Big forumtars szoget utott a fejembe es kiporbaltam arrol az oldalrol ahonnet olvastam es pont az a chipset van a kartyaban amit Te is linkeltel de ugy nez ki ugyanazt a drivert lehet letolteni de nemsegit mert valolyaban a kartya nincs a windowsban es azt irja, hogy "Asmedia USB Host Controller was not found".shany írta: ↑2024.01.05., pén. 17:50Ha ez a kártya az ( ASMedia ASM3142 ), akkor pl:tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 17:19... A gyarto honlapjan nics driver, mast meg nemtudom elkepzelni, hogy honnet huzzam le hozza. De tovabb olvasgattam es vannak akiknek nem mukodik az AsMedia chipsettel ellatott kartyak. Mar irtam az Asusnak es a Qnapnak is meglatjuk mi lesz belle, lehet uj usb kartyavetel. :)
http://ableconn.com/support_1.php?gid=156
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 945
Re: Pc alapú audio lejátszás
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Nemtottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 17:48Meg annyit szeretnek kerdezni, hogy mikor ezek a kartyak nem mukodtek akkor a Device Manager-ban felkialtojellel jelen volt?Big írta: ↑2024.01.05., pén. 17:03Ebbe azért ne bízz meg 100%-ig! Hihető a dolog, de szerintem erősen függ attól, hogy mibe dugod. nekem MZ/X kártyám van, Zoli azt mondja nem kell hozzá driver, ellemben 2 db hardverre azonos PC-t használok és addig nem látja egyik gép sem a kártyát amíg nem teszem fel az NEC RENESAS-USB3-Host-Driver-t. Szóval lehetnek kivételek és ezek nem erősítik a szabályt.tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 09:55
QNAP usb kartya van benne aminek nincs kulon tapolasa. A gep elindul de a kartyat nemlatja a windows, windows 10-re nem kell kulon driver hozza, ezt a honlapjan irja az usb kartyanak. Olvastam, hogy valakinek segitett ha kikapcsolta a frontpaneli usb bemenetet mert allitolag hasznalhatja a PCI-E portjat vagy mit. Regi alaplapban mukodott, ha most atrakom egy masik gepbe ott is mukodik az usb kartya. Szerintem valami bios beallitas lesz mert mikor felkapcsolom a gepet es abba az usb kartyaba be van szurva egy usb-es eger akkor egy pillanatra felvillan a dioda az aljan az egernek, mashol az alaplapon mindenhol mukodik az eger.![]()
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Ha ez a kártya az ( ASMedia ASM3142 ), akkor pl:tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 17:19... A gyarto honlapjan nics driver, mast meg nemtudom elkepzelni, hogy honnet huzzam le hozza. De tovabb olvasgattam es vannak akiknek nem mukodik az AsMedia chipsettel ellatott kartyak. Mar irtam az Asusnak es a Qnapnak is meglatjuk mi lesz belle, lehet uj usb kartyavetel. :)
http://ableconn.com/support_1.php?gid=156
- tottyi
- Hazajáró lélek

Meg annyit szeretnek kerdezni, hogy mikor ezek a kartyak nem mukodtek akkor a Device Manager-ban felkialtojellel jelen volt?Big írta: ↑2024.01.05., pén. 17:03Ebbe azért ne bízz meg 100%-ig! Hihető a dolog, de szerintem erősen függ attól, hogy mibe dugod. nekem MZ/X kártyám van, Zoli azt mondja nem kell hozzá driver, ellemben 2 db hardverre azonos PC-t használok és addig nem látja egyik gép sem a kártyát amíg nem teszem fel az NEC RENESAS-USB3-Host-Driver-t. Szóval lehetnek kivételek és ezek nem erősítik a szabályt.tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 09:55QNAP usb kartya van benne aminek nincs kulon tapolasa. A gep elindul de a kartyat nemlatja a windows, windows 10-re nem kell kulon driver hozza, ezt a honlapjan irja az usb kartyanak. Olvastam, hogy valakinek segitett ha kikapcsolta a frontpaneli usb bemenetet mert allitolag hasznalhatja a PCI-E portjat vagy mit. Regi alaplapban mukodott, ha most atrakom egy masik gepbe ott is mukodik az usb kartya. Szerintem valami bios beallitas lesz mert mikor felkapcsolom a gepet es abba az usb kartyaba be van szurva egy usb-es eger akkor egy pillanatra felvillan a dioda az aljan az egernek, mashol az alaplapon mindenhol mukodik az eger.![]()
