Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
-
Vendég
Cd játszók
Szerintetek, ez a Philips Cd 614, mennyire rázós?
A futóműje nagyon jó, egy külső daccal nagyon jó Cd lehet...Bár a saját hangját nem tudom már megmondani milyen lehet, régen hallottam nagyon régen :kiraly:
Cd játszók
Szerintetek, ez a Philips Cd 614, mennyire rázós?
Denon-okról, még nem esett szó.
Közülük melyik típus ajánlott vétel az én esetemben ?
( kicsit retro, max. 15k-ig )
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
A Denon DCD 635 jól megépített, masszív készülék? Kb hány kiló a súlya? mert nekem a képeken a többi denonhoz képest (580, 910) olyan törékeny, műanyagnak tűnik. Plusz ez már nem japán, hanem made in Germany.
2 DAC csipsz van benne és lézert is kapni még hozzá.
Nyilván jó készülék, de kérdés hogy mennyiért, milyen láncba? :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
A Denon DCD 635 jól megépített, masszív készülék? Kb hány kiló a súlya? mert nekem a képeken a többi denonhoz képest (580, 910) olyan törékeny, műanyagnak tűnik. Plusz ez már nem japán, hanem made in Germany.
Cd játszók
Azt a Marantzot (CD63) történetesen én árulom (köszönöm a dicsérő szavakat, nem én szerveztem), és kérdésem az, hogy miért nem kérdezel? Éppen ma voltam Pesten, és pénteken is megyek valószínűleg, minden megoldható...
Szivessen, a dicsérő szavakat! Ami szép az szép.
Azt hiszem anno megválaszoltam, hogy talán túl dízájnos lenne nekem( persze szeretem a Marantz-okat, mert van egy Sr5200-es itthon) ill. digitális formában nem is tudnám összekötni a Nad-al ( amiről már tudom, hogy nem is ajánlott) és hogy vidéken van.
Ja és talán kicsit drága is nekem a Philips 5.900 forintos árával szemben, persze tudom, hogy nem egy kategória a két készülék.
Szóval, így esett, hogy átléptem a hirdetés felett.
Nem tudom, nem kívánok felelőtlenül nyilatkozni a készülék megvételével kapcsolatban, de jól hangzik a pénteki Budapesti látogatás. :kiraly:
Cd játszók
Brutál darabnak néz ki, de nem tetszik. (képzeljétek oda a szégyenkező smile-t)
Én eltudom viselni a polcomon... :kiraly:
Elég jó mechanika van ám benne.
Cd játszók
Vissza térve a témához... Philips CD 930, nézd meg!Mondjuk ez sem Bp.-en van.
És tessék kérdezni!!! abból még nem volt baj sosem! :kiraly:
Brutál darabnak néz ki, de nem tetszik. (képzeljétek oda a szégyenkező smile-t)
Jól van kérdezek
, de olyan égő, hogy a pár ezer forintos kérdésemmel ennyit szórakozom.
Legalább a távírányító kérdés megoldodott, mert ezekszerint bármit vehetek és tuti, hogy kapok hozzá megfelelőt. :foto:
Cd játszók
Az említett Marantz is nagyon jó, és nagy előnye a Philips-Marntz-nak hogy jól módolható (kis pénzből nagyot lehet lépni, kis buktával!).
Philips távirányitható lenne, de nincs meg a távja.
Marnatz nagyon szép, de szintén vidéken van és egyenlőre jó lesz nekem a régi, lestrapált vas is. Nad-ra, digitális formában úgysem tudnám rákötni.
Igaz újabb készülék, de inkább maradnék a régieknél.
Viszont jó lenne egy Budapesti készüléket találnom.
