Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
ha csak 25ezer forintod van, lehet meg fogod bánni hogy eladtad a dobozod.
egyetértek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
ha csak 25ezer forintod van, lehet meg fogod bánni hogy eladtad a dobozod.
Az volt a bajom ezzel a grundiggal, hogy mivel zárt hangfal nehezebben hajtható
Ez téves következtetés, emiatt ne keress feltétlen BR dobozt.
Sziasztok!
A mai nap sikerült eladnom a Grundig Box 5700-as hangfalamat.
Jelenleg ez az erősítő+cd párosom van: Technics SU-VX600 erősítő + SL-PG 400 cd lejátszó
Kábelek, cd-k...stb rendben van.
Na most az a kérdésem lenne, hogy milyen hangfalat ajánlottok a Grundig helyére.
Az volt a bajom ezzel a grundiggal, hogy mivel zárt hangfal nehezebben hajtható, így magas hangerőnél adta ki szépen a mély hangokat, ha hallkan hallgattam teljesen élvezhetetlenné vált. Viszont hangosan hallgatva a magas hangok torzultak el nagyon.
Most valami igazán finom, kellemes lágy hangú dobozt keresek, valószínü, hogy reflex rendszerűt és 2 utast.
Ha tudnátok ajánali pár hangfalat, vagy tippekkel tanácsokkal látnátok el, azt nagyon megköszönném.
Nem akarok mellényulni a vásárlással.
A szűk keresztmetszet az ár, ugyanis max 25ezrem van rá.
Előre is köszönöm szépen.
Üdv Tibi.
Ha azt is vennél, és a költséghatékony megoldás számít, akkor szerintem egy ilyen nagyon passzolna hozzá. Nekem a Brio egy későbbi változata van, de amit a zeneiségéről írnak a témában, az az utolsó szóig igaz.
Köszi, de 10 perce ütöttem le vaterán egy Denon PMA-360-ast, remélem azzal sem járok rosszul.
kisDAC, Denon PMA-360, Söund Arts HBS1, Monitor Audio R452 MD
Erősítőm még nincs.
Ha azt is vennél, és a költséghatékony megoldás számít, akkor szerintem egy ilyen nagyon passzolna hozzá. Nekem a Brio egy későbbi változata van, de amit a zeneiségéről írnak a témában, az az utolsó szóig igaz.
Heybrook HB1 MKII-ről mi a vélemény?
Aktív stúdiómonitorokról egyébként mi a véleményetek? Pl. Mackie MR5-ről és a Prodipe Pro 5-ről elég jókat hallottam, de nem tudom zene hallgatásra mennyire jó választás egy ilyen rendszer.
Sziasztok!
Tudna valaki véleményt írni a TAGA hangfalairól? Nagyon jó ÁR/Értékű hangfalaknak tűnnek!?
Kép: Epson
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Köszönöm a tippet, írtam neki.
Én a helyedben tennék erre egy pofátlan ajánlatot.
Egyetértek.
Webáruház:
Sziasztok,
használt monitorhangfalakat szeretnék 40e Ft-ig. Leginkább Hiphop-ot, Reggae-t, Jazz-t, magyar népzenét és különböző elektronikus műfajokat hallgatok, Rockzenét nem. Fontos lenne, hogy a mély hangok is szépen megszólaljanak, már amennyire ez ennyi pénzből lehetséges és nem is annyira a mennyiségre gondolok, sokkal inkább annak minőségére illetve az alsóbb tartományok visszaadására. Tudnátok adni néhány tippet? Erősítőm még nincs.
Én a helyedben tennék erre egy pofátlan ajánlatot.
Sziasztok,
használt monitorhangfalakat szeretnék 40e Ft-ig. Leginkább Hiphop-ot, Reggae-t, Jazz-t, magyar népzenét és különböző elektronikus műfajokat hallgatok, Rockzenét nem. Fontos lenne, hogy a mély hangok is szépen megszólaljanak, már amennyire ez ennyi pénzből lehetséges és nem is annyira a mennyiségre gondolok, sokkal inkább annak minőségére illetve az alsóbb tartományok visszaadására. Tudnátok adni néhány tippet? Erősítőm még nincs.
