Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Focal JMLab

Ruben
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: Ruben »

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Úgy néz ki hogy megtaláltam a megfelelő kábeleket. Hydra Sound.

ffe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: ffe »

Kérlek benneteket ha valaki tud segítsen. Cobalt 826S-hez milyen hangfal kábelt ajánlanátok, az erősítő Nad 356 BEE.. A kábel hossza 3.5fm lenne.
Köszönöm

Hello !

Én ilyet használok, mint ez : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ogen-free/
Ha elég hosszú, a 3,15m persze, akkor egy próbát megér, ennyiért  ! Ha nem jön be, továbbadod !

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Azt kell, mondjam, hogy bármelyik jobb nála

quote name="paryx" post="1885301" timestamp="1453731212"]

Tudnád kicsit pontositani mert elég sok félét találtam 2-4-8 eres...

theta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 50

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: theta »

Kérlek benneteket ha valaki tud segítsen. Cobalt 826S-hez milyen hangfal kábelt ajánlanátok, az erősítő Nad 356 BEE.. A kábel hossza 3.5fm lenne.
Köszönöm

Project-Audio Connect it hangfalkábel. (kb. 1800 Ft/m) Ez nálam bevált, de nem biztos, hogy nálad is beválik :-)

Ruben
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: Ruben »

Köszönöm

ffe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: ffe »

Sziasztok!Focal cub 2 sub után érdeklődnék,kinek mi a véleménye tapasztalata erről az aktív mélyről.Esetleg mennyi a piaci értéke amit adni lehet érte?
Hello !

Sztem 15-20nm-el elboldogul, és amennyiért most adják (30k), annyit biztos megér ! Nem kell tőle falrengető mélyekre számítani, és reflex mivolta miatt inkább kicsit "nyúlósabb" (lehet nem ez a jó szó rá, de ez jutott eszembe), hosszabban brummogó lesz mint egy zárt láda, de sokan ezt szeretik ! FF faktor is jól tolerálja méretei miatt, már ha ez számít, de ha mondjuk lerak az ember belőle 4-et......

komancs
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: komancs »

Sziasztok!Focal cub 2 sub után érdeklődnék,kinek mi a véleménye tapasztalata erről az aktív mélyről.Esetleg mennyi a piaci értéke amit adni lehet érte?

paryx
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: paryx »

Lehet mellélövés, de Nekem az audioquest type2 után NAGYON komoly feljebb lépés volt a VanDame hifi kábele. 
Tudnád kicsit pontositani mert elég sok félét találtam 2-4-8 eres...

paryx

Focal JMLab

Lehet mellélövés, de Nekem az audioquest type2 után NAGYON komoly feljebb lépés volt a VanDame hifi kábele. 
Köszönöm,utána nézek!

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Ezen nagyon nem lepődök meg...
Én jelenleg egy Real Cable TDC-t járatok be, nem tűnik rossznak. A VDC nálam is sorra fog kerülni...

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég

Focal JMLab

Lehet mellélövés, de Nekem az audioquest type2 után NAGYON komoly feljebb lépés volt a VanDame 2 eres hifi kábele. További részletek audiolife blogon magyarul.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég

Focal JMLab

paryx

Focal JMLab

Sziasztok!
Milyen hangfalkábelt ajánlanátok 816V 5.0 szetthez?
Jelenleg audioquest 14/4(http://www.richersounds.com/product/spe ... i-flx-slip )használok,csak érdekelne van-e valami ajánlott kábel?

Köszönöm!

becy76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 176

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: becy76 »

Sziasztok!
Meg tudná vki mondani hogy a Chorus 714s-nek mennyi a normál piaci használt ára?
Köszönöm.
Jöhet priviben is

EdgÁr9
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 14

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: EdgÁr9 »

Sziasztok!
Még tudja mondani valaki, hogy a Chorus 725 milyen méretü tüskéket fogad?
A segítséget előre is köszönöm!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

HI-FI/AV rendszer végleges felszámolásból lenne pár eladó JM Lab hangfalam. Tudna valaki segíteni a beárazásban?

1 pár JMLab Chorus 707
2 db JMLab CC900 Center
1 pár JMLab Electra 937BE 

Rosszul írtam. Electra CC900 centerből csak 1 db van. De azért az árazásban továbbra is jól jönne némi segítség. 

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 983

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

na ja
(aztán vigyázz mert ha sokat írsz ide BoRRo úgy kitesz hogy a lábad nem éri... )

Szerintem roppant gyerekes amit művel, pontosan olyan mint egy diktátor -
"Az igazi barát szemből támad."

