Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
-
Vendég
Jbl
Igen. Igazad lehet. Minden annyit ér amennyit adnak érte. Nekem messze nem ért meg 1M-t vagy többet, arról nem is beszélve, hogy azért nem voltak "gyári " állapotúak. A saját aktív crossovere hiányos volt, a mélyeket újra peremezték, de nem a saját peremmel, hanem papír peremmel, a ház meg volt furkálva oldalról, mert egy gyártott állványra volt rögzítve stb. Szóval megmaradt továbbra is az álmok szintjén.....
Egy ilyen doboz nekem is csak álom marad, másrészt a szobám amúgy sem bírna el akkora hangfalakat.
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2857
Jbl
Tudod az a baj, hogy sajnálod rá a pénzt. Az a két doboz ha jól tudom elég hamar el is kelt, tehát a baj nem az 1,5m-ós árral volt szerintem.
El kell fogadni, hogy az annyiért megy és pont. Ha nem tetszik mást kell venni. Az az ár nekem sem tetszett mert szívesen megvettem volna 4-500ezerért, nade ez nem így működik. Itt már nem kell racionalitást keresni az árazás mögött.
Igen. Igazad lehet. Minden annyit ér amennyit adnak érte. Nekem messze nem ért meg 1M-t vagy többet, arról nem is beszélve, hogy azért nem voltak "gyári " állapotúak. A saját aktív crossovere hiányos volt, a mélyeket újra peremezték, de nem a saját peremmel, hanem papír peremmel, a ház meg volt furkálva oldalról, mert egy gyártott állványra volt rögzítve stb. Szóval megmaradt továbbra is az álmok szintjén.....
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
-
Vendég
Jbl
Hoppácska!
Kis Hazánkban milyen kincsek vannak:
http://olx.hu/hirdetes/jbl-hangfal-ID2T ... 5075d33db3
JBL 4355. Kb. két éve volt már 2 pár(!) eladó kis hazánkban, voltam is megnézni őket, de nem tudtunk megegyezni. Ha jól emlékszem a Hungrarotoné volt, majd átkerült valamelyik kisebb stúdióba, ahonnan lecserélték őket. Lehet, hogy ez az egyik pár. Az a baj, hogy valaki látta a Kenrick Sound és Audiomarkt web oldalán, hogy mennyiért lehet eladni Japánban és esetleg Nyugat Európábna és vérszemet kapott, azt gondolják, hogy ezért itthon is el lehet kérni érte ugyan annyit.....
Tudod az a baj, hogy sajnálod rá a pénzt. Az a két doboz ha jól tudom elég hamar el is kelt, tehát a baj nem az 1,5m-ós árral volt szerintem.
El kell fogadni, hogy az annyiért megy és pont. Ha nem tetszik mást kell venni. Az az ár nekem sem tetszett mert szívesen megvettem volna 4-500ezerért, nade ez nem így működik. Itt már nem kell racionalitást keresni az árazás mögött.
- Tctronic
- Beköltözött

Jbl
Hoppácska!
Kis Hazánkban milyen kincsek vannak:
http://olx.hu/hirdetes/jbl-hangfal-ID2T ... 5075d33db3
JBL 4355. Kb. két éve volt már 2 pár(!) eladó kis hazánkban, voltam is megnézni őket, de nem tudtunk megegyezni. Ha jól emlékszem a Hungrarotoné volt, majd átkerült valamelyik kisebb stúdióba, ahonnan lecserélték őket. Lehet, hogy ez az egyik pár. Az a baj, hogy valaki látta a Kenrick Sound és Audiomarkt web oldalán, hogy mennyiért lehet eladni Japánban és esetleg Nyugat Európábna és vérszemet kapott, azt gondolják, hogy ezért itthon is el lehet kérni érte ugyan annyit.....
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- Tctronic
- Beköltözött

