Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Langesz
- Törzsvendég
- Értékelés: 21
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Ti használtok ilyen LAN/Ethernet kábel szűrőt? Állítólag nagyon hallható a hatása.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Pc alapú audio lejátszás
Én fülre próbáltam Jriver lejátszóban és a wasapi nyert. A kernel-es kicsit mosottabb, nem olyan tiszta. Persze az, hogy melyik jó, embere és készüléke válogatja.
Ezek a kis programok a windows hangerőszabályzóját/mixeit kerülik meg. Egyfajta direkt kapcsolatot teremtenek a hardverek között.
Asio: ez szoftver jellemzően a hangkártyák meghajtó programja.
Wasapi: windows audio session api: ez is hardveres kommunikációt jelent a lejátszó program és a hangkártya v. usb dac között. Windows Vista, 7, 8, 10-re írták. Az event és push formátum a kommunikáció fajtáit jelöli. Ebből csak annyit szűrtem le, hogy régebbi hangkártyához nem ajánlott az event verzió. Ettől még ki lehet próbálni, ha felajánlja a lehetőséget a program.
Kernel: a Win XP-nél jelent meg. Ez is egyedi módon szállítja közvetlenül az adatcsomagokat. A WDM audió driverhez találták ki annak idején, kezeli a hardver erőforrásokat (jelen esetben a hangkártyát).
nagyon köszi!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Pc alapú audio lejátszás
nekem már ezek is kínaiak, kernel streaming, wasapi, asio, asio4all, event, push etc
igazából mit jelentenek, melyik lehet a jobb, melyik miért, vagy csak fülre állítja be az ember?
"rendes" pc-s cuccom nem volt még, laptop (pc) +usb kombó van.
persze egy lp, de sok esetben egy cd után hallja az ember, hogy ez messze nem az igazi...
Én fülre próbáltam Jriver lejátszóban és a wasapi nyert. A kernel-es kicsit mosottabb, nem olyan tiszta. Persze az, hogy melyik jó, embere és készüléke válogatja.
Ezek a kis programok a windows hangerőszabályzóját/mixeit kerülik meg. Egyfajta direkt kapcsolatot teremtenek a hardverek között.
Asio: ez szoftver jellemzően a hangkártyák meghajtó programja.
Wasapi: windows audio session api: ez is hardveres kommunikációt jelent a lejátszó program és a hangkártya v. usb dac között. Windows Vista, 7, 8, 10-re írták. Az event és push formátum a kommunikáció fajtáit jelöli. Ebből csak annyit szűrtem le, hogy régebbi hangkártyához nem ajánlott az event verzió. Ettől még ki lehet próbálni, ha felajánlja a lehetőséget a program.
Kernel: a Win XP-nél jelent meg. Ez is egyedi módon szállítja közvetlenül az adatcsomagokat. A WDM audió driverhez találták ki annak idején, kezeli a hardver erőforrásokat (jelen esetben a hangkártyát).
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Pc alapú audio lejátszás
Az egyiken szabályozható, a másikon nem
A livestream zene is lejátszható?
Ha igen, hogyan?
Bocs a sok kérdésért, lényeg amit tudni szertnék, hogy csak a letöltött v.háttér tárban lévő zene játszható le , vagy online módban is használhato./youtube,spotify.../
Pc alapú audio lejátszás
Kösz mindenkinek, müködik.
A win10 hangerőszabályzójánál két opciót kinál fel.
Ez így ok?
Az egyiken szabályozható, a másikon nemA livestream zene is lejátszható?
Ha igen, hogyan?
Pc alapú audio lejátszás
Kösz mindenkinek, müködik.
A win10 hangerőszabályzójánál két opciót kinál fel.
Ez így ok?
Pc alapú audio lejátszás
Orr: Iso Tek EVO3 Polaris
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene
Pc alapú audio lejátszás
Köszönöm. Utánna nézek.
