Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Találtam egy ilyet az Expresszben. Tud róla vki vmit?
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 43472.html
-
Vendég
Cd játszók
Adott egy jo CD a rendszerbe illeszthetőség miatt azért nem lesz nagyságrendekkel rosszabb hangja....Ok, h más rendszerben másként szól, csak az nem ilyen mértékű, főleg nem negatív irányba egy komolyabb CD esetében...:taps:
Na ezzel viszont nem értek egyet... :lol!:
A kérdés nem is az volt, h egyet értesz e vagy sem...De inkább azok okfejtését várom akik értenek is hozzá, és ismerik az adott készüléket...
Tehát egy 130 ezres CD nem fog rosszabbul szólni mint egy 30 ezres csak mert más és más rendszerbe van integrálva.Azt aláírom, h nem tudja kifutni magát, de egy 30 ezres Cd lealázni nem fogja Ez akkor is így van ha egyet értesz ha nem ezzel a feltevéssel.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Adott egy jo CD a rendszerbe illeszthetőség miatt azért nem lesz nagyságrendekkel rosszabb hangja....Ok, h más rendszerben másként szól, csak az nem ilyen mértékű, főleg nem negatív irányba egy komolyabb CD esetében...:lol!:
Na ezzel viszont nem értek egyet...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Nekem a régebbi Denonom drasztikusan rosszabban szólt amikor már nagyon leharcolt volt a feje.
melyik tipus, s hany eves volt?
Ha engem kérdezel egy 1560-as. Nem tudom hány éves lehetett, de tíznél több.
-
Vendég
Cd játszók
Adott egy jo CD a rendszerbe illeszthetőség miatt azért nem lesz nagyságrendekkel rosszabb hangja....Ok, h más rendszerben másként szól, csak az nem ilyen mértékű, főleg nem negatív irányba egy komolyabb CD esetében...
-
Vendég
Cd játszók
Szerintem nem titok, de azt szerettük volna kideriteni az ugyan olyan öreg Technics CD miért szól jobban mint a micromega....Kb egy idősek és a Technics akkor is negyede árbban volt.Én nem tudok belenyugodni, h mégis a Technics jobb, annó mikor én hallgattam ezt a micromegát nekem nagyságrendekkel jobb hang jött át, mint a Technicsem esetében.Itt viszont nem ez a szitu, ennek akarunk utána járni...
Nos , az hogy jobb... vagy hogy jobban tetszik egy bizonyos láncban az nem ugyan az.
Nem jobban tetszikről van szó...Hanem lapos unalmas és részlethiányos hangzásról ...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Szerintem nem titok, de azt szerettük volna kideriteni az ugyan olyan öreg Technics CD miért szól jobban mint a micromega....Kb egy idősek és a Technics akkor is negyede árbban volt.Én nem tudok belenyugodni, h mégis a Technics jobb, annó mikor én hallgattam ezt a micromegát nekem nagyságrendekkel jobb hang jött át, mint a Technicsem esetében.Itt viszont nem ez a szitu, ennek akarunk utána járni...
Nos , az hogy jobb... vagy hogy jobban tetszik egy bizonyos láncban az nem ugyan az.
Pl. Bartek rendszerébe nem illett a Technics 490-es játékos, holott nem rossz gép az sem.
Nálam pedig bejön a Philips 910-es holott nem egy drága gép.
Más-más a kapott hang. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Cd játszók
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Na, most már kellően szórnak a vélemények, priviben kaptam olyan véleményt, hogy nem fog a fejcserével javulni a hangminőség...
Hát most mit csináljak?
Azért nem olyan komoly hangzásbeli különbségek lehetnek ezek.
Nos ezt én is hasonlóképpen gondolom.
Na, most már kellően szórnak a vélemények, priviben kaptam olyan véleményt, hogy nem fog a fejcserével javulni a hangminőség...
Hát most mit csináljak?
Cd játszók
Hát most mit csináljak?
-
Vendég
Cd játszók
Hát most mit csináljak?
Köszi én is így gondolom...Még valakinek esetleg ellenvélemény?
Nincs ellenvélemény! A hibajavító minél többet beleavatkozik a folyamatba,annál messzebb kerül az előállított hang az eredetileg rögzítettől,de majd valami szaki jobban elmagyarázza,én is csak olvastam erről valamikor.
Cd játszók
Köszi én is így gondolom...Még valakinek esetleg ellenvélemény?
Nincs ellenvélemény! A hibajavító minél többet beleavatkozik a folyamatba,annál messzebb kerül az előállított hang az eredetileg rögzítettől,de majd valami szaki jobban elmagyarázza,én is csak olvastam erről valamikor.
Cd játszók
"Micromega Minium kb 10-13 éves. Talán."
kifinomult egy jatekos az.
en akkor neztem nagyot mikor hasznaltan arultak 40E-t majd 70-ert majd megint lattam egyet 40-ert. most akkor mennyi az ara? sima, tuningolatlan volt mind2.
-
Vendég
Cd játszók
Nekem a régebbi Denonom drasztikusan rosszabban szólt amikor már nagyon leharcolt volt a feje.
Micromega Minium
kb 10-13 éves. Talán.
Cd játszók
Cd játszók
Egy egyszerű de mégis érdekes kérdés merült fel bennem és szeretném ha megosztanátok velem a gondolataitok...
Cd lejátszó hibás vagy régi kiolvasófej hibáiból adódhat -e rossz hangzási végeredmény? Itt most nem az ugrásokra és a nehéz beolvasásokra gondolok, hanem a hangzás minőségére .Lehet -e a hang ettől gyengébb hiányos?
Bizony lehet. Kásásabb a hang zsizsegősebbek a felső részek, tompább az egész. Ha a fej sokat hibázik akkor sok adatot kell eldobnia mivel valós időben nincs idő visszamenni és újraolvasni. Vannak javítóbitek ugyan, de mivel nem a lemez "hibázik" hanem a fej ezért azok se használhatóak sokszor. Nekem a régebbi Denonom drasztikusan rosszabban szólt amikor már nagyon leharcolt volt a feje.
-
Vendég
Cd játszók
Egy egyszerű de mégis érdekes kérdés merült fel bennem és szeretném ha megosztanátok velem a gondolataitok...
Cd lejátszó hibás vagy régi kiolvasófej hibáiból adódhat -e rossz hangzási végeredmény? Itt most nem az ugrásokra és a nehéz beolvasásokra gondolok, hanem a hangzás minőségére .Lehet -e a hang ettől gyengébb hiányos?
-
Vendég
Cd játszók
De itt is írja...: http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... &indexURL=
-
Vendég
Cd játszók
VAM1202 jó bele , olvastam egy oldalon, Lézer modul Philips VAM1202/12
-
Vendég
Cd játszók
olyanba kellene, amit gyárilag 12.2 mechával szereltek.
Nem tom, mivel helyettesítető....
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Sziasztok,
philips CDM 12.2 mechanikát keresnék eredetiben, vagy utángyártottban, fejjel együtt.
Van tippetek, hogy hol kaphatok ilyet és legfőképp mennyiért?
Előre is :lol!: a segítségért!
kukori
Milyen gépbe kellene?
A CDM 12.1 itt található, de bizonyos gépekbe a 12.1 és a 12.2 is jó.
Legalábbis a műszerész ismerős szerint...
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Cd játszók
Krähling Zoltán <krahling@monornet.hu>
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
-
Vendég
Cd játszók
Ezeket lehet kapni, csak nem tudom hol..De valahol már mutatta valaki