Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Doky . Még olyan kérdésem volna hogy száz pénz alatt használt hangfalból kilehet hozni egy szettet is esetlegesen ami kezdésre el megy?
Találtam wharfedale 8.4 5.1 et  többet is 80 körül.illetve itt avx-n polk tsi 300 frontot 55ért .
egy nagyon skót rohadék vagyok kisporolnám a levesből a vizet is
a jbl e50 az szimplán meg tetszett hisz szerintem azért számít az is hogy hogy nézki .
Sporolnék de ha valami gagyit veszek az asszony kivág a gangon hangfalastúl
A Warfi nekem eddig csalódás volt, de szerencsére nem azonosak az igényeink, elvárásaink!Vásárlás előtt fülelni kell!!!
Lehetőleg minél több dolgot hogy legyen viszonyítási alap!

Ok hogy spórolni akar az ember (hidd el tudom miről beszélek!), de sokszor a drágabb az hosszú távon olcsóbb!
Lehet hogy nagyon bejön valami kinezetre... de nem szól jól, nem okoz örömöt... és azt veszed észre hogy be se kapcsolod... csak egy bútordarab...
Na akkor jön a hirdetgetés, újból vadászat...

Nálad az az egyik "gond" hogy relatíve nagy teret akarsz kis lánc segítségével megtölteni zenével / mozival!

Ha a közeledben találsz hirdetett dobozokat és időd engedi akkor menj el és fülelj!

Régebbi Quadral, Canton, Tannoy dobozok lehetnek számodra a nyerők... de lehet hogy neked az fog tetszeni ami nekünk eszünkbe se jutott!?
A lényeg hogy neked örömet szerezzen!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Kevinke
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Kevinke »

ezekről még csak nem is halottam. irreálisan olcsó vagy nagyon gagyi ?

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Többen is kérdezték, ezért nem nevesítve, az a válaszom házimozi hangsugárzó szettel kapcsolatban, hogy miért nem néztek szét az ATC kínálatában, nagyon nyomott áron van minden.

Kevinke

Hozzászólás Szerző: Kevinke »

Sziasztok ! Amatőr vagyok ebben a témában kaptam páromtól egy Denon avr x1100 ast
Milyen szettet érdemes vennem 100ezer forint alatt ?lehet használt is .
20nm szobába kellene .filmezni és zenét halgatni .

Bubo0530

Hozzászólás Szerző: Bubo0530 »

ezek közül melyiket ????
Wharfedale obsidian 600     5.0
Wharfedale Diamond 8.4    szett 5.1
Wharfedale Crystal 40         5.0

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: jvangyia »

NoNaim fórumtárs hirdet egy Royd Eden hangfalat, azt is érdemes lenne meghallgatnod, még egy állvány ára is belefér a keretedbe. 
Lehet, hogy béna vagyok, de nem találom. Egy Royd Sintra II-t hirdetett, de azt elvitték.
Castle Knight 2 -re kaptam egy jó ajánlatot, erről esetleg vélemény?

Bubo0530

valaki valami építő jellegű válasz ?

Bubo0530

Doky . Még olyan kérdésem volna hogy száz pénz alatt használt hangfalból kilehet hozni egy szettet is esetlegesen ami kezdésre el megy?
Találtam wharfedale 8.4 5.1 et  többet is 80 körül.illetve itt avx-n polk tsi 300 frontot 55ért .
egy nagyon skót rohadék vagyok kisporolnám a levesből a vizet is
a jbl e50 az szimplán meg tetszett hisz szerintem azért számít az is hogy hogy nézki .
Sporolnék de ha valami gagyit veszek az asszony kivág a gangon hangfalastúl

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Köszönöm a segítséget. Most a Denonnal régi videotonokat hajtok
Jbl northridge e50 est néztem. annyi hogy kell vegyek állványt alá.
egyenlőre a frontokat cserélném aztán szerintem pár héten belül mindent . A denont azt most árulom .vennék kicsit ujabbat meg nagyobbat.
Kevés lesz oda az a JBL!De füleld meg őket!