Ezek kelleni fognak hozzá, ha még nincsenek esetleg hozzáadva a Foobarhoz:
ttp://www.foobar2000.org/getcomponent/d1b6cca ... -component
http://www.foobar2000.org/getcomponent/ ... out_ks.zip
http://www.foobar2000.org/getcomponent/ ... -component
Pc alapú audio lejátszás
Telepíted az új verziót, onnan kezdve azt fogja használni minden lejátszó.
Újra telepítettem a legújabb madvr-t de ugyan úgy a régi maradt alatta. Teljesen más kezelővel.
Pc alapú audio lejátszás
Köszönöm. Utánna nézek.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Pc alapú audio lejátszás
Nálam a DragonFly csatlakoztatásakor megjelenik a KS (Kernel Streaming) kimenet a Foobar kimeneti listájában és csak ki kellett választanom, hogy az szóljon.
KS mellett nem láttam értelmét WASAPI-ra, vagy ASIO-ra állítani.
nekem már ezek is kínaiak, kernel streaming, wasapi, asio, asio4all, event, push etc
igazából mit jelentenek, melyik lehet a jobb, melyik miért, vagy csak fülre állítja be az ember?
"rendes" pc-s cuccom nem volt még, laptop (pc) +usb kombó van.
persze egy lp, de sok esetben egy cd után hallja az ember, hogy ez messze nem az igazi...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Pc alapú audio lejátszás
Igazából ott vagyok elakadva, hogy a foobar kimeneten megjelenik a dragonfly, de azt használva továbbra is aktív a win mixere.
Nálam a DragonFly csatlakoztatásakor megjelenik a KS (Kernel Streaming) kimenet a Foobar kimeneti listájában és csak ki kellett választanom, hogy az szóljon.
KS mellett nem láttam értelmét WASAPI-ra, vagy ASIO-ra állítani.
Pc alapú audio lejátszás
Igazából ott vagyok elakadva, hogy a foobar kimeneten megjelenik a dragonfly, de azt használva továbbra is aktív a win mixere.
Pc alapú audio lejátszás
Üdv mindenkinek! Kezdöként kérdezem, win10-foobar-asio-dragonfly combót szeretnék. Kerestem infót, de nem találtam a win10 és a foobar háziasitására. Régebbi op rendszerekhez van leirás. Köszönöm elöre is. Ha van jobb megoldás,a nemfizetős kategóriában ,az is jöhet.
Pedig működik a leírt kombó.
Pc alapú audio lejátszás
Üdv mindenkinek! Kezdöként kérdezem, win10-foobar-asio-dragonfly combót szeretnék. Kerestem infót, de nem találtam a win10 és a foobar háziasitására. Régebbi op rendszerekhez van leirás. Köszönöm elöre is. Ha van jobb megoldás,a nemfizetős kategóriában ,az is jöhet.
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Ha fent volt a madvr akkor töröljem és ujra telepítésem?
A jriverben lévő decodert es splittert nem kell lecserélni masikra?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Jriverben tudjátok hogyan lehetne lecserelni a madvr-t a leg újabb verzióra?
Pc alapú audio lejátszás
Jriverben tudjátok hogyan lehetne lecserelni a madvr-t a leg újabb verzióra?
Pc alapú audio lejátszás
Szia, Én lassan másfél hónapja használom a Roon, kitolt trial verzióban HQplayerrel kombinálva.
Nekem nagyon bejön a kezelőfelülete, és a hangja én jobbnak hallom a Jriver-nél ami baj, mert elég drága azért 1 évre. De szerintem elő fizetek.
A beépített Tidal integráció teszi a dolgát, bár csak kipróbáltam, nekem nem jön be a Tidal picit sem.
Nemrég feltettem a Windows Server 2016-ot néhány jóbarát tanácsára és megvettem az Audiophile optimizer-t hozzá.
Számomra óriási volt az előrelépés..
Ha van időm napi 2-4 órát is tudok így zenét hallgatni, és abszolút nem fáraszt.
Mindez amit leírtam a saját véleményemet tükrözi a saját rendszeremben..
