Az első szám a Darth Wader, ha jól emlékszem.
Én is gondoltam rá, hgy megveszem, tán 190 HUF az első szám.

Nah meg Mandó sisakját tervezem még majd beszerezni Legoban, az is tetszik. :)
Moderátor: szepi0808
Igen, Magnum Tóbiás
Köszönöm, hogy emelted a topikom fényét. Most már fényesebben ragyog, mint azelőttMorph írta: ↑2022.07.28., csüt. 16:24
Sajnos az "agyaggalambok" tényleg nem odavalóak, kár megsértődni. Nem jók na. Lefelé viszik az igényes szobád színvonalát a tesco felé... Ezekre inkább lőni szoktak.
Nem kérted, de, ami jár az jár.
Természetesen azért teszem fel, hogy mások is lássák és "leégessem magam" egyesek előtt
Teljesen igazad van a flokkolás nem lett tökéletes, de funkcióját tekintve viszont igen. Ha csak a projektor fénye van, nincs ellenfele fényelnyelésben.szepi0808 írta: ↑2022.07.27., szer. 09:55Balázs, te azt hitted, hogy a te örömödre készültek ezek a figurák? El kell keserítenelek és a tetszikelő barátaidat is. Nem, nem nektek készült, és nem nektek kell ennek a látványát elviselni minden nap. Én gyönyörködök bennük, amikor kimegyek a moziba. Nekem örömet okoz a látványuk, te még nézd a saját gyönyörű flokkolásod a faladon, ami igazán mesterien sikerült. (ha már fikázgatunk)
Egy szó, mint 100. Ne bántson téged ez a dolog, nekem tetszik és ez a lényeg.![]()
Balázs, te azt hitted, hogy a te örömödre készültek ezek a figurák? El kell keserítenelek és a tetszikelő barátaidat is. Nem, nem nektek készült, és nem nektek kell ennek a látványát elviselni minden nap. Én gyönyörködök bennük, amikor kimegyek a moziba. Nekem örömet okoz a látványuk, te még nézd a saját gyönyörű flokkolásod a faladon, ami igazán mesterien sikerült. (ha már fikázgatunk)
Vissza? Hova? Én kajak azt hittem ezeket Te gyártod.
Az emberi arcok nagyon nehezen kivitelezhetők. Még a drága cuccoknál sem mindig sikerül. Luke, Han sosem jön össze. Talán még ez az, ami vállalható.cisco írta: ↑2022.07.03., vas. 10:30Hát azért a kidolgozottság nem túl profi... Han nem nagyon hasonlít, Luke szemei pedig elég parák...Bocs!
Sajnos ez a nagy cégenél sem megy könnyen, ezért a legtöbb figura, alien, meg predator, meg transformer, stb, ott ezt könnyebb megoldani.
Amúgy csak egy kérdés, hogy mi a végállomás? Van egy teljes lista, amit be szeretnél szerezni vagy ami jön az bekerül?
Pedig azt hittem eredeti , nem is tudom miértszepi0808 írta: ↑2022.06.07., kedd 14:22Csinálják. Ennyit azért nem tudnék érte adni :)
https://www.galaxyjatekaruhaz.hu/film-e ... ibles.html
Csinálják. Ennyit azért nem tudnék érte adni :)