Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Clarus hangfalak
Atya ég mekkora ez a sub
Grat Fodesz!
Köszike!
Clarus hangfalak
Kicsit átrendeztem a dolgokat.Mivel változott az állvány,igy már elfér a sub is mellette.Bár lehet,hogy még nem végleges,meghallgatás szempontja,jobb lesz-e mint a másik verzió volt...
Atya ég mekkora ez a sub
Grat Fodesz!
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Ha valaki tud segíteni,van egy dolog amit nem tudok.Mi a különbség a Titan subbnál a sima gumi membrános és a képen látható bordás membrános hangszóró között?Előre is köszönöm!
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Kicsit átrendeztem a dolgokat.Mivel változott az állvány,igy már elfér a sub is mellette.Bár lehet,hogy még nem végleges,meghallgatás szempontja,jobb lesz-e mint a másik verzió volt...
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Mégis fessél fodesz! Az enyémen is jobban mutatott a fekete előlap.
Azt mondod?...Á,nem variálok,egyenlőre marad. Figyu,a tiéden lecsavarozható az előlap?
Clarus hangfalak
Oké srácok,nem festek,nem variálok!
Mégis fessél fodesz! Az enyémen is jobban mutatott a fekete előlap.
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Gratulálok Fodesz!
Ennyi pénzért ajándék volt ez a sub, csodálkoztam is, hogy nem vették meg.
Hát igen ez a „begyepesedés”, hogy ami magyar az biztos bóvli. Elárulom nekem is volt egy pár félrelépésem a márkától a Metis szett után, én buta azt gondoltam, hogy az agyon fényezett márkák jobbak lehetnek a Clarustól. De hamar rájöttem, hogy a kétszer annyiba kerülő Wharfedale, Yamaha meg sem közelíti a Clarus belépő modelljeit. .... Tehát 1 év válogatás, hallgatózás után rájöttem nem találni ebben az árfekvésben a Clarus-tól jobbat.
Jól látod a dolgokat Fodesz, ha erre a subra rá tudsz gyúrni még, mondjuk egy Rhea szettet, tökéletes lesz mozira a rendszered. Talán, ha a zenét egyszer majd előnyben fogod részesíteni a mozival szemben, akkor a Pro szériák között is érdemes lesz körülnézni. De mint nálam is hallottad a sima Rheákkal is jól élvezhető a zene, nincs mit szégyellnie.
Köszönöm Laci!
A Rhea szettet nagyon szeretném megkaparintani!Valszeg gyúrok rá majd! A Pro szériáson nem is gondolkodtam,mivel a kihegyezett irány a mozi,mint ahogy nálad is.Én már a "sima" rheának is nagyonj örülnék! Nézzünk csak körbe pontosabban.Ebben a kategóriában mind az árat és minőséget tekintve a nagy márkás subbok közel sincsennek így megépítve.Ezt egyszerűen nem lehet megcáfolni.Ahogy te is mondod,azért mert magyar sokan elnéznek felette.Pl a JBL,Wharfi,Polk Audio,Atl.Technology,Yamaha hasonló ár/érték arányú subbjain még mindig az olcsó vinyl fólia borítású kabinettet nyomatják és közel sincs ilyen merev,stabil megépítése mint a Clarusnak!Lehet,hogy a mérete miatt sokakat elijeszt és túlzóan nagynak találják,de a fizika nem változott és nem is fog.Az igazán erőteljes és pincényi mélyeket csak nagy membránnal és hozzá illeszkedő erősítővel lehet elérni!!!

- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Fodi! Dupla szubbal 7.2-ben nem gondolkodtál még?
Túl sok a fal a szoba körül
Lassan már arra kellesz ügyelni, nehogy lejátszás közben ugorjon az olvasófej a lemezeken.
Szép darabok, mind, egytől-egyig.
A Taurionkat és a Bower centert személyesen is volt szerencsém hallani, csupa pozitívat tudnék írni. Csak így tovább, Pisti!
Köszi Gábor a dícsérő szavakat! Valóban jól harmonizál a Quadralokkal és a Bower center is nagyon ott van!
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Fodi, egy percig se bánkódj a "kritikusok" miatt, biztos csak az irigység beszél belőlük!
Oké srácok,nem festek,nem variálok! Igazából eszembe sem jutott ,hogy milyen az enteriőrbe.A lényeg elvarázsolt!
Jó az át ne fessed!!!
- JOE77
- Nincs visszaút
- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
Clarus hangfalak
Gratulálok Fodesz!
Ennyi pénzért ajándék volt ez a sub, csodálkoztam is, hogy nem vették meg.
Hát igen ez a „begyepesedés”, hogy ami magyar az biztos bóvli. Elárulom nekem is volt egy pár félrelépésem a márkától a Metis szett után, én buta azt gondoltam, hogy az agyon fényezett márkák jobbak lehetnek a Clarustól. De hamar rájöttem, hogy a kétszer annyiba kerülő Wharfedale, Yamaha meg sem közelíti a Clarus belépő modelljeit. .... Tehát 1 év válogatás, hallgatózás után rájöttem nem találni ebben az árfekvésben a Clarus-tól jobbat.
Jól látod a dolgokat Fodesz, ha erre a subra rá tudsz gyúrni még, mondjuk egy Rhea szettet, tökéletes lesz mozira a rendszered. Talán, ha a zenét egyszer majd előnyben fogod részesíteni a mozival szemben, akkor a Pro szériák között is érdemes lesz körülnézni. De mint nálam is hallottad a sima Rheákkal is jól élvezhető a zene, nincs mit szégyellnie.
Clarus hangfalak
Fodi!
Dupla szubbal 7.2-ben nem gondolkodtál még?
Túl sok a fal a szoba körül
Lassan már arra kellesz ügyelni, nehogy lejátszás közben ugorjon az olvasófej a lemezeken.
Szép darabok, mind, egytől-egyig.
A Taurionkat és a Bower centert személyesen is volt szerencsém hallani, csupa pozitívat tudnék írni. Csak így tovább, Pisti!
Clarus hangfalak
.... A design lehet,hogy nem passzol össze,de a jövőben még szeretném az 5.0-át is cserélni,majd figyelek,hogy összhangban legyen a subbal.
...
Fodi, egy percig se bánkódj a "kritikusok" miatt, biztos csak az irigység beszél belőlük!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Hatalmas nagy dög!
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Gratulálok fodesz!Szerintem most egy nagyot léptél előre!Összevéve a subot és az AX3-ast is!
Nagyon jó döntést hoztál!Érdekes módon megint a design a probléma... már akinek ez probléma!
Meg kellene fülelni!
Köszi doky!

Az AX3 tudom nem mai gép,de sztereó előadását tekintve is nagyon jó összhangban van a két Quadrallal sub nélkül is.Megjegyzem,hogy a Taurinok nagyon dinamikusak és a magas szekció is kivállóan eltalált ennél a tipusnál.Mozin pedig főleg van energia benne,ezt nem is vázolom.A Clarustől féltem hogy túlzás lesz a szoba méretek miatt(5m×4,5m),de szerencsére jól összelőttem a balanszot a hangsugárzókkal.Szeretem filmeknél,ha hatalmasak a mélyek,ezért örülök,hogy megkaparinthattam ezt a spéci subbot.A design lehet,hogy nem passzol össze,de a jövőben még szeretném az 5.0-át is cserélni,majd figyelek,hogy összhangban legyen a subbal.
Gyere el doky és megfüleljük a rendszert,egy ládikó sör társaságában!

Valóban nagyon jók a Quadralok! ...és a mosógép is.
Hatalmas nagy dög!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7126
Clarus hangfalak
Hatalmas nagy dög!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Clarus hangfalak
Gratulálok fodesz!
Szerintem most egy nagyot léptél előre!
Összevéve a subot és az AX3-ast is!
Nagyon jó döntést hoztál!
Érdekes módon megint a design a probléma... már akinek ez probléma!
Meg kellene fülelni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
mmm, jó kis quadral!
és egy elöltöltős mosógép...
Clarus hangfalak
mmm, jó kis quadral!
és egy elöltöltős mosógép...
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Tényleg nem cseszegtetés,de ezt a színt pár éve biztosan menesztettem volna a választékból.
Lehet,de egyáltalán nem érdekelt milyen színű. A fő,hogy jó áron hozzájutottam.A Bükk lakkozott furnér egészen szép!Egyébként az ezüst részeket le lehetne fújni más színre is,mert levehető pl az előlap is ami a hangszórót veszi körül.De egyenlőre nem vesződök vele.Még terveim között szerepel egy 5.0 is a Clarus családból,de majd figyelek a színre,hogy egyforma legyen!
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
"Úgy" nézve ez a legfontosabb érv:"portzaj abszolút 0"
Igen,alapjai közé tartozik.
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Csak a gyengébbek kedvéért, fodesz természetesen végig a szubra gondolt...
Egyébiránt gratula a szubhoz, szép darab!
Igen,a subbra gondoltam...
Köszönöm kukori!
Clarus hangfalak
"Úgy" nézve ez a legfontosabb érv:
"portzaj abszolút 0"
Clarus hangfalak
Bezony! Ijesztő első ránézésre. Szerencsére a párom is elviseli,ami valjuk be nagy szó .Viszont a dolgát maximálisan teszi,nem ismer kompromisszumot,bírja ha meg van hajtva,nem erőlködik és portzaj abszolút 0! Szívesen összeereszteném sok "nagymájú" márkával szemben.
Egyébiránt gratula a szubhoz, szép darab!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
- fodesz
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Amugy vélemény a szubról?
Írtam.Alább olvashatod. Még két napja van nálam,próbálok tesztelni még.De 100%-ig elégedett vagyok vele.Nagyon!