Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Hálózati audio lejátszók

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

Ezekből készült cucc is ok  http://www.whatsbestforum.com/showthrea ... AC/page148

De még milyen!

twinastir
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 155

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: twinastir »

twinastir
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 155

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: twinastir »

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

szegény master7 kicsit jobb sorsra érdemes..
Allitolag jol szolnak ,de en maradok a pc nel.Bar ha megrendelem es szar,visszakuldom,kotelesek visszafizetni.Mi van ha megsem?

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

Soundaware D100pro i2s master 7
szegény master7 kicsit jobb sorsra érdemes..

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Soundaware D100pro i2s master 7

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, a gyártó oldaláról nem sok minden derül ki a különbségekről az A1-hez képest.
Kaphatunk majd beszámolót, ha megérkeztek az első darabok?

Természetesen.
Ha minden igaz, jövő héten már kézben lesznek az új darabok.

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Már rendelhető a LUMIN két új terméke.

http://www.luminmusic.com/index.html

A T1-es ára:     990.000.- Ft

Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, a gyártó oldaláról nem sok minden derül ki a különbségekről az A1-hez képest.
Kaphatunk majd beszámolót, ha megérkeztek az első darabok?

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

A Muses Edition egészen hallgatható. Egyébként meg 100-150 között melyik DAC-ot ajánlanád zenehallgatásra?
A sima essence one sem rossz, ki kell tudni szolgálni, és játszani kell az opampokkal, akkor az áráért jó lesz az, pl Sennheiser HD800 elé kötve

Most jött ki az essence one mkII, jobb kondik, újabb usb receiver&firmware, DSD támogatás, stb... holnap a keziem közé kerül egy ha minden jól megy, megírom majd h milyen.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3353
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: alto »

Ez nem hangzik túl jól. Az ASUS-t csak ádáz ellenségeimnek ajánlanám zenehallgatásra.

A Muses Edition egészen hallgatható. Egyébként meg 100-150 között melyik DAC-ot ajánlanád zenehallgatásra?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11186
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... szerintem hangban valahol CA DAcmagic Plus vagy Asus Xonar Essence One környékén van, talán még egy kicsit muzikálisabb náluk, de ez izlés kérdése is persze.
Ez nem hangzik túl jól. Az ASUS-t csak ádáz ellenségeimnek ajánlanám zenehallgatásra.

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

Ez így nem igaz. A 6moons szerkesztője bemutatta az Ayont, és neki jobban tetszett, mint a Lumin. Jócskán degradálja a hitelességet, hogy az alábbi képen látható környezetben hallgatódzott, ahol az akusztika sok kívánni valót hagy maga után. Ahol ennyi pénzt nem sajnálnak hifi holmik beszerzésére, ott elvárható lenne, hogy az akusztikára sokkal jobban odafigyeljenek, de legalább teszteléskor.
Én nem hallgattam egyiket sem, nekem tök mindegy, melyik milyen, meggyőződésem, hogy egyik se éri meg a pénzét, hacsak....de ez már itt off....

A kényelmet minden ember eltérően honorálja, a lumin-t abban nagyon nehéz felülmúlni, így nézve egyáltalán nem drága.

A lumin A1 egyébként egy 200E alatt behozható upgrade-elt külső táppal akkorát javul az eredeti karakterének megtartása mellett,
hogy ha csak annyi volt a difi amit a tesztelő írt, akkor az ayon egyáltalán nem éri meg az árát.

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Ez így nem igaz. A 6moons szerkesztője bemutatta az Ayont, és neki jobban tetszett, mint a Lumin. Jócskán degradálja a hitelességet, hogy az alábbi képen látható környezetben hallgatódzott, ahol az akusztika sok kívánni valót hagy maga után. Ahol ennyi pénzt nem sajnálnak hifi holmik beszerzésére, ott elvárható lenne, hogy az akusztikára sokkal jobban odafigyeljenek, de legalább teszteléskor.
Én nem hallgattam egyiket sem, nekem tök mindegy, melyik milyen, meggyőződésem, hogy egyik se éri meg a pénzét, hacsak....de ez már itt off....

Szegény cikk író próbálkozott egy jó tesztet írni a közel háromszoros árú Streamunlimited alapú lejátszóról, de a végén csak kinyögi a Lumin megkérdőjelezhetetlen fölényét a nagy felbontású, pláne DSD anyagokon.
CD felbontáson igyekezett kihozni az Ayon előnyét. De hát egy 15000 Euros készüléknek valamiben jobbnak kell lenni egy 5500 Euros készüléknél, ha már tesztelésre odaadták.

