Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jbl

Vendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vendég »

szerintem egyszerűbb,ha beírod az aláírásodba,mert ha jól emlékszem, kérdezték már párszor ugyanezt.

nem írom be, mert nem az én rendszerem, más fax... meg nem verem a csalánt

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Jbl

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ugyan azzal a nagy Ma7000-res Mekivel mint az előzőeket...Siltech kábelezés...Lemezjátszóról ment az anyag, nem tudom miféle pörgető...

szerintem egyszerűbb,ha beírod az aláírásodba,mert ha jól emlékszem, kérdezték már párszor ugyanezt.

Vendég

Jbl

Mivel hallottad pontosan? Erősítő, cd, kábelek?

Ugyan azzal a nagy Ma7000-res Mekivel mint az előzőeket...Siltech kábelezés...Lemezjátszóról ment az anyag, nem tudom miféle pörgető...

Vendég

Jbl

dede tetszett...

Huhh, nagy kő esett le a szívemről... Má majdnem

jblastra
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 55

Jbl

Hozzászólás Szerző: jblastra »

Mivel hallottad pontosan? Erősítő, cd, kábelek?
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG

Vendég

Jbl

Az alap szóösszetételből azt hittem nem tetszett.

dede tetszett...

Vendég

Jbl

Az alap szóösszetételből azt hittem nem tetszett.

Vendég

Jbl

Jól látom, tigris kiművelődtél JBL ügyben?

Annyira nem , de meghallgattam párat azóta, az L40 elég komoly...

Vendég

Jbl

Jól látom, tigris kiművelődtél JBL ügyben?

Misska
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Jbl

Hozzászólás Szerző: Misska »

Ja értem...

De tessék már elolvasni a felhasználónevet...

Vendég

Jbl

Ez most mit akar jelenteni, mert nem értem: "De még a Régebbi JBL L40 is jobb ettől"

Amit használsz egy nagyon alap JBL monitor, attól még a JBL L40 régi szériás darab is jobb...Ezzel arra utaltam, h nem kell 150 ezres legyen egy doboz, h jobb hangja legyen..

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Ez most mit akar jelenteni, mert nem értem: "De még a Régebbi JBL L40 is jobb ettől"

a te dobozod egy nagyon alap doboz.
Ha jól látom 60000 Ft alatt van a kisker ára.Használtan kb a fele.

Misska
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Jbl

Hozzászólás Szerző: Misska »

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

nem, nem vagyok 100%-ig jbl fun!
bármi szóba jöhet, de legyen értelme kiadni azt a plusz százast!
viszont erősítőt nem szeretnék cserélni!

a hallgatózást nem fogod megúszni.
Nálunk rengeteg monitort meg tudnál fülelni.

Vendég

Jbl

sziasztok

nekem jbl es30 monitorom van attacama állványon, inakustic kábellel, HK AVR155-el hajtva!
véleményetek erről a párosításról?
illetve mi lenne az a monitor, ami egy-két kategóriával feljebb teljesít, cirka 150 ezerig?

üdv.

Hát ettől nem nehéz jobban teljesíteni 150 ezerig...De még a Régebbi JBL L40 is jobb ettől..Bár előtte azért jó lenne tisztázni mi az ami nem egészen tetszik a mostanidban, mi a csere oka stb...Azt azért megjegyzem, h a ezzel a mozis erősítővel nem biztos, h más doboz sokkal jobban fog szólni!! Én a változtatást leginkább ott kezdeném ha zenélni szeretnél, vagy mellé dobnék egy sztereó erősítőt...Akkor még egy kérdés, te ezeket mozira használod, van 5.1 rendszer?

screamy2
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: screamy2 »

nem, nem vagyok 100%-ig jbl fun!
bármi szóba jöhet, de legyen értelme kiadni azt a plusz százast!
viszont erősítőt nem szeretnék cserélni!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

sziasztok

nekem jbl es30 monitorom van attacama állványon, inakustic kábellel, HK AVR155-el hajtva!
illetve mi lenne az a monitor, ami egy-két kategóriával feljebb teljesít, cirka 150 ezerig?

üdv.

Csak JBL?

screamy2
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: screamy2 »

sziasztok

üdv.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Szerintem, ennyiért super kis dobozt vásároltam.

Ez a lényeg.Én mint írtam,az enyém nagyon le volt pukkanva,így nem tudom,hogy új korában hogyan szólhatott.

Zodo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Jbl

Hozzászólás Szerző: Zodo »

a képek alapján ez nagyon nagyon jó állapotban van.

Lenne mit korrigálni rajta ha az eredeti pompájában szeretném viszont látni.
Képekről nem annyira kivehető ill. messzebbről nézve sem de kisebb hibái azért akadnak.
Furnér itt ott hiányzik az élek környékén és (talán) fekete filc vagy valami festékkel lett "eltüntetve".
Magas hangsugárzó belső imbusz csavarjai már kissé korrodáltak amúgy tényleg rendben van.
Előlapi szövet lehet hogy már nem az eredeti de teljesen ép.

