Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magyar hifi termékekről készült képek
Re: Magyar hifi termékekről készült képek
Nagyszerű cég, kiváló csapattal, igazi követendő példa amit és ahogyan csinálnak!
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric
Üdv Mindenkinek!
Februárban volt szerencsém látogatást tenni az Audio Hungary (ma már Qualiton) nyíregyházi főhadiszállásán.
Egy előzetes telefon után Fábián András fogadott személyesen.
Megmutatta a gyártórészt és a konstruktőr úrral együtt elmagyarázták a gyártási folyamatokat.
András édesapjával is válthattam néhány szót.
Végül természetesen lehetőség volt hallgatózásra is a demóteremben.
Egyetértettünk abban, hogy ez így kvázi hülyeség :-) , mert otthoni környezetben, saját technikák között úgyis máshogy fog szólni a muzsika.
Így aztán addig ajánlgatta a lehetőséget, míg egy erősítőt hazavihettem és kipróbálhattam.
Óriási élmény volt hosszú napokon át hallgatni az én rendszeremben.
El is kezdek rá gyűjteni.
Felhatalmazást kaptam továbbá, hogy bátorítsak minden érdeklődőt a velük való kapcsolatfelvételre.
További szép napot és jó zenehallgatást kívánok minden sporttársnak!
Februárban volt szerencsém látogatást tenni az Audio Hungary (ma már Qualiton) nyíregyházi főhadiszállásán.
Egy előzetes telefon után Fábián András fogadott személyesen.
Megmutatta a gyártórészt és a konstruktőr úrral együtt elmagyarázták a gyártási folyamatokat.
András édesapjával is válthattam néhány szót.
Végül természetesen lehetőség volt hallgatózásra is a demóteremben.
Egyetértettünk abban, hogy ez így kvázi hülyeség :-) , mert otthoni környezetben, saját technikák között úgyis máshogy fog szólni a muzsika.
Így aztán addig ajánlgatta a lehetőséget, míg egy erősítőt hazavihettem és kipróbálhattam.
Óriási élmény volt hosszú napokon át hallgatni az én rendszeremben.
El is kezdek rá gyűjteni.
Felhatalmazást kaptam továbbá, hogy bátorítsak minden érdeklődőt a velük való kapcsolatfelvételre.
További szép napot és jó zenehallgatást kívánok minden sporttársnak!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Itt vannak technikai infók, jut eszembe: https://flowbyallegro.hu/
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1014
bocs, de ez nem egy Usher (Taiwan) hangsugárzó?

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Az Allegro FLOW ONE volt 3 éve 13.000 €
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- kasumi
- V.I.P.
- Értékelés: 420
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 93
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Besütött a nap az asztalomra. Prototípus (DIY?) hazai DAC.
Ha valaki kiváncsi rá, még pár napig meghallgathatja nálam. Volt már nálam egy-két hete, de aztán elvitte Tamás és belekerült egy plusz clock. Kíváncsi voltam meg lehet-e hallani majd (az emlékeim szerint) a változtatást. Egyértelműen jobb lett. Nálam, a képen látható rendszerben, amiben számos további magyar termék van.

Sabo Audio
Streamer23 Signature, TCXO clockolt streamer alaplappal.
Jó.

Streamer23 Signature, TCXO clockolt streamer alaplappal.
Jó.

MZX Audio hálózati szűrő
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC
Chord Dave + MZX Audio egyedi táp
MZX PRE-NR1
ATC SCM 150 ASL PRO
Taiko Extreme DIY PC
Chord Dave + MZX Audio egyedi táp
MZX PRE-NR1
ATC SCM 150 ASL PRO
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2868
- Kapcsolat:
Termék vagy sem, magyar, és nekem tetszik. Dénes Péter Audio 211 SE:
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Szerencsére azt tapasztalom, hogy minél nagyobb tudással rendelkezik valaki, annál szerényebb és alázatosabb az embertársaival szemben.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
Nagyszeru csapat, igazi emberek, hatalmas szaktudassal es ritka szerenyseggel. Nagyon kedvelem oket 

Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Az év végével minden kicsit lelassul, olyan dolgokra is lesz időnk amikre évközben nem. Így esett, hogy hifivel átitatott kollégámmal ellátogattunk a az Audiohungary gyárába. Bár ez a szó, hogy gyár talán kicsit túlzó és rideg itt, ebben az összefüggésben, hiszen manufaktúráról van szó, a zene szeretetéről és nem egyszerű termék előállításról. Ez sokkal több attól, érezni a szenvedélyt, az odaadást az alázatot.
Nem írnék a múltról, azt úgy is fellelhető az interneten. Annyit talán, hogy a tapasztalat és a tudásban való merítkezés kézzelfogható, "szagolható" a több évtizedes gyárépületben, amely valaha Beag volt.
Már nem volt gyártás, így néhány nappal az ünnepek előtt, csendes polcok között, megpihent csövek és kondenzátorok. Persze alkalmunk nyílt meghallgatni a kínálatot, olyan körülmények között, ahogy - inkább ahol - azt az alkotó megálmodta. A teljes szortimentet nem, de a javát átélhettük. Hangfalat, kábelt és amiért mentünk erősítőket - mind a műhelyből.
Hogyan lehetne jellemezni az élményt? A tonális élményt nehéz leírni, azt sajnos hallani, érezni kell. Lehetne nyíltságot, levegőt, mélyet, magasat, felbontást, sávszéleket elemezni. Nehéz visszaadni, mindazt amit hallottunk, különösen az élmény és a töménység, a mennyiség miatt - egyik zene a másik után, egyik erősítő a másik után. Na és nem is tesztelni mentünk, hanem hallgatózni, így nem is jegyzeteltem.
A küllem, sem utolsó. Hiszen a csöves erősítők - a hűtési praktikumon túl, esztétikai megfontolásból külre helyezett csöveivel - legalább annyira a szemnek, mint a fülnek is készülnek. Mind egyedi remekdarab.
Persze volt saját hifis berendezések mutogatása telefonról, a régi idők felemlegetése, lévén a két László - kollégám és Fábián, egy generáció. Volt ott "azok régi szépídők" is.
De ahogy várható, a délelőtt végén egy A20i, X30 -as erősítőkkel és Qualiton hangfalkábelekkel jöttünk el.
László, András - Köszönöm az élményt!
Nem írnék a múltról, azt úgy is fellelhető az interneten. Annyit talán, hogy a tapasztalat és a tudásban való merítkezés kézzelfogható, "szagolható" a több évtizedes gyárépületben, amely valaha Beag volt.
Már nem volt gyártás, így néhány nappal az ünnepek előtt, csendes polcok között, megpihent csövek és kondenzátorok. Persze alkalmunk nyílt meghallgatni a kínálatot, olyan körülmények között, ahogy - inkább ahol - azt az alkotó megálmodta. A teljes szortimentet nem, de a javát átélhettük. Hangfalat, kábelt és amiért mentünk erősítőket - mind a műhelyből.
Hogyan lehetne jellemezni az élményt? A tonális élményt nehéz leírni, azt sajnos hallani, érezni kell. Lehetne nyíltságot, levegőt, mélyet, magasat, felbontást, sávszéleket elemezni. Nehéz visszaadni, mindazt amit hallottunk, különösen az élmény és a töménység, a mennyiség miatt - egyik zene a másik után, egyik erősítő a másik után. Na és nem is tesztelni mentünk, hanem hallgatózni, így nem is jegyzeteltem.
A küllem, sem utolsó. Hiszen a csöves erősítők - a hűtési praktikumon túl, esztétikai megfontolásból külre helyezett csöveivel - legalább annyira a szemnek, mint a fülnek is készülnek. Mind egyedi remekdarab.
Persze volt saját hifis berendezések mutogatása telefonról, a régi idők felemlegetése, lévén a két László - kollégám és Fábián, egy generáció. Volt ott "azok régi szépídők" is.
De ahogy várható, a délelőtt végén egy A20i, X30 -as erősítőkkel és Qualiton hangfalkábelekkel jöttünk el.
László, András - Köszönöm az élményt!
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10962
- Kapcsolat:
Ááááá.... ez biztosan jobb még az eredetinél is....

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.