Kedves Zodo! Azt a Marantzot (CD63) történetesen én árulom (köszönöm a dicsérő szavakat, nem én szerveztem), és kérdésem az, hogy miért nem kérdezel? Éppen ma voltam Pesten, és pénteken is megyek valószínűleg, minden megoldható...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Nekem is mindegy lenne a lánc kinézete , de az eladónak egyik Marantz-hoz sincs távírányítója. :kiraly:
A Marantz-okat és a Philips-eket viszi az említett Philips táv (2500-ért itt a fórumon), tapasztalatból tudom!
És a Home URC 1 táv is (1200ft-ért).
Vissza térve a témához... Philips CD 930, nézd meg!
Mondjuk ez sem Bp.-en van.
És tessék kérdezni!!! abból még nem volt baj sosem! :foto:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
De ez nem is kétséges a láncom láttán (még azonos színű sincsen benne...).
Nekem is mindegy lenne a lánc kinézete :foto:
, de az eladónak egyik Marantz-hoz sincs távírányítója. :kiraly:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Mint pl.: az ajánlott Marantz cd63 , esetleg 36, 38, 46, 53-as típusok valamelyike.
Marantz 36-46 ugyan az csak a 46-nak van füles kimenete...
Egyébként alapból gyengébb mint a Philips-em (alapból) de kis módosítással nagyon jó kis gépet lehet varázsolni belőle kevés pénzből!
Mondjuk a design nem azonos... de ez legyen a legnagyobb probléma.
Ha választani kellene hogy a hang vagy a design... :kiraly: asszem én a hangot választanám! :foto:
De ez nem is kétséges a láncom láttán (még azonos színű sincsen benne...).
Kérdezze már meg azt az Alzheimer bácsit, hogy hová dugta a Cavintonját.
A Cavinton itt van a kezemben, csak elfelejtettem, mit kell vele csinálni??? :kiraly:
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2622
Cd játszók
Kérdezze már meg azt az Alzheimer bácsit, hogy hová dugta a Cavintonját.
A Cavinton itt van a kezemben, csak elfelejtettem, mit kell vele csinálni??? :kiraly:
-
Vendég
Cd játszók
Akkor, nem borzolom tovább a kedélyeket ... Nem azt mondtad, h nem kapkodsz?
Ejnye-ejnye, de gyorsan elfelejtjük, milyen volt, amikor fiatalon elkapott bennünket a harci láz....
Mi a témában folyamatosan külön is leveleztünk privátban Zodo fórumtárssal, ez a sor annak egy mondatára utalt, ezt nyilván Ön nem tudhatta, de no problem!
Természetesen nem felejtettem el semmit! Öööö, de mit is? :kiraly: :foto:
Bocsi, Kedves Keresztapa!
Elnézést, hogy, így a sarokban térdepelve, belemertem kotyogni a Család ügyeibe.
Nem tiszteletlenségből tettem, csak nem tudtam, hogy máris valami tudatmódosító pörgettyűt akar rásózni gyanútlan áldozatára.
Ps.: Küldheti a lófejet, majd főzök belőle halászlevet.
Ps.2: Kérdezze már meg azt az Alzheimer bácsit, hogy hová dugta a Cavintonját.
Ejnye-ejnye, de gyorsan elfelejtjük, milyen volt, amikor fiatalon elkapott bennünket a harci láz....
Mi a témában folyamatosan külön is leveleztünk privátban Zodo fórumtárssal, ez a sor annak egy mondatára utalt, ezt nyilván Ön nem tudhatta, de no problem!
- mishow
- V.I.P.

Cd játszók
-
Vendég
Cd játszók
Akkor, nem borzolom tovább a kedéjeket és megveszem az olcsó Philips Cd 614-est és keresek egy hozzávaló távírányítót.
Nem azt mondtad, h nem kapkodsz? :kiraly:
Ejnye-ejnye, de gyorsan elfelejtjük, milyen volt, amikor fiatalon elkapott bennünket a harci láz, és ha már egyszer megszületett az elhatározás, akkor minél előbb meg is akartuk valósítani.
(Tudja, három bika, egy fiatal, egy középkorú, meg egy öreg legel a hegyen. ...................... .)