Hallgass a füledre ne másra.
Ha tetszik fizess elő rá, ha teheted de a Jriver se rossz azért kicsit sem!
Megvan a Jriver 21-es verziója megvettem anno azt is ( és az Amarrát, Audirvanat is) és elég sokáig használtam is, de számomra sem hangban, sem használhatóságban, sem megbízhatóságban nem éri el a Roon/Hqplayer - NAA kombináció előnyeit. Pár napos próba után megvettem a Roon előfizetést még tavaly és azóta is sok örömmel használom.
- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 75
Pc alapú audio lejátszás
Nálam a Roon - Hqplayer ---- Hqplayer NAA kombináció nagyon jól működik, akkor is ha a Hqplayert csak az NAA meghajtására használom és nem konvertálok vele se fel, se le. A Roon minden igényemet kielégíti media management eszközként és Tidal Hifi lejátszóként is.
Szia, Én lassan másfél hónapja használom a Roon, kitolt trial verzióban HQplayerrel kombinálva.
Nekem nagyon bejön a kezelőfelülete, és a hangja én jobbnak hallom a Jriver-nél ami baj, mert elég drága azért 1 évre. De szerintem elő fizetek.
A beépített Tidal integráció teszi a dolgát, bár csak kipróbáltam, nekem nem jön be a Tidal picit sem.
Nemrég feltettem a Windows Server 2016-ot néhány jóbarát tanácsára és megvettem az Audiophile optimizer-t hozzá.
Számomra óriási volt az előrelépés..
Ha van időm napi 2-4 órát is tudok így zenét hallgatni, és abszolút nem fáraszt.
Mindez amit leírtam a saját véleményemet tükrözi a saját rendszeremben..
Hallgass a füledre ne másra.
Ha tetszik fizess elő rá, ha teheted de a Jriver se rossz azért kicsit sem!
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Pc alapú audio lejátszás
Tudnátok egy picit mesélni erről A Roon lejátszóról?
Sikerült letölteni, egész jó a kezelőfelülete, hangba se tűnik rossznak..
Mit lehet még vele kezdeni?
Látom ajánljátok a HQplayert hozzá..
Ezzel a Roon-al ki lehet váltani a Jriver-t?
Olcsónak nem olcsó 119 dollár egy évre
Kinek milyen tapasztalata van vele, megosztanátok?
Nagyon érdekelne..
Nálam a Roon - Hqplayer ---- Hqplayer NAA kombináció nagyon jól működik, akkor is ha a Hqplayert csak az NAA meghajtására használom és nem konvertálok vele se fel, se le. A Roon minden igényemet kielégíti media management eszközként és Tidal Hifi lejátszóként is.
Pc alapú audio lejátszás
Ja, most latom, hogy nincs kulon tapod a winboxra. Nem tudsz szerezni valahonnan egy linearis tapot kiprobalasra? Szerintem leesik az allad tole, de mindenesetre nagyon erdekelne, hogy mekkorat dob a te rendszeredben!
Vettem egy Néhai - féle tápot hozzá és igen jó befektetésnek bizonyult, a Néhai kábeleinek topikjában írtam is róla pár szót, ha valakit érdekelne.
Pc alapú audio lejátszás
Igen, a sonore tokeletes. Ilyeneket en mindig beirok az okostelo jegyzeteibe:
SACD .iso kicsomagolása
- Sonore ISO2DSD: Java kell hozzá,
- a saját mappájába csomagol ki,
- beállítások: Sony DSF, CUE Sheet,
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 ChristieHD14K-M SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Pc alapú audio lejátszás
Régebben itt a fórumon kaptam egy kedves fórumtárstól egy programot, amivel az sacd iso-ból dsf. vagy dff. filet tudtam csinálni.
Sajnos egy virus miatt le kellett sikálni a gépem és eltűnt a progi.
Tudna valaki segíteni újratelepíteni?
Előre is köszönöm.
Én ezt használtam korábban:
http://www.sonore.us/iso2dsd.html
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond