Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
Az én barátnőm nem nagyon értékeli a mozi szenvedélyem. mondom neki: most vettem front nagy qrva jó, háttér mégjobb... erősítő 7.1 uuu hogy szól... erre ő: nézünk romantikus filmet? na mondom az biztos kihasználja a jbl-eimet.
Hali DieHard nem mondom hogy cserére érett a csaj de!? Férre a viccel neked E90 van ugye?
Nem cserélem. anyós jól főz... . nincs e90-em. most vagyok válaszuton, hogy 90, vagy 80. amugy én is megnézem a romantikus filmet, de ha együtt kell nézelődnünk, akkor valami jó mesét választok.
Kihangsújozom csk Vicc volt Azért kérdeztem az E 90 felöl mert megvan a cabinet felépítés rajzom. Szinte az összes northridge E -ről megkaktam.
tudom hogy csak viccletlél. én is. anyós rulez.
kérdés: jbl-ek 8ohmosak erősitőn mit állítsak. sp impedance minimum 4 vagy 6ohm?
Jbl
Az én barátnőm nem nagyon értékeli a mozi szenvedélyem. mondom neki: most vettem front nagy qrva jó, háttér mégjobb... erősítő 7.1 uuu hogy szól... erre ő: nézünk romantikus filmet? na mondom az biztos kihasználja a jbl-eimet.
Hali DieHard nem mondom hogy cserére érett a csaj de!? Férre a viccel neked E90 van ugye?
Nem cserélem. anyós jól főz... . nincs e90-em. most vagyok válaszuton, hogy 90, vagy 80. amugy én is megnézem a romantikus filmet, de ha együtt kell nézelődnünk, akkor valami jó mesét választok.
Kihangsújozom csk Vicc volt Azért kérdeztem az E 90 felöl mert megvan a cabinet felépítés rajzom. Szinte az összes northridge E -ről megkaktam.
Jbl
Jbl
Srácok ezen nem kell kiakadni, én is állandóan rajzfilmet nézek az aszonnyal.
Jbl
Jbl
Jbl
Ha tudja valaki a Northridge E250P -benn mijen sorozatsámú woofer van meg esetleg az ellenállása mekkora, tegyemeg hogy leírja. Köszi
Jbl
Eljött a nap, semmit sem kell csinálnom kizárólar zenéthalgatni és netezni. Most ébredtem és mit láttam eik a hó
Jbl
Aludni tuti nem lehetne mellete
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Jbl
Hát nem mondom... a 20cm, az 20cm.(Bocs a névért.)
Én nemtalálok rájta 20cm-ert ha a wooferekre gondolsz azok 25-ösek és nagyon tudnak szólni nameg szerintem szépen is
Igaz, én emlékeztem rosszul, az E100-ason tényleg 2x25 van.
Usher - Valhalla - Emotiva
Jbl
Én nemtalálok rájta 20cm-ert ha a wooferekre gondolsz azok 25-ösek és nagyon tudnak szólni nameg szerintem szépen is
Ja lehet hogy a tlx150-esre gondolsz azok tényleg 20 centisek. Ha így van akkor bocsi az előzöért.
Jbl
Jbl
Hi-Hi! Ez tényleg volt. Egyébként lo fo-ra.
Főnököm fo_lo lessz az, de nem ez a lényeg. Dehogy találtam benne hibát csak tudod azt mondják az okosok ameddig egy hangszóró kicsitis torzít addig mem tökéletes. Nomeg aztis mondják az okosok még nincs olyan hangszóró ami ne torzítana egy kicsit. Nemtudom mi az igasság de én erre alapoztam. Egyépként nézz rá mi kifogásom lehetne ,ha komojan lenne én vetném magamra az első követ
Jbl
Hi-Hi! Ez tényleg volt. Egyébként lo fo-ra.
KisMarci!
Minden kezdet nehéz, de ne add fel!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Jbl
ON: QUOTE, mi az, amit hibásnak találsz az E100-asban? (Ha lenne pénzem én is inkább azt vennék E60 helyett...)
Kire gondoltál? A QUOTE (idézet) minden nicknév elött ott van.
