Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
B&W hangsugárzók
"a forgalmazónál, 2.200.0000, vagy egy nagyság rendekkel jobb, megáll kb 400-ban! /800. ezer spórolás, és sokkal szebb"
Számolni sem tud!
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
B&W hangsugárzók
"rendelésre készült, csak elfelejtettek jönni értük...."
Vajon miért?!
Biztos a minőségi problémák merültek fel....:-)
"Az igazi barát szemből támad."
B&W hangsugárzók
Pedig majdnem ugyan olyan alig venni eszre kulonbseget.
"rendelésre készült, csak elfelejtettek jönni értük...."
Vajon miért?!
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 864
B&W hangsugárzók
Pedig majdnem ugyan olyan alig venni eszre kulonbseget.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
B&W hangsugárzók
Off
A márka meggyalázása:
http://www.jofogas.hu/pest/B_W_Nautilus ... tm?first=1
Komolyan nem értem ezt az embert. Évek óta űzi ezt a "mesterséget" -szigorúan idézőjelbe!- és úgy látszik semmi nem tántorítja el.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
B&W hangsugárzók
Segítségre lenne szükségem! Valakinek van a tulajdonában, 601 s2 doboz?
Egy méretére lenne szükségem, amit az alábbi képen pirossal jelöltem.
Előre is köszönöm!
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 864
B&W hangsugárzók
Kinezetre biztos szebb a 705 de a parameterek nagyon egyben vannak. Meg kene halgatni.
http://www.bowers-wilkins.com/Downloads ... _sheet.pdf
itt meg a 800-as seria
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Swordfish76
- V.I.P.
B&W hangsugárzók
Éjszaka megálmodtam, hogy feljebb kell lépni a mostani 602 S3 hangsugárzon.
Ismeri valaki a 705?
Egyiket sem hallottam még, de anélkül is biztosan merem állítani, hogy sokkal zeneibb a 705!
Kedves hozzáértők, cáfoljatok, ha tévednék!
B&W hangsugárzók
Ismeri valaki a 705?
Bizony, óvatosan kell vacsorázni, s akkor az ember nyugodtan alszik, s nem álmodik ilyeneket.
Ismeri valaki a 705?
- Jozef76
- Törzsvendég
- Értékelés: 288
B&W hangsugárzók
Ismeri valaki a 705?
Minap az unokatesóm feldobta hogy szerezek már neki a házimozihoz háttérnek TDL nucleus II kisdobozokat.
Még aznap lett is.Tegnap ért ide, gyorsan a 602 S3 helyére bekötöttem.
A hangján meglepődtem nem picit!Minden tekintetben hozza azt a hangot amit idáig hallgattam.A mélyei azok meg pontosságba odavert boweremnek!
- Jozef76
- Törzsvendég
- Értékelés: 288
B&W hangsugárzók
Minap az unokatesóm feldobta hogy szerezek már neki a házimozihoz háttérnek TDL nucleus II kisdobozokat.
Még aznap lett is.Tegnap ért ide, gyorsan a 602 S3 helyére bekötöttem.
A hangján meglepődtem nem picit!Minden tekintetben hozza azt a hangot amit idáig hallgattam.A mélyei azok meg pontosságba odavert boweremnek!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
B&W hangsugárzók
Segítségetek szeretném kérni.
Hamarosan tulajdonomba kerül egy pár 601 s2, amit háttérként szeretnék a rendszerembe kötni.
Véleményetek szerint mi az optimális elhelyezés?
Én arra gondoltam, hogy a hallgatási pozícióval egyvonalban, fülmagasságban úgy,
hogy a magassugárzók egysíkban legyenek a frontokkal.
Továbbá, hogyan rögzítenétek a dobozokat? Pocot készítsek alá, vagy akasztót szereljek rá?
Kinek mi a véleménye?
Előre is köszönöm.
A Söund Arts fali konzoljai is lehetnek jó alternatívák:
ELF150- http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm
Nem tudom mennyire aktuális az árlistájuk, de 6000 ft szerintem nem sok darabjáért:
http://www.tbbdesign.hu/sound/kezd01.htm
Néha még az apróba is kerül fel belőle:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... art%C3%B3/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Swordfish76
- V.I.P.
