Csak laikus szemlélőként jött ez le,szóval tessék igy kezelni eme észrevételeket.

Hol látszik ezen az alacsony minőség? Melyik részén? De a kérdést megválaszoltad, még csak képen láttál ilyen dugót. Nem tudom mi van veled mostanában Zoli, de ezek a megnyilvánulásaid elég kiábrándítóak számomra.
Már megy az Isotek Cd ismétlő üzemmódban.Shimano írta: ↑2022.04.22., pén. 14:15Másodjára még jobb lesz.József1960 írta: ↑2022.04.22., pén. 14:06Bekötöttem a Canare 2F11s kábelt. Első hallásra nagyon jó! Nem használtam semmiféle villát,banándugót,hanem direktbe átdugtam a hangfal,és erősítő csatlakozóin. Forrasztani nem fogom,mert azzal +1 anyagot vinnék be a rendszerbe. Banánoknál van maga a dugó anyaga,bevonat(ok) esetleg forraszanyag...Igaz jobban mutat,mint egy csupasz drótvég.![]()
Kell neki némi idő,de hát ez minden drótra igaz.
A 4s11-re pl többszáz óra járatást írnak a külföldi fórumokon,de nálam a 2s11 már elsőre is éreztette a benne lévő potenciált,és azóta csak jobb lett.
Másodjára még jobb lesz.József1960 írta: ↑2022.04.22., pén. 14:06Bekötöttem a Canare 2F11s kábelt. Első hallásra nagyon jó! Nem használtam semmiféle villát,banándugót,hanem direktbe átdugtam a hangfal,és erősítő csatlakozóin. Forrasztani nem fogom,mert azzal +1 anyagot vinnék be a rendszerbe. Banánoknál van maga a dugó anyaga,bevonat(ok) esetleg forraszanyag...Igaz jobban mutat,mint egy csupasz drótvég.
Érdekes amit írsz.Én pl nem tudtam arról sem hogy az aranyozás sem minden esetben kerül közvetlenül a csatlakozó anyagára.fülelek írta: ↑2022.04.21., csüt. 22:09Nem kell használni a csavart, forrasztani kell, én is úgy szoktam. A saját hangfalkábelemen (>800€) is ezt a dugót használom.
Direkt aranyozás, nincs nikkel a réz és az arany réteg között. A berillium-réz ötvözetben mindössze max. 2% a berillium, ezért a fajlagos vezetés nem sokkal rosszabb a tiszta réznél, és sokkal jobb, mint a sárgaréz ötvözetnek. A mechanikai tulajdonságok meg jobbak, mint a tiszta réznél. Azt nem tudom, hogy a rögzítő csavar miből készül, de valóban elég gyenge.
Ezt tőled kérdezte a kijelentésed miatt. Egyébként, ha nem próbáltad a Viablue-t akkor nincs is sok alapja...fülelek írta: ↑2022.04.22., pén. 08:33Nem kérdezte??MrCollector írta: ↑2022.04.21., csüt. 23:25"Ki melyik dugót választaná?" - Egy kérdés, egy felelet. Nem kérdezte melyik jobb és miért. Én sem írtam semmi ilyet.fülelek írta: ↑2022.04.21., csüt. 22:09Nem kell használni a csavart, forrasztani kell, én is úgy szoktam. A saját hangfalkábelemen (>800€) is ezt a dugót használom.
Direkt aranyozás, nincs nikkel a réz és az arany réteg között. A berillium-réz ötvözetben mindössze max. 2% a berillium, ezért a fajlagos vezetés nem sokkal rosszabb a tiszta réznél, és sokkal jobb, mint a sárgaréz ötvözetnek. A mechanikai tulajdonságok meg jobbak, mint a tiszta réznél. Azt nem tudom, hogy a rögzítő csavar miből készül, de valóban elég gyenge.
Mindenki avval és úgy dug, ahogy akar, no meg bír...
És mitől jobb Mr. szerint a Viablue?
Shimano írta: "Jó,jó,de a miértre is kíváncsiak lennénk,"
![]()
Nem kérdezte??MrCollector írta: ↑2022.04.21., csüt. 23:25"Ki melyik dugót választaná?" - Egy kérdés, egy felelet. Nem kérdezte melyik jobb és miért. Én sem írtam semmi ilyet.fülelek írta: ↑2022.04.21., csüt. 22:09Nem kell használni a csavart, forrasztani kell, én is úgy szoktam. A saját hangfalkábelemen (>800€) is ezt a dugót használom.
"Ki melyik dugót választaná?" - Egy kérdés, egy felelet. Nem kérdezte melyik jobb és miért. Én sem írtam semmi ilyet.fülelek írta: ↑2022.04.21., csüt. 22:09Nem kell használni a csavart, forrasztani kell, én is úgy szoktam. A saját hangfalkábelemen (>800€) is ezt a dugót használom.
