Audison írta: ↑2022.07.27., szer. 22:50
Szia. Nem tudom, hogy kaptál e választ, de én tudok írni, tapasztalatból. Volt szerencsém a DCA20GA, 16GA, 12GA-val is. 20GA-t IC-nek használok, KLE csatikkal. 16GA-t és Dual12GA-t pedig hangfalkábelnek. Nagyon természetes hangú kábelek, de tényleg nagyon! Szellős, tág hangkép jellemzi. Színezésnek nyoma sincs. A magas hangoknál sokaknak hiányuk lehet ezekkel a kábelekkel, de ott vannak ugyan úgy csak lágyabban, nem hivalkodóan. Nekem a kedvencem a 12GA, mert kicsit teltebb “hangja van”, mint a 16GA-nak.
denesdr írta: ↑2021.11.10., szer. 21:41
Valakinek van itt tapasztalata Duelund DCA kábelekkel? Kinti fórumokon dícsérik mind összekötőnek, mind hangszórókábelnek.
Nekem is van, de úgysem hinné el senki a véleményem, akinek pedig van az belém kötne, így inkább nem írom le.
Amit mégis javasolni tudok: elég tisztességes hibridkábelt lehet csinálni belőle. A közepe nagyon szép, a mélye nagyonjó, de vigyèl vele párhuzamosan akár egy nagyon vékony tömör réz vagy ezüstözött réz szálat is, mert a felbontás nem tartozik az erősségei közé. Neotech SOCT-22 vagy 24 megfelel, ezek nem is drágák.
Persze a hozzászólás denesdr-nek szól.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu