Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Usher

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Usher

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ezt kifejtenéd, mi a baj a Marantzal? Béla Te hallgattad az Ushert a Marantz cdjátszóddal???

Usher és Usher között is óriási a különbség.
Nekem volt V601-es,ami nem igazán volt az a kategória,ami arra késztessen,hogy megtartsam,de a CP-777 nagyon tetszik.Ez viszont pont a másik véglet.
A Marantz CD játszóval nincs semmi gond.Most is ezt hallgatom a HEED rendszerrel.Nekem sokkal jobban tetszeik,mint a HEED gyári CD játszója.Ebből is volt komolyabb is,de a CD játszók között nem érzek nagy különbséget,pedig az annó 2.4 MFt volt.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Usher

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Ezt kifejtenéd, mi a baj a Marantzal? Béla Te hallgattad az Ushert a Marantz cdjátszóddal???

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 99

Usher

Hozzászólás Szerző: donignatio »

Komolyabbra váltva a szót , én az Ushereket több ízben is hallottam jóllehet ugyanabban a felállásban. Nagyon jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, de mint minden jobb hangsugárzó, igényli a megfelelő "körítést". Több erősítővel, de ugyanazzal a lejátszóval hallgattuk, nekem legjobban egy hibriddel tetszett, ha érdekel bővebben, a márkákat is megírhatom. Félvezetőssel kicsit tompa volt, csövessel is szépen szólt , az MF valószínü jó lenne hozzá, szerintem a Marantz lehet nálad a "hunyó".

Szép napot!
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Ui: szerintem az Ica lenne a jobb.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

Hello!

Tulajdonképpen nincs semmi bajom a Proac-kal, nagyon jó kis hangfal, csak egyszerüen most meg van a lehetőségem hogy feljebb lépjek, és ez a két hangfal került a képbe!A nagy proac mert szeretem a kis Proac hangját, az Usher pedig mert sok jót hallottam róla, és nem utolsó sorban gyönyörű)
Azt gondltam itt azért van jópár profi ember akik hallották őket, és tudnak tanácsot adni.
A két hanfal meghallgatása az otthoni rendszerben pedig abszolút lehetetlen, mível Győri vagyok, és hát nem hiszem hogy csak úgy oda adnák a két szép szememért.
Azért írtam meg, hogy milyen erősítővel hallgatom, hogy aki ért hozzá be tudja lőni hogy egyáltalán passzolnak e hozzá.
Azért köszönöm hogy válaszoltál:))
Szép napot mindenkinek.

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Ajaj ilyen nehezet kérdeztem???((

Hello! Tul.képpen tényleg nehezet kérdeztél, mert nem gondolnám, h. bárki is ugyanezt a rendszert hallgatná, ráadásul a z említett hangdobozokat is össze hasonlította volna valaha. Kb. olyat kérdeztél, h. jelenleg a szőke, vékony Marival éldegélek, de a szomszéd utcában lakó kicsit dundibb, vörös Icával is élhetnék, tudja-e valaki, nekem melyik lenne a jobb? Mi bajod a Proac-al? Miért nem tetszik, mert gondolom, valami bajod lehet vele, ha a cserén agyalsz. Viszont akkor hogy jön a képbe a másik Proac? Az Usher is nagyon jó hangdoboz, de Neked kell a saját környezetedben összehasonlítani az említett hangdobozokat,és dönteni.

Üdv

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

Ajaj ilyen nehezet kérdeztem???((

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

Hello mindenki!

Most lenne lehetőségem vásárolni egy Usher Audio Dancer Cp-8571-es hangfal párt. Jelenleg Proac studio 140-et hallgatok, Musical Fidelity a 308-as erősítővel, illetve Marantz sa11-1 cdlejátszóval.
Érdeklődési körömben a klasszikus zenétől a világ zenéig, és retro diszkó zenéig minden bele tartozik.
Segítséget szeretnék kérni hogy milyen minőségű ez a hangfal, és egyáltalán nagy előre lépés lenne e az Usher a 140- eshez képest??
Vagy esetleg az itt hírdetett Proac response 3.8 lenne jobb???
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:Pioneer

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Usher

Hozzászólás Szerző: KMT »

elég nagy csend van

Ennyi hangsugárzóval az hiba.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1723

Usher

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Az munka lenne a javából egész nap fülelni

több százmillió tökével rendelkezők előnyben :bebebebebebe:

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Usher

Hozzászólás Szerző: tom_tom »

Az munka lenne a javából egész nap fülelni

Ahogy akarod

Distributor wanted area: Germany,France,Japan,Russia.