Jó,jó,de a miértre is kíváncsiak lennénk,már ha van,és nem csak egy próba miatt alakult ki ez a vélemény.
ViablueMegyer írta: ↑2022.04.21., csüt. 09:22Ki melyik dugót választaná, vagy nagyjából mindegy?
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/aq-ezu ... banan-dugo
https://netdepo.hu/kabel-csatlakozo/ban ... szett-4-db
Szerintem nem neked írtam amit írtam, de akkor válaszolok neked is, hiányérzeted csak akkor lesz, ha egy jobb csatlakozóval hasonlítod össze.Shimano írta: ↑2022.04.20., szer. 19:15Arra a "villanydrótra" amire tettem,csak annyit hogy soha rosszabb villanydrót hangot.migabi24 írta: ↑2022.04.20., szer. 09:51Persze villanydrótra mindegy mit rakszMrCollector írta: ↑2022.04.20., szer. 09:07
Szóval feltételezed, valami alapján. Szerintem nem is tudod mennyire nem csak az számít mi a vezető anyaga. Remélem azért még a kevésbé hozzáértők jelentős része is csak megmosolyogja az ilyen amatőr megjegyzéseket!![]()
Én kontakt mániás vagyok,és ez a viablue tuti jól teljesít ez ügyben.Összehasonlításban csak annyit tudok mondani hogy a csavaros rögzítésű berillium réz kácsással nekem volt némi hiányérzetem,ezekkel a viablue dugókkal viszont nincs.Hogy ez most a jobb kontakt,vagy más miatt nem tudom,de jobb így,az biztos.
Arra a "villanydrótra" amire tettem,csak annyit hogy soha rosszabb villanydrót hangot.migabi24 írta: ↑2022.04.20., szer. 09:51Persze villanydrótra mindegy mit rakszMrCollector írta: ↑2022.04.20., szer. 09:07Szóval feltételezed, valami alapján. Szerintem nem is tudod mennyire nem csak az számít mi a vezető anyaga. Remélem azért még a kevésbé hozzáértők jelentős része is csak megmosolyogja az ilyen amatőr megjegyzéseket!![]()
Persze villanydrótra mindegy mit rakszMrCollector írta: ↑2022.04.20., szer. 09:07Szóval feltételezed, valami alapján. Szerintem nem is tudod mennyire nem csak az számít mi a vezető anyaga. Remélem azért még a kevésbé hozzáértők jelentős része is csak megmosolyogja az ilyen amatőr megjegyzéseket!
Szóval feltételezed, valami alapján. Szerintem nem is tudod mennyire nem csak az számít mi a vezető anyaga. Remélem azért még a kevésbé hozzáértők jelentős része is csak megmosolyogja az ilyen amatőr megjegyzéseket!migabi24 írta: ↑2022.04.20., szer. 07:28Mert jobb esetbe mind berillium réz, de egy jó vörösrézért zsebbe kell nyúlni.
Szóval feltételezed, valami alapján. Szerintem nem is tudod mennyire nem csak az számít mi a vezető anyaga. Remélem azért a kevésbé hozzáértők jelentős része csak megmosolyogja az ilyen amatőr megjegyzéseket!migabi24 írta: ↑2022.04.20., szer. 07:28Mert jobb esetbe mind berillium réz, de egy jó vörösrézért zsebbe kell nyúlni.
Mert jobb esetbe mind berillium réz, de egy jó vörösrézért zsebbe kell nyúlni.MrCollector írta: ↑2022.04.19., kedd 21:39Ugyan ezt miből gondolod?migabi24 írta: ↑2022.04.12., kedd 12:36Szép ez, de semmivel nem jobb a vezető anyaga mint a 200Ft-os banánoknak.Shimano írta: ↑2022.04.12., kedd 12:00
Igen erre.Ha valaki rendelne,beszállnék én is.Nézegettem,de túl sok a postaköltsége.![]()
Én most ezt használom.Jónak tűnik,és szerintem még az erősítőt is megemelhetném vele,olyan passzentos.Vastagabb anyagból is van mint általában a hasonló z banánok.
viablue-ts-banana-tube-banandugo-gedeon.jpg
Ugyan ezt miből gondolod?migabi24 írta: ↑2022.04.12., kedd 12:36Szép ez, de semmivel nem jobb a vezető anyaga mint a 200Ft-os banánoknak.Shimano írta: ↑2022.04.12., kedd 12:00Igen erre.Ha valaki rendelne,beszállnék én is.Nézegettem,de túl sok a postaköltsége.pali923 írta: ↑2022.04.12., kedd 09:18
Erre gondoltok?
https://avcorp.pl/product-eng-4474-Vibo ... plugs.html![]()
Én most ezt használom.Jónak tűnik,és szerintem még az erősítőt is megemelhetném vele,olyan passzentos.Vastagabb anyagból is van mint általában a hasonló z banánok.
viablue-ts-banana-tube-banandugo-gedeon.jpg