Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jbl

Vendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igen. Igazad lehet. Minden annyit ér amennyit adnak érte. Nekem messze nem ért meg 1M-t vagy többet, arról nem is beszélve, hogy azért nem voltak "gyári " állapotúak. A saját aktív crossovere hiányos volt, a mélyeket újra peremezték, de nem a saját peremmel, hanem papír peremmel, a ház meg volt furkálva oldalról, mert egy gyártott állványra volt rögzítve stb. Szóval megmaradt továbbra is az álmok szintjén.....

Egy ilyen doboz nekem is csak álom marad, másrészt a szobám amúgy sem bírna el akkora hangfalakat. 

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2857

Jbl

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Tudod az a baj, hogy sajnálod rá a pénzt. Az a két doboz ha jól tudom elég hamar el is kelt, tehát a baj nem az 1,5m-ós árral volt szerintem. 
El kell fogadni, hogy az annyiért megy és pont. Ha nem tetszik mást kell venni. Az az ár nekem sem tetszett mert szívesen megvettem volna 4-500ezerért, nade ez nem így működik. Itt már nem kell racionalitást keresni az árazás mögött. 

Igen. Igazad lehet. Minden annyit ér amennyit adnak érte. Nekem messze nem ért meg 1M-t vagy többet, arról nem is beszélve, hogy azért nem voltak "gyári " állapotúak. A saját aktív crossovere hiányos volt, a mélyeket újra peremezték, de nem a saját peremmel, hanem papír peremmel, a ház meg volt furkálva oldalról, mert egy gyártott állványra volt rögzítve stb. Szóval megmaradt továbbra is az álmok szintjén.....
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Vendég

Jbl

Hoppácska!

Kis Hazánkban milyen kincsek vannak:

http://olx.hu/hirdetes/jbl-hangfal-ID2T ... 5075d33db3

JBL 4355.  Kb. két éve volt már 2 pár(!) eladó kis hazánkban, voltam is megnézni őket, de nem tudtunk megegyezni. Ha jól emlékszem a Hungrarotoné volt, majd átkerült valamelyik kisebb stúdióba, ahonnan lecserélték őket.  Lehet, hogy ez az egyik pár. Az a baj, hogy valaki látta a Kenrick Sound és Audiomarkt web oldalán, hogy mennyiért lehet eladni Japánban és esetleg Nyugat Európábna és vérszemet kapott, azt gondolják, hogy ezért itthon is el lehet kérni érte ugyan annyit.....

Tudod az a baj, hogy sajnálod rá a pénzt. Az a két doboz ha jól tudom elég hamar el is kelt, tehát a baj nem az 1,5m-ós árral volt szerintem. 
El kell fogadni, hogy az annyiért megy és pont. Ha nem tetszik mást kell venni. Az az ár nekem sem tetszett mert szívesen megvettem volna 4-500ezerért, nade ez nem így működik. Itt már nem kell racionalitást keresni az árazás mögött. 

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött

Jbl

Hoppácska!

Kis Hazánkban milyen kincsek vannak:

http://olx.hu/hirdetes/jbl-hangfal-ID2T ... 5075d33db3

JBL 4355.  Kb. két éve volt már 2 pár(!) eladó kis hazánkban, voltam is megnézni őket, de nem tudtunk megegyezni. Ha jól emlékszem a Hungrarotoné volt, majd átkerült valamelyik kisebb stúdióba, ahonnan lecserélték őket.  Lehet, hogy ez az egyik pár. Az a baj, hogy valaki látta a Kenrick Sound és Audiomarkt web oldalán, hogy mennyiért lehet eladni Japánban és esetleg Nyugat Európábna és vérszemet kapott, azt gondolják, hogy ezért itthon is el lehet kérni érte ugyan annyit.....
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

bege
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 635

Jbl

Hozzászólás Szerző: bege »

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött

Jbl

És ilyet?
http://www.ebay.com/itm/Custom-Vintage- ... 6271&rt=nc

Jó kis cucc, de nem gyári. Az biztos hogy régen se volt olcsó, de most már nem tudják mit kérjenek a "vintage" JBL-ekért.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Jbl

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ilyet még nem is láttam...

És ilyet?
http://www.ebay.com/itm/Custom-Vintage- ... 6271&rt=nc

Vendég

Jbl

Most valamikor megyek meghallgatni egy 4430-ast.

Az elmúlt 5 évben én sem láttam ilyet, nem is értem ez hogy került elő. Biztos nagyon ritka. 
Na arra kíváncsi leszek, bár azok már nem egy asszonybarát méretű dobozok

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9771

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Most valamikor megyek meghallgatni egy 4430-ast.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vendég

Jbl

Gratulálok!
Ezek szerint sikerült. Most akartam átküldeni egy új hirdetést neked, de akkor nem teszem.