Szerintem inkább építened kellene egyet , mert ennyi pénzből jobban járnál egy épített dobozzal !
Igen, valószínű, hogy jobban járnék, de idén nyáron egy már jó 20 éve porosodó Orion tornyot vettem elő, hogy én abból működő rendszert csinálok. Segítséggel sikerült megcsinálni, de tulajdonképpen nyár elejétől a végéig tartott. Persze csak akkor foglalkoztam vele, amikor éppen jutott rá idő, de most sokkal jobban szeretnék egy készre szerelt dobozt, amit csak megveszek és utána nagyon sokáig nem kell hozzányúlni.
Szerintem ez inkább pro audio kategória. Gondolom pl. flexxx fórumtárs jobban vágja ezt a témát, mint mi.
Mielőtt írtam körülnéztem alaposan, de a pro audioban nem találtam olyan topicot, ahol releváns lenne az én kérdésem.
Van egy Dunaudio evergreen ta 2.0 csöves erősítőm és ehhez érdeklődnék hogy milyen hangsugárzó illik?
Most egy Bose 501 series v-öm van, de elég magasba húzó hangja van, alul pedig egy kicsit kevés.
Sziasztok!
Ahogy itt böngésztem sok tapasztalt hozzászólót láttam, remélem tudtok nekem segíteni, nagyon hálás lennék!
A problémám, hogy olyan dobozokat találjak, amikkel tökéletesen tudnék házibulit hangosítani. Tehát, mobilis hangfalak kellenének, mert nem csak otthon használnám őket, legyen lehetőleg szép közép és magas tartománya és erőteljes, alacsony frekvenciás mélyei, mivel jelenleg semmiképpen sem szeretnék mélynyomót is venni melléjük.
Eddig kacsingattam a Magnat Soundforce 1300-asra, de arra szaküzletben azt mondták, hogy nem igazán jó széria, ők mást ajánlanának. Ekkor jött az Omnitronic DX-2222 (illetve a boltban a DX-2522-t mutatták, de az konkrétan nem férne be a kocsiba és meglehetősen drága is), és a 2222-re pedig azt az információt találtam, hogy nagyon gagyin szól, se teltség nincs a hangjában se tisztaság. Ajánlották még a Wharfedale VS-153X-et, erről még semmilyen információm sincs, csak a jövőhéten tudnám meghallgatni, de az ára nekem már igencsak magas.
Szóval, ebben a körülbelül 25 - 40 ezer forintos darabonkénti kategóriában (nagyon legfeljebb 50 000 körül) milyen party hangfalat tudnátok nekem ajánlani, ami minőségileg a lehető legjobb az áráért?
Előre is köszönöm!
Szerintem inkább építened kellene egyet , mert ennyi pénzből jobban járnál egy épített dobozzal !
- -KP-
- V.I.P.
Sziasztok!
Ahogy itt böngésztem sok tapasztalt hozzászólót láttam, remélem tudtok nekem segíteni, nagyon hálás lennék!
A problémám, hogy olyan dobozokat találjak, amikkel tökéletesen tudnék házibulit hangosítani. Tehát, mobilis hangfalak kellenének, mert nem csak otthon használnám őket, legyen lehetőleg szép közép és magas tartománya és erőteljes, alacsony frekvenciás mélyei, mivel jelenleg semmiképpen sem szeretnék mélynyomót is venni melléjük.
Eddig kacsingattam a Magnat Soundforce 1300-asra, de arra szaküzletben azt mondták, hogy nem igazán jó széria, ők mást ajánlanának. Ekkor jött az Omnitronic DX-2222 (illetve a boltban a DX-2522-t mutatták, de az konkrétan nem férne be a kocsiba és meglehetősen drága is), és a 2222-re pedig azt az információt találtam, hogy nagyon gagyin szól, se teltség nincs a hangjában se tisztaság. Ajánlották még a Wharfedale VS-153X-et, erről még semmilyen információm sincs, csak a jövőhéten tudnám meghallgatni, de az ára nekem már igencsak magas.
