Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Komolyabb gépeket érdemes nézegetni, a régi nagyok, pl Akai CD69, CD79,_Denon DCD 1560, 1650 sorozat_ Sonyk, CDP 227, 337, _Piok PD8500, PD71, PD73, PD93 közül. De van még pár hasonlóan jó, ajánlólistám nem teljes
Üdv
max 30e. van rá, ezek mind jóval fölötte vannak árban. :kiraly: legalábbis a Pio ezen tipusai
Vaterán láttam Sony CDP227-t 20e,-ért
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Cd játszók
Komolyabb gépeket érdemes nézegetni, a régi nagyok, pl Akai CD69, CD79,_Denon DCD 1560, 1650 sorozat_ Sonyk, CDP 227, 337, _Piok PD8500, PD71, PD73, PD93 közül. De van még pár hasonlóan jó, ajánlólistám nem teljes
Üdv
max 30e. van rá, ezek mind jóval fölötte vannak árban. :kiraly: legalábbis a Pio ezen tipusai
-
Vendég
Cd játszók
én még mindig a keresgélésnél tartok. a jelenleg kiszemelt darabok:Yamaha cdx 890
Marantz cd 50
ill. a 3. egy Philips cd 630-as lenne, de ennél az aukció befejeződött ( tegnap ) :kiraly:
szal a 3 közül ti melyiket ajánlanátok?
Marantz CD50 nagyon matt, szintelen alapból, nyugodtan kihagyhatod. Még tuningolva sem nyílik meg igazán.(NOS, Cső, stb)
Üdv
Cd játszók
bocsi!!! .....hátrébb.... :kiraly:
Cd játszók
most egy kicsit meg vagyok zavarodva, mert jó pár oldallal hátrább Yamahát, Philips-et ill. Marantz-ot ajánlottak többen a Yamaha erősítőmhöz ( ax 750 sztereó ).
akkor a Pio szóba se került, így azt nem is keresgéltem.
most max. 30eFt-ot szánnák az erősítőhöz legjobban passzoló ( használt ) lejátszóra.
tudnátok ebben az árkategóriában pontos típust mondani, mert sajnos én sem ismerem és nem is hallottam egyet sem.
köszi!
Cd játszók
Egyértelműen Marantz CD50! Hagyd a Yamahát-Sonyt...
Cd játszók
én még mindig a keresgélésnél tartok. a jelenleg kiszemelt darabok:Yamaha cdx 890
Marantz cd 50
ill. a 3. egy Philips cd 630-as lenne, de ennél az aukció befejeződött ( tegnap ) :kiraly:
Sonyt keress, Philipset, vagy a Pioneerok közül, de nem mindegy melyik...Én a Yamit nem csíptem régen sem a CD lejátszók közt...
Yamahákat én sem ajánlanám. Ha már ezek közül kéne választani, akkor azt mondom, hogy a Marantz felé hajlanék.
De amint Tigris mondta, a Pio-k meg a Sony társaságában érdemesebb lenne keresgélni.
-
Vendég
Cd játszók
Marantz cd 50
Sonyt keress, Philipset, vagy a Pioneerok közül, de nem mindegy melyik...Én a Yamit nem csíptem régen sem a CD lejátszók közt...
Cd játszók
én még mindig a keresgélésnél tartok. a jelenleg kiszemelt darabok:
Yamaha cdx 890
Marantz cd 50
Cd játszók
Nagyon szép állapotban van, kérdezz majd rá, viszi -e az írott lemezeket, ...Csapj le rá hamar... :kiraly:
Hirdetésben, ez áll:
Tökéletes működéssel, az írt lemezeket is tökéletesen kezeli.
-Twin Dac
-Cdm-4
-távirányítható
Remélem, hogy igazad van és tényleg szép és csak én látom rosszul a vázolt félelmemet.
Tegnapelőtt óta kérem az eladót, hogy nézze meg konkrétan, de eddig nem sikerült neki. Érdekes hozzáállás. :foto:
-
Vendég
Cd játszók
Kérem aki erre jár, legyenszives nézze már meg nekem a hirdetés képeit !
Én úgy látom, mintha a készülék jobb felső sarka környéke le lenne súrolva az felső ill. oldalsó éle.
Hogy látjátok?