Vasból erősebbet vegyel ne fiatalabbat!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Bubo0530

Köszönöm a segítséget. Most a Denonnal régi videotonokat hajtok
Jbl northridge e50 est néztem. annyi hogy kell vegyek állványt alá.
egyenlőre a frontokat cserélném aztán szerintem pár héten belül mindent . A denont azt most árulom .vennék kicsit ujabbat meg nagyobbat.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Néztem a hirdetését és látom, hogy sokat dolgozott vele és szépen sikerült helyreállítni. Ennek ellenére inkább olyan dobozt vennék, ami még nem volt piszkálva.
Igazából ha valami hasonló hangzást kapnék  mint az Aviano 1-el, az nekem teljesen megfelelne. Eddig újban a Dali Zensor 1-et  3-at, Quad 11L Classic-ot nézegettem, bár a két utóbbi már egy kicsit drágább.
Valójában meg kellene hallgatni több dobozt, de itt az isten háta mögött nem olyan egyszerű.

Te tudod, a doboz váltója az eredeti gyári kapcsolás, az eredetinél jobb minőségű alkatrészekből megépítve. Ezt a dobozt az eladási árnak a duplájáért lehet használtan megvásárolni, az általad felsoroltaktól, mindegyiknél, jobban szól.

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

earforce árul egy Chario monitort, hangszeres zenére (is) kiváló választás, és az ár is stimmel azzal az összeggel amit rá szánsz. 
Néztem a hirdetését és látom, hogy sokat dolgozott vele és szépen sikerült helyreállítni. Ennek ellenére inkább olyan dobozt vennék, ami még nem volt piszkálva.
Igazából ha valami hasonló hangzást kapnék  mint az Aviano 1-el, az nekem teljesen megfelelne. Eddig újban a Dali Zensor 1-et  3-at, Quad 11L Classic-ot nézegettem, bár a két utóbbi már egy kicsit drágább.
Valójában meg kellene hallgatni több dobozt, de itt az isten háta mögött nem olyan egyszerű.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Nagyon olcsón hozzájutottam egy A&R Cambridge ARCAM ALPHA erősítőhöz. Valójában csak azért vettem meg, mert kiváncsi voltam, hogy mit tud egy ilyen öreg gép. Mivel nem tudtam róla semmit ezért először egy régi Hitachi HS3 hangdobozzal próbáltam ki. Már az első hangok megszólalásakor fülig ért a szám, ugyanis olyan hangokat hallottam, amit abból a dobozból még soha. Ezen felbátorodva megpróbáltam az MS Aviano 6 és 1-es hangfalaimmal is. Mindkettővel nagyon tetszett a hangja az Aviano 6 -al kicsit jobban. Lényeg az egészben, hogy úgy döntöttem megtartom. A számítógép mellett lévő Genius hangdobozokat megkapná a gyerek, én meg vennék ehhez valami állványos dobozt. Ebben kérnék segítséget. Milyen hangfalban érdemes gondolkodnom ami karakterben passzol az erősítőhöz.? Ahol zenélne az egy kicsi kb 11 m2 szoba lenne, és főleg hangszeres zenét  hallgatnék rajta. A szoba méretei miatt gondolom csak monitor doboz jöhet szóba. A keret 100-110 eFt lenne, de az sem baj ha picit olcsóbban valami jobb használtat tudnék venni.

earforce árul egy Chario monitort, hangszeres zenére (is) kiváló választás, és az ár is stimmel azzal az összeggel amit rá szánsz. 

