Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Bose, HK kompaktokat Media Marktban meg tudsz hallgatni,ha van rá lehetőséged,legalábbis a westendben volt mindkettő.
Itt Debrecenben nem sok minden van sajnos...Bose csak lifestyle van a nagyaon drága( 800 e ) ami feljetős...hk-t talán megtudok sasolni egy bemutatóteremben...
Továbbá nálunk bevált a csöves esetében a "jujjuj forró" kifejezés használata
Na ez jó....
Biztos megtanulná, de már döntöttünk és kell egy kisebb rendszer....
Hú félre ne érts,nem akarok a nevelésbe beleszólni.Nálunk van egy 5 és egy 1,5 éves srác,tehát most csináltam végig,amit ti most kezdenétek.
Soha nem volt gond egyik gyerkőccel sem.Tényleg hamar megtanulták,hogy mihez szabad és mihez nem szaba nyúlni.Ezt komolyan mondom,párszor kellett szólni és már tudták is,hogy az nem az övék és békénhagyták.Még a surr hangfalakat sem piszkálták,pedig a szoba adottsága miatt az egyik könnyedén elérhető az ülőgarnitúráról,amin előszeretettel megy hancúrozás.
Szóval szerintem ha csak emiatt cserélnél,akkor ne tedd!
Köszönöm a jó szándékot, de mindenképp el kell pakolni mert nagyon kevés a helyünk.....Ezt már eldöntöttük, csak azt nem, hogy mi legyen.....:-)
Kicsi a helyünk és ha mozgás lesz akkor mindenképp útban lesznek a dobozok....de köszönöm a jó tanácsot....mindenképp kell egy másik kisebb rendszer...ebben segítsetek mi legyen....
Bose, HK kompaktokat Media Marktban meg tudsz hallgatni,ha van rá lehetőséged,legalábbis a westendben volt mindkettő.
Hasonló cipőben jártam én is nem is olyan régen. Nálunk a "járóka" nevű fejlesztés működött, majd később a "nevelés". Mindkettő nagyon sokat hozott a rendszer hangján.
Viccet félretéve: vigyázni fogtok ő pedig megszokja, ha nem ugrasz és tiltod, hogy babráljon, hanem megmutatod neki, és elmúlik a varázsa.
Kicsi a helyünk és ha mozgás lesz akkor mindenképp útban lesznek a dobozok....de köszönöm a jó tanácsot....mindenképp kell egy másik kisebb rendszer...ebben segítsetek mi legyen....
A motion 4 amit írtam 150 ezer párban.
De ha 2 pár kell, még ha center nem is plusz egy sub az már sok nekem....de az biztos, hogy egy ilyennel nem nyúlnék mellé....
Hasonló cipőben jártam én is nem is olyan régen. Nálunk a "járóka" nevű fejlesztés működött, majd később a "nevelés". Mindkettő nagyon sokat hozott a rendszer hangján.
Viccet félretéve: vigyázni fogtok ő pedig megszokja, ha nem ugrasz és tiltod, hogy babráljon, hanem megmutatod neki, és elmúlik a varázsa.
Továbbá nálunk bevált a csöves esetében a "jujjuj forró" kifejezés használata
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA 6C33C SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek (saját DIY), EWA LS-40
Róbert veszel ilyet és még a maradék pénzből jut játszótársakra is pl.: is gidákat....
Hú félre ne érts,nem akarok a nevelésbe beleszólni.Nálunk van egy 5 és egy 1,5 éves srác,tehát most csináltam végig,amit ti most kezdenétek.
Soha nem volt gond egyik gyerkőccel sem.Tényleg hamar megtanulták,hogy mihez szabad és mihez nem szaba nyúlni.Ezt komolyan mondom,párszor kellett szólni és már tudták is,hogy az nem az övék és békénhagyták.Még a surr hangfalakat sem piszkálták,pedig a szoba adottsága miatt az egyik könnyedén elérhető az ülőgarnitúráról,amin előszeretettel megy hancúrozás.
Szóval szerintem ha csak emiatt cserélnél,akkor ne tedd!
