Egy kis low budget nappali mozi,még is lett végül, illetve még készűlőben

Telefonos képekért ,előre is elnézést!

Üdv
Fish
Moderátor: szepi0808
Valóban nem lazult újkora óta az évek alatt, de nekem már akkor is hullám volt a jobb felső sarkában. Gondoltam jobban megfeszítve talán kijönne. De eddig is elvoltam így, nem zavar, lehet nem most kellene megpróbálni, nehogy több kárt csináljak mint hasznot. Kipattintani nem fogom, mert szerintem tekerni lehet, de majd megvizsgálom jobban hétvégén.
Nem szokott kelleni után feszíteni, de pattintsd ki és néz meg, nem tudom, hogy van.
Ez egy dedikált fehér moziszoba?
Szerintem rétegtermék.
Nem tudom melyire gondolsz volt sok :)
Én azt veszem ki a sorokból, hogy egy Epson 9400 Szepi által kalibrálva.
Most màr ezt is bekalibráltam. Jobb lett de a VW270-et meg sem közelíti, persze nem is egy kategória, de nagyon el van találva az a gép.
Most igen, Sony VW270 majd, ha fent lesz az epson, akkor arról is lövök egy SDR képet.SSDWOB írta: ↑2020.07.28., kedd 09:19Szia,
SDR! Meg Epson gép. Most jól olvasom, hogy egy másik gép által vetített a képét linkelted?
Szia,
Én válaszoltál, hogy ez egy tw9400 kalibrálva, de hdr vagy sdr-ben?
Nálam is 0.8 Radiance vászon volt. Egy 8 éves dlp-vel, aminek a fényereje, hát ... kicsi. Mégis baromi jó képe lett, amúgy is az volt.
Én még nem, de a nem hiszem, hogy kompatibilis lenne. Amúgy csak a kisebbik tétel a keret.
Csak egy TW9400-et vittem próbára, hogy megnézze a vevő, hogy milyen is lesz a végeredmény. Szerintem nem csalódott :) Szerintem 4K felé fog mozdulni, abból is nagy esélyes a Sony.