polkaudio

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: cosmo »

- noo Simon mi a velemenyed a Polk-os csordaszelemrol?    
Én csak annyit tennék hozzá, hogy én már régebben kinéztem magamnak

Ugye mondtam!

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: cisco »

Én csak annyit tennék hozzá, hogy én már régebben kinéztem magamnak

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az RTi szériáról mi a vélemény? RTi 10-et hallotta valaki?
Jóféle. Az LSi jobb, de drága házimoziasítani (magyarán drága a center és a surround).

kundo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: kundo »

Az RTi szériáról mi a vélemény? RTi 10-et hallotta valaki?

Vendég

Polkaudio

na azért nem hinném, hogy a Klipsch lenne a követendő példa esztétikában. Legalábbis nálam nem. (egyébként nem csúnyák, csak olyan technotrata jellegű az arculatuk) Viszont Klipschből kapsz tiszta fekete szettet is, ami moziban vetítésileg ideális és az egész meg egymáshoz. Polk LSi-ből nem kapsz frontot tiszta feketében!Ennyi pénzért, amibe egy teljes 5.1-es LSi szett kerül, meg aztán lehet igényes is az ember.

Most nevetni fogsz, de így elgondolva talán nem is lenne csúnya a kétféle összeállítás. Mivel a hangszórószett és a hangszóróelrendezés teljesen stimmel a hangfalakban akár csinos is lehet egy díszített front és egy ahhoz illő, ám némileg másként kinéző center és dipól surround. Kihangsúlyozva a sztereóságot, de mégis összefogva a házimozit.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Imádsz   
Mint egyik tojás a másikra:

A Te általad feltett képekben is csak a díszítő oldalemez a különbség. Ne legyél ilyen arisztokrata, szedd le és mindjárt menni fog a centerhez.

Egyébként szerintem nem megoldható az oldalemez a centernél. A frontok hosszúkásak és úgy van az oldalukon a lemez. A center fekszik és ha úgy tennéd az oldalára a borítást még jobban nem illene a fronthoz mint amúgy.

A szín pedig szintén nem döntő, sok márka csak feketében gyárt centert az amúgy 5 féle színben kapható front hangsugárzóihoz (pl. Klipsch).

Tehát javaslataim:

1. Kicsi front Lsi kidob, nagy Lsi front beújít.
2. Csavarhúzó és kalapács segítségével a meglévő front oldaláról a díszítő készség eltávolít.
3. Az egész cucc lakásból eltakarít, a mostaninál minőségibb Creative hangrendszer beújít.
4. Ízléstan óra Mr Templartól beidőzít.

na azért nem hinném, hogy a Klipsch lenne a követendő példa esztétikában. Legalábbis nálam nem. (egyébként nem csúnyák, csak olyan technotrata jellegű az arculatuk) Viszont Klipschből kapsz tiszta fekete szettet is, ami moziban vetítésileg ideális és az egész meg egymáshoz. Polk LSi-ből nem kapsz frontot tiszta feketében!
Ennyi pénzért, amibe egy teljes 5.1-es LSi szett kerül, meg aztán lehet igényes is az ember.
gordon314.fw.hu

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Ezúton szeretném jelezni, hogy ha esetleg valaki megunta bámulni a lentebb a képen látható ízléstelen hangfalakat, Nálam hosszú időre elhelyezheti megörzés céljából!

Vendég

Polkaudio

Imádsz   

A Te általad feltett képekben is csak a díszítő oldalemez a különbség. Ne legyél ilyen arisztokrata, szedd le és mindjárt menni fog a centerhez.

Egyébként szerintem nem megoldható az oldalemez a centernél. A frontok hosszúkásak és úgy van az oldalukon a lemez. A center fekszik és ha úgy tennéd az oldalára a borítást még jobban nem illene a fronthoz mint amúgy.

A szín pedig szintén nem döntő, sok márka csak feketében gyárt centert az amúgy 5 féle színben kapható front hangsugárzóihoz (pl. Klipsch).

Tehát javaslataim:

1. Kicsi front Lsi kidob, nagy Lsi front beújít.
2. Csavarhúzó és kalapács segítségével a meglévő front oldaláról a díszítő készség eltávolít.
3. Az egész cucc lakásból eltakarít, a mostaninál minőségibb Creative hangrendszer beújít.
4. Ízléstan óra Mr Templartól beidőzít.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Imádsz

(Simon Te a két legjobban hasonlítót tetted össze és a legkevésbéket.)
szerintem megtehetné a polkaudio, hogy a centert lehessen lekerekített ében és cseresznye oldallapokkal rendelni, akár felárasan is. Egyébként legkevésbé az Lsi 15 való házimozi frontnak. Házimozi nincs szub nélkül és ha van szub, akkor jobb az LSi7, 9. Vagy nem kell külön szub, hanem az LSi 25-ös kell beépített szubbal.
A 15-öst hifiben kicsit szub/szat hangúnak tesztelték a hifichoisban.

gordon314.fw.hu

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: cisco »

Hello!

Megjöttem és én most éppen benne vagyok, holnap megyek is octogonaudiohoz beszélni velük. Monitor 40-st néztem ki. Sztem teljesen jók.