Mit találtam ma. JBL L200 T3. ránézésre a 4425 szobai változata lehet.... 

Vendég

Jbl

Gratulálok!
Ezek szerint sikerült. Most akartam átküldeni egy új hirdetést neked, de akkor nem teszem.

Igen tegnap megérkezett, de azért köszönöm!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Jbl

Az új év már boldogan kezdődik 
Gyűlnek a Parasoundok a JBL-hez. 

Gratulálok!

Vendég

Jbl

Az új év már boldogan kezdődik 
Gyűlnek a Parasoundok a JBL-hez. 

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Jbl

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Igen mondjuk sokaktol hallottam hogy a jbl hangfalakhoz ezé a hk erositok illenek a legjobban jo hulye voltam hogy anno a sractol akitol a hangfalat vettem nem vettem meg az erositit is hozza huszonotbe helyette vettem 110ert a pio házimozi erősítőt amikor csak zenére kene kb a cucc dehat nem ertettem hozza most sem ertek csak próbálok tanulgatni

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ADt%C5%91/

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Jbl

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Igen mondjuk sokaktol hallottam hogy a jbl hangfalakhoz ezé a hk erositok illenek a legjobban jo hulye voltam hogy anno a sractol akitol a hangfalat vettem nem vettem meg az erositit is hozza huszonotbe helyette vettem 110ert a pio házimozi erősítőt amikor csak zenére kene kb a cucc dehat nem ertettem hozza most sem ertek csak próbálok tanulgatni

Ez pont jó lett volna neked:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... on-hk-680/

simtrade
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: simtrade »

Vendég

Jbl

Mivel nem akartál 30ért egy HK 680ast ami 95ös így vegyél újonnan valami csoda denont .Aztán majd ha már elégedett vagy vigyél haza kölcsönbe egy HK 680ast és hallgasd meg.
A fejed a falba fogod verni.A legjobb integráltjuk a modern érából a hk680.
Az a kis lapos hangú denon pont hogy sehol nincs.De legaább új és lesz a használtpiacon friss árú.

Egy jbl e 80 northeidge hangfalhoz egy 8 ohm 2*50w denon erosito pma 710 se eleg vagy nezzek inkabb 2*100w erositot(mindenképp sztereo erositorol van szo)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Jbl

Egy jbl e 80 northeidge hangfalhoz egy 8 ohm 2*50w denon erosito pma 710 se eleg vagy nezzek inkabb 2*100w erositot(mindenképp sztereo erositorol van szo)
Úgy gondolom találnál jobb választást is a 710 AE? (se létezéséről nem tudok) nél, Hangzásban és teljesítményben sem nagy szám.

simtrade
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: simtrade »

Vendég

Jbl

Ezt meg tudom erősíteni! Szerintem is jó választás lehet! 
Ha az eladó nem gondja meg magát talán kedden már hallgathatok parasound dacot is. Bár az dac-előfokom kisebb széria, mint ami a képen van

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Jbl

Szépséges Parasound szett, olcsó-jó megoldás JBL-ekhez   Kár, hogy nem az enyém 

Ezt meg tudom erősíteni! Szerintem is jó választás lehet! 

Vendég

Jbl

Szépséges Parasound szett, olcsó-jó megoldás JBL-ekhez   Kár, hogy nem az enyém 

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 463

Jbl

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Ma volt szerencsém hallani egy 4430-as párt:

Kellő erősítéssel hihetetlen és számomra eddig ismeretlen méreteit ismerhettem meg a dinamikának, basszusnak. Úgy éreztem magam, mint egy koncerten.   
Az olyan zenéken pedig, mint Billy Idol White wedding vagy a Queen A kind of magic szenzációsan jól teljesített. Ez egy egészen más világ, mint a kis Monitor Audio-m.

Kezdem érteni a JBL fanokat...
Újratervezés

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 392

Jbl

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

ezzel csak egy baj van nincs nagyon kedvem megvenni egy 1995ben gyártott erősitőt valakitől 30 000 forintért 

Ezzel meg mi a baj? Lehet, hogy azok tovább fognak tartani, mint a házimozi erősítőd.
30-40-50 ezerért simán tudsz olyan erősítőt venni, ami jóval túlmutat a hangsugárzóidon.

svan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 185

Jbl

Hozzászólás Szerző: svan »

Nekem is van E80-asom, nem a mélynyomó hiányzik mellőle az 100%, hanem egy jó sztereó erősítő. Én mondjuk inkább mozizok rajta egy onkyo nr807-el hajtva, ezzel sem domborít zenén..
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”