Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Szolnok meg kicsit messze van
kb 100 Km
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Csak jókat tudok mondani rólatok és a termékekről, eddig ami jelenleg van mindent nálatok vettem és nem bántam meg! Viszont szivesen megnéznék más subokat is..
Csak használtat tudsz jó áron venni,az meg rizikó.
Rajtunk kívül nem fogsz másik hasonló méretű céget találni,akik közvetlenül hoznak be termékeket távolkeleti gyártótól és nem szolgálnak ki kereskedőket.
Ennek a szubnak 79000 Ft a normál ára.
Vedd meg annyiért és akkor megnyugodhatsz,hogy annyiért csak komoly lehet.
Webáruház:
Ezért kérdeztem én is,hogy mihez kell-nem biztos,hogy jó ha túllő a szubbal a frontokon meg a többin.
Nem is ez a célom , csak kicsit tartok a jelenlegi szobától miként viselkedne ott egy ilyen doboz.(30nm, tetőtér ) Biztosra szeretnék menni mielőtt pénz kiadnék érte. Sajnos már nincs meg nekik a pesti bemutatóterem, Szolnok meg kicsit messze van
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6190
Nem gondoltam,hogy CAV dobozai vannak.
Ehhez meg nem kérdés,hogy jó választás.
Azok a frontok 49900 Ft-ba kerültek régebben akciós áron.
Nem hinném,hogy 100000 Ft-os szubot kellene hozzá venni.
Ezért kérdeztem én is,hogy mihez kell-nem biztos,hogy jó ha túllő a szubbal a frontokon meg a többin.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Nem nekem írtál.
A vevők már csak ilyenek.
Ha valaminek túl jó az ára,attól félnek.
Mi nem attól vagyunk olcsók,mert nem jók a termékek,hanem nincs viszonteladónk,ami miatt minimum 40-50%-al tudunk mindent olcsóbban adni.
Ez is biztosan jó lenne,de ez többe kerül:
Swans Sub10D
Csak jókat tudok mondani rólatok és a termékekről, eddig ami jelenleg van mindent nálatok vettem és nem bántam meg! Viszont szivesen megnéznék más subokat is..
Akkor szerintem még mindig legjobb a rendszerszinergia miatt az atc által ajánlott CAV.A minőségét gondolom már ismered a CAV dobozoknak,így még nagyon nem is nyúlhatsz mellé sztem.De ez mindenképp a te dolgod.Üdv
Nem gondoltam,hogy CAV dobozai vannak.
Ehhez meg nem kérdés,hogy jó választás.
Azok a frontok 49900 Ft-ba kerültek régebben akciós áron.
Nem hinném,hogy 100000 Ft-os szubot kellene hozzá venni.
Webáruház:
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Cav DP880A frontok (ezekre van átirányítva jelenleg a mély)
Cav surroundok (pontos tipust most nem tudok)
Dali concept center
Akkor szerintem még mindig legjobb a rendszerszinergia miatt az atc által ajánlott CAV.A minőségét gondolom már ismered a CAV dobozoknak,így még nagyon nem is nyúlhatsz mellé sztem.De ez mindenképp a te dolgod.Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Mi a rendszer többi eleme?(elsősorban hangsugárzókra gondolok)
Semmi komolyra ne gondolj , egy egyszerű, mezei, belépő szintü rendszer. 30nm-es helységbe lenne ez még fontos!
Cav DP880A frontok (ezekre van átirányítva jelenleg a mély)
Cav surroundok (pontos tipust most nem tudok)
Dali concept center
Pont tegnap írtam nektek mailt és ezt ajánlotta akivel beszéltem. CAV-n kívül nincs valami más alternatíva? Megvagyok elégedve amúgy a hangszórókkal de lehet mást szeretnék, még nem döntöttem el. Azért köszi!
Nem nekem írtál.
A vevők már csak ilyenek.
Ha valaminek túl jó az ára,attól félnek.
Mi nem attól vagyunk olcsók,mert nem jók a termékek,hanem nincs viszonteladónk,ami miatt minimum 40-50%-al tudunk mindent olcsóbban adni.