Sziasztok,
Jó lenne egy kis segítség aki jártas mikro rendszerek terén. Született egy kisbabánk nem olyan régen és a mostani( viszonylag komoly )rendszer helyett egy kis egybe rendszer kellene. Fontos, hogy ne legyenek nagyok a hangfalak elöl sem. 5.1 kellene. Kb 20-25 m2 a helyiség. Nézten a boston rendszereket, canton mx, bose acoustimad harman, onkyo kis 5.1 dobozait de nincs velük tapasztalatom. Esetleg valami hangprojektoros megoldás is szóba jöhet. Aki tud segíteni azzal, hogy ha már ilyesmiket hallgatott és küld egy tel számot privátban, visszahívom mert nagy segítség lenne.
Köszi előre is
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
A keretet 200-nál meghúznám a dobozok terén de inkább kevesebbet akarnék költeni, így szerintem a martin logan és hasonló szintű gyártók nem férnek bele.
A motion 4 amit írtam 150 ezer párban.
De jó, hogy ilyen sokan írtatok. Nagyon köszönöm. Többen kérdeztétek, hogy milyen van most, ami a következő: jamo c807-c803-c80 és egy velodyne hgs 12 sub. Hozzá egy rotel rsp 1570 proci egy végfokkal 5 monoblokkos felépítéssel.
Az biztos, hogy a nagy hangfalakat cserélni akarom, mert a kis tünemény most lesz féléves és jön a kúszás-mászás:-)
Ami lényeg, hogy ne legynek nagyok a dobozok és a körülményekhez képest jó hangot produkáljanak. Inkább csak halljuk és ne lássuk őket:)
Ez lenne a nappaliba a végleges rendszer( filmre, zenére, bulira, rádióra,tévére, mindenre) mert a nagy rendszernek külön szobát szeretnék később.
A harman hkts-t én is néztem( nem nagy, jó árban, és még igényes a kinézete is). Ami még tetszik az a bose acoustimas és a boston mikro rendszere, de sajnos nem hallottam ezeket sem. Egybe rendszernek jónak tűnik a pio lx 01 rendszere( régen nagyon drága volt de most 80 körül van már a szett)
A keretet 200-nál meghúznám a dobozok terén de inkább kevesebbet akarnék költeni, így szerintem a martin logan és hasonló szintű gyártók nem férnek bele.
A cantonokról olvastam, hogy elég jók( én mx szériát láttam, illetve a canton plus x és canton plus s típusokat)
Szimpatikusak az advance acoustic kubik 1, cambridge audio mini monitor dobozai,vagy valmami egyéb mini monitor is jó lehet.
A sony pascalt is mondják többen de nekem az elég csűnácskának tűnik:)
Esetleg ha van valakinek ilyesmi rendszere és meg lehetne hallgatni az is nagyon jó lenne.
Várom továbbra is ötleteket....már nem sok időm van:-)
De a Bower-nek is van jó kis rendszere.
Atlantic technology, paradigm,martin motion,
És ilyesmibe gondolkodnék valami tényleg jó sub-val mert az lesz az egyik legfontosabb hogy tényleg jól kiegészítse a kicsiket.de bubu féle kis szett is jó lett volna neked az MJ.
Azért van pár lehetőség csak ár kérdése.
A canton cd szériát ajánlom.
Azok nagyon jók.Bose Hk hkts messze elmarad tőle.
Vagy ha a cd-t nem tudsz jó árban szerezni akkor is van egy két megoldás.
Van 2 brutál jó hangprojectora.
De ha ajánlhatók esetleg :
Quad, martin logan, vagy esetleg thx rendszerek.
Mind jobbak mint a kiszemeltek.
Mivel a keretet nem ismerem azért sok a lehetőség.
Boston, paradigm, a kis sony pascal, canton cd,.
Aztán ott a kis méretü dobozok
Quad, canton chrono, nubert!!!!,martin logan,
Thx rendszer a falra és akkor az még késöbb is maradhat.
Vagy ha csak muszályból akarsz mozizni akkor hkts.
Én nem hiszem hogy muszály lecserélni a mostanit.
Van még pár év mire utba lesznek a dobozok.
