Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Róla beszélünk
sztem jó áron vetted és egész csinos is.
itt 18e-t kértek el egy párért.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
ELmentem ma a bizibe tszt cd-vel. MEgfüleltem a jbl-t és egy infinity-t. Egyiktől sem estem hanyat azonban volt még ott egy Pilot M1-es. Ennek tettszett a hangja. Elhoztam hát ezt. Vélemények róla?
mennyiért vetted?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
ELmentem ma a bizibe tszt cd-vel. MEgfüleltem a jbl-t és egy infinity-t. Egyiktől sem estem hanyat azonban volt még ott egy Pilot M1-es. Ennek tettszett a hangja. Elhoztam hát ezt. Vélemények róla?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Erősítőnek egy Marantz NR-1501-et néztem ki, e mellé akarnék hangfalat választani. Indulásnak csak 2 frontot.
A KEF C7 és a Polkaudio TSi 300 maradt versenyben.
Melyiket javasoljátok inkább, mik a tapasztalatok? Illetve az erősítő 50W teljesítménye elég lesz ezekhez szerintetek?
Van két STK-077 IC-vel épített erősítőm is. MAximum azzal hajtom. MAjd kiderül holnap.
Sziasztok ismét. Bementem egy nagyobb bizibe és találtam pár érdekes hangfalat. Kisméretű jbl, yamaha, egy nagyobb keenwood hangfal volt amit érdekesnek találtam. Ezekről a márkákról mi a vélemény? Az áruk 10-20-ezer között mozog.
Gondolom a JBL valami régebbi lehet...
Ha rendben van a hangszóró és tetszik a hangja akkor meg kell venni!!!
Igen régebbinek tűnik. Hibátlan a doboz és a hangszórók is. Holnap megyek és meghallgatoma csövesemmel:)
Csöveshez eleve érzékenyebb hangfalat célszerű venni. A 84-86 dB-es hangfalakat nehezen hajtják a lámpások, főleg a kis teljesítményűek. A 90 felettiekkel könnyen boldogulnak.
Akitől vettem a csöves Pointe-mat 84 dBes Charioval próbálta rábírni az igazságra, reménytelenül pedig azok nem rossz hangfalak de nem passzolnak hozzá. Annyira érzéketlenek voltak, hogy csak otthon hallottam a sajátommal, hogy keményen brummogott az erősítő.
Sziasztok ismét. Bementem egy nagyobb bizibe és találtam pár érdekes hangfalat. Kisméretű jbl, yamaha, egy nagyobb keenwood hangfal volt amit érdekesnek találtam. Ezekről a márkákról mi a vélemény? Az áruk 10-20-ezer között mozog.
Igen régebbinek tűnik. Hibátlan a doboz és a hangszórók is. Holnap megyek és meghallgatoma csövesemmel:)
Csöveshez eleve érzékenyebb hangfalat célszerű venni. A 84-86 dB-es hangfalakat nehezen hajtják a lámpások, főleg a kis teljesítményűek. A 90 felettiekkel könnyen boldogulnak.
Akitől vettem a csöves Pointe-mat 84 dBes Charioval próbálta rábírni az igazságra, reménytelenül pedig azok nem rossz hangfalak de nem passzolnak hozzá. Annyira érzéketlenek voltak, hogy csak otthon hallottam a sajátommal, hogy keményen brummogott az erősítő.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Háát, ha dönteni kellene, én valószínűleg inkább a Sunyit választanám a késői bolgárhangszórós Orionok helyett. Mivel kétutas, némi hangszórópiszkálással, és esetleg egy váltóigazítással szerintem könnyen-gyorsan elviselhetővé lehet tenni.
Ha esetleg találsz Preludiumot, eredeti szakadt membránszélű állapotában, az is jó választás. Néha előfordulnak 20k körül (és ha te javíttatod, legalább ellenőrizheted ki és mivel pótolja az eredeti membránszélt).
Köszönöm, de egyelőre várok. Helyi bizibe benézek holnap. Kinntről mondjuk csak jvc és philips hangfalakat láttam. Majd kiderül...
Háát, ha dönteni kellene, én valószínűleg inkább a Sunyit választanám a késői bolgárhangszórós Orionok helyett. Mivel kétutas, némi hangszórópiszkálással, és esetleg egy váltóigazítással szerintem könnyen-gyorsan elviselhetővé lehet tenni.
Ha esetleg találsz Preludiumot, eredeti szakadt membránszélű állapotában, az is jó választás. Néha előfordulnak 20k körül (és ha te javíttatod, legalább ellenőrizheted ki és mivel pótolja az eredeti membránszélt).