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

A fura az, hogy a bios-ban sem lehet az egerrel mozogni, ha ebbe az usb kartyaba van szurva az eger de lehet csak windowsban mukodik ha van hozza vezerlo. A gyarto honlapjan nics driver, mast meg nemtudom elkepzelni, hogy honnet huzzam le hozza. De tovabb olvasgattam es vannak akiknek nem mukodik az AsMedia chipsettel ellatott kartyak. Mar irtam az Asusnak es a Qnapnak is meglatjuk mi lesz belle, lehet uj usb kartyavetel. :)Big írta: ↑2024.01.05., pén. 17:03Ebbe azért ne bízz meg 100%-ig! Hihető a dolog, de szerintem erősen függ attól, hogy mibe dugod. nekem MZ/X kártyám van, Zoli azt mondja nem kell hozzá driver, ellemben 2 db hardverre azonos PC-t használok és addig nem látja egyik gép sem a kártyát amíg nem teszem fel az NEC RENESAS-USB3-Host-Driver-t. Szóval lehetnek kivételek és ezek nem erősítik a szabályt.tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 09:55QNAP usb kartya van benne aminek nincs kulon tapolasa. A gep elindul de a kartyat nemlatja a windows, windows 10-re nem kell kulon driver hozza, ezt a honlapjan irja az usb kartyanak. Olvastam, hogy valakinek segitett ha kikapcsolta a frontpaneli usb bemenetet mert allitolag hasznalhatja a PCI-E portjat vagy mit. Regi alaplapban mukodott, ha most atrakom egy masik gepbe ott is mukodik az usb kartya. Szerintem valami bios beallitas lesz mert mikor felkapcsolom a gepet es abba az usb kartyaba be van szurva egy usb-es eger akkor egy pillanatra felvillan a dioda az aljan az egernek, mashol az alaplapon mindenhol mukodik az eger.![]()
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Ebbe azért ne bízz meg 100%-ig! Hihető a dolog, de szerintem erősen függ attól, hogy mibe dugod. nekem MZ/X kártyám van, Zoli azt mondja nem kell hozzá driver, ellemben 2 db hardverre azonos PC-t használok és addig nem látja egyik gép sem a kártyát amíg nem teszem fel az NEC RENESAS-USB3-Host-Driver-t. Szóval lehetnek kivételek és ezek nem erősítik a szabályt.tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 09:55QNAP usb kartya van benne aminek nincs kulon tapolasa. A gep elindul de a kartyat nemlatja a windows, windows 10-re nem kell kulon driver hozza, ezt a honlapjan irja az usb kartyanak. Olvastam, hogy valakinek segitett ha kikapcsolta a frontpaneli usb bemenetet mert allitolag hasznalhatja a PCI-E portjat vagy mit. Regi alaplapban mukodott, ha most atrakom egy masik gepbe ott is mukodik az usb kartya. Szerintem valami bios beallitas lesz mert mikor felkapcsolom a gepet es abba az usb kartyaba be van szurva egy usb-es eger akkor egy pillanatra felvillan a dioda az aljan az egernek, mashol az alaplapon mindenhol mukodik az eger.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- tottyi
- Hazajáró lélek

QNAP usb kartya van benne aminek nincs kulon tapolasa. A gep elindul de a kartyat nemlatja a windows, windows 10-re nem kell kulon driver hozza, ezt a honlapjan irja az usb kartyanak. Olvastam, hogy valakinek segitett ha kikapcsolta a frontpaneli usb bemenetet mert allitolag hasznalhatja a PCI-E portjat vagy mit. Regi alaplapban mukodott, ha most atrakom egy masik gepbe ott is mukodik az usb kartya. Szerintem valami bios beallitas lesz mert mikor felkapcsolom a gepet es abba az usb kartyaba be van szurva egy usb-es eger akkor egy pillanatra felvillan a dioda az aljan az egernek, mashol az alaplapon mindenhol mukodik az eger.wittao írta: ↑2024.01.05., pén. 09:46Kerdes:tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 08:27Nincs kulon tapja az usb kartyanak. Most probaltam az osszes usb-et kikapcsolni az alaplapon es csak egyet meghagyni a billentyuzetnek de az sem segitett.asebestyen írta: ↑2024.01.05., pén. 08:22
Próbáld ki egy egyszerű számítógép tápra rádugni az alaplapot és az USB kártyát is, hogy úgy elindul-e. Vagy csak az USB kártyának adj tápot egy külső tápról majd pár mp múlva kapcsold be csak a PC-t.