Ráérsz majd késöbb válogatni és addigra csak kidobnak még új és jó kis szetteket.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Sziasztok,
Jó lenne egy kis segítség aki jártas mikro rendszerek terén. Született egy kisbabánk nem olyan régen és a mostani( viszonylag komoly )rendszer helyett egy kis egybe rendszer kellene. Fontos, hogy ne legyenek nagyok a hangfalak elöl sem. 5.1 kellene. Kb 20-25 m2 a helyiség. Nézten a boston rendszereket, canton mx, bose acoustimad harman, onkyo kis 5.1 dobozait de nincs velük tapasztalatom. Esetleg valami hangprojektoros megoldás is szóba jöhet. Aki tud segíteni azzal, hogy ha már ilyesmiket hallgatott és küld egy tel számot privátban, visszahívom mert nagy segítség lenne.
Köszi előre is
martin logan motion 4 falra szerelve. és még jól is szól. nem kicsit.
Sziasztok,
Köszi előre is
szia.
én sokáig harman hkts 16-ot használtam, és kompakthoz képest bőven meg voltam vele elégedve egy 25m2-es nappaliban.a bose még jobb bár árban sem 100e. a canton , onkyo stb szerintem felejtős.JBL-ben sem rosszak a kompaktok, bár a régi cinema 500-at kisebb helyiségben használtam.
Sziasztok,
Köszi előre is
Szerintem egy BOSE acoustimass-al nem hibázol nagyot. Használtan ki lehet fogni elég jó árban, bár zenehallgatásra csak korlátozottan alkalmas. E mellett a Harman HKTS lehet egy elfogadható alternatíva.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8978
Sziasztok,
Köszi előre is
Szerintem egy BOSE acoustimass-al nem hibázol nagyot. Használtan ki lehet fogni elég jó árban, bár zenehallgatásra csak korlátozottan alkalmas. E mellett a Harman HKTS lehet egy elfogadható alternatíva.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sziasztok,
Köszi előre is
Szia Köszi szépen. A Yamaha R-N 500 hoz melyik Triangle sugárzót javasolnád?
A Triangle hangsugárzóira egyöntetűen érvényes a magas érzékenység és az erősítőbarát impedancia menet, én nagy elismeréssel tudok nyilatkozni róluk, tartós tapasztalatom a Celius 202-vel van, de jópár egyéb típust is ismerek és az előzőek alapján mondom, hogy akármelyik , régi vagy új, modellt próbálsz ki, az erősítőd biztosan meg fog táltosodni.
- StylePainter
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Elég ritka hangfal, bár sosem lehet tudni, hogy van-e valakinek vele tapasztalata. Jótanácsként írtam (viccelődve), hogy inkább vásárlás előtt kellene érdeklődni, de ha neked tetszik, akkor szerintem ne foglalkozz mások esetleg negatív véleményével, mert nem mi, hanem te fogod hallgatni, kár lenne elvenni valakinek az örömét, az csúnya dolog.
Én is viccelődve vettem az írásod! Nem is gondoltam, hogy esetleg firkálásból írnád! Már várom, hogy itt legyenek! Nagyon tetszenek! Szerintem nagyon szépek! Már csak a ,,család,, többi tagját kellene beszerezni hozzá...
Onkyo DR-90 Amp/DVD, Panasonic SA-HE75, Onkyo TX-NR626, Onkyo A-9030, Auna Tube 65, Kenwood KA-770D, Harman/Kardon PM 635i, JVC RX-206, ( Sony MHC-BX5 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> ) plusz még egy két régebbi gép! (Toshiba, Technics, Marantz, Sony, DIY Tube Amp stb...). Onkyo DX-7110 CD, Onkyo DX-730 CD, Onkyo DX-6930 CD, Harman/Kardon HD 970 CD, Marantz 57 MK II CD, Panasonic S47 DVD, Samsung BD-H5500 Blu-ray, Technics SB-M500, Onkyo SC-360, Taga Harmony TAV-906S, Denon SC-400S, Koda AV-860 5.0, Mordaunt Short Carnival HTS 5.0+Carnival 7 sub, Eltax Monaco HT-8002 5.0+REL Strata II sub. Samsung 42" LCD ( jelenleg sajnos másra nincs lehetőség) Sony MDR-V55 headphone. JBL J55 headphone. DIY Onkyo DX-7110 CD HTPC... Harman/Kardon AVR80 THX, Koda SW10A. Jah és persze a UPC Mediabox HD... /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> Meg egy két apróság! /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- füci
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Sziasztok!
