Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Coincident Speaker Technology

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

. Gondolom elégedett vagy vele. Valamilyen Coincident monitort esetleg hallottál? Sajnos az állók nekem méretben és árban nem játszanak (vagy győzz/győzzetek meg az ellenkezőjéről! )
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Coincident monitort még nem hallottam, de az igazat megvallva a monitorok engem nemigen hoznak lázba. A Super Victory valóban elég izmos darab, 125 x 23 x 44 cm és nagyon nehéz, kicsi szobába nem is való, a 30 centis mélynyomónak kell a levegő. Használtan viszont alig lehet találni Coincident hangfalat, az Audiogonon fel szoktak ugyan bukkanni olykor, de a szállítási költségek igencsak magasak.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: hubee »

Én igen.
. Gondolom elégedett vagy vele. Valamilyen Coincident monitort esetleg hallottál? Sajnos az állók nekem méretben és árban nem játszanak (vagy győzz/győzzetek meg az ellenkezőjéről! )

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Hallgat még valaki Coincidentet?
Én igen.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: hubee »

Hallgat még valaki Coincidentet?

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 58

Hozzászólás Szerző: Marci bácsi »

Köszi Marci bácsi!
A saruk megmaradtak tartalékba, úgy gondoltam szebbek lesznek az "ikrek" így egységesen az AQ dugókkal. Mivel ezek a profi kis banánok szorítós rögzítésűek, viszonylag könnyen visszaszerelhetőek a gyári villák (ha valakinek az kell)...

Semmi gond, nekem úgysem kellettek...

Taky
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: Taky »

Szép munka!

A saruk mégsem kellettek?

Köszi Marci bácsi!
A saruk megmaradtak tartalékba, úgy gondoltam szebbek lesznek az "ikrek" így egységesen az AQ dugókkal. Mivel ezek a profi kis banánok szorítós rögzítésűek, viszonylag könnyen visszaszerelhetőek a gyári villák (ha valakinek az kell)...
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

2011-es "Coincident projectem" ...
Ezúton is köszönöm minden kedves résztvevő fórumtársnak a munkát, a segítségeket és észrevételeket.

before and after

Szép munka!

A saruk mégsem kellettek?

Taky
V.I.P.
V.I.P.

2011-es "Coincident projectem" ...
Ezúton is köszönöm minden kedves résztvevő fórumtársnak a munkát, a segítségeket és észrevételeket.

before and after

film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7280

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Qr Yoda már belinkelte...

Egyébként köszi.

Nem figyeltem...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

http://www.positive-feedback.com/Issue55/coincident.htm

Qr Yoda már belinkelte...

Egyébként köszi.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

ha ennyire tukmálod,akkor lehetséges.

Ne légy ennyire durci, ott volt a mosolyjel...

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Akkor ez lehet nem is hangdoboz,hanem hifiKlicskó?

Hát, ha rádől valakire, azt lehet, hogy kiüti...

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

A hangja szerintem mindent ver...

Akkor ez lehet nem is hangdoboz,hanem hifiKlicskó?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Még nincs. De Te úgysem veszed meg...

ha ennyire tukmálod,akkor lehetséges.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Ára?

Még nincs. De Te úgysem veszed meg...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

A demo PR példányunk még ebben az évben eladásra fog kerülni. Igen kedvező áron. Akit esetleg érdekelhet, már most jelentkehet. A hangja szerintem mindent ver...

Ára?

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Coincident Technology Pure Reference Loudspeakers

A demo PR példányunk még ebben az évben eladásra fog kerülni. Igen kedvező áron. Akit esetleg érdekelhet, már most jelentkezhet. A hangja szerintem mindent ver...