B&W hangsugárzók
Köszönöm a segítségeket, ehhez tartom majd magam, ha be tudok szerezni egy jó állapotú ilyen dobozt.
Sajnos a tegnapi üzlet nem jött létre, mert a tulaj elfelejtett szólni a magassugárzók állapotáról!!!
Nagyon le voltak amortizálva!
Majd feladok egy hirdetést a keres topikban!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv: Attila
B&W hangsugárzók
Hamarosan tulajdonomba kerül egy pár 601 s2, amit háttérként szeretnék a rendszerembe kötni.
Én arra gondoltam, hogy a hallgatási pozícióval egyvonalban, fülmagasságban úgy,
Továbbá, hogyan rögzítenétek a dobozokat? Pocot készítsek alá, vagy akasztót szereljek rá?
Kinek mi a véleménye?
Előre is köszönöm.
30-60 cm-rel tenné, fülmagasság fölött ideális a sorround. Én valahogy akasztaném vagy fali tartó. (Amikor nekem volt ilyenem, akkor magas állványom tartottam vagy polcon: akkor is fülmagasság felett volt kb 40-nel)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
B&W hangsugárzók
Inkább a hallgatási magasság fölé helyezd a háttereket.
Az itt ajánlottak szerint 30cm-el kell a fülmagasság fölé: http://www.thx.com/consumer/home-entert ... er-set-up/
Ha van segítséged akkor lehet próbálgatással is lehet kísérletezni, hogy eltalált az optimális magasságot.
Kinek mi a véleménye?
Előre is köszönöm.
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Nem feltétlen kell egy vonalban lennie. Lehet magasabban is picit megdöntve.
Nálam ilyeneken volt anno:
http://mediumkft.hu/shop/index.php?rout ... uct_id=119
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8985
B&W hangsugárzók
Nem feltétlen kell egy vonalban lennie. Lehet magasabban is picit megdöntve.
Nálam ilyeneken volt anno:
http://mediumkft.hu/shop/index.php?rout ... uct_id=119
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Swordfish76
- V.I.P.
B&W hangsugárzók
Kinek mi a véleménye?
Előre is köszönöm.
B&W hangsugárzók
Gratulálok. Örülhetsz neki, ha sikerült. Én sem hiszem, hogy ez nem lehet jó, csak nekem többször nem vált be, és ráadásul ez nem is azonnal derült ki, azért gondolom hogy némi veszélyei vannak.
A gyártóknak sem szokott elősre bejönni a modell, számtalan változtatást csinálnak, mire elégedettek lesznek vele. Erre számítok akor is, ha eléggé vakon belenyúlva én változtatok rajta valamit meg, vagy valaki ajánlkozik és megcsinálja, azon az alapon, hogy van erre jó kábele - az első nem valószínű hogy megfelel.
Vannak tesztelt, sok példányban eladott komplett modifikációs kittek adott típushoz, pl. a híres LS 3/5 a-hoz, az sem jön be mindenkinek.
Már bánom,hogy kidobtam azt a kábelnek nevezett förmedvényt ami benne volt.....kisujj körömnyi bipoláris kondenzátorok voltak benne....nincs miről beszélni.
Valahol a fórumon azt hiszem van a belsejéről kép,ha rá keresel megérted milyen a gyári megépítés....
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
B&W hangsugárzók
Pedig Én a B&W 602-t komolyan modifikáltam.
Audio Advance Hook belső kábelezés,Clarity és Mundorf Suprame kondik,bitumen csillapítás stb.
Bármikor odateszem a 602 S-mellé,mivel már megtörtént....
Nálam nem képezi vita tárgyát a modifikáció....működik és kész!
Gratulálok. Örülhetsz neki, ha sikerült. Én sem hiszem, hogy ez nem lehet jó, csak nekem többször nem vált be, és ráadásul ez nem is azonnal derült ki, azért gondolom hogy némi veszélyei vannak.
A gyártóknak sem szokott elősre bejönni a modell, számtalan változtatást csinálnak, mire elégedettek lesznek vele. Erre számítok akor is, ha eléggé vakon belenyúlva én változtatok rajta valamit meg, vagy valaki ajánlkozik és megcsinálja, azon az alapon, hogy van erre jó kábele - az első nem valószínű hogy megfelel.