Holnap igazából azt szeretném kideríteni, hogy van e nekik monitor 40-s (mert ebből kéne 3 pár -> 6.0), illetve hogy milyen feltételekkel tudom otthoni körülmények között meghallgatni, tehát van-e ilyen lehetőség és mennyit kell letenni, stb. mert akkor elhoznám tőlük a hosszú hétvégére és akor itthon tudnám tesztelni, stb. Ja és a legfontosabb, hogy amikor ott voltam náluk azt mondták hogy 50e 1 pár és nem 60e mint amennyi a katalógusban van, remélem ez még mindig áll

Vendég

Polkaudio

desingban nem passzol aszín ugyis eltérő. A center tiszta fekete mindenhol. A frontok pedig cseresznye vagy ében furnérral borítottak oldalról. Az oldalaik lekerekítettek, míg a centeré szögletes letörésekkel rendelkezik.Annyiban igazad van, hogy a dipol/bipol hátsókhoz passzol a design. A "baj" csak az, hogy nem azokat látjuk a centerrel együtt, hanem a frontokat.

Imádok Veled vitatkozni. Bal oldalon az LSi15, jobb oldalon az LSi C. Ha azt mondod, hogy ezek nem hasonlítanak design-ban akkor a kardomba dőlök. A két hangfal egy az egyben ugyanaz.

kundo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polkaudio

Hali! 
RTi 10-et hol lehet meghallgatni?

Az Octogonaudiónál! De elötte érdemes egy telefont megerszeteni.

Megkérdezem majd tőlük.
Amúgy hallotta már valaki? Vélemények?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Hali! 

Az Octogonaudiónál! De elötte érdemes egy telefont megerszeteni.

kundo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polkaudio

Hali!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Egyébként pont az LSi-hez nincs igazán passzoló desing.
Miért az LSi C nem passzol az LSi szériához? Ugyanaz a hangszórókészlet, ugyanaz a szín. Még a neve is ugyanaz.

desingban nem passzol aszín ugyis eltérő. A center tiszta fekete mindenhol. A frontok pedig cseresznye vagy ében furnérral borítottak oldalról. Az oldalaik lekerekítettek, míg a centeré szögletes letörésekkel rendelkezik.
Annyiban igazad van, hogy a dipol/bipol hátsókhoz passzol a design. A "baj" csak az, hogy nem azokat látjuk a centerrel együtt, hanem a frontokat.
gordon314.fw.hu

Vendég

Polkaudio

Egyébként pont az LSi-hez nincs igazán passzoló desing.
Miért az LSi C nem passzol az LSi szériához? Ugyanaz a hangszórókészlet, ugyanaz a szín. Még a neve is ugyanaz.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Egyébként ennek mi lehet az oka? Már én is néztem régebben, hogy centert nem gyártanak minden szériához
Lehet, hogy HiFi-hez javasolják azokat a frontokat; vagy az (egyetlen? ) centerük passzol bármelyik másikhoz, ha design-ban nem is..

a honlapjukon vannak összeállítások mozira a legkülönbözőbb sorozatok esetén. Ott érdemes kiválasztani, hogy milyen centert vegyen az ember. Egyébként pont az LSi-hez nincs igazán passzoló desing.
gordon314.fw.hu

Vendég

Polkaudio

Itt van!
Te kis szemfüles
Köszönöm

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Szerintem a polk az LSi-t leszámítva semmilyen szériához nem gyárt centert. Vannak center hangfalai többféle színben azt veszed amelyiket akarod ahhoz a szériához amelyikhez akarod.
Itt van!

Vendég

Polkaudio

Lentebb irtam/irtuk, hogy ahhoz nincs, és soha nem is volt.Választhatsz hozzá más szériából, de hasonló dizájnal nem készült.

Nem találtam és most se nem találom azt a posztot, de azért köszi

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Igc »

Egyébként ennek mi lehet az oka? Már én is néztem régebben, hogy centert nem gyártanak minden szériához
Lehet, hogy HiFi-hez javasolják azokat a frontokat; vagy az (egyetlen? ) centerük passzol bármelyik másikhoz, ha design-ban nem is..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

trumpf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: trumpf »

Annyira jó a cucc, hogy bármi bármihez passzol

Amúgy passz.

trumpf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: trumpf »

....megelégedettséggel a polkot. Először az R30-at aztán az Rti8-at.
Halli. Nemtudod véletlenül, hogy centerük van-e az R- szériához??

Lentebb irtam/irtuk, hogy ahhoz nincs, és soha nem is volt.
Választhatsz hozzá más szériából, de hasonló dizájnal nem készült.

Ez így csak részben igaz.
Kifejezetten egy sorozathoz való center tényleg nincs, de nekem az R30-hoz a csi25 volt, az pedig tök ugyanaz a design. Bár ez így kicsit túlzás, "szép tégla" formája volt, annak is. (Persze tüskés lábak nélkül.)
Színben ugyanaz volt (doboz cseresznye(?), elöl meg fekete. Szal nem ütött el, sőt kifejezetten pofás.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Polkaudio

Lentebb irtam/irtuk, hogy ahhoz nincs, és soha nem is volt.Választhatsz hozzá más szériából, de hasonló dizájnal nem készült.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”