Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
ismeri valaki a Xears Turbo Devices II Titan, rövidebb nevén a TD100 II fülhallgatót?
mi a vélemény róla?
Illetve hamár Xears, itt az új modell, ami szerintem még szebb is, hangban mondjuk nem tudom mennyit fog hozni a fa része, ég és föld nem lesz.
TDIII
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Fül és Fejhallgatók
Nemrég vettem egyet. Jó hang, még jobb tér, igényes összerakás és anyagminőség, sztem korrekt ár. A gari viszont nehézkes.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Fül és Fejhallgatók
ismeri valaki a Xears Turbo Devices II Titan, rövidebb nevén a TD100 II fülhallgatót?
mi a vélemény róla?
Fül és Fejhallgatók
Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek valamilyen tapasztalata 2 vagy több armatúrájú fülhallgatókkal. Tényleg annyival jobbak mint amennyivel drágábbak? Tud valaki olyan helyet ahol ki lehet ilyet próbálni?
előre is köszönet
Fül és Fejhallgatók
Az nem rossz! Hogy sikerült?
Innen.
Fül és Fejhallgatók
Az a K601 használt, vagy új ennyiért?
új
Fül és Fejhallgatók
Újra beszámoló:
Megrendeltem az Audinst + K601 párost. Mindkettő új, és 37e+45e pénzbe van. Remélem még karácsony előtt ideérnek. Kíváncsi vagyok mit szól a szett...
Fül és Fejhallgatók
Most van nálam K601 és K701 együtt és összehallgattam őket. 95%-ban megegyeznek, a 701-esnek egy fokkal definiáltabb a mélye, de messze nem annyi, mint pl. egy HD600-nál. Régen a HD600-at pártoltam, de most egyre inkább a fele hajlok, hogy az AKG-t kultiváljam a fantasztikusan jó tere miatt. Sommázva: az AKG K701 nagyon jó választás, a középdrága kategóriában nagyon megállja a helyét.
És kb. 5 000Ft-ért (doboztól függően) nagyon jó DIY erősítőt lehet hozzá venni.
.
Fül és Fejhallgatók
A K601-hez combos erősítő kell, különben nem lesz az igazi.
Most van nálam K601 és K701 együtt és összehallgattam őket. 95%-ban megegyeznek, a 701-esnek egy fokkal definiáltabb a mélye, de messze nem annyi, mint pl. egy HD600-nál. Régen a HD600-at pártoltam, de most egyre inkább a fele hajlok, hogy az AKG-t kultiváljam a fantasztikusan jó tere miatt. Sommázva: az AKG K701 nagyon jó választás, a középdrága kategóriában nagyon megállja a helyét.
potatomelon.wordpress.com
Fül és Fejhallgatók
.
Vettem egy párezer forintos, de egészen jó hangú fülhallgatót, amit eredetileg valami mobiltelefonhoz szántak, de nagyon rövid a kábele (kb. 15cm). Tudna valaki ajánlani valami jó és olcsó kábelt fülhallgatóhoz, amivel át tudnám kábelezni?
.
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Akkor te veszed a fülest én a K8-at... már csak az a kérdés milyen áron adja, ha egyáltalán tényleg eladja..
Naná, hogy eladja!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Fül és Fejhallgatók
Üdv!Mikor lesznek eladók a cuccok???(a füles érdekelne inkább)
Akkor te veszed a fülest én a K8-at... már csak az a kérdés milyen áron adja, ha egyáltalán tényleg eladja..
Fül és Fejhallgatók
Nekem pl lessz egy eladó TC K8-am, akár. A HD 600-al együtt is, jóárasitva!
Üdv!Mikor lesznek eladók a cuccok???(a füles érdekelne inkább)
Fül és Fejhallgatók
Ez kicsit olyan, mintha egy racing-os fórumon megkérdeznéd, hogy az opel corsa jó autó?? Ahhoz igen, hogy nyugdíjas tempóba eljuss A-ból B-be. És még meg sem ázol közben
Jogos.... Akkor nem kérdeztem semmit inkább
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok. Pár nappal ezelőtt vásároltam egy barátom segítségével egy AKG K309 fülhallgatót. Sokan szidják a neten de neki és és nekem is nagyon tettszik a hangja. Ismeri valaki ezt a fülest? Érdekelne, hogy nekünk ilyen furcsa a hallásunk vagy tényleg jó ez a füles?
Ez kicsit olyan, mintha egy racing-os fórumon megkérdeznéd, hogy az opel corsa jó autó?? Ahhoz igen, hogy nyugdíjas tempóba eljuss A-ból B-be. És még meg sem ázol közben
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok. Pár nappal ezelőtt vásároltam egy barátom segítségével egy AKG K309 fülhallgatót. Sokan szidják a neten de neki és és nekem is nagyon tettszik a hangja. Ismeri valaki ezt a fülest? Érdekelne, hogy nekünk ilyen furcsa a hallásunk vagy tényleg jó ez a füles?
Fül és Fejhallgatók
Nekem a Sennheiser-ekkel inkább a Heed Canamp füles erősítő jött be jobban mint páros.
De persze forrás és egyéni fül kérdése is ez az egész.
És mint mindig a hifiben, soha nem egy összehasonlító demó fog dönteni, hogy számunkra alkalmas lesz-e valami vagy nem hosszú távon, tényleg zenét hallgatva.
Fül és Fejhallgatók
Ha másra nem is ,arra megtanított az elmúlt időszak, újat tripla áron soha többet! Csak ennek a két cuccnak az új, és használt ára különbségén lazán inkább lemegyek a tengerre a családdal, de ez szigorúan SZVSZ!
Ezek szerint elég olcsón adod majd a TC K8-at Feltétlen várj meg a piacra dobásával..
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Fülesből újat szeretnék.. számomra olyan mint az alsógatya kérdés..
A TC K8-al kapcsolatban még gondolkodom.. egyelőre kutakodom.. aztán meglátom mi lesz a végső megoldás.. Valszeg csak január felé lesz esedékes.. az eladás a közeljövőben lenne???
Ha másra nem is ,arra megtanított az elmúlt időszak, újat tripla áron soha többet! Csak ennek a két cuccnak az új, és használt ára különbségén lazán inkább lemegyek a tengerre a családdal, de ez szigorúan SZVSZ!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Fül és Fejhallgatók
Fülesből újat szeretnék.. számomra olyan mint az alsógatya kérdés..
A TC K8-al kapcsolatban még gondolkodom.. egyelőre kutakodom.. aztán meglátom mi lesz a végső megoldás.. Valszeg csak január felé lesz esedékes.. az eladás a közeljövőben lenne???
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Köszönöm, utánanézek!
Fül és Fejhallgatók
Szerintem a TC Konnekt 8 és gondolom a többi TC Konnekt is igen jól párosodik a K-601-essel.
Köszönöm, utánanézek!
Fül és Fejhallgatók
Igen, rajta vagyok a témán. Olyasmit tervezek ami tartalmaz DAC-ot is. Pl: a Lupus D MKII szimpatikus, bár jobb lenne valami olcsóbb..
Szerintem a TC Konnekt 8 és gondolom a többi TC Konnekt is igen jól párosodik a K-601-essel.
Megfelelően meg is tudja hajtani és a hangkarakterük is valahogy jól passzol egymáshoz.
Persze ha elsősorban számítógépes forrás lenne.
Néha lehet kapni használtan is, előfordul, hogy fele áron, de tökéletes állapotban.