Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Fül és Fejhallgatók
Már csak eladó/meghallgatható példányt kell találni
Nincs ellenemre a sztatikus világ. Két kérdés merül fel csupán:
- A fólia öregedése itt is olyan kardinális kérdés, mint egy hangsugárzónál?
- Az a nagy feszültség ott közvetlenül az agyunk mellett rendben van?
Nem igazán. Nekem egy sr lambda novám van. 94es gyártás, tök jó az állapota. Oké, egy japán raktárban töltötte az életének 95%át, de ettől még öregedne szerintem. UV ugyanúgy nem éri,mint itthon se.
Hát igen, két kondi a stax fejes. De a planár meg két mágnes. Kifejezetten emiatt nem tudok róla, hogy bármelyik okozott volna fizikai elváltozást.
De, aki parázik ilyen dolgoktól, ott a pszihológia elintézi, hogy ne szeresse. Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, így eszembe nem utna visszalépni dinamikusra.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Eddig melóba és onnan haza bringázáskor (retúr 40 perc) egy Panasonic RP-HT360-nal hallgattam "zenét", de gyanítom a nyári extra izzadtság miatt elég hamar leamortizálódtak a párnái. Cseréltetni szerintem nem igazán éri meg, úgyhogy beneveznék inkább egy fülhallgatóra. Itt megjegyezném, még soha nem volt fülhallgatóm, mert bármit (nem agyba dugós verziókra gondolok) próbáltam, vagy kiestek a fülemből, vagy kényelmetlen volt (de utoljára kb 6 éve nézegettem ez irányba). Illetve egyszer kaptam céges Sony telefonhoz agyba dugós headsetet, ami egész korrekt volt kényelem szempontjából, de zenére nem nyújtotta azt (leginkább a mély tartományra gondolván), amit elvárnék.
2 okból kifolyólag keresek fej- helyett fülhallgatót:
- fejhallgató esetében a párna nyáron elhasználódik elég gyorsan
- fejhallgatóra necces sapkát húzni télen
Szóval érdeklődöm, hogy milyen fülhallgatót ajánlanátok helyette, ami nem kerül többe 15.000 forintnál? Többnyire hardcore/hardstyle/drum 'n' bass stílusú zenéket hallgatnék vele. Nem zárkózom el az "agyba dugós" verzióktól, mert szeretem, ha kizárja a külső zajokat.
Stax-okból komolyabbak darabok is szóba jöhetnek ennyiért -használtan- amennyiben ez nem kizáró tényező. Van két nagy előnyük a jó hang mellett: saját driver-jével használva kicsi az esélye egy rossz párosításnak, ami egy "hagyományos" dinamikus/ planár+ akármilyen erősítő esetében előfordulhat, de minimum többszöri csereberélés lehetőségét vetíti előre, egy ideális párosítás reményében. A másik előny, hogy eszméletlen kényelmes, az agyam hamarabb fárad el a zenétől, mint a fülem kikészülhetne- ebben a sennheiserre hasonlít, aminek szerintem nagyon eltalálták a formáját.
Persze nyilván nem mindenkinek jön be a hangja, nem sok "cukros vizet" tartalmaz.
Fül és Fejhallgatók
Stax-okból komolyabbak darabok is szóba jöhetnek ennyiért -használtan- amennyiben ez nem kizáró tényező. Van két nagy előnyük a jó hang mellett: saját driver-jével használva kicsi az esélye egy rossz párosításnak, ami egy "hagyományos" dinamikus/ planár+ akármilyen erősítő esetében előfordulhat, de minimum többszöri csereberélés lehetőségét vetíti előre, egy ideális párosítás reményében. A másik előny, hogy eszméletlen kényelmes, az agyam hamarabb fárad el a zenétől, mint a fülem kikészülhetne- ebben a sennheiserre hasonlít, aminek szerintem nagyon eltalálták a formáját.
Persze nyilván nem mindenkinek jön be a hangja, nem sok "cukros vizet" tartalmaz.
Ezt szomorúan olvastam, mert a kényelem az elsődleges szempontok között szerepel (ezért sem vettem meg egyből látatlanban az itt eladó LCD2-t).
Regebben, mikor meg hallgattam egy HE-5LE/Lehmann kombo ment nalam, de nekem is szoritotta a burcim a hifiman, rendesen...
Fül és Fejhallgatók
Ezt szomorúan olvastam, mert a kényelem az elsődleges szempontok között szerepel (ezért sem vettem meg egyből látatlanban az itt eladó LCD2-t).
Regebben, mikor meg hallgattam egy HE-5LE/Lehmann kombo ment nalam, de nekem is szoritotta a burcim a hifiman, rendesen...