Jbl
És ilyet?
http://www.ebay.com/itm/Custom-Vintage- ... 6271&rt=nc
Jó kis cucc, de nem gyári. Az biztos hogy régen se volt olcsó, de most már nem tudják mit kérjenek a "vintage" JBL-ekért.
Jbl
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Jbl
Ilyet még nem is láttam...
Most valamikor megyek meghallgatni egy 4430-ast.
Az elmúlt 5 évben én sem láttam ilyet, nem is értem ez hogy került elő. Biztos nagyon ritka.
Na arra kíváncsi leszek, bár azok már nem egy asszonybarát méretű dobozok
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9771
Jbl
Ilyet még nem is láttam...
Most valamikor megyek meghallgatni egy 4430-ast.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
-
Vendég
Jbl
Gratulálok!
Ezek szerint sikerült. Most akartam átküldeni egy új hirdetést neked, de akkor nem teszem.
Mit találtam ma. JBL L200 T3. ránézésre a 4425 szobai változata lehet....
-
Vendég
Jbl
Gratulálok!
Ezek szerint sikerült. Most akartam átküldeni egy új hirdetést neked, de akkor nem teszem.
Igen tegnap megérkezett, de azért köszönöm!
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jbl
Az új év már boldogan kezdődik
Gyűlnek a Parasoundok a JBL-hez.
Gratulálok!
Jbl
Igen mondjuk sokaktol hallottam hogy a jbl hangfalakhoz ezé a hk erositok illenek a legjobban jo hulye voltam hogy anno a sractol akitol a hangfalat vettem nem vettem meg az erositit is hozza huszonotbe helyette vettem 110ert a pio házimozi erősítőt amikor csak zenére kene kb a cucc dehat nem ertettem hozza most sem ertek csak próbálok tanulgatni
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ADt%C5%91/
Jbl
Igen mondjuk sokaktol hallottam hogy a jbl hangfalakhoz ezé a hk erositok illenek a legjobban jo hulye voltam hogy anno a sractol akitol a hangfalat vettem nem vettem meg az erositit is hozza huszonotbe helyette vettem 110ert a pio házimozi erősítőt amikor csak zenére kene kb a cucc dehat nem ertettem hozza most sem ertek csak próbálok tanulgatni
Ez pont jó lett volna neked:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... on-hk-680/
Jbl
-
Vendég
Jbl
Mivel nem akartál 30ért egy HK 680ast ami 95ös így vegyél újonnan valami csoda denont .Aztán majd ha már elégedett vagy vigyél haza kölcsönbe egy HK 680ast és hallgasd meg.
A fejed a falba fogod verni.A legjobb integráltjuk a modern érából a hk680.
Az a kis lapos hangú denon pont hogy sehol nincs.De legaább új és lesz a használtpiacon friss árú.
Egy jbl e 80 northeidge hangfalhoz egy 8 ohm 2*50w denon erosito pma 710 se eleg vagy nezzek inkabb 2*100w erositot(mindenképp sztereo erositorol van szo)
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jbl
Egy jbl e 80 northeidge hangfalhoz egy 8 ohm 2*50w denon erosito pma 710 se eleg vagy nezzek inkabb 2*100w erositot(mindenképp sztereo erositorol van szo)
Úgy gondolom találnál jobb választást is a 710 AE? (se létezéséről nem tudok) nél, Hangzásban és teljesítményben sem nagy szám.
Jbl
-
Vendég
Jbl
Ezt meg tudom erősíteni! Szerintem is jó választás lehet!
Ha az eladó nem gondja meg magát talán kedden már hallgathatok parasound dacot is. Bár az dac-előfokom kisebb széria, mint ami a képen van
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jbl
Szépséges Parasound szett, olcsó-jó megoldás JBL-ekhez Kár, hogy nem az enyém
Ezt meg tudom erősíteni! Szerintem is jó választás lehet!
-
Vendég
Jbl
Szépséges Parasound szett, olcsó-jó megoldás JBL-ekhez Kár, hogy nem az enyém
Ma volt szerencsém hallani egy 4430-as párt:
Kellő erősítéssel hihetetlen és számomra eddig ismeretlen méreteit ismerhettem meg a dinamikának, basszusnak. Úgy éreztem magam, mint egy koncerten.
Az olyan zenéken pedig, mint Billy Idol White wedding vagy a Queen A kind of magic szenzációsan jól teljesített. Ez egy egészen más világ, mint a kis Monitor Audio-m.
Kezdem érteni a JBL fanokat...
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 463
Jbl
Ma volt szerencsém hallani egy 4430-as párt:
Kellő erősítéssel hihetetlen és számomra eddig ismeretlen méreteit ismerhettem meg a dinamikának, basszusnak. Úgy éreztem magam, mint egy koncerten.
Az olyan zenéken pedig, mint Billy Idol White wedding vagy a Queen A kind of magic szenzációsan jól teljesített. Ez egy egészen más világ, mint a kis Monitor Audio-m.
Kezdem érteni a JBL fanokat...
Újratervezés
- Giorgio12
- V.I.P.

- Értékelés: 392
Jbl
ezzel csak egy baj van nincs nagyon kedvem megvenni egy 1995ben gyártott erősitőt valakitől 30 000 forintért
Ezzel meg mi a baj? Lehet, hogy azok tovább fognak tartani, mint a házimozi erősítőd.
30-40-50 ezerért simán tudsz olyan erősítőt venni, ami jóval túlmutat a hangsugárzóidon.
- svan
- Fórumlakó

- Értékelés: 185
Jbl
Nekem is van E80-asom, nem a mélynyomó hiányzik mellőle az 100%, hanem egy jó sztereó erősítő. Én mondjuk inkább mozizok rajta egy onkyo nr807-el hajtva, ezzel sem domborít zenén..
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1