Vannak tesztelt, sok példányban eladott komplett modifikációs kittek adott típushoz, pl. a híres LS 3/5 a-hoz, az sem jön be mindenkinek.
B&W hangsugárzók
Ebből látszik, a kábelek bele vannak kombinálva a hangképbe, nem véletlenül lettek kiválasztva sem gyártóra, sem átmérőre nézve. Ezért ilyen esetben részemről nem próbálkoznék átkábelezéssel. Az ember könnyen talál manapság tisztábban, simábban, részletezőbben szóló kábelt a VDH CS sorozatnál. De hogy a hangzás balanszát is pontosan úgy tudja beállítni, ahogy az eredetileg volt – feltéve, hogy az tetszett neki –, annak kicsi a valószínűsége.
Én már többször rontottam el ennél egyszerűbb, monitor-sugárzók átkábelezésével a hangot. Először tetszett, de aztán rájöttem, valami nem stimmel.
Pedig Én a B&W 602-t komolyan modifikáltam.
Audio Advance Hook belső kábelezés,Clarity és Mundorf Suprame kondik,bitumen csillapítás stb.
Bármikor odateszem a 602 S-mellé,mivel már megtörtént....
Nálam nem képezi vita tárgyát a modifikáció....működik és kész!
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
B&W hangsugárzók
Én is elgondolkodtam ezen.... tuningolásnak is mi a lényege? Kábelcsere, hangváltó ápgréééd, dobozcsillapítás és merevítés, aztán vagy tetszik, vagy nem. A gyári dobozokat megtervezték, megépítették és úgy jók ahogy vannak.... persze aki építeni akar magának, az pedig építsen.
Úgy tapasztaltam, hogy a hangsugárzó hangjának a része még a tüske is, amit a gyártó használ: ő erre hangolja.
Legalábbis az én CM8-om esetében így van. Többféle - nem kétlem, máshol remekül bevált - tüskét, alátétet kipróbáltam a gyári helyett, mert ez az egyik legegyszerűbb upgrade (ha súlyra nem is az, a dobozokat emelgetni), de egyik sem vált be. Annyira, hogy az eredetileg szép hangot elviselhetetlenné tették szinte, valahogy kiszárították. Több lett a részlet (van, aki lelkesedik a minél nagyobb felbontásért), de ennek súlyos ára volt, megintcsak felborult az egyensúly.
- Swordfish76
- V.I.P.
B&W hangsugárzók
Ebből látszik, a kábelek bele vannak kombinálva a hangképbe, nem véletlenül lettek kiválasztva sem gyártóra, sem átmérőre nézve. Ezért ilyen esetben részemről nem próbálkoznék átkábelezéssel. Az ember könnyen talál manapság tisztábban, simábban, részletezőbben szóló kábelt a VDH CS sorozatnál. De hogy a hangzás balanszát is pontosan úgy tudja beállítni, ahogy az eredetileg volt – feltéve, hogy az tetszett neki –, annak kicsi a valószínűsége.
Én már többször rontottam el ennél egyszerűbb, monitor-sugárzók átkábelezésével a hangot. Először tetszett, de aztán rájöttem, valami nem stimmel.
Én is elgondolkodtam ezen.... tuningolásnak is mi a lényege? Kábelcsere, hangváltó ápgréééd, dobozcsillapítás és merevítés, aztán vagy tetszik, vagy nem. A gyári dobozokat megtervezték, megépítették és úgy jók ahogy vannak.... persze aki építeni akar magának, az pedig építsen.
B&W hangsugárzók
A 800 sorozatban ezek a kábelek vannak:
Magassugárzó: VDH CS 16
Középsugárzó: VDH CS 14
Mélysugárzó: VDH CS 12
B&W hangsugárzók
Tessék, lefényképeztem neked (802D):
Nagyon köszönöm. Érdekes, az én CM8-asomban (1. széria) a banán aljzat belül szintén vdh cs: a vastagabb cs 12., és ha jól emlékszem a mélysugárzók is ezzel vanak szerelve. A többit nem tudom.
(Megjegyzem, ezt a kábelt már évtizedek óta forgalmazzák.)
A 800 sorozatban ezek a kábelek vannak:
Magassugárzó: VDH CS 16
Középsugárzó: VDH CS 14
Mélysugárzó: VDH CS 12