Nem akartok Usher disztribútorok lenni?

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

installáció

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

elég nagy csend van

Ahogy akarod

Distributor wanted area: Germany,France,Japan,Russia.

Nem akartok Usher disztribútorok lenni?

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Be-718

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

elég nagy csend van

boubacar
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Kérdés, van köztetek olyan aki hallott Usher-t cyrus elektronikáról szólni?

Az egyik 6311-et amit nemrég árultak, Creek Destiny-vel hajtotta a tulaj, teljes megelégedéssel.
[8]__[=|=]__[8]

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Kérdés, van köztetek olyan aki hallott Usher-t cyrus elektronikáról szólni?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Nem azt mondom hogy nincs, de amit találtam ott is jó 1-1,5 éve volt az utolsó hozzászólás, és nem jutott tovább 2-3 oldalnál. az avsforum ahova leginkább amerikaiak járnak, ott meg pereg a topic rendesen és majd 100oldalas Az Usher topic is pörög rendesen.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Amúgy fura, tegnap nézegettem német hifi fórumokat, és szinte nem találtam témát ami a Swans-al foglalkozik, Ushert meg végképp semmit (csakhogy ne legyek annyira offtopic ).

Ez fura.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Utóbbi.A németeknek nagyon nem tetszik,hogy olcsóbban adjuk.Az a szerencsénk,hogy nem vagyunk picik.Mi is teljes konténerrrel veszünk,mint ők.8 országba exportáljuk.
Sajnos hiába vagyunk sokkal olcsóbbak,így is sokkal kevesebbet adunk el,mint a németek.

Jó az egyértelmű, itthon nincs igazán kultúrája a zenehallgatásnak. Pedig itthon is van ember bőven, akinek lenne rá. Amúgy fura, tegnap nézegettem német hifi fórumokat, és szinte nem találtam témát ami a Swans-al foglalkozik, Ushert meg végképp semmit (csakhogy ne legyek annyira offtopic ).

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Szerződésben foglalja hogy x ár alatt nem adhatod vagy mi? Vagy fenyegetnek hogy nem lehetsz disztribútor ha olcsóbban adod?

egyébként nem vágom ezt a hozzáállást, ha olcsóbbak lennének a dobozaik, biztos több fogyna belőlük, és nekik is nagyobb bevételük lenne....

Utóbbi.A németeknek nagyon nem tetszik,hogy olcsóbban adjuk.Az a szerencsénk,hogy nem vagyunk picik.Mi is teljes konténerrrel veszünk,mint ők.8 országba exportáljuk.
Sajnos hiába vagyunk sokkal olcsóbbak,így is sokkal kevesebbet adunk el,mint a németek.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Nekem is megszabja a Swans,de nem tartjuk be.
Hál istennek az amerikaiak olcsóbbak,mint az európai árak,máskülönben én sem tudnék mit tenni.

Szerződésben foglalja hogy x ár alatt nem adhatod vagy mi? Vagy fenyegetnek hogy nem lehetsz disztribútor ha olcsóbban adod?

egyébként nem vágom ezt a hozzáállást, ha olcsóbbak lennének a dobozaik, biztos több fogyna belőlük, és nekik is nagyobb bevételük lenne....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Annak mi lehet az oka hogy világszerte egyforma áron látom az ushert? Kajakra megegyezik a kanadai, az amerikai, az ausztráliai, és az európai ár. Lehet hogy megszabja az Usher, hogy mennyiért árulhatják az eladók a dobozaikat?

Nekem is megszabja a Swans,de nem tartjuk be.
Hál istennek az amerikaiak olcsóbbak,mint az európai árak,máskülönben én sem tudnék mit tenni.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Annak mi lehet az oka hogy világszerte egyforma áron látom az ushert? Kajakra megegyezik a kanadai, az amerikai, az ausztráliai, és az európai ár. Lehet hogy megszabja az Usher, hogy mennyiért árulhatják az eladók a dobozaikat?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”