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5295
Fül és Fejhallgatók
A kérdés, hogy ha van kb. 200eFt-om fejhallgatóra, akkor ki mit ajánl.
A DAC/erősítő jelenleg egy NuForce UDH-100, a kábelezés is nívós, a lejátszó egyelőre egy Dell Studio 1555 SSD-vel, JRiverrel. Tervezek MAC-re váltani, de egyelőre ez másodrangú kérdés.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Fül és Fejhallgatók
-
alfaati
Fül és Fejhallgatók
Az Oxford audio consultantnál lesz Október 10-én egy nem minedennapi osszehasonlító teszt.
Ott lesznek a legjobb fulesek, tobbek kozott a Sennheiser Orpheus is!
Áhh de kár nem tudok elmenni.
http://www.oxfordaudio.co.uk/
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Fül és Fejhallgatók
Ami még lényeges lehet:
1. A műfaj leginkább Rock és Jazz.
2. FLAC fájlokat hallgatnék médiajátékosról, esetleg simán USB-n pendrive-ról (remélem ezért nem nagyon köveztek meg).
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni, fejhallgatóválasztással kapcsolatban. A lényeg az, hogy van egy házimozi AVR (YAMAHA RX-A3030)
tudom nem épp kifejezetten zenehallgatásra találták ki, de külön sztereóra nem áldoznék.
Érdekelne, hogy milyen ársávban, érdemes keresgélnem, hogy ne vegyek szinten alulit és persze nem szeretném túllihegni sem a
dolgot.
Várom a tapasztalatokat, véleményeket, (akár konkrét tipussal is) kinek mi a favorit.
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv: Attila
- bajnokpityu
- V.I.P.

Fül és Fejhallgatók
ha a nuforce lesz a forrás, s az erősítő, akkor bőven elég lesz a 400as is.
nálam egy master 7 előd dac, és egy krell KSA5 klónnak megy, de múltkor egy Burson Soloist-el is hallgattam, ezek komolyabb erősítők.
Egyébként nem rettentően hárklis az erősítőre, de jól skálázódik.
A hd600,650nek tök másmilyen stilusú erősítés kell, mint ezeknek a planaroknak. Hiába szerettem a saját senikhez, akg-khez való erősítőmet, a Hifimannel nem jött ki.
Könnyen lehet. Az LCD2-t egy fórumtársnál hallgattam, házi készítésű csöves erősítővel, de semmilyen paraméterét nem tudnám leírni.. Tudom, amatőr dolog ennyire vakon, megfelelő forrás(ismeret) nélkül meghallgatni egy 200+ ezres használt árú fejhallgatót, de kínálkozott a lehetőség, éltem vele és alkottam egy véleményt itt belül. A HD600 és a HD650 is velem volt a meghallgatáson, tehát viszonyítási alapnak megtette.
Akkor te azt mondod, hogy inkább a sima HE400 90-ért újonnan, mint egy HE-400i 120 körül használtan (de garival)?
Nálam egy A osztályú NuForce UDH-100 fogja hajtani, nem csöves.
Ugyan a fejesek leírásából arra következtettem, hogy egész más a koordináta rendszered, de maximálisan ajánlom a hifiman fejeseket. Nekem a sima 400as, és a he6 a két kedvencem. Viszont, ha az amúgy szerintem lekerekített magasu lcd neked ideges volt, akkor a hifiman fejesek még jobban ilyenek lesznek.
Szerintem válts erősítőt. Otl csöves nem való planárhoz, a trafozott kimenet meg hajlamos torzítást bevinni, gyakran a magas tartományban. Szerintem ezért halottad idegesnek, az amúgy kifejezetten nyugodt lcd t.
Fül és Fejhallgatók
Könnyen lehet. Az LCD2-t egy fórumtársnál hallgattam, házi készítésű csöves erősítővel, de semmilyen paraméterét nem tudnám leírni.. Tudom, amatőr dolog ennyire vakon, megfelelő forrás(ismeret) nélkül meghallgatni egy 200+ ezres használt árú fejhallgatót, de kínálkozott a lehetőség, éltem vele és alkottam egy véleményt itt belül. A HD600 és a HD650 is velem volt a meghallgatáson, tehát viszonyítási alapnak megtette.
Akkor te azt mondod, hogy inkább a sima HE400 90-ért újonnan, mint egy HE-400i 120 körül használtan (de garival)?
Nálam egy A osztályú NuForce UDH-100 fogja hajtani, nem csöves.