Ez is biztosan jó lenne,de ez többe kerül:
Swans Sub10D
Webáruház:
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Pont tegnap írtam nektek mailt és ezt ajánlotta akivel beszéltem. CAV-n kívül nincs valami más alternatíva? Megvagyok elégedve amúgy a hangszórókkal de lehet mást szeretnék, még nem döntöttem el. Azért köszi!
Mi a rendszer többi eleme?(elsősorban hangsugárzókra gondolok)
Rendkívüli kedvezménnyel ! CAV W310
Tudnátok nekem ajánlani online/offline (web)áruházat, ahol házimozihoz mélyládát tudnék venni ? Ár/érték arányban 50-60e Ft körül (új) tudnék áldozni rá , valami erősebbet, jó minőségüt keresek. Sajnos amit kinéztem használtat már elvitték
Rendkívüli kedvezménnyel ! CAV W310
Webáruház:
Tudnátok nekem ajánlani online/offline (web)áruházat, ahol házimozihoz mélyládát tudnék venni ? Ár/érték arányban 50-60e Ft körül (új) tudnék áldozni rá , valami erősebbet, jó minőségüt keresek. Sajnos amit kinéztem használtat már elvitték
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Jó ezt is benéztem,már írtad...
Hirtelen amit talán jó lehet,Newman által itt a fórumon árult ALR Jordan 2M :http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... 50-5m4m2m/
Vagy talán keress egy Acoustic Research Status S20-at.Elég allrounder-a mélyei is megvannak monitor ellenére.(a disco miatt)
Egyelőre ezek lennének az én javaslataim,de hozzáteszem(amit annyiszor elmondtak már mások is előttem ezzel a témával kapcsolatban):ha szerét tudod ejteni mindenképp hallgasd meg saját rendszerben a vásárlás előtt a dobozt,és csak a saját fülednek illetve ízlésednek higgy!
Nem tudom milyen állványaid vannak,lehet,hogy még azokat is érdemes lesz cserélni,ha belefér a keretedbe.
Sok sikert,üdv.
szerintem add el a hangfalaid, és annak az árát pótold ki a trevezett 70-80e ft-al és abból vegyél valami jobb hangfalakat...
egyetértek.
persze most lesz aki azt mondja majd, a forrás a legfontosabb...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Idézés: Hifikedvelő - Dátum: 2011 június 02 - 06:44
Sziasztok!
Az alábbiakban kérnék tanácsot, véleményt:
Szeretnék továbblépni erősítőt illetően. Jelenleg Sansui RZ-3500 Receiver hajt meg Dual CL 180-as hangfalakat. CD lejátszóm Denon DCD 1500.
Hallgatok Jazz és 80'-as évekbeli Disco zenét. A szoba mérete 5x4-es. Örülnék vmi "teresebb végeredménynek".
Max 70-80e-t szánok most rá.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét, véleményét!
szerintem add el a hangfalaid, és annak az árát pótold ki a trevezett 70-80e ft-al és abból vegyél valami jobb hangfalakat...
szvszgondolkodik.gif
Nos akkor még megkérdezném milyen zenéket hallgatsz?
Haj!
Én még totál tapasztalan vagyok házimozik terén, most szeretnék majd összerakni egy belépő szettet. 60% film és 40% zenehasználat van tervbe véve. Én az elektronikus zene megszállotja vagyok, mindent szívesen hallgatok ami elctronikusan fénylik ( trance, vocal trance, house, prgressive, techno, minimal) kivéve hard techno. A hangfal szett akire gondoltam az a jamo s606 hcs 3 és ehhez vennék egy Jamo SUB 300-at! Ez egy szerencsés választás lenne?
Sziasztok! Tud valaki olyan boltot ahol a JBL LS40 meghalgathato? Elore is koszonom!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki mit tud a MARSYAS ACOUSTIC hangfalakról? Annyit tudok, hogy cseh vagy szlovák gyártású. Van nálam egy MA 370-es. Mivel nem vagyok a téma szakértője, ezért kérdezném, hogy aki ismeri mi a véleménye róla?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Volna 3 darab hangfalja havernak (ket front, egy sub) es szeretnem kikerni a velemenyeteket, hogy mennyit kerhet erte ha eladna:
Köncöl markaju frontok:
Kef Coda S markaju sub:
Koszonom.