- amikor az USB-kartyadat (PPV2?) beteszed az alaplapba, akkor elindul a gep? Csak a kartyadat nem latja?
- USB-t hiaba tiltogatod, ha a PCIe portos USB-kartyaba probalsz eletet lehelni
- kartya drivereit feltetted?
Kerdes:tottyi írta: ↑2024.01.05., pén. 08:27Nincs kulon tapja az usb kartyanak. Most probaltam az osszes usb-et kikapcsolni az alaplapon es csak egyet meghagyni a billentyuzetnek de az sem segitett.asebestyen írta: ↑2024.01.05., pén. 08:22Próbáld ki egy egyszerű számítógép tápra rádugni az alaplapot és az USB kártyát is, hogy úgy elindul-e. Vagy csak az USB kártyának adj tápot egy külső tápról majd pár mp múlva kapcsold be csak a PC-t.
- amikor az USB-kartyadat (PPV2?) beteszed az alaplapba, akkor elindul a gep? Csak a kartyadat nem latja?
- USB-t hiaba tiltogatod, ha a PCIe portos USB-kartyaba probalsz eletet lehelni
- kartya drivereit feltetted?
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8024
Milyen USB kártya ez?
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- tottyi
- Hazajáró lélek

Nincs kulon tapja az usb kartyanak. Most probaltam az osszes usb-et kikapcsolni az alaplapon es csak egyet meghagyni a billentyuzetnek de az sem segitett.asebestyen írta: ↑2024.01.05., pén. 08:22Próbáld ki egy egyszerű számítógép tápra rádugni az alaplapot és az USB kártyát is, hogy úgy elindul-e. Vagy csak az USB kártyának adj tápot egy külső tápról majd pár mp múlva kapcsold be csak a PC-t.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8024
Próbáld ki egy egyszerű számítógép tápra rádugni az alaplapot és az USB kártyát is, hogy úgy elindul-e. Vagy csak az USB kártyának adj tápot egy külső tápról majd pár mp múlva kapcsold be csak a PC-t.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- tottyi
- Hazajáró lélek

Uj fejlemeny, szetszedtem a gepet, hogy bele tudjam rakni csak az usb kartyat a pci-e slotba de igy sem mukodik szoval egyenlore nem a kabellel van gond. Az usb kartya masik gepben mukodik es a regi asus alaplapban is mukodott. Valaki valami otlet?
- tottyi
- Hazajáró lélek

Hi, valaki mar talalkozott olyannal, hogy egy Riser kabel nem ment az alaplappal? Most raktam ossze egy Asus alaplapos gepet es nem akar mukodni ezzel a kabellel de az elozo alaplappal mukodott. Mar probaltam a Bios-ban a Gen4-re rakni a PCI-e beallitast de igy sem megy. Egyenlore egy usb-es egerrel probalgattamm de a dac-ot sem talalta meg. Valaki valami otlet?
Ezek azok.
https://shop.streacom.com/products/rz4- ... iser-cable
https://rog.asus.com/motherboards/rog-s ... ifi-model/
Ezek azok.
https://shop.streacom.com/products/rz4- ... iser-cable
https://rog.asus.com/motherboards/rog-s ... ifi-model/
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Hallanád! (sajnos)tutinet írta: ↑2024.01.02., kedd 19:50Nem tudom, hogy hallanám -e a különbségeket.wittao írta: ↑2024.01.02., kedd 16:11Hamarosan megjelenik az újabb generációs PSU rendszerünk, amiket az audioPC-ink tápolására használunk.