Ugyan a fejesek leírásából arra következtettem, hogy egész más a koordináta rendszered, de maximálisan ajánlom a hifiman fejeseket. Nekem a sima 400as, és a he6 a két kedvencem. Viszont, ha az amúgy szerintem lekerekített magasu lcd neked ideges volt, akkor a hifiman fejesek még jobban ilyenek lesznek.
Szerintem válts erősítőt. Otl csöves nem való planárhoz, a trafozott kimenet meg hajlamos torzítást bevinni, gyakran a magas tartományban. Szerintem ezért halottad idegesnek, az amúgy kifejezetten nyugodt lcd t.
- bajnokpityu
- V.I.P.

Fül és Fejhallgatók
Igen a 400i-ről olvastam én is sok jót. Most van is egy eladó (jófogáson, elég drágán..).
A sima HE400 vajon sokkal rosszabb? Az meglehetősen jó áron kapható vadonat újan: http://www.extremeaudio.hu/hifiman-he-4 ... rd=hifiman
Nekem nagyon bejött a Hifiman HE500-as típus. Ez az Audeze-hez hasonlóan planar rendszerű, de ahogy olvasgattam összehasonlító teszteket, nyugisabb hangú darab. Ezt a típust a cég már nem gyártja, de az újabb HE400i vagy HE560 szóba jöhet.
Fül és Fejhallgatók
Igen a 400i-ről olvastam én is sok jót. Most van is egy eladó (jófogáson, elég drágán..).
A sima HE400 vajon sokkal rosszabb? Az meglehetősen jó áron kapható vadonat újan: http://www.extremeaudio.hu/hifiman-he-4 ... rd=hifiman
Nekem nagyon bejött a Hifiman HE500-as típus. Ez az Audeze-hez hasonlóan planar rendszerű, de ahogy olvasgattam összehasonlító teszteket, nyugisabb hangú darab. Ezt a típust a cég már nem gyártja, de az újabb HE400i vagy HE560 szóba jöhet.
- hifis
- Törzsvendég

- Értékelés: 356
Fül és Fejhallgatók
szeretnék egy nívós fejhallgatót vásárolni.
Az Audeze LCD2 kényelmetlen és talán az előtte lévő lánc hiányosságai miatt, de számomra nem volt annyira meggyőző,
Sziasztok!
Használtam a keresőt, mielőtt írtam, de nem találtam érdemi választ, ezért kérdezek (még akkor is, ha valahol rejtve pár éve már valaki felhozta a témát.. )
Szóval szeretnék egy nívós fejhallgatót vásárolni. Rájöttem, hogy nem hallgatok annyit sztereó zenét, hogy egy igazán komoly asztali rendszerbe invesztáljak, mozira pedig hibátlan a mostani összeállításom. Ellenben nagyon vonz a meghitt, nyugodt, csendes zenehallgatás, olvasás, egy bögre forrócsoki mellett.. Mi sem egyszerűbb tehát, legyen fejhallgatós rendszer, azzal legalább mást sem zavarok annyira
A DAC/erősítő jelenleg egy NuForce UDH-100, a kábelezés is nívós, a lejátszó egyelőre egy Dell Studio 1555 SSD-vel, JRiverrel. Tervezek MAC-re váltani, de egyelőre ez másodrangú kérdés.
Eddig a nagyobb fejeseket említve volt Q701-em, amit nagyon szerettem, de kicsit talán eseménytelen volt a hangja. Ami miatt nem maradt, az az, hogy bődületesen irritálta a fejem a hurkás pántja. Fél óra után úgy fájt a kutacsom, hogy ölni tudtam volna az AKG tervezői között.
Aztán jött egy HD600, ami még most is megvan. Szeretem, s igazán ennek a hallgatásakor tűnt fel, hogy valami talán hiányzik az AKG-ból. Viszont a HD600 hangjából is hiányzik valami, amióta a Grado SR325i-t hallottam Utóbbi nekem egy szimpatikus, nyitott, levegős hangú füles, hozzá képest a HD600 kicsit sötét hangulatú. Azonban a Grado felső közép tartománya piszkosul csúnya. A szaxofon úgy üvölt, hogy mindig a fejemhez kaptam egy-egy kiugrásnál. Emellett az igazán mély hangoknál is elfogy, s a hangerő tűrését (mélyben) már nem is említem. A HD600 nevetve körbezenélte, teljesítményben, kiegyenlítettségben is jobb, csak mint írtam, nem túl vidám karakter - főleg a Grado után. De sajnos a Grado még kényelmetlen is.
A HD650 még a 600-nál is sötétebb volt, tehát amellett, hogy szuper füles, több nyitottságra, elevenségre vágyom, így az is kiesett.