The superiority of the high-resolution format now provided the Lumin with an undeniable advantage. I consider this fact due to the format itself and the quality of very specific DSD masters. All Channel Classics recordings and a good part of the Pentatone DSD recordings sounded better on the Lumin than as their Redbook layer over the S-5.

Sajnos mint minden Streamunlimited streaming modult használó hálózati lejátszó (gyakorlatilag a Linnen és  Luminon kívül az összes), ez is szenved a kezelési hiányosságoktól, kellemetlenségektől. Ezt meg is jegyzi finoman.

The current iPad app is a clearly perfectible feature which derives from their partnership with Stream Unlimited but a completely new version with advanced features should be released soon and was previewed at the recent Munich High End show. I met some difficulties with third-party apps but a friend who owns an S-5 has no difficulties with other iPad apps like Kinsky or Song Book Lite. I was unable to identify what kind of technical limitation prevented me from using them but the main issue was being incapable of forwarding new tracks to the S-5's playlist with a different control point.

Hogy kinek mi és mit ér meg, az az egyén szükségleteitől, igényszintjétől, zenehallgatási szokásaitól és anyagi lehetőségeitől függ.
Jelenleg a piacon messze a legjobb ár/minőség arányú digitális forrás készülékek közé tartozik a Lumin.
Ráadásul a Linn bolondbiztos működésével, fantasztikusan komfortos kezelhetőségével is párosul a hangminősége.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5296

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ayon leverte a lumint egy tesztben.ez van.de sokba kerul!!!megeri????
hallgasd mindkettot sokaig,aztan mondj velemenyt!!!

Vendég

Hálózati audio lejátszók

A D1 mennyibe fog kerülni?
Még nem rendelhető, ára sincs. Őszre ígérik.
De kb. 2/3-a a T1-nek. Valahol 6-700000 között.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3353
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: alto »

Véleményed szerint egy n-30 ha csak a dac részét nézzük kb. hova lenne sorolható?

Ezt így nehéz, mert ugye az N-50-el ellentétben az N-30 nem használható külső DAC-ként.
Az N-30-ban SABRE 32 bites DAC chip van, ami egy elég jó cucc, persze lehet jó DAC chippel is rossz DAC-ot építeni, ha nem figyelnek a kiszolgáló áramkörökre, de a SABRE-ban pont az a zseniális, hogy jóval kevesebb kiszolgálásra van szüksége mint más korábbi DAC chipek esetén, ezért kevesebb dolgot lehet elszúrni a tervezéskor. Érdekes pl. hogy a LUMIN is ezt használja az új, 2.800.000 Ft-os csúcsmodelben, az S1-ben, igaz mindjárt négyet. 
Visszatérve szerintem hangban valahol CA DAcmagic Plus vagy Asus Xonar Essence One környékén van, talán még egy kicsit muzikálisabb náluk, de ez izlés kérdése is persze.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Az N-30 és az N-50 a maguk belépő szintű kategóriájában jó ár/érték arányú, jó hangú készülékek. Kategórián belül van értelme az összehasonlításnak, de egy sokszoros árú, másik ligában versenyző készülékkel nincs sok. Jól néznénk ki, ha pl. egy Lumin és egy N-50 között nem lenne különbség.

Véleményed szerint egy n-30 ha csak a dac részét nézzük kb. hova lenne sorolható?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Az S1-es ára: 2.800.000.- Ft

Az A1-es változatlanul rendelhető, ára: 1.650.000.- Ft

Az első szállítmány S1-es és T1-es hamarosan érkezik.
A1-es most is van raktáron.

(x)

A D1 mennyibe fog kerülni?

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Az is!
Kis feleségem szorgosan lottózik, majd csak ránk mosolyog a szerencse!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Ez nagy vételnek tünik...
Az is!

Beni12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 169

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Beni12 »

El lehet kezdeni spórolgatni és bemenni hallgatózni.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

(x)

Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Az S1-es ára: 2.800.000.- Ft

Az A1-es változatlanul rendelhető, ára: 1.650.000.- Ft

(x)

Beni12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 169

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Beni12 »

Az N-30 és az N-50 a maguk belépő szintű kategóriájában jó ár/érték arányú, jó hangú készülékek. Kategórián belül van értelme az összehasonlításnak, de egy sokszoros árú, másik ligában versenyző készülékkel nincs sok. Jól néznénk ki, ha pl. egy Lumin és egy N-50 között nem lenne különbség.
Pedig összehasonlították és nem találtak nagy különbséget. Erre írtam, hogy ez nekem furcsa és érthetetlen. Kb. ugyanazt, amit Te.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”