Elektronikus zenéhez keresek hangfalakat. Főleg hardstyle, trance, tech house, deep house zenéket hallgatok, ezért fontos lenne, hogy feszes jó minőségű mélyeket kapjak. Forrás pc (jriver), dac Benchmark dac1 usb.
Erősítő tipp/ajánlat is jöhet, vagy akár szett egyben is. Teljes keret 800e.
Előre is köszönöm!
Szia!
Bocs ,hogy kicsit későn írok de látom mi érdekel - én neked Cerwin Wegát javasolnék néz szét most is behozzák. - Jó árban ,kb 3-4hét átfutással ennek a zenei stílusnak
tökéletes . Akár a Ve-12f vagy Xls-12 ill a sorozat tagjai !!! Vagy használtan akár itt a fórumon mx400 . Nekem volt mx250-em , ve-12f -em tudom miről beszélek a 400-as brutál
lehet . Akár fóliázni is lehet ha újjá akarja varázsolni valaki vagy más színt szeretne ....
- AGE-T
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Sziasztok!
Elektronikus zenéhez keresek hangfalakat. Főleg hardstyle, trance, tech house, deep house zenéket hallgatok, ezért fontos lenne, hogy feszes jó minőségű mélyeket kapjak. Forrás pc (jriver), dac Benchmark dac1 usb.
Erősítő tipp/ajánlat is jöhet, vagy akár szett egyben is. Teljes keret 800e.
Előre is köszönöm!
Ezt hol tudnám egyben vajh meghallgatni? És milyen erősítőt kellene elé kötnöm?
Klipsch R28F
Klipsch R112SW
Erősítőből talán ez: Advance Acustic X-A160
- StylePainter
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Nem értelek, ha egyszer megvetted, akkor minek vagy kíváncsi negatív véleményekre? Főleg úgy, hogy azt írod, hallottad, és tetszik is. Ez nem egy szado-mazo oldal, itt vásárlás előtt szokás kérdezni.
Hát csak érdeklődtem hátha valakinek van vele valami rossz tapasztalata! Sokat nem hallottam szólni csak hébe hóba ilyen fél órákat, de azok alapján nekem rendben volt! Régóta tetszik ez a sugárzó csak eddig soha nem akarta eladni az illető... most, hogy igen megkeresett! Na mindegy is! Köszi azért!
Onkyo DR-90 Amp/DVD, Panasonic SA-HE75, Onkyo TX-NR626, Onkyo A-9030, Auna Tube 65, Kenwood KA-770D, Harman/Kardon PM 635i, JVC RX-206, ( Sony MHC-BX5 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> ) plusz még egy két régebbi gép! (Toshiba, Technics, Marantz, Sony, DIY Tube Amp stb...). Onkyo DX-7110 CD, Onkyo DX-730 CD, Onkyo DX-6930 CD, Harman/Kardon HD 970 CD, Marantz 57 MK II CD, Panasonic S47 DVD, Samsung BD-H5500 Blu-ray, Technics SB-M500, Onkyo SC-360, Taga Harmony TAV-906S, Denon SC-400S, Koda AV-860 5.0, Mordaunt Short Carnival HTS 5.0+Carnival 7 sub, Eltax Monaco HT-8002 5.0+REL Strata II sub. Samsung 42" LCD ( jelenleg sajnos másra nincs lehetőség) Sony MDR-V55 headphone. JBL J55 headphone. DIY Onkyo DX-7110 CD HTPC... Harman/Kardon AVR80 THX, Koda SW10A. Jah és persze a UPC Mediabox HD... /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> Meg egy két apróság! /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Ejnye, kimber, ejnye. Ilyenkor ilyeneket szokás írni: "hú, ennyiért nagyon jól jársz vele", meg: "kár, hogy nem én vettem meg", és: "ennyiért ajándék volt egy ilyen állapotú, ritka hangsugárzó-pár", meg hasonlókat.
Vegyél másik erősítőt inkább, vagy egy Triangle doboz talán javíthat a helyzeten.
Szia Köszi szépen. A Yamaha R-N 500 hoz melyik Triangle sugárzót javasolnád?