warsong írta: ↑2019.09.19., csüt. 14:26
SoundMania írta: ↑2019.09.19., csüt. 13:51
warsong írta: ↑2019.09.19., csüt. 13:30
Szerintetek milyen minőséget/tudást/felépítésű szintet képvisel egy Darkvoice 336se erősítő NOS Sylvania teljesítmény és Shuguang Black Treasure driver csövekkel ? Ha valaki ért hozzá és utána nézne szívesen venném, jöhetnek róla a jó és rossz tulajdonságok is,most ismerkedek csak a csöves témával.
Kb a belépőszint alattit....
Nem nézek ki belőle semmi jót. Ilyet kár megvenni.
Ez rengeteg infót tartalmazott, kifejtened? Az említett szett új ára 140k egyébként.
290usd. Az 90 ezer ft és nem kerestem a legolcsóbb helyeket meg akciókat.
Csak magas impedanciás fejhallgatókkal érdemes megpróbálni. Néhányszáz ohmos .... És egyenletes impedancia görbéjű legyen frekvenciától függetlenül! Vannak műszakilag vele bajok. Az árát nézve, jobb csövek árához, nem sok pénz maradt a többi alkatrészre.....
Szerintem amúgy kb egy Stax-nál kezdődik , ahol érdemes nekiállni fejhallgatózni. Persze egy jó erősítővel. Bár van olyan verzió, amikor egy vonalerősítő is meg táp is össze van építve, de nem hallottam még az hogyan szól.
Ami Sennheisert hallottam , az nekem nagyon mackósan szólt mindegyik. Pedig kedvelt márka. Csahogy azzal nem zenét hallgat az ember , hanem a terméket.