Az Audeze LCD2 kényelmetlen és talán az előtte lévő lánc hiányosságai miatt, de számomra nem volt annyira meggyőző, hogy 200+ pénzt adjak érte. Az már talán túl izgága volt, kicsit csattogós hanggal (tudom, meg fognak néhányan kövezni, ha ezt olvassák, de nem vitát nyitni szeretnék, csak körülírni, hogy számomra melyik milyen, ezáltal támpontot adni a segítségnyújtáshoz) - csöves erősítővel is.
Mivel a Sennheiserek hangja nagyon szimpatikus, csak némi nyitottság, játékosság még elférne bennük, így kapásból HD700, HD800 vonalon gondolkodtam. Vélemény?
Esetleg Grado RS1? (Bár kényelmetlennek az is biztos kényelmetlen, de talán az üde karakter mellett kiírtották belőle a visítást, ami a 325-ben annyira zavart.)
Tényleg nagyon hálás lennék, ha valaki érdemben segítene. Miskolci vagyok, így meghallgatni sincs lehetőségem túl sokmindent, nem egyszerű itt tesztelgetni.
Előre is köszönöm!
Gergő
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Használtam a keresőt, mielőtt írtam, de nem találtam érdemi választ, ezért kérdezek (még akkor is, ha valahol rejtve pár éve már valaki felhozta a témát.. )
Szóval szeretnék egy nívós fejhallgatót vásárolni. Rájöttem, hogy nem hallgatok annyit sztereó zenét, hogy egy igazán komoly asztali rendszerbe invesztáljak, mozira pedig hibátlan a mostani összeállításom. Ellenben nagyon vonz a meghitt, nyugodt, csendes zenehallgatás, olvasás, egy bögre forrócsoki mellett.. Mi sem egyszerűbb tehát, legyen fejhallgatós rendszer, azzal legalább mást sem zavarok annyira
Eddig a nagyobb fejeseket említve volt Q701-em, amit nagyon szerettem, de kicsit talán eseménytelen volt a hangja. Ami miatt nem maradt, az az, hogy bődületesen irritálta a fejem a hurkás pántja. Fél óra után úgy fájt a kutacsom, hogy ölni tudtam volna az AKG tervezői között.
Aztán jött egy HD600, ami még most is megvan. Szeretem, s igazán ennek a hallgatásakor tűnt fel, hogy valami talán hiányzik az AKG-ból. Viszont a HD600 hangjából is hiányzik valami, amióta a Grado SR325i-t hallottam Utóbbi nekem egy szimpatikus, nyitott, levegős hangú füles, hozzá képest a HD600 kicsit sötét hangulatú. Azonban a Grado felső közép tartománya piszkosul csúnya. A szaxofon úgy üvölt, hogy mindig a fejemhez kaptam egy-egy kiugrásnál. Emellett az igazán mély hangoknál is elfogy, s a hangerő tűrését (mélyben) már nem is említem. A HD600 nevetve körbezenélte, teljesítményben, kiegyenlítettségben is jobb, csak mint írtam, nem túl vidám karakter - főleg a Grado után. De sajnos a Grado még kényelmetlen is.
A HD650 még a 600-nál is sötétebb volt, tehát amellett, hogy szuper füles, több nyitottságra, elevenségre vágyom, így az is kiesett.
Az Audeze LCD2 kényelmetlen és talán az előtte lévő lánc hiányosságai miatt, de számomra nem volt annyira meggyőző, hogy 200+ pénzt adjak érte. Az már talán túl izgága volt, kicsit csattogós hanggal (tudom, meg fognak néhányan kövezni, ha ezt olvassák, de nem vitát nyitni szeretnék, csak körülírni, hogy számomra melyik milyen, ezáltal támpontot adni a segítségnyújtáshoz) - csöves erősítővel is.
Mivel a Sennheiserek hangja nagyon szimpatikus, csak némi nyitottság, játékosság még elférne bennük, így kapásból HD700, HD800 vonalon gondolkodtam. Vélemény?
Esetleg Grado RS1? (Bár kényelmetlennek az is biztos kényelmetlen, de talán az üde karakter mellett kiírtották belőle a visítást, ami a 325-ben annyira zavart.)
Tényleg nagyon hálás lennék, ha valaki érdemben segítene. Miskolci vagyok, így meghallgatni sincs lehetőségem túl sokmindent, nem egyszerű itt tesztelgetni.
Előre is köszönöm!
Gergő
-
alfaati
Fül és Fejhallgatók
E is ott lesz a Whitlebury shown. Mindenképp megfulelem.
