Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

voges
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 39

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: voges »

Akkor megállja a helyét a mai erősítők között (ebben a kategóriában).Még egy kérdés.Az utóbbi 10 évben sokat változtak az erősítők szerkezetileg?(nem a high-end,audiophile)50-100ezres ft-os kategóriára gondolok!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok!A minap szert tettem egy Yamaha AX-570 sztereó erősítőre!A haverom adta nekem egy jelképes összegért,nagyon szép karcmentes állapotban van,de a kérdésem az,hogy ismeri valaki ezt a típusú erősítőt?Kinek mi a véleménye róla?Láttam videókat róla elég komoly,márkás hangfalakat hajtanak vele?Vagy inkább már "kiment a divatból"?Köszi előre is a válaszokat! Egy kis adat róla ti úgy is jobban értetek hozzá!   http://translate.google.hu/translate?hl ... Szerethető, jók a Yamahák! 
A kérdés nem az hogy divatban van il nem van!
Az a lényeg hogy neked tetszik-e!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

voges
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 39

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: voges »

Sziasztok!A minap szert tettem egy Yamaha AX-570 sztereó erősítőre!A haverom adta nekem egy jelképes összegért,nagyon szép karcmentes állapotban van,de a kérdésem az,hogy ismeri valaki ezt a típusú erősítőt?Kinek mi a véleménye róla?Láttam videókat róla elég komoly,márkás hangfalakat hajtanak vele?Vagy inkább már "kiment a divatból"?Köszi előre is a válaszokat! Egy kis adat róla ti úgy is jobban értetek hozzá!   http://translate.google.hu/translate?hl ... rev=search

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

A japán kommerszebb márkák drágább cuccaiba többnyire van. Pl. az Akai és a JVC is tett a feljebb lévőkbe anno 20 éve...
És van meg pár márka...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 829

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Igazából azért érdekelne, mert 400-helyett 250ért lenne lehetőségem megvásárolni, újonnan. Csak, kíváncsi lettem volna tapasztalatokra.....érdemes-e?... Vagy 250ért tudnátok-e jobbat ajánlani? Köszönöm!!!!
Hallgasd meg ezt a Hivoxot, mielőtt döntesz.
Lehet, hogy 100- ért is jobbat kapsz...
Nekem volt Hivox is, Onkyo is....

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ald%C3%B3/

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Érdekes, az én erősítőmben nincs...

A japán kommerszebb márkák drágább cuccaiba többnyire van. Pl. az Akai és a JVC is tett a feljebb lévőkbe anno 20 éve...

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 722

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Szerintem senki nem hagyta figyelmen kívül!
Ebben az árkategóriában nem szokatlan már...
Érdekes, az én erősítőmben nincs...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Azt azért ne felejtsétek el, hogy a leírás szerint van benne egy DAC. Ami valószínüleg azért minőségben ehhez az árszinthez méltó.Szerintem senki nem hagyta figyelmen kívül!Ebben az árkategóriában nem szokatlan már...

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 722

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Nem is állítja senki, hogy rossz lenne és az árnál sem ragadtunk le. Azonban nemhogy a 400-at, szerintem a 250-et is meg kellene fontolni érte, annyira jó talán nincs. De nem hallottam, hogy milyen, így csak feltételezem.
Ha jó erősítőt szeretne, akkor szerintem is lehetne a hangfalak cseréjében is gondolkodnia, együtt kezelni a dolgot. 250-ért, plusz a Heco árából már azért lehet válogatni.
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a leírás szerint van benne egy DAC. Ami valószínüleg azért minőségben ehhez az árszinthez méltó.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Marbi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Marbi »

Köszönöm a sok hozzászólást....segítséget.....tanácsot! Lesz min gondolkodnom!! 
Az, hogy miért ennyivel olcsóbb, nem tudom. De, külföldön...ha akcióznak, azt nem aprózzák el.
Még egyszer köszönöm!!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Igazából azért érdekelne, mert 400-helyett 250ért lenne lehetőségem megvásárolni, újonnan. Csak, kíváncsi lettem volna tapasztalatokra.....érdemes-e?... Vagy 250ért tudnátok-e jobbat ajánlani? Köszönöm!!!!
ha valamire ilyen drasztikus engedményt adnak, annak általában húzós oka szokott lenni. 

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki leakadt az Onkyo új mivoltánál és eredeti 400ezer Ft-os áránál. A kérdés viszont az, hogy megér-e ez az erősítő 250ezer Ft-ot.

Amit én hozzátehetek:
- Nem ismerem ezt az erősítőt, de amiért 430ezret elkérnek az rossz nem lehet (legfeljebb árához képest).
- A Heco Victával nagyon nincsenek egy ligában, tehát itt hangsugárzót is cserélni kell majd, nem kis költséggel.

Én személy szerint inkább az itt hirdetett Primare i21-est venném meg és máris lenne +100ezer a hangsugárzó fejlesztésére.

Nem is állítja senki, hogy rossz lenne és az árnál sem ragadtunk le. Azonban nemhogy a 400-at, szerintem a 250-et is meg kellene fontolni érte, annyira jó talán nincs. De nem hallottam, hogy milyen, így csak feltételezem.
Ha jó erősítőt szeretne, akkor szerintem is lehetne a hangfalak cseréjében is gondolkodnia, együtt kezelni a dolgot. 250-ért, plusz a Heco árából már azért lehet válogatni.