Szerintem, ennyiért super kis dobozt vásároltam.

Zodo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jbl

Ez az, miért nem a Tannoy-odhoz hasonlítod?

Mint írtam talán majd a hétvégén.
Eddig mindig mindenhol azt mondtam a Tannoy-ról hogy szeretem a hangját csak kissé kevés a mély de közép és magasban számomra kielégítő.
Sokan azt is tudhatják hogy nem vagyok jártas a témakörben ide is csak segítség kérés gyanánt jövők így szinte semmilyen összehasonlítási alapom sincs semmilyen készülékkel, dobozzal, kábellel,stb.

Egyelőre nem szeretnék elhamarkodottan nyilatkozni de hát ezek az új dobozok pfff... magasak sokkal tisztábbak ill. a mélyről nem is tudom mit mondanék talán megjöttek.
Lehet hogy utóbbiban közrejátszik az is hogy ezek a dobozok első refisek de az első gondolatom az volt hogy lehet megy a Koda mély is az apróba mert eddig mindig kellett egy kis mély támogatás az "élményhez".

Tigris-nek írt válaszom alapján lassan de biztosan többet is tudok majd mondani.
Ha valakit érdekel egy hétköznapi zene hallgató élménybeszámolója. (pirulós smile)

Zodo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jbl

Örülök, h tetszik használd egészséggel... De ne a régi Technics dobozod vedd alternatívának, azért időközben mellé tehetnéd valami értelmesebb mai dobozhoz is...Egyébként ha zavar, h ütött kopott, mondjuk engem nagyon zavarna, akkor letudod öntapadós tapétával takarni, ami ha szépen megcsinálod egész jól tud kinézni...Bírja is elég sokáig, ha nincs a doboz sokat taperolva

Köszönöm Tigris.

Persze tudom hogy nem a legjobb összehasonlítási alap a Technics de nagyon nincs mit mellé tegyek.
Zenész barátomhoz tudnám haza vinni ha lenne autóm mert nála vannak valamilyen hasonszőrű jobb minőségű dobozok.
Egyelőre tényleg csak gyorsba a helyükre tettem mert minél előbb akartam hallani a hangjukat.
Hétvégén talán sor kerül egy nyugisabb "tesztelésre" mert ahhoz még pakolásznom is kell és miegymás.
Egyik szobában hallgatom a pc-n keresztül a NAD-ot és a Tannoy-t nem túl szerencsés elhelyezésben (falra tolva) az íróasztalon.
Asztali Minidisc-el kiegészítve a rendszert.
Másik szobában a betegeskedő Marantz-om (dsp panel/IC csere) a volt Technics dobozokkal ill. a Koda méllyel.
Apróban lévő Dual lemezjátszóval és a Philips CD játszóval.
Mindkét szobában noname hangfal kábelek csak egy pár GAC 3-as IC kábelem van ill. a Koda-hoz vásároltam valami inakustik y kábelt.
fapaci-tól vettem Gotham hangfal kábelt de még nem volt időm vagy lehetőségem kipróbálni őket mert a NAD-nak csíptetős az aljzata a kábelem banán dugós. Technics dobozaimat ezért készítettem fel a dugó fogadására. Na de a Marantz egy időre kiesik a szerviz miatt a NAD-ot meg nem szívesen tenném tönkre az átalakítással. Maximum amit el tudok képzelni hogy ebben az írásban lévő képen látható csíptetős<=>banán "átalakító" kábelt készítek és még ott az új kábel "bejáratása" témakör aminek nem tudom mekkora jelentőséget kell tulajdonítsak.

Doboz állapota egyelőre nem zavar mert rossz a szemem.
Viccet félre téve tényleg nem annyira ütött kopott mint írtam de azért látszik rajta hogy nem egy mai darab pláne közelről de nekem így is tetszik.
(Azért az igazat megvallva mint tudjátok a Technics-em kb. 20 éves de ehhez képest mintha új lenne.)
Köszi a matricázás tippet de egyenlőre biztosan így hagyom őket.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Örülök, h tetszik használd egészséggel... De ne a régi Technics dobozod vedd alternatívának, azért időközben mellé tehetnéd valami értelmesebb mai dobozhoz is...Egyébként ha zavar, h ütött kopott, mondjuk engem nagyon zavarna, akkor letudod öntapadós tapétával takarni, ami ha szépen megcsinálod egész jól tud kinézni...Bírja is elég sokáig, ha nincs a doboz sokat taperolva

a képek alapján ez nagyon nagyon jó állapotban van.

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Jbl

Hozzászólás Szerző: KMT »

Ez az, miért nem a Tannoy-odhoz hasonlítod?

Vendég

Jbl

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”