Jelenleg 8 körül lineáris tápot alkalmazunk, FET-ekkel megépítve, számunkra kielégítő zajkarakterisztikával, kb. 120.000uF kondenzátorkapacitással megtámogatva. Ünnepek előtt kérték tőlem, hogy vigyem el több másik épített gép mellé egy kis "hancúrozásra". Alapvetően nem vagyok vevő ezekre a kinek hosszabb a haja és nagyobb a gitárja c. roadshow-kra, de belementem, mert nagyon szerették volna. Volt kapcsolóüzemű, jelentősen szofisztikáltabb lineáris tápon át a miénkig több féle. Mindegyik máshogy szólt, és az 5-6 fős társaságból mindenki talált szerethetőt magának közülük.
Viszont ahány ház, annyi szokás. Itt nincsenek győztesek. Ahogy ingyen ebéd sincsen. Amelyek komoly minőséget nyújtottak, egyaránt zsebbenyúlós megoldások voltak. Szerintem ha az anyagi lehetőségeid megendedik, akkor ezt a színesfémdíjas PC-táp vonalat engedd el, nem feltétlenül ez fog az üdvözséghez vezetni.
A felsőbb kategóriában elkezdtük az alacsonyabb (kb. tizede) zajú tápIC-ket használni, és szuperkondenzátorokat, akár 500-600F (igen, ez helyes érték, nem elírás Farad :) ) kapacitással megtámogatva a tápokat, és pozitív eredmények születtek a korábban jónak gondolt tápjainkhoz mérten. Az őrület tovább folytatódik a zajok csökkentése területén, majd ha van rá érdeklődés szívesen mutatok pár képet róluk... Néhány fórumtárs már látta a kísérleti darabokat, ha szériaérett lesz, akkor meg lehet fülelni a bemutatóteremben, esetleg valami nyílt napon a különbséget.
Addig is jön egy Be.Quiet Pure Power táp minőségi japán 105 Celsius fokos elkókkal.![]()
![]()
- tutinet
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Nem tudom, hogy hallanám -e a különbségeket.wittao írta: ↑2024.01.02., kedd 16:11Hamarosan megjelenik az újabb generációs PSU rendszerünk, amiket az audioPC-ink tápolására használunk.
Jelenleg 8 körül lineáris tápot alkalmazunk, FET-ekkel megépítve, számunkra kielégítő zajkarakterisztikával, kb. 120.000uF kondenzátorkapacitással megtámogatva. Ünnepek előtt kérték tőlem, hogy vigyem el több másik épített gép mellé egy kis "hancúrozásra". Alapvetően nem vagyok vevő ezekre a kinek hosszabb a haja és nagyobb a gitárja c. roadshow-kra, de belementem, mert nagyon szerették volna. Volt kapcsolóüzemű, jelentősen szofisztikáltabb lineáris tápon át a miénkig több féle. Mindegyik máshogy szólt, és az 5-6 fős társaságból mindenki talált szerethetőt magának közülük.
Viszont ahány ház, annyi szokás. Itt nincsenek győztesek. Ahogy ingyen ebéd sincsen. Amelyek komoly minőséget nyújtottak, egyaránt zsebbenyúlós megoldások voltak. Szerintem ha az anyagi lehetőségeid megendedik, akkor ezt a színesfémdíjas PC-táp vonalat engedd el, nem feltétlenül ez fog az üdvözséghez vezetni.
A felsőbb kategóriában elkezdtük az alacsonyabb (kb. tizede) zajú tápIC-ket használni, és szuperkondenzátorokat, akár 500-600F (igen, ez helyes érték, nem elírás Farad :) ) kapacitással megtámogatva a tápokat, és pozitív eredmények születtek a korábban jónak gondolt tápjainkhoz mérten. Az őrület tovább folytatódik a zajok csökkentése területén, majd ha van rá érdeklődés szívesen mutatok pár képet róluk... Néhány fórumtárs már látta a kísérleti darabokat, ha szériaérett lesz, akkor meg lehet fülelni a bemutatóteremben, esetleg valami nyílt napon a különbséget.
Addig is jön egy Be.Quiet Pure Power táp minőségi japán 105 Celsius fokos elkókkal.
Yamaha AVENTAGE RX-A1080, DALI OBERON 3 Front,DALI OBERON 1 hátsó, OBERON VOKAL , QEDXT25 hangfalkábel, KáCsa KCO-FP25 vezeték + Furutech FI-E11Cu saját készítésű tápkábel.