Audioquest Nighthawk
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Más fóumon is kértem már tanácsot, de szeretnék minnél több tanácsot meghallgatni. Szóval, szeretnék venni egy fejhallgatót amit elsősorban PS4-el történő játékra használnék, de mondjuk havi 3-4 film is közbejöhet. Zenehallgatásra valószínűleg nem használnám.
Egy ideális világban így nézne ki a fejhallgatóm:- max 25.000 Ft
- vezetéknélküli(bár gondolom Ti ezért itt nyílvánosan megköveznétek ). Ha nagyon nem ajánlott, vagy nincs ilyen, akkor ám legyen vezetékes.
- real 5.1. Erről tudom, hogy nem fér bele a keretbe, szóval stereo.
- mikrofon ha van levehető, de igazán nem is szükséges
- circumural
- csatlakozó terén szerintem jack lenne az optimális mert jelenleg is egy Onkyo erősítőn keresztül szoktam hallgatózni.
Fentiek tekintetében tudtok ajánlani valami ár/érték bajnokot?
Eddig úgy tűnik Turtle Beach Stealth 400 a befutó.
Köszönöm a tanácsokat!
Pomk
-
alfaati
Fül és Fejhallgatók
Pioneer kijott egy elég komoly fulessel. Kb.: 1 hónap mulva a Whittleburyben rendezett shown megtudm majd hallgatni. Mindossze 1000 darab készul majd belole.
Fül és Fejhallgatók
valakinek van / volt sajat tapasztalata Meier Audio cuccal ? es konkretan Corda StageDAC-kal ? milyen ?
Fül és Fejhallgatók
van egy beyerdynamic DTX 910 fejhalgatom ehhez keresek erösitöt vagyis inkább amivel jobb minöségben jön a hang zene laptoppal meg teloval szeretném össszekötni, mik vannak erre acélra?
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Fül és Fejhallgatók
Nem ismerem a Beyer T szériáját, meg a leírásoknak sem hiszek mindig, ilyen részletesen már remélem soha nem fogok zenei eszközökkel foglalkozni.
Sok pénzt kiadtam már zene cuccokra, high-end nem high -end mégis jobban szólt a nem high-end stb.
Ne a leírások alapján vegyél fejes fülest hanem a hangja alapján. A " hájend " sznobizmussal ne törődj, csak a hangjával.
Annak idején vettem egy hangfalat nagyon drágán, legyen elég annyi, hogy egy új autó ára volt. Rá két hétre egy havertól vettem egy közepes méretű monitort 40 papírért, és elpateroltam a nagy " hájend " hangfalat.
Fejes-fülesre visszatérve az AKG Q701 jó fejes , de nem 100 ezerért, annyiért szar. nagyjából a felének kellene lenni az új árának. A Beyerdynamic DT880 , DT880 pro és DT990 pro-t hallottam, és nagyon jók, igazából a DT 880 P ami nagyon tetszett, viszont mivel nyitott, hangos szobába nem igazán jó.
A Beyerdynamic T90 technikai adatai viszont piszok jók, a márkát ismerve nem fog csalódást okozni.
...
Fül és Fejhallgatók
Köszönöm az infót. Amit még kinéztem, az a Beyerdynamic T90, de a leírások alapján meglehetősen "metsző" hangú és csöves elektronikát ajánlanak inkább hozzá.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Fül és Fejhallgatók
A Q701 meglehetősen jó füles ( bár szerintem ezek az árak amit újonnan kérnek érte valami hatalmas nagy vicc része)
Hangja nagyon részletes és elég pontos, sokan hiányolják belőle a basszust, ezen embereknek nem ártana egy hallásvizsgálat is.
Nyitott rendszere meglepően jó, bár van tőle jobb fejesfüles színpadi térben, de az árához képest ez nagyon jó.
Amennyiben Q701 mellett döntenél jó döntés lehet, zenehallgatáshoz., én moziztam is vele este, és játszani sem rossz.
Amellett, hogy az AKG nem az én márkám ez az a füles ami számomra már az AKG-től is jónak mondható.
Amennyiben találok olyan fülest amit kinéztem akkor az enyém eladó lehet mélyen áron alul, csakhogy a kiszemeltemet minél előbb megvegyem és az asszony se daraboljon fel, mert májusban 5 fejes fülest vettem 5. volt a Q701 egyelőre az maradt otthon, de lecserélném a kiszemeltemre csak most olyan nincs sehol.
...
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok! 100-150 ezer Ft körül keresek fejhallgatót. Kinéztem egy AKG Q701-est, mennyire ajánlható vétel? Meg fogom hallgatni természetesen. Milyen fejhallgató jöhetne még szóba? Köszönöm!
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)