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Nagyon olcsón hozzájutottam egy A&R Cambridge ARCAM ALPHA erősítőhöz. Valójában csak azért vettem meg, mert kiváncsi voltam, hogy mit tud egy ilyen öreg gép. Mivel nem tudtam róla semmit ezért először egy régi Hitachi HS3 hangdobozzal próbáltam ki. Már az első hangok megszólalásakor fülig ért a szám, ugyanis olyan hangokat hallottam, amit abból a dobozból még soha. Ezen felbátorodva megpróbáltam az MS Aviano 6 és 1-es hangfalaimmal is. Mindkettővel nagyon tetszett a hangja az Aviano 6 -al kicsit jobban. Lényeg az egészben, hogy úgy döntöttem megtartom. A számítógép mellett lévő Genius hangdobozokat megkapná a gyerek, én meg vennék ehhez valami állványos dobozt. Ebben kérnék segítséget. Milyen hangfalban érdemes gondolkodnom ami karakterben passzol az erősítőhöz.? Ahol zenélne az egy kicsi kb 11 m2 szoba lenne, és főleg hangszeres zenét  hallgatnék rajta. A szoba méretei miatt gondolom csak monitor doboz jöhet szóba. A keret 100-110 eFt lenne, de az sem baj ha picit olcsóbban valami jobb használtat tudnék venni.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sziasztok! Elég kezdő vagyok a témában,
Milyen front hangfalat tudtok ajánlani 120ezer forint alatt.
most egy denon 1508 erősitőm van és egy kb 30 nm szobába lenne.
zenáből jazz rock java részt.
Szia! 
Kezdjük ott hogy mint mar sokan, en is a használtat javaslom számodra.
Most mit használsz a Denon-al?
Min valtoztatnál?
Csak a frontokat vagy majd center és hátta is kell?
Ha 30 nm a szoba akkor ide erősen ajánlott az alló doboz!
De ne feledjük hogy a dobozokat meg is kell hajtani!
Panel vagy nem panel, a 30 nm az 30 nm!

Mindenképpen hasznaltakat keress, jobban jársz mint ha te bontod ki amdobozt, neked kell bejáratni és mindezért fizetsz 20 - 40 %-al többet!
De persze, mi csak a vélemenyünket ill tapasztalatainkat osztjuk meg!

JBL jó is lehetne, de nekem sajnos az ide beférő ill illő dobozokkal vannak rossz tapasztalataim...
Jamo eseteben is hasonló a helyzet...
Qudral dobozok jók lehetnének, ill itt az aproban Heco Argon 50 (van hozza passzoló center is)... de szerintem a Denon lehet hogy kevés a térbe!?

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1035

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

szia

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ötét-alma/

ezt erdemes megnezni vagy ezt

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... audio-br6/

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 863

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hello, Bubo0530 en helyedben mindenkeppen hasznaltban gondolkodnek igen jokat lehet venni en is hasznaltat vettem van vagy 20 eves de nem bantam meg.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Bubo0530

panelba nem elég egy pár nagyobb polc sugárzó frontnak ?

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 923

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Hazsnált is lehet csak arra nem szánnék 100 et az uj azért csak más

Pedig használtban sokkal jobban jársz, mintha újat vennél...
"Az igazi barát szemből támad."

Bubo0530

Hazsnált is lehet csak arra nem szánnék 100 et az uj azért csak más

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8923

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

mondjuk a JBL-nek talán annyira nem fekszik a Jazz.
Ezt határozottan cáfolnám!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Használt is szóba jöhet, vagy újban gondolkodsz? A 30nm nem éppen kicsi, elég szűk a büdzsé egy nagyobb monitorhoz, állóhoz meg még inkább.

Az apróba hirdetett Dali C8, vagy JBL elég lehet, mondjuk a JBL-nek talán annyira nem fekszik a Jazz.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Bubo0530

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Denon 3805 keresi hangzásban hozzáillő (- kellően gyors, részletező, jótékonyan színező, Fun hangú)
3.0 felállású(front + center) hangszóró szettjét, ESETI - csendesebb késői mozikhoz, és néha zenélgetés - Pop - Lounge - vonalon.
Eddig szinte Dali-kat ajánlottak(Zensor 1 -3) de lehet egy "agresszívebb" karakterrel jobban kijönnének.

- használt legyen
- állványos téma
- 150 - 200K körül 

Egy meghallgatást szerintem ez megéne:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... c88ads88a/

Én erre a célra, amit leírtál, ilyet használok a második rendszeremben:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... mba-8-ohm/
Hangváltójába bele kell nyúlni, de kifejezetten gyors és részletgazdag, ha nem kell a hatalmas hangerő olcsó megoldás frontnak.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

sting 2

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Denon 3805 keresi hangzásban hozzáillő (- kellően gyors, részletező, jótékonyan színező, Fun hangú)
3.0 felállású(front + center) hangszóró szettjét, ESETI - csendesebb késői mozikhoz, és néha zenélgetés - Pop - Lounge - vonalon.
Eddig szinte Dali-kat ajánlottak(Zensor 1 -3) de lehet egy "agresszívebb" karakterrel jobban kijönnének.

- használt legyen
- állványos téma
- 150 - 200K körül 

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”