mishow írta: ↑2025.05.13., kedd 11:57
Én meg egy Thomson midi készülékkel (megtaláltam a neten: LAD-300)...
Csóró gyerek voltam, ha jól emlékszem '97-ben vettem végre egy CD játszót a nyári munkán keresett pénzből, 18 évesen. Philips CD373 volt. Első lemezemre is emlekszem, amit vettem hozzá: Depeche Mode - Black Celebration.
Majd 2 év múlva a "rendes" dolgozói fizetésből egy Philips CD723-ast, ammor ez volt elérhető új modell, franc se gondolta még akkor hogy igazából ez visszalépés volt (peesze 2 utas kukázott, általam hangszóró cserélt Videoton hangsugárzókkal, házi készítésű mélynyomóval, Technics SU-V4 erősítővel nem is lehetett mit hallani

). . Örültem, hogy új készüléket tudtam venni.
Aztán 99 év végén vettem meg jó áron a Mission 703-asokat, ami kukázott maga körül mindent.
Jött a Marantz PM-68, majd pár hónap múlva a CD-67MKII, ami egyértelműen hallhatóan jobb volt, mint a CD723. És aztán ez a kombó maradt is 21 évig (leszámitva a dobozok cseréjét a 783-asra), amikoris bedöglött a lejátszó, és javítani nehezen lehetett, elsőre nem is sikerült, akkor jött a CD17MKIII, ami egy újabb ugrás volt fülre, de szinte már csak dísz lassan 2 éve a Musicbook Source óta, mert csak néha kapcsolom be, hogy járassam, no meg az Israel Kamakawiwo Ole nincs fent a Deezeren, azt szoktam néha hallgatni.
De nálam is már csak nosztalgia, és valahogy nem akarom eladni, pedig racionálisan azt kéne...
Jól mutat, no meg akkor már tényleg nem lenne értelme az aláírásomnak