Ráadásul, nem biztos, hogy rosszabb döntéseket hozunk így, mint alapos megfontolások után.
(Gondoljunk csak Ferenc József életének legrosszabb döntésére, ami előtt imigyen nyilatkozott: "Mindent jól megfontoltam, mindent jól meggondoltam, a háború elkerülhetetlen." Vagy azokra a hibákra, amiket mindannyian, így ön is, és én is, elkövettünk már a rendszerépítés területén, alapos megfontolás és aprólékos utánajárásunk ellenére is.)
Szerintem, semmivel nem rosszabb az, ha most vesz valamit, szinte mindegy, hogy mit, csak legyen egy CD játszója (ha már a DVD ötletét elvetette) és utána majd ráér keresgetni, kutatni a rendszerébe jobban illő, ízlésének megfelelőbb után.
Addig meg végre hallgatja a zenét.
Persze, tudja, mindez szigorúan és kizárólag SzvSz. :foto:
OFFTOPIC:
írtam, válasz privit
Én is... Keresztben irkálunk! :kiraly:
- mishow
- V.I.P.

Cd játszók
OFFTOPIC:
írtam, válasz privit
Én is... Keresztben irkálunk! :kiraly:
Cd játszók
Akkor, nem borzolom tovább a kedéjeket és megveszem az olcsó Philips Cd 614-est és keresek egy hozzávaló távírányítót.
De igen, azt mondtam.
Szégyenlős smile-t nem találom.
OFFTOPIC:
(írtam, válasz privit)
- mishow
- V.I.P.

Cd játszók
Cd játszók
Az SE változatok jobbak hangilag.
Most épp nincs eladó, ilyen jelőléssel a vaterán.
Ja! A 12.1 a futómű típusa, nem a konverteré.
Ellnézést, valóban a futóművet jelőli a szám. Csak ezek a rövid számok maradtak meg bennem, mint Cdm1, 4, 9, ezért kevertem.
Bármit megvehetsz, Neked kell döntened...
Mindenkinek, köszönöm a baráti segítségét! :kiraly:
Cd játszók
Így már, elhiszem! :kiraly:
Más:
Jól tájékozódtam, hogy akár 12.1-es Dac-al szerelt készüléket is vehetek?
Mint pl.: az ajánlott Marantz cd63 , esetleg 36, 38, 46, 53-as tipusok.
Bármit megvehetsz, Neked kell döntened...
Ha visszaolvasol láthatod, hogy az első ajánlásom egy Marantz CD67SE volt, ami a vaterán asszem 22 ezerért ment el.
Az SE változatok jobbak hangilag.
Ja! A 12.1 a futómű típusa, nem a konverteré.
Cd játszók
Így már, elhiszem! :kiraly:
Más:
Jól tájékozódtam, hogy akár 12.1-es Dac-al szerelt készüléket is vehetek?
Mint pl.: az ajánlott Marantz cd63 , esetleg 36, 38, 46, 53-as típusok valamelyike.
Mondjuk, ha a fentiek közül választanék, akkor oda lenne a retro kinézetű rendszerem. Talán a Nad alá nem illene egy ilyen készülék. :foto:
Cd játszók
Nem lehet, hogy mégsem lehet távírányitani másik készülék nélkül, mert ezen is ugyanaz a felírat szerepel: "REMOTE BUS CONTROLLED" :kiraly:
Remélem ez már elegendő bizonyíték. Van rajta amúgy egy hatalmas R betű....
Cd játszók
Ezt lehet ilyen tával írányitani ?
Lehet.
Elnézést, hogy itt akadékoskodom, de
Nem lehet, hogy mégsem lehet távírányitani másik készülék nélkül, mert ezen is ugyanaz a felírat szerepel: "REMOTE BUS CONTROLLED" :kiraly:
Cd játszók
Ezt lehet ilyen tával írányitani ?
Lehet.