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki leakadt az Onkyo új mivoltánál és eredeti 400ezer Ft-os áránál. A kérdés viszont az, hogy megér-e ez az erősítő 250ezer Ft-ot.

Amit én hozzátehetek:
- Nem ismerem ezt az erősítőt, de amiért 430ezret elkérnek az rossz nem lehet (legfeljebb árához képest).
- A Heco Victával nagyon nincsenek egy ligában, tehát itt hangsugárzót is cserélni kell majd, nem kis költséggel.

Én személy szerint inkább az itt hirdetett Primare i21-est venném meg és máris lenne +100ezer a hangsugárzó fejlesztésére.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Igen, sztereóra. Új,távos. Egyenlőre Heco Victa 701.
Senki nem akar rá és lebeszélni!
De gondold át hogy mi mennyit ér, és valóban szökséged van rá?

Mivel konkrétan tán még nem döntöttél hogy mi kell, így az ÚJ készülékeket kicsit parkoltasd!
Amint megvetted máris buktál min 20-30%-ot!

És most magamból kiindulva... még ha lenne is vasra ennyim... valszeg nem ezt választanám...
De mások vagyunk, más kell!

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Biztos, hogy nagyon jó az az Onkyo ebben a kategóriában, de ennyi pénzt elkölteni egy erősítőre... Hát így már tényleg vannak sokkal jobb ár/érték arányú holmik!
Nem ismerem ugyan, de 400-at biztosan nem ér. Nagyon brutál, szép, robosztus, az is biztos, hogy minőségi alkatrészekből van, de ha komoly cuccot szeretnél hosszú távra, akkor én sem ezt javaslom.
Itt a fórumon senki nem akar neked rosszat, minden ajánlást fontolj meg, ha lehet, akkor hallgatózz is vagy esetleg foglaló ellenében hallgasd meg a saját rendszeredben azt, amelyik szimpatikus.

Emiatt lenne jó ismerni azt, hogy milyen zenéket szeretsz, mi a jövőbeli terved...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2120

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Rendben! Nagyon köszönöm a segítséget!!

Új erősítőkből az alábbi típusok voltak nálam, úgy három hónap leforgása alatt. A felsorolásból mellőztem a használt é/vagy kereskedelemben nem kapható készülékeket, hiszen ezeket Te sajnálatos módon kizártad. Nos, nem szeretnék belemenni hosszas jellemzésbe a korábban említett egyéni ízlésem okán, azonban az én általam kedvelt megszólalás alapján a következő sorrendet állítottam fel.

Xindak XA-6800R              < nem távos
NAD C 356 + DAC             < távos
Marantz PM-6005 + DAC  < távos
Yamaha A-S700                < távos

A barátomnak más elképzelése volt a sorrendről és elárulom, hogy ezek közül egyik sem zenél nála. Mindazonáltal, mindegyik készülék szép munka, és öröm volt velük a zenehallgatás. Egy szó, mint száz én azt javaslom Neked, hogy hallgass meg pár új gépet, majd kérj el néhány használtat is. Ne az ár döntsön és főleg ne mások véleménye. Egyébként ezért kérdeztem, hogy hogyan jött az általad kérdezett erősítő képbe?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Marbi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Rendben! Nagyon köszönöm a segítséget!!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Értem. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat és leírom, hogy mit milyennek hallottam (itthon). Hozzáteszem, hogy én a meleg, puha, nyugodt hangzást szeretem, továbbá az én véleményem semmit sem ér. Ráadásul nem vásárlási szándékkal hoztam haza készülékeket, hanem a meglévő láncomba próbálgattam készülékeket az egyik kedves barátomnak.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

Marbi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Sztereóra?
Használt, vagy új?
Távos?
Hangkarakter?
Hangsugárzó?

Ezek a legfontosabb kérdések.

Sztereóra?
Használt, vagy új?
Távos?
Hangkarakter?
Hangsugárzó?

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Sztereóra?
Használt, vagy új?
Távos?
Hangkarakter?
Hangsugárzó?

Marbi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6381

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A kérdésem csak arra irányult, hogy pl. szükséges-e az a sokminden a vasba. Mindezt azért kérdezném, mert az említett erősítő ársávjában sokat hallgatóztam és keresgéltem mostanában.
Értem már.Valamilyen szinten én is a minél egyszerűbb, annál jobb híve vagyok.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szia pat!
Mivel ez egy stereo erősítő, és tapasztalatra, illetve véleményre lenne szüksége, így nem értem a kérdésed...
A kérdésem csak arra irányult, hogy pl. szükséges-e az a sokminden a vasba, illetve miért ez a konkrét típus érdekli? Mindezt azért kérdezném, mert az említett erősítő ársávjában sokat hallgatóztam és keresgéltem mostanában.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6381

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Szia! Hogyan jött ez képbe?
Szia pat!
Mivel ez egy stereo erősítő, és tapasztalatra, illetve véleményre lenne szüksége, így nem értem a kérdésed...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szia! Hogyan jött ez képbe?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”