Hamarosan megjelenik az újabb generációs PSU rendszerünk, amiket az audioPC-ink tápolására használunk.tutinet írta: ↑2024.01.01., hétf. 19:00Egy kérdés a PC tápokról:
Pc tápot milyet érdemes választani vannak ezek a 80+-os tápegységek különféle , arany, ezüst bronz stb. minősítésekkel. Ezek jól HIFI-zéshez , mármint jobbak mint a sima tápegységek ?
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Természetesen egy jobb táp jobb lehet. Viszont, hogy neked érdemes-e egy jobb tápra költened az össszetett kérdés... Túl sok az ismeretlen, hogy erre ennyi info alapján jó tanácsot kapj
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- tutinet
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Egy kérdés a PC tápokról:Elmo írta: ↑2023.12.24., vas. 11:41Nyilván nekem jobb, azért írtam, hogy szerintem. Más is kibróbálhatja, sokat nem veszít vele.
Pc tápot milyet érdemes választani vannak ezek a 80+-os tápegységek különféle , arany, ezüst bronz stb. minősítésekkel. Ezek jól HIFI-zéshez , mármint jobbak mint a sima tápegységek ?
Yamaha AVENTAGE RX-A1080, DALI OBERON 3 Front,DALI OBERON 1 hátsó, OBERON VOKAL , QEDXT25 hangfalkábel, KáCsa KCO-FP25 vezeték + Furutech FI-E11Cu saját készítésű tápkábel.
-
Péter1987
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Hát igen ezt el felejtettem leírni.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 11:17Nem irta le a kerdezo, hogy mennyire erez kesztetest mas oprendszerekkel valo ismerkedesre, ezert nem merult fel nalam. Ha felmerult volna, egyertelmuen az Euphony Linuxot ajanlottam volna…
Ezen kivul ez a bedugom a pendirve-ot, kihuzom, most igy bootolok, jajjj benne hagytam, jajjj elfelejtettem benyomni stb. nalam csak a felhasznaloi elmeny rontasara volt jo, soha nem erte meg a hangban valo esetleges javulas az ezzel egyutt jaro kinlodasi faktor legyozeset. Ugy gondolom erdemes kiprobalni ezt-azt, es a vegen annal maradni ami legjobban tetszik, fix megoldaskent.
Ha lehet maradnék Windows 10-en. Már hozzászoktam. A 11-el állítólag vannak még gondok?!
Egyenlőre most Foobar2000-et x86 használok még. Az jó egyáltalán erre a célra vagy ott is kell hozzá plusz driver vagy valami plugin is?
-
Péter1987
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Szia! Köszönöm válaszodat.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45Szia,
szerintem talan a leggyorsabb es eleg hatasos megoldas lehet:
- oprendszeredet egy Fidelizer-rel optimalizalod
(idealis lenne ha teljesen letakaritanad minden feleslegtol es ne fussanak felesleges processzek)
- ha csak fajl alapu lejatszas, akkor a JRiver aktualis legujabb peldanyat erdemes hasznalni
(ha a dac-odhoz van ASIO driver, akkor szinten ajanlott azt beallitani a JRiverben hangkimeneti eszkozkent)
Szerintem most hirtelen ezzel elindulhatsz, es utana majd meglatod hogyan tovabb.
Az oprendszeremre csak azokat a programokat telepítettem ami feltétlenül szükséges volt nekem. Semmi többet.
Ennyi szokott futni általában:

Nem tudom ez mennyire számít jónak vagy rossznak?
Fájl alapú lejátszás lenne bár ez nem tudom pontosan mit takar. Még kezdő vagyok ebben.
A legtöbb zenei fájlom az jelenleg FLAC, WAV formátumban van.
Az ASIO driver hogy van-e nekem a DAC-hoz azt nem igazán tudom(TMP féle DAC) hogy van e hozzá egyáltalán.
- Elmo
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Nyilván nekem jobb, azért írtam, hogy szerintem. Más is kibróbálhatja, sokat nem veszít vele.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 11:13Linux - Win10 - Win11 kerdeskorre reagalva:Elmo írta: ↑2023.12.24., vas. 11:08Ezt annyival egészíteném ki, hogy a szerintem inkább tegyél fel egy Win 11-et, a Jriver Kernel Streaming kimenete pedig jobban szól mint az ASIO.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45
Szia,
(idealis lenne ha teljesen letakaritanad minden feleslegtol es ne fussanak felesleges processzek)
- ha csak fajl alapu lejatszas, akkor a JRiver aktualis legujabb peldanyat erdemes hasznalni
(ha a dac-odhoz van ASIO driver, akkor szinten ajanlott azt beallitani a JRiverben hangkimeneti eszkozkent)
Szerintem most hirtelen ezzel elindulhatsz, es utana majd meglatod hogyan tovabb.