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 31

Hozzászólás Szerző: Qr Yoda »

Coincident Technology Pure Reference Loudspeakers

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Némi tegnap délutáni zenehallgatás után magam is úgy gondolom, hogy egy naggggyonjóóó vásárt csináltam.
Számomra hallhatóan tisztult a középtartomány, "feszesebbek" lettek a mélyhangok, a "színpadkép" is igazán előnyére változott. Szóval lényeg a lényeg: tényleg kiváló ez a kábel!
(Kár, hogy a hf kábelt most anyagilag nem engedhetem meg magamnak.)
S íme egy saját fotó a "kiskígyóról":

Amikor kb. tíz éve lecseréltem a Van den Hul összekötő kábeleimet Coincidentre (kb. egy éve meg Ocelliára), akkor nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Nagyon ritka és kivételes élmény, amikor egy csere minden palaméterében javítja a hangot, méghozzá úgy, hogy látszólag ellentétes dolgokat valósít meg egyszerre. Gondolok itt arra, hogy egyszerre lett sokkal feszesebb a mély és lett több részlet, de ugyanakkor mégis kevésbé lett fárasztó a hang. Ez történt a cserénél. Ezek a dolgok sokszor, főleg a nem túl jó komponenseknél, ellentétesen mozognak, azaz, sok részlet és fárasztó hang együtt jár(hat), és fordítva. Különben gyakori tévhit (magam is ebbe estem bele anno), hogy ha fárasztó a hang, akkor a Van den Hul kábel majd segít. Ez onnan ered, hogy a mélyeket a Van den Hul általában puhítja (magyarul: moslékot csinál belőle). Viszont alattomos módon a felső középbe és a magasakhoz bevisz egy kellemetlen és fárasztó torzítást, mely nem mindig észrevehető azonnal. De amikor pl. megcsináltam a cserét, azonnal kibukott ez a dolog. Nem kicsit, nagyon.

Taky
V.I.P.
V.I.P.

Örülök, hogy megjött. Csak a többiek kedvééért, akik nem tudják, hogy miről van szó: Taky vett tőlem egy egy használt CST IC Coincident összekötőt, melyet már nem gyártanak.

Itt az infó róla: http://www.coincidentspeaker.com/ic.htm

(Most látom, hogy nem is 300 USD volt egy méter, hanem 349, úgyhogy nagyon jól jártál...)

Remélem majd megfelel Neked. Majd írd meg a tapasztalataidat!

Némi tegnap délutáni zenehallgatás után magam is úgy gondolom, hogy egy naggggyonjóóó vásárt csináltam.
Számomra hallhatóan tisztult a középtartomány, "feszesebbek" lettek a mélyhangok, a "színpadkép" is igazán előnyére változott. Szóval lényeg a lényeg: tényleg kiváló ez a kábel!
(Kár, hogy a hf kábelt most anyagilag nem engedhetem meg magamnak.)
S íme egy saját fotó a "kiskígyóról":

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Marci bácsinak ezúton megköszönöm a közreműködést , jelentem az áru megérkezett (este meg izibe kerül is a helyére!!! )

Örülök, hogy megjött. Csak a többiek kedvééért, akik nem tudják, hogy miről van szó: Taky vett tőlem egy egy használt CST IC Coincident összekötőt, melyet már nem gyártanak.

Itt az infó róla: http://www.coincidentspeaker.com/ic.htm

(Most látom, hogy nem is 300 USD volt egy méter, hanem 349, úgyhogy nagyon jól jártál...)

Remélem majd megfelel Neked. Majd írd meg a tapasztalataidat!

Taky
V.I.P.
V.I.P.

Jelentem alássan nem kaptam biz'a egy sort se ... Küldöm máris újra emilen, akko' oda várom a választ. Köszi

Marci bácsinak ezúton megköszönöm a közreműködést , jelentem az áru megérkezett (este meg izibe kerül is a helyére!!! )

Taky
V.I.P.
V.I.P.

Már válaszoltam is...

Köszi az infókat, már küldtem is a viszontválaszt.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Jelentem alássan nem kaptam biz'a egy sort se ... Küldöm máris újra emilen, akko' oda várom a választ. Köszi

Már válaszoltam is...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”