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 828

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: lacy »

Az a helyzet, hogy nem hallgatom most se már jó ideje. Max. arra szolgál, hogy a fiam ezen hallgatja a PS4-es játékokat, erre meg talán felesleges. Veszek majd vmi egyszerűbb kicsi, jó eséllyel egydobozos rendszert és kész. Arra, amire én használom már, bőven jó.
na ja
(aztán vigyázz mert ha sokat írsz ide BoRRo úgy kitesz hogy a lábad nem éri... )

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Focal JMLab

na nee és akkor mit fogsz hallgatni / nézni??
A bicajnak nincs olyan jó hangja azért

Az a helyzet, hogy nem hallgatom most se már jó ideje. Max. arra szolgál, hogy a fiam ezen hallgatja a PS4-es játékokat, erre meg talán felesleges. Veszek majd vmi egyszerűbb kicsi, jó eséllyel egydobozos rendszert és kész. Arra, amire én használom már, bőven jó.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 828

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: lacy »

HI-FI/AV rendszer végleges felszámolásból lenne pár eladó JM Lab hangfalam. Tudna valaki segíteni a beárazásban?

1 pár JMLab Chorus 707
2 db JMLab CC900 Center

na nee és akkor mit fogsz hallgatni / nézni??
A bicajnak nincs olyan jó hangja azért

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Focal JMLab

1 pár JMLab Chorus 707
2 db JMLab CC900 Center

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Focal JMLab

Nos, megvolt a 602 hallgatása, és meggyőzött. Igen valóban kevesebb a mélye, de még Így is selymesebb, több és búgóbb mint a mostani, viszont a magasa tökéletes, nagyon nagyot szólt, és még is tiszta maradt. Valahogy nagyobbnak éreztem benne a nyers erőt mint a Focalban, bár ez lehet a Focal rossz körülmények közötti hallgatása miatt is. Lényeg, hogy megragadott a hangsugárzó, és meg is egyeztem a tulajjal, jövő hét szombaton már nálam fognak duruzsolni.
Nem választottál rosszul, gratulálok! 

Garfield92
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: Garfield92 »

Szerintem a 602 kevésbé fémes, viszont kevesebb a mélye is. Max. 20m2 alatt kompenzálhat valamennyit a 707S-hez (vagy inkább önmagához) képest...
Nos, megvolt a 602 hallgatása, és meggyőzött. Igen valóban kevesebb a mélye, de még Így is selymesebb, több és búgóbb mint a mostani, viszont a magasa tökéletes, nagyon nagyot szólt, és még is tiszta maradt. Valahogy nagyobbnak éreztem benne a nyers erőt mint a Focalban, bár ez lehet a Focal rossz körülmények közötti hallgatása miatt is. Lényeg, hogy megragadott a hangsugárzó, és meg is egyeztem a tulajjal, jövő hét szombaton már nálam fognak duruzsolni.
Lemezjátszó: Akai AP-100 C
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P                    
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Focal JMLab

Meghallgattam a Focal-t, nagyon tetszett minden, kivéve a magasat. (Mondjuk rontott az össz élményen, hogy egy vízhangos pince szobában volt lehetőség meghallgatni.) Lényegesebb öblösebb volt a mélye mint a mostaninak, pont erre vágytam. Szépen szóltak és kihallhatóak voltak a különféle hangszerek, de ott volt a fránya magas...ahogy mondtad, régebben kevésbé volt fémes, mert ennél még jobban kijött. Főleg LP-knél volt zavaró a dolog. Ha letekertem az erősítőn, akkor viszont egész tűrhető volt, plusz gondoltam, na majd még valami kábel és rendben leszünk. Végül akkor ott nem hoztam el, mondván, hogy előbb meghallgatom a BW 602 S2-őt is, (erre holnap kerül sor), viszont rá három napra valaki más lecsapott, szóval úgy fest az égiek sem nekem szánták a 707S-t. Meglátjuk mit produkál holnap a B&W.

Szerintem a 602 kevésbé fémes, viszont kevesebb a mélye is. Max. 20m2 alatt kompenzálhat valamennyit a 707S-hez (vagy inkább önmagához) képest...

Garfield92
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Focal JMLab

Hozzászólás Szerző: Garfield92 »

Ha túl vagy rajta, tudósíts!
Meghallgattam a Focal-t, nagyon tetszett minden, kivéve a magasat. (Mondjuk rontott az össz élményen, hogy egy vízhangos pince szobában volt lehetőség meghallgatni.) Lényegesebb öblösebb volt a mélye mint a mostaninak, pont erre vágytam. Szépen szóltak és kihallhatóak voltak a különféle hangszerek, de ott volt a fránya magas...ahogy mondtad, régebben kevésbé volt fémes, mert ennél még jobban kijött. Főleg LP-knél volt zavaró a dolog. Ha letekertem az erősítőn, akkor viszont egész tűrhető volt, plusz gondoltam, na majd még valami kábel és rendben leszünk. Végül akkor ott nem hoztam el, mondván, hogy előbb meghallgatom a BW 602 S2-őt is, (erre holnap kerül sor), viszont rá három napra valaki más lecsapott, szóval úgy fest az égiek sem nekem szánták a 707S-t. Meglátjuk mit produkál holnap a B&W.
Lemezjátszó: Akai AP-100 C
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P                    
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”