Irta, hogy jogtiszta Win10-zel rendelkezik, gondoltam akkor mar maradna itt.
“Jobban” az meg nehezen ertelmezheto sok szempontbol (kinek mi a jobb, ugye).
Nem irta le a kerdezo, hogy mennyire erez kesztetest mas oprendszerekkel valo ismerkedesre, ezert nem merult fel nalam. Ha felmerult volna, egyertelmuen az Euphony Linuxot ajanlottam volna…József1960 írta: ↑2023.12.24., vas. 09:53Puppy linux pendrájvról,+ Deadbeef lejátszó program. Itt javasolta pár hete egy kedves fórumtárs valakinek, én is megléptem, és azóta ezt hallgatom!wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45Szia,Péter1987 írta: ↑2023.12.23., szomb. 21:15Sziasztok!![]()
Először is elnézést hogy most nem olvastam vissza, de PC-ről szeretnék lejátszani Audio fájlokat(FLAC,Wav. stb.)
Az erősítőben beépített DAC van arra szeretném küldeni a hangokat USB kábelen keresztül.
Milyen programok vagy bármi más beállítás szükséges ezekhez, hogy jól is szóljon majd?
Köszönöm előre is aki válaszol vagy küld egy linket esetleg.![]()
PC-ém:
MSI Z370 Gaming Pro Carbon
I7 8700K
32GB DDR4 ram
GTX 1060 3GB
Windows 10 Pro x64 22H2 Mókolás mentes teljesen eredeti rendszer.
Ezen kivul ez a bedugom a pendirve-ot, kihuzom, most igy bootolok, jajjj benne hagytam, jajjj elfelejtettem benyomni stb. nalam csak a felhasznaloi elmeny rontasara volt jo, soha nem erte meg a hangban valo esetleges javulas az ezzel egyutt jaro kinlodasi faktor legyozeset. Ugy gondolom erdemes kiprobalni ezt-azt, es a vegen annal maradni ami legjobban tetszik, fix megoldaskent.
Linux - Win10 - Win11 kerdeskorre reagalva:Elmo írta: ↑2023.12.24., vas. 11:08Ezt annyival egészíteném ki, hogy a szerintem inkább tegyél fel egy Win 11-et, a Jriver Kernel Streaming kimenete pedig jobban szól mint az ASIO.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45Szia,Péter1987 írta: ↑2023.12.23., szomb. 21:15Sziasztok!![]()
Először is elnézést hogy most nem olvastam vissza, de PC-ről szeretnék lejátszani Audio fájlokat(FLAC,Wav. stb.)
Az erősítőben beépített DAC van arra szeretném küldeni a hangokat USB kábelen keresztül.
Milyen programok vagy bármi más beállítás szükséges ezekhez, hogy jól is szóljon majd?
PC-ém:
I7 8700K
32GB DDR4 ram
GTX 1060 3GB
Irta, hogy jogtiszta Win10-zel rendelkezik, gondoltam akkor mar maradna itt.
“Jobban” az meg nehezen ertelmezheto sok szempontbol (kinek mi a jobb, ugye).
- Elmo
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Ezt annyival egészíteném ki, hogy a szerintem inkább tegyél fel egy Win 11-et, a Jriver Kernel Streaming kimenete pedig jobban szól mint az ASIO.wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45Szia,Péter1987 írta: ↑2023.12.23., szomb. 21:15Sziasztok!![]()
PC-ém:
I7 8700K
32GB DDR4 ram
GTX 1060 3GB
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 152
Puppy linux pendrájvról,+ Deadbeef lejátszó program. Itt javasolta pár hete egy kedves fórumtárs valakinek, én is megléptem, és azóta ezt hallgatom!wittao írta: ↑2023.12.24., vas. 09:45Szia,Péter1987 írta: ↑2023.12.23., szomb. 21:15Sziasztok!![]()
PC-ém:
I7 8700K
32GB DDR4 ram
GTX 1060 3GB