Szóval, ebben a körülbelül 25 - 40 ezer forintos darabonkénti kategóriában (nagyon legfeljebb 50 000 körül) milyen party hangfalat tudnátok nekem ajánlani, ami minőségileg a lehető legjobb az áráért?
Előre is köszönöm!
Szerintem ez inkább pro audio kategória. Gondolom pl. flexxx fórumtárs jobban vágja ezt a témát, mint mi.
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Február március környékére tervezek egy hangfalvásárlást a jelenlegi Dynaudio 72SE helyére vagy mellé.
Az lenne a kérdésem ki mit ajánlana ugy 400 ezerig?Használtban természetesen ami maradéktalanul jobb a dynonál.Vagy inkább maradjak csendbe mert enyiért nehéz lesz jobbat találni?
Nekem beugrott egy két márka és tipus de lehet csak egy helyben toporgás lenne belöle.Ha nem lecserélném csak mellé kerülne akkor szoba jöhetnek:
Tannoy D500
ProAC Studio 140
ALR Jordan Note 5
Chario Pegasus, Academy Junior 3
Monitor Audio GS
Triangle Antal ESW
Revel Performa 30
Dynaudio ??
Monitor doboz nem érdekel csak Spendor SP100 de az nem fér bele és nehéz ügy megszerezni.
Esetleg valami vélemény 400.000 kpra?
Rendszert nem irok mert nagyon sok masinám van és olyan doboz kellenne ami általában nem olyan válogatos.
A Triangle jó választásnak tűnik !Könnyen hajtható és gyors hangú , a Dynaudio-nál pedig biztosan sokkal jobb . Esetleg egy Celius még jobb , ha belefér a keretbe .
ALR Jordan Note 5
Ilyet látsz valahol itthon?
Amúgy sokféle hangzásvilág szerepel a listádon.
Február március környékére tervezek egy hangfalvásárlást a jelenlegi Dynaudio 72SE helyére vagy mellé.
Az lenne a kérdésem ki mit ajánlana ugy 400 ezerig?Használtban természetesen ami maradéktalanul jobb a dynonál.Vagy inkább maradjak csendbe mert enyiért nehéz lesz jobbat találni?
Nekem beugrott egy két márka és tipus de lehet csak egy helyben toporgás lenne belöle.Ha nem lecserélném csak mellé kerülne akkor szoba jöhetnek:
Tannoy D500
ProAC Studio 140
ALR Jordan Note 5
Chario Pegasus, Academy Junior 3
Monitor Audio GS
Triangle Antal ESW
Revel Performa 30
Dynaudio ??
Monitor doboz nem érdekel csak Spendor SP100 de az nem fér bele és nehéz ügy megszerezni.
Esetleg valami vélemény 400.000 kpra?
Rendszert nem irok mert nagyon sok masinám van és olyan doboz kellenne ami általában nem olyan válogatos.
100-150e fölé nem szívesen mennék, de szerintem egy használttal jobban járnék, mondjuk az adás-vételnél most van egy Jamo 447a, vagy egy HECO Vitas 500. Valami ilyesmiben gondolkodom.
Hirdet valaki egy Infinity Alfa 30 -as dobozt az eladó hangsugárzók között , az jobb mint ez a fenti kettő , és csak 65 000 Ft az ára .
legalább egy max. összeget írj, amit a dobozokra tudsz szánni..
100-150e fölé nem szívesen mennék, de szerintem egy használttal jobban járnék, mondjuk az adás-vételnél most van egy Jamo 447a, vagy egy HECO Vitas 500. Valami ilyesmiben gondolkodom.
- -KP-
- V.I.P.
legalább egy max. összeget írj, amit a dobozokra tudsz szánni..