Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
CAT5,mint hangfalkábel
CAT5,mint hangfalkábel
Nem bántásként (már én is tettem ilyet) de topicot nyitottál egy olyan témáról, amiről már itt írtunk.
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
CAT5,mint hangfalkábel
Hi !
Hallottam valahol, hogy a számítástechnikában használt CAT5 tipusú kábellel
egész jó hangzást lehet elérni csak nem tudom a receptet.
Pl. hogyan kell sodorni? Hány eres kábel...stb.
Ha tudtok konkrétumokat, kérem válaszoljatok.Kösz.
Norbi
Az egyik barátom épp mostanában kisérletezik ilyen kábellel, és állítása szerint meglepően jól működik. A sima szoló bekötés nem jött be neki, viszont a hármas fonat már nagyon. Eddig Monitor Atmos Air-t használt, no azt állítólag porig alázza. És a legjobb az egészben, hogy dugózással együtt sem került 3 ezer forintba a 2x2,5 méteres kábel pár.
Igazi titkos tipp!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
CAT5,mint hangfalkábel
HI-Fi City topic
Köszi, rajta vagyok !
Nincs mit. Jó keresgetést!
CAT5,mint hangfalkábel
HI-Fi City topic
Köszi, rajta vagyok !
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
CAT5,mint hangfalkábel
Hi !
Norbi
Választ nem tudok a kérdésedre, de a HI-Fi City topicjaiban felmerült már ez a kérdés, mégha nem is volt említve pontosan a CAT5 - vagy legalábbis én (már) nem emlékszem. Keress rá ott a fórumtémák között. Egyébként is van már pár kábeles topic (a HC-n), szerintem érdemes átfutni rajtuk, mert találhatsz bennük érdekes információt.
CAT5,mint hangfalkábel
Hi !
Norbi
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.