Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati szűrők
Hálózati szűrők
Ha csak elosztó kell: Eichmann Power Strip (www.amtron.hu).
ÖÖÖ, a Power Strip nem egy táp kábel? Az a kék? Alatta a fehér lenne az elosztó nem? Az nem Power Strip. Amtron-t néztem.
Az Amtron honlapja kicsit félrevezető. Amiről szó van, az valóban a kék tápkábel alatti elosztó, csak kicsi a kép és nem látszik, hogy az elosztóra sárga alapon az van nyomtatva: Power Strip.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Hálózati szűrők
ÖÖÖ, a Power Strip nem egy táp kábel? Az a kék? Alatta a fehér lenne az elosztó nem? Az nem Power Strip. Amtron-t néztem.
Hálózati szűrők
Én csak egy elosztót szeretnék majd venni. Falba van egy 220 és abból ki egy kábel, amin van mondjuk 4-5 férőhely.
No mégeccer: Eichmann Power Strip. Ennyit azért megérdemelne a cuccod.
Az mennyibe "fáj" egyébként?
Ha jól tudom, 10 000 Ft körüli az ára.
az tud fogadni amcsi dugokat is
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Hálózati szűrők
Én csak egy elosztót szeretnék majd venni. Falba van egy 220 és abból ki egy kábel, amin van mondjuk 4-5 férőhely.
Ha jól tudom, 10 000 Ft körüli az ára.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Hálózati szűrők
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Hálózati szűrők
Heed Thesis rendszer
Hálózati szűrők
Próbáltál már ilyet?
Hát ilyet azt pont nem,de az eddigiek csak elkúrták a hangot.Sajna az a szerényke tapasztalat,hogy ahol ez javit,az inkább csak ront.Na ezt hámozd ki!
Nem nagyon értem, hogy kellő tapasztalat híján miért kell sommás véleményekkel pazarolni a bandwidth-et... Azt a szerényke tapasztalatot bizony még lehetne kicsit bővíteni... Az mondjuk tény, hogy számos ilyen szűrő vagy kondicionáló dinamikakompressziót és/vagy sávszélvágást okoz, de szerencsére vannak kivételek, amelyek valóban meg is csinálják azt, amire elvileg kitalálták őket: tiszta, zavarmentes árammal látják el a hozzájuk csatlakoztatott készülékeket. Ezeket viszont nem a magyar gyártók kínálatában kell keresni. Sok próba után eddig egyetlen olyannal találkoztam, amelyik (számomra) elfogadható áron csak javulást hozott, és ez a PS Audio Ultimate Outlet volt.
Heed Thesis rendszer
Hálózati szűrők
Doki/Sentinel: arra céloztok, h a legközelebbi tesco-ba megvehetem bármelyik elosztót, hiszen mind ugyanolyan, csak pofára más a többi?
Direkt nem a tacskó és hasonszőrűeket írtam,útálom a multikat.Szépen menj csak el egy VILLANYOS SZAKÜZLETBE,aszt ott!
Hálózati szűrők
Doki/Sentinel: arra céloztok, h a legközelebbi tesco-ba megvehetem bármelyik elosztót, hiszen mind ugyanolyan, csak pofára más a többi?
Hálózati szűrők
És mi a tapasztalat a hálózati jelkondícionálókról? (Vibavoice, Quantum, stb..)?
A vibás szintén zenész. Gondolom a másik is.
Hálózati szűrők
Menj be az első villanyos szagüzletbe,oszt vedd meg az elsőt ami a kezedügyébe akad,majd a hálózati elosztóra szánt eredeti pénzösszeg,és az így elköltött mani differenciájából vásárolj lemezeket!Így két legyet ütsz egycsapásra:lesz több zenéd,aminek örülsz,illetve jobb lesz a hangzás is,mintha spécielosztós kütyükre herdáltál volna.
ezzel most kivételesen egyetértek...
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Hálózati szűrők
És mi a tapasztalat a hálózati jelkondícionálókról? (Vibavoice, Quantum, stb..)?
Hálózati szűrők
Jaj ne haragudjatok én valamit nagyon elrontottam. Én csak egy elosztót szeretnék majd venni. Falba van egy 220 és abból ki egy kábel, amin van mondjuk 4-5 férőhely.
Menj be az első villanyos szagüzletbe,oszt vedd meg az elsőt ami a kezedügyébe akad,majd a hálózati elosztóra szánt eredeti pénzösszeg,és az így elköltött mani differenciájából vásárolj lemezeket!Így két legyet ütsz egycsapásra:lesz több zenéd,aminek örülsz,illetve jobb lesz a hangzás is,mintha spécielosztós kütyükre herdáltál volna.
Hálózati szűrők
Jaj ne haragudjatok én valamit nagyon elrontottam. Én csak egy elosztót szeretnék majd venni. Falba van egy 220 és abból ki egy kábel, amin van mondjuk 4-5 férőhely.
Természetesen nagyon is ON, ha szűrőkről beszéljük, vagy kibeszéljük azokat, de én most valami elosztót szeretnék, ami szintén ON.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Hálózati szűrők
Áltaalában ezek dinamikát csökkentenk, meg a mélyátvitelt is rontják. Na persze ezt azzal magyarázzák, hogy a rárakódott mélyszennyeződést elveszik, pedig amit én hallottam, az szimplán vágta a mélyet. Az ilyen szűrőknek igazából sok értelme nincs, inkább a házi erőműveknek, de azok meg rettenetesen drágák.
Elég sok AVÁt láttam már apróhirdetésekben, ami azért gyanús.
Naim-ZU
Hálózati szűrők
Próbáltál már ilyet?
Hát ilyet azt pont nem,de az eddigiek csak elkúrták a hangot.Sajna az a szerényke tapasztalat,hogy ahol ez javit,az inkább csak ront.Na ezt hámozd ki!
Hálózati szűrők
Én mentesíteném a hangkeltő eszközöket mindenféle ehhez hasonló hangrontóktól. Ahol a szűrőkre szükség van,ott gáz van.
Próbáltál már ilyet?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Hálózati szűrők
Én mentesíteném a hangkeltő eszközöket mindenféle ehhez hasonló hangrontóktól. Ahol a szűrőkre szükség van,ott gáz van.
Hálózati szűrők
valaki probálta az Eichmann Express 6 Interconnect kábelt.
Kicsoda? :-)
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10962
- Kapcsolat:
Hálózati szűrők
Nagyon Off
valaki probálta az Eichmann Express 6 Interconnect kábelt.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Hálózati szűrők
Ha hálózati szűrőre is vágysz, az én javaslatom: PS Audio Ultimate Outlet vagy PS Audio UPC 200.
Heed Thesis rendszer
Hálózati szűrők
Hálózati szűrők
http://www.ava-audio.hu/products.php?show=kzh8
Itt az AVA szűrője, én még nem hallottam, viszont jókat hallottam róla. Ha jól emlékszem 30-40 ezer körül van.
Aztán még ott van az ISOTEK, lásd Akusztika bolt...