Sony STR-DA2400ES Erosito
Monitor Audio (BR5 frontok, BRLCR center, BRFX surrond) 5.0
Rel Acoustics R205 .1
Sony KDL-40EX603 TV
Dune HD Smart B1 Player
X360 Elite Konzol
Úgy érted, mióta kifutott a 42-es Dínó?
Miért jut mindenkinek a Dyno az eszébe rólam?
Az szerintem is a Dyno egyik legjobb gyártmánya a maga helyiértékén. Nem mondanám, hogy high-end, meg kompromisszummentes audiofília, de ha azt nézed, hogy a legolcsóbb-legócskább doboza a Dynonak az Audience-szériában (meg a maga idejében összesen), akkor ahhoz képest le a kalappal.
Erre már rájöttek ők is, alávágtak az Excite-nak most a D/M-szériával (szerintük beugrónak az is pont jó. És télleg.) .
Signore!
A zötpontegy is jóval drágábban jön ki ami mondjuk még nem is nagy szám annyira, illetve high end monitort 150ért nuku kapni.
Használtan sem.
A jó ötpontegy tényleg tud baromi drága is lenni. Én a másik végletre gondoltam, amikor 150ből "kijön" az egész "rendszer". Nekem pl. az való, mert amennyit mozizok otthon, arra még a TV is bőven elég.
Nos, igen, a high-end monitorokkal itt alávágtam a prezzonak, de (önmagamhoz hűen) az 1.1es Contour vagy az 52SE járt a fejemben.
Úgy érted, mióta kifutott a 42-es Dínó?
Nagyon jó a témafelvetés, szerintem is!
Ugyanakkor a "mozis" jelző VALÓBAN, illetve szerintem is arra utal, hogy NEM audiofil-highend-szintre kalibrálták a doboz hangját. Ha elmegy egy betonkeverő, az valósághű lesz, de egy operát nem biztos, hogy "realisztikusan" vissza tud adni.
Ugyanakkor ezeknek az "egybe mozis rendszereknek 5.1/6.1/7.1 stb. " a komplett készlete kijöhet 100-150E Ft-ból. (Akár erősítővel, kábelekkel, dobozokkal.) És ezek a készletek AZT a masterelést, azt a "finomságot", ami a filmben van, kábé jól visszaadják. Többet szerintem az ÁTLAGSZINTŰ mozi-fan nem is kell, hogy sokpontegyre költsön.
Ennyiért a high-endben talán egy pár jó monitort tudsz venni, esetleg állvánnyal (azt is használtan).
Ha persze sokcsatornáson akarsz audiofilizálni, akkor rengeteget kell költened.
Signore!
A zötpontegy is jóval drágábban jön ki ami mondjuk még nem is nagy szám annyira, illetve high end monitort 150ért nuku kapni.
Használtan sem.
Ugyanakkor a "mozis" jelző VALÓBAN, illetve szerintem is arra utal, hogy NEM audiofil-highend-szintre kalibrálták a doboz hangját. Ha elmegy egy betonkeverő, az valósághű lesz, de egy operát nem biztos, hogy "realisztikusan" vissza tud adni.
Ugyanakkor ezeknek az "egybe mozis rendszereknek 5.1/6.1/7.1 stb. " a komplett készlete kijöhet 100-150E Ft-ból. (Akár erősítővel, kábelekkel, dobozokkal.) És ezek a készletek AZT a masterelést, azt a "finomságot", ami a filmben van, kábé jól visszaadják. Többet szerintem az ÁTLAGSZINTŰ mozi-fan nem is kell, hogy sokpontegyre költsön.
Ennyiért a high-endben talán egy pár jó monitort tudsz venni, esetleg állvánnyal (azt is használtan).
Sokszor a mozis rendszerek semmivel sem olcsóbbak. Sőt...
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Sokszor a mozis rendszerek semmivel sem olcsóbbak. Sőt...