Jbl
Hali! (Közben regisztráltattam magam)
Csak poénkodtam ezzel a bazi nagy piramissal (Ti10K), szerintem "egyáltalán nem néz ki jól", már ha valakinek a kinézet számít. Nekem alapból az elülső reflexnyílások miatt tetszett meg a NORTHRIDGE E széria, mert egy kisebb szobában tényleg nem mindegy mennyire tudod a falhoz tolni.
OFF: Az előző szettnél (még Kelet-Berlinből, ha emlékszik ilyenre valaki), anyám takarításnál folyamatosan a falhoz tolta a cuccokat. A csúcs az volt, mikor egyszer a kábeleket is kihúzkodta, "mert csak fogják a port".
ON: QUOTE, mi az, amit hibásnak találsz az E100-asban? (Ha lenne pénzem én is inkább azt vennék E60 helyett...)
Usher - Valhalla - Emotiva
Jbl
Nagyon szemezek ezzel az E250P-vel (hogy ontopic maradjak ) , de kicsit sokallom érte az itthoni 128k árat. Esetleg megpróbálnám külföldről megvenni 2/3-ad(!) áron, vagy ne ragaszkodjak a meglévő set-emmel azonos sorozatú subhoz, és vegyek pl. hasonló tudású, de olcsóbbat? Pl. Yamaha (az meg menne az erősítőhöz ) YST-315 70k körül....? Esetleg más???
Én sem fogok ezt a szubot megvenni, pedig ez illene leginkább a rendszerembe, de engem nem győzött meg a hangja.
fo_lo: ez nagy hiba volt, de egyébként én is kényesen ügyelek arra, milyen jezőkkel illetem a hangfalat, amikor asszonypajtás is otthon van.
Jbl
Nagyon szemezek ezzel az E250P-vel (hogy ontopic maradjak ) , de kicsit sokallom érte az itthoni 128k árat. Esetleg megpróbálnám külföldről megvenni 2/3-ad(!) áron, vagy ne ragaszkodjak a meglévő set-emmel azonos sorozatú subhoz, és vegyek pl. hasonló tudású, de olcsóbbat? Pl. Yamaha (az meg menne az erősítőhöz ) YST-315 70k körül....? Esetleg más???
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Jbl
Az EC25/EC35-nek is hátul van a reflex nyílása.Nekem most már szerencsére a TV tetején van szabadon, de egy időben csak a TV állvány zárt polcába tudtam betenni, ott nem volt az igazi.
A hátsó reflex nyílás az egész Quadral sorozatra érvényes. (Bocs, pongyolán fogalmaztam)
E60-nak viszont elől van, így talán jobban kitudná futni magát.
Jbl
Engem is érdekelne egy E60 + E20 + center szett.Jelenleg van egy pár Quadral hangfalam.
Érdemes cserélni? QLX centerét több helyen lehúzták, illetve hátul van a reflex nyílása.
Faltól nagyon nem tudom elhúzni.
Kösz!
Az EC25/EC35-nek is hátul van a reflex nyílása.
Nekem most már szerencsére a TV tetején van szabadon, de egy időben csak a TV állvány zárt polcába tudtam betenni, ott nem volt az igazi.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Jbl
Köszönöm a negnyugtatást a párom szerint jobban szeretem a JBL falakat mint őt. Egyépként most egy 12 m2 es szobában lakunk de építkezünk és az új lakás első szempontja a nappalibann való falak ehejezése anappali mérete 5x4,6. Ja nyillászárok csak a legfontosabb hejeken, nekem ne zörögjenek!!!
Ilyen kijelentéseket én is szoktam hallani nagyritkán. Általában úgy oldom meg a dolgot, hogyha veszek valamit a házimozihoz, akkor azzal párhuzamosan életem párja is kap valamit. Szerncsére ő támogat, annak ellenére, hogy nem igazán érti miért költök egy "drótra" tízezer forintokat.
Nállunk is ez megy de neki BMW -t kellene vennem, de tudod hogyvagyok ezzel mjd azt is telepakolom JBL -el legutulsó huzásom például az volt mikor este fürdés után megy a hangfal előtt a striptiz énmeg megszulalok, de szép ez az E100-as: Állitolag összetörten a női mivoltát. Gondolhatod micsoda bocsánatkérő hadműveletbe kellett kezdenem.