Ez is nagyon gagyi kateg.?
Az én tanácsom az, hogy inkább gyűjtsél még egy kicsit és vegyél komolyabbat. 20 ezerért már tényleg lehet elfogadható hangsugárzót venni.
Lehet, hogy nem a legjobb az orion és a vidi sem, de nekem pl egy orion hs 280 hangja igencsak megfelel. Ezért kérdeztem, hogy ahoz képest milyen lehet.
Véletlenül se cseréld le a 280-ast erre a kacatra!
Nincsen sajnos...Ha lenne nagyon boldog ember lennék Igérem utolsó kérdés. Ez is nagyon gagyi kateg.? Fisher
Lehet, hogy nem a legjobb az orion és a vidi sem, de nekem pl egy orion hs 280 hangja igencsak megfelel. Ezért kérdeztem, hogy ahoz képest milyen lehet.
Véletlenül se cseréld le a 280-ast erre a kacatra!
Sziasztok. ISmeri valaki ezt
a hangfalat? Milyen hangú dobozok ezek? Dobozhangú . Ennyiért egy próba nem drága. Szerintem kommersz doboz, hifitorony kategória.Üdv,NL Orion és videoton dobozokkal összevetve milyen lehet? Volt két vidi és a számítógép mellé tavaly kukáztam egy kis oriont. A maguk korában, mivel nem volt más nem voltak rosszak de ha komolyan zenét szeretnél hallgatni nem ezeket a bolhapiac kategóriás hangfalakkal kéne szemezni. Persze attól is függ, hova szánod. Ha józanul gondolgodsz valami normális hangfalra gyűjtesz és nem próbálkozol ilyen szutykokkal. Pl Infinity reference1. Kis hangfal, nagyot szól és 20eFt körül bele lehet botlani. Amikor a fiam minihifije mellé tettem nevetőgörcsöt kaptam, olyan szépen szólt. MBQuart kisebb dobozok is jók lehetnek, persze szigorúan használtan.Üdv,NL Lehet, hogy nem a legjobb az orion és a vidi sem, de nekem pl egy orion hs 280 hangja igencsak megfelel. Ezért kérdeztem, hogy ahoz képest milyen lehet.
a hangfalat? Milyen hangú dobozok ezek? Dobozhangú . Ennyiért egy próba nem drága. Szerintem kommersz doboz, hifitorony kategória.Üdv,NL Orion és videoton dobozokkal összevetve milyen lehet? Volt két vidi és a számítógép mellé tavaly kukáztam egy kis oriont. A maguk korában, mivel nem volt más nem voltak rosszak de ha komolyan zenét szeretnél hallgatni nem ezeket a bolhapiac kategóriás hangfalakkal kéne szemezni. Persze attól is függ, hova szánod. Ha józanul gondolgodsz valami normális hangfalra gyűjtesz és nem próbálkozol ilyen szutykokkal. Pl Infinity reference1. Kis hangfal, nagyot szól és 20eFt körül bele lehet botlani. Amikor a fiam minihifije mellé tettem nevetőgörcsöt kaptam, olyan szépen szólt. MBQuart kisebb dobozok is jók lehetnek, persze szigorúan használtan.Üdv,NL
a hangfalat? Milyen hangú dobozok ezek? Dobozhangú . Ennyiért egy próba nem drága. Szerintem kommersz doboz, hifitorony kategória.Üdv,NL Orion és videoton dobozokkal összevetve milyen lehet?
a hangfalat? Milyen hangú dobozok ezek? Dobozhangú . Ennyiért egy próba nem drága. Szerintem kommersz doboz, hifitorony kategória.Üdv,NL
a hangfalat? Milyen hangú dobozok ezek?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
tudom, hogy az én fülemmel csak én hallok, de egy dynaudio audience 42 érdekes lehet nekem az elvárások fényében? mélyei vannak? érdemes meghallgatni?
Minden igaz amit írtak, de egy izmosabb vasat igényel a kicsike... ha jól gondolom!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
mélyei vannak?
mélye az van
Van annak más is, Béla!
man_f!
Az a dobozka nem csak kezdő hangsugárzónak jó. Nyugodtan tehetsz vele egy próbát.
no, és 80k huf az reális ár egy látszólag szép darabért?
Igen.
mélyei vannak?
mélye az van
Van annak más is, Béla!
man_f!
Az a dobozka nem csak kezdő hangsugárzónak jó. Nyugodtan tehetsz vele egy próbát.
no, és 80k huf az reális ár egy látszólag szép darabért?