Remélem csak én látom rosszul.
Legalább az előlapja legyen szép állapotban, hamár a teteje nem az.
Nagyon szép állapotban van, kérdezz majd rá, viszi -e az írott lemezeket, ...Csapj le rá hamar... :kiraly:
Cd játszók
Jobb vételek ezért a pénzért nem nagyon vannak...
Hát igen, ennyiért mit akarok.
Kérem aki erre jár, legyenszives nézze már meg nekem a hirdetés képeit !
Hirdetés
Én úgy látom, mintha a készülék jobb felső sarka környéke le lenne súrolva az felső ill. oldalsó éle.
Hogy látjátok?
Remélem csak én látom rosszul.
Legalább az előlapja legyen szép állapotban, hamár a teteje nem az.
Cd játszók
Malacka = Philips 614 ?
:kiraly: :foto:
Jól van na, de a külső Dac akkor is a Philips-nél került szóba.
Nem ismerhetem a slenget, de legalább jót nevettetek.
-
Vendég
Cd játszók
Én is megvenném a Philipset, nem buksz vele semmit, 6 ezer ft nem pénz érte...Szerintem nem rosszak azok, és lehet fejleszteni feljebb ami szintén nem nagy összeg...A Mai 100 ezer környékén lévő CD lejátszók sem jobbak egy fokkal sem, sőt olyan hitvány mechanikával vannak ellátva, meg olvasófejjel, h borzalom...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Malacka = Philips 614 ?
Malacka= Marantz! :kiraly:
Egyébként a Philips-et megvenném.
Ha mégsem teljesítené a elvártakat (de szerintem igen) akkor bukta nélkül eladhatod!!!
Jobb vételek ezért a pénzért nem nagyon vannak...
Szoktak lenni kihagyhatatlanok, de az már 20-30e fölött vannak.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Ez igaz, de azért alapból is elég jó hangja van a Malackának!
A DAC ebben az esetben nem játszik szerintem a NAD mellé, persze később érdemes lehet... :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
egy külső daccal nagyon jó Cd lehet...
Egy külső dac már megvehető 50-70 ezer ft környékén ami már elég normális hangra képes.
Sőt, én nemrég adtam el egy Hivox Lupus DAC-ot 33.000-ért, és van itt is egy még olcsóbban. Az pedig azért elég jó hang ám!
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Cd játszók
Philips CD614-es műanyag túladagolásba szenved.
Köszönöm a hasznos infokat, de azt hiszem ennyi pénzért , talán jobbat nem nagyon találok.
Még nem végleges az vásárlási szándékom, hiszen ráérek.
Cd játszók
Zodo[/b] a Philips CD614-es műanyag túladagolásba szenved. Van egy ilyen lejátszóm is, persze a híres fogaskerék megadta magát szépen, egyébként kitűnően olvas. Szerintem egy kicsit spóroltak a fiuk, mivel más Philips lejátszoknál a CDM-4/19 másképp van aplikálva(minimális külömbségek, de szerintem fontosak). Pl. az AK630-nál (ez egy szuperronda lejátszó) a fogaskerék fém tengelyen forog, míg a 614-nél műanyagon. A hang szempontjából, a Philips CD 732 -el hasonlítva, kevesbé "artikulált" hang, mélyebb tónusú talán...
Cd játszók
Ezt kell kihagyni és egy külső dacra kötni a gépet, azon keresztül az erősítőre.
Nem is olyan bonyolúlt, de azt hiszem olyanom nem lesz.
-
Vendég
Cd játszók
Nekem ez nagyon magas téma, de köszönöm a gyors választ.
Van a CD lejátszóban egy Digital analóg konverter...Ezt kell kihagyni és egy külső dacra kötni a gépet, azon keresztül az erősítőre.Lényegesen jobb hangot kapsz, relative kis befektetés mellett...Egy külső dac már megvehető 50-70 ezer ft környékén ami már elég normális hangra képes.A CD olcsó, együtt a kettő erős páros lehet a mai drága CD lejátszók körében.Persze emberi határokon belül..De olyan 150-200 ezer ft-ig kb...
Cd játszók
Nekem ez nagyon magas téma, de köszönöm a gyors választ.
Szerk:
A képeket